4. yıla girdik hayatım :) valla tanıştığımız günü ben de hatırlamıyorum, sanırım temmuz'un ilk haftaları falandı ama tarihi bilmiyorum sempatiksalakcinnieveeetttt 5 günlük aradan sonra nihayet yanınıza tekrar gelebildim vede şu cevaplayamadığım konulara değiniyorum geçte olsa.....
ablaaammmmmm Şeniz
hoşgeldin ablam nasılsın canım benim çok özledimmmm boshayallersmile
demek nişan yıldönümü hee süpperr kaçıncı yıla girdiniz peki?
biz tanıştığımız günü unuttuk ya varmı böyle bir şey yani tam olarak ne zaman başladığımızı hatırlayamıyoruz günü yeri zamanı mekanı hatırlıyoruz ama tarih yok hafızada ohaoldumsmile
valla abla işim müsait oldukça ben buralardayım ama ne gelen var ne giden biemiyorumki sıkılmakmı başka birşeymi bunun adı?
geçen yılı hatırlıyorumda ohhooooo
geçen yıl bu zamanlarda sayfaların hızına yetişmek mümkün değildi :gitme:
ye sen o minik cadıyı ablam ye ısır totosunu
ablacım sebze çorbası için sana mail atarım ben malum ceren hanım karışık sebze çorbası daha doğrusu püresi tüketiyor
ablaaammmm canımmmm çok çok teşekkür ederimmm sizlerle nice yıllara inşallah ablammmmmmm
mesajınıda aldım dün akşam ama sadece okuyabildim malum ceren fonksiyonu
telefonu elimde görünce saldırıyor cadı kaydirigubbakcemile3
Gökçecim, özlettin kendini valla... kıyamam ya ne oldu oğluşa? çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce geçer de rahatlar yavrum... aayı bu kadar çok açma bu arada tamam mı? Şenizcanlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inanın ailemden ayrılmış gibi oldu ne kadar uzun zaman oldu sizlerle buluşmayalı hepinizi ayrı ayrı çok özledim
hangi birinizi sorsam hangi bebişi sorsam bilemiyorum ancak geçmişi okuayamadığım için şu anda harika bir güzelliğin resmini görüyorum ceren ne kadar tatlı olmuş böle gülçin
hepiniz iyimisiniz umarım kimsede sorun yoktur
ben neden bu kadar zamandır girmedim şöle işe başladım 3 ay önce biliyorsunuz işe başlamadan bir kaç gün önce oğlum hastalandı bronşioli oldu ve hala hasta 3v aydır drlardayız çocuk iyileşiyor 2/3 gün sonra yine hasta sanırım bahsetmiştim size zaten huysuz bir çocuk olan oğlum hasta olduğu zaman iki katı perişan ediyor beni akşama kadar işte yoruluyorum 8 de evde oluyorum benim oğlanda evdekilerin canını çıkardığı için direk bana kalıyor gece 11 de önce uyumuyor yani ruh gibi geziyorum ortalıklarda uzun süre izin kullandığım için biriken işlerim ancak bitiyor
daha kötüsüde interneti iptal ettik çünkü ihtiyaçlarımız için yüklü banka kredisi kullandık ve bütün masrafları kıstık sıkıntı yaşamamak için iş yerinden zaten yasak velhasıl bugün tesadüf bir boş bilgisayar buldum arkadaş izne çıktı bu masada kuytu biraz girip kendimi hatırlatayım dedim kızlara
internetsizlik kötü oluyormuş gerçekten alışmıştık sizdende ayrı kaldım ama şartlar maalesef böle
görüyorum bebişler canımıza okuyor topicte geçen yılki durumda değil onlar karnımızdayken gece gündüz< ne muhabbetler yapardık değil mi çok özlüyorum o günleri bundan sonra daha sık girmeye çalışacağım belki sürekli yazamam ama sayfayı açık bırakıyorum yarın izinde olan arkadaş geliyor böle bi hovardalık yapamam artık
hah şöööööyle, kimden korkacaksın tabii, biz arkandayız :)valla bi cesaretlendim gülçincim
sanırım yarın resimlerimi bile koyucam.
neysene; kimden korkucam sonuçta kötükedihüso
aaaa ne varmış, ben kırkımdan sonra doğurdum :dilcikar: sen de doğur valla :)ya kızlar kırkımdan sonra doğurtturcanız bana
bi kıskandım bi kıskandım.alsanaalsanasmile
Aynurcum, sen de kendini özletenlerdensin :) ara sıra bir şeyler yaz ki geldiğini anlayalım :) bu arada sağol tarif için :) Rüzgar paşa büyüyor işte, gündüzleri ben de gelemiyorum çünkü paşamız izin vermiyor, uyutabildiğim kısa sürelerde de ev işlerini jet hızıyla yapmaya çalışıyorum, akşama pestilim çıkmış oluyor :) sen de arayı bu kadar uzatma, kuzucuğumu öp benim için :)filiz ablam rüzgar paşadan naber ablacım ek gıdalara başlamışsın hayırlısı ile topişim inşalklah hiç bi gıdayı reddetmeen yerde sende sıkıntı çekmezsin ablacım çorbalar demişin dr umuz bize ilk önce patates havuç pirinile başlayındedi bu malzemelerden biraz biraz koyup az bi suyla düdüklüde haşlıyodum sonrada mikser yok ablam tel süzgeçten geçirip yediriyodum hııı bide 1 tatlı kaşığı hakkiki zeytin yağı koyuyoruz ama sonradan bu çorbaya zaman içinde tek tek diğer sebzeler ekleniyo ıspanak brokoli karnıbahar kabak yemeklik kabak olandan gine aynı işlemler yapılıyo ablacım ve ben şimdilerde çok vitaminliymiş yeni yeni arpacık soğanıda ekledim çorbasına vede ayrıyaten balkabağı çorbasıda yapıyorum ablacım sorucak bişeyin olduğunda bende seve seve cevaplarım paşamız iyi beslensin yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?