Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

adım aynur temmuzda doğum yapan ve hala bi düzen tutturup kendine gelemeyenlerdenim 8 aylık kızım var ilk bebeğim seninle tanışmak için yazıyım dedim ara ara girdikçe sohbet ederiz

yani gececilerdenim anca geceleri girip sizin yazılarınızı takip ediyorum kızımın uyku düzeni yok gündüz ben işteyken uyku limitini dolduruyo malum gecede 4 veya 5 e kadar oturuyoruz seninle ilgili bildiklerin harika dediğin allah uzun ömür versin diyeceğim evlatların ve 2 abla ünvanını alan ve kaynana faktörüne sıkılan birisin

gülçin geç oldu ama nice mutlu senelere ailenle beraber yaşarsın inşallah iyiki doğmuşsun tatlım iyiki bizede cereni görmeyi nasip etmişsin

madam çiçek abla kırk falan bahane anladığım kadarı ile fıkır fıkırsın doğur sen bencede senden daha iki bebek bakacak enerji çıkar tahminimce

entelliye daha öncede geçmiş olsun demiştim yine diycem çok geçmiş olsun bebişlere bişey olmasın valla olucaksa bize olsun çok üzülüyor insan onlar daha çok güçsüzler dayanamıyolar insanda görünce kendini yiyip bitiriyo

abla sen benimle konuşmuyosun yabancıladınmı yoksamdamdan düşer gibi pat diye girdim olaya kusura kalma ama ben topiğe uğrayamasamda takipçisiyim

neşem nasıl gidiyor hamişlik pıt pıtları duydunmu allahım sana rahat ve hızlıca geçen bi hamişlik yaşatsın inşallah

burcu kız sende benim gibi uyku kurbanlarındansın kızımı bende ne zaman uyutsam sallamayı bırakıyım pıt diye uyanıyo deliksiz uykulara hasret kaldım valla kocişi bile alel acele görüyorum kızım müsade ettikçe

mavim berramız iyiymiş maşallah senin zamanında çok yoğun geçiyo anlaşılan sen nasılsın keyfin yerindedir umarım

arifem canım benim sen nasılsın sende hala iş yoğunluğundamısın aşılama olaylarından ne haber ne gelişmeler oldu

filiz ablam rüzgar paşadan naber ablacım ek gıdalara başlamışsın hayırlısı ile topişim inşalklah hiç bi gıdayı reddetmeen yerde sende sıkıntı çekmezsin ablacım çorbalar demişin dr umuz bize ilk önce patates havuç pirinile başlayındedi bu malzemelerden biraz biraz koyup az bi suyla düdüklüde haşlıyodum sonrada mikser yok ablam tel süzgeçten geçirip yediriyodum hııı bide 1 tatlı kaşığı hakkiki zeytin yağı koyuyoruz ama sonradan bu çorbaya zaman içinde tek tek diğer sebzeler ekleniyo ıspanak brokoli karnıbahar kabak yemeklik kabak olandan gine aynı işlemler yapılıyo ablacım ve ben şimdilerde çok vitaminliymiş yeni yeni arpacık soğanıda ekledim çorbasına vede ayrıyaten balkabağı çorbasıda yapıyorum ablacım sorucak bişeyin olduğunda bende seve seve cevaplarım paşamız iyi beslensin yeterki

beyazım hamişlik nasıl gidiyo okuduğum kadarı ile çok bi sıkıntı yok sınavlarını başarıyla vermişsin tebrik ederim rabbim gönlüne göre versin herşeyi

gcan selam arkadaşım sen nasılsın oğluşumuz erkek olmuş hayırlı olsun damatlıklartını görmek nasip etsin rabbim sende rahatsızmışsın inşallah kadınsal durumları kolay atlatırsın tekrar dikiş yapılcak demişin çok üzüldüm insanın canı çok yanıyo doğumdan biliyorum annenede geçmiş olsun tatlım rabbim beterinden korusun

fatoşşşş sen nasılsın arasımız nasıl aşılarımız yapılmış ooo ne güzel hızla büyüyoruz maşallah

jasmin ya gülçin ne güzel anlatmış valla öyle daha dün hamilelik testine şaşırıp bakarken şimdi meleğin kollarında ve 2 aylık oldu bile

şimdilik ben kaçar herkese iyi akşamlar madam çiçek abla her nekadar tanışamasakta sanada iyi akşamlar

4. yıla girdik hayatım :) valla tanıştığımız günü ben de hatırlamıyorum, sanırım temmuz'un ilk haftaları falandı ama tarihi bilmiyorum sempatiksalakcinni

valla geçen sene bambaşkaydı, herkeste bir heyecan vardı, ben de bu ayın 23'üydü galiba hamile olduğumu öğrenmiştim ve ilk sizlerle paylaşmıştım olumunekankayizsmile zaman ne çabuk geçiyor yaaa

ay ay ay yerim valla totosunu da nanaklarını da, offffff tam yemelik bir cadı, resme bak resme Şeniz

bizimki henüz püre yiyemediği için çorbasını içiriyorum ama becerbeiliyor muyum bilmiyorum, havuç ve patatesle yaptım, ilki püre oldu yemedi oğluşcuğum, dün yaptığım daha suluydu ama benim içime sinmedi, nasıl yapacağım konusunda kararsız kaldım, netteki çorbalar da hep püre tarifi lmaz:

inşallah hep birlikte olacağız hayatım, Allah sağlık sıhhat versin önce :) tahmin ettim hayatım, ya Cerenle ya da kocişiyle ilgileniyor benim cadım dedim kaydirigubbakcemile3
Gökçecim, özlettin kendini valla... kıyamam ya ne oldu oğluşa? çok geçmiş olsun, inşallah bir an önce geçer de rahatlar yavrum... aayı bu kadar çok açma bu arada tamam mı? Şeniz
valla bi cesaretlendim gülçincim
sanırım yarın resimlerimi bile koyucam.
neysene; kimden korkucam sonuçta kötükedihüso
hah şöööööyle, kimden korkacaksın tabii, biz arkandayız :)
ya kızlar kırkımdan sonra doğurtturcanız bana
bi kıskandım bi kıskandım.alsanaalsanasmile
aaaa ne varmış, ben kırkımdan sonra doğurdum :dilcikar: sen de doğur valla :)
Aynurcum, sen de kendini özletenlerdensin :) ara sıra bir şeyler yaz ki geldiğini anlayalım :) bu arada sağol tarif için :) Rüzgar paşa büyüyor işte, gündüzleri ben de gelemiyorum çünkü paşamız izin vermiyor, uyutabildiğim kısa sürelerde de ev işlerini jet hızıyla yapmaya çalışıyorum, akşama pestilim çıkmış oluyor :) sen de arayı bu kadar uzatma, kuzucuğumu öp benim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…