Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

yokk kız özel hayata takmak ne kelime ben hep ordaydım kızım şimdi yeni bi düzene alışıyoz zor oluyo tabi hergün nire haftada 2 nire tabi bocalıyo insan bide kafa başka yerde olunca malum motivasyon dağılıyo bizde hep eşim dikkat ederdi şimdide öyle o hap felan kullanmana gerek yok güven bana dedi bende 4 yıldır ona güveniyom

yok gülüm be ne düzeni aldı başını gidiyo düzensizlik bizde:sinifsinif:
diyorum herhalde bu çocu evlendircem öyle düzene gircek

ben cereni bu kaaa erken yaşta veremem ksuura bakma dünür :dilcikar: kaydirigubbakcemile3

kız gülçin bizimkide emeklemiyooo aynı senin dediğin gibi bi çabasıda yok direk yürümeye çalışıyo

kız ya bunlar direk koşacaklar kaydirigubbakcemile3
çenesi düşükmü peki cemrenin
cereni bir gör allahım dır dır dır bir başladımı
oyuncaklarıyla kavga ediyor mız mız bağırıyor onlara atıyor fırlatıyor sonra attığı yerden almaya çalışıyor oyuncaklar ayağına gelecekmiş gelmeyince kızıyor felan daha neler neler
akşam alış veriş merkezine gittik ana kız mesela orda bir kahve içeyim dedim kahvenin yanında çikolata geldi çikolatadan accık verdim allahım görme kendi kendisine nasıl kahkahalar atıyor anında mutluluk hormonu salgıladı çikolata heralde kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yinede fazla güvenme bacım evlat tatlıdır kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

biliyorsun ben başından berş eşimin korunmasından yana değilim bu konuda fikrimde değişmiş değil istemiyorum hala :asigim:

bu arada aynurcum
arife iş yerinde çok yoğun eskisi gibi sık gelemiyor malesef

filiz ablamda malum rüzgar bey rahat vermiyorki gelsin

yok kız güvenirim cemremi istediğimiz zamanlarda bile eşim son ana kadar danıştı hazır hissediyomusun kendini bak ona göre :CüvCüv: hıııı dedii

valla öyle tek ben korunamammm eşimin işi ne o korunsun burcu kızzz delüüü yüz verme kocişe o korunsum eşim hep der insan kendini bilir

ben hem o korunsun hwm ben korunam istiyom :)))))
ama tek ben korunuyom

çift katmanlı korunma yani kaydirigubbakcemile3
niye kıı dünürrr
miraç çok canını acıttıda kardeşi olmasın diyemi kaydirigubbakcemile3

yok kız güvenirim cemremi istediğimiz zamanlarda bile eşim son ana kadar danıştı hazır hissediyomusun kendini bak ona göre :CüvCüv: hıııı dedii

hımmm siz taa iyi bilrisiniz tabii kaydirigubbakcemile2

valla öyle tek ben korunamammm eşimin işi ne o korunsun burcu kızzz delüüü yüz verme kocişe o korunsum eşim hep der insan kendini bilir

he he he kaydirigubbakcemile3
kocişe yüz verme diyo
delüü kocası o ona yüz vercek tabiii :asigim:

valla gülçin aynen ceren gibi bizim cadıda bıcır bıcır bağrış çığrış sesini iyice tanımaya çalışıyo herhal avazı çıktığı kadar bağırıyo aynen oyuıncakları atıp vermeni bekliyo bide hanım tek başına oynamıyo yanında muhakkak birini istiyo ağzına istediği bi yiyeceği ver sanki mutluluktan şarkı söyler gibi bıcır bıcır söyleniyo bide bişeyi istediği an numaradan öksürükle karışık sahte bir ağlama başlangıcı gibi yapıp kendi dediğini yaptırmak istiyoo valla fena bu bıcırıklarrr napcaz bilmem

aynen tamda dediğin gibi canımcım
numaradan öksürüyor bizimkiside öhö öhö ilgi çekene kadar
sonra ne hikmetse geçiveriyor öksürük kaydirigubbakcemile3

ne yapçaz kızz güle oynaya büyütücez bebeleri kaydirigubbakcemile2

kızzz delüüü korunma açısından yüz verme didim kıızz tabi onlar düşünsün hep onlarmı o anların tadını çıkarecek bırak keyif yapma işi bizdede olsun nolcek diye tasalanmadan olabildiğince relkax takılalım diye didim

burcum bu arada yazmamışım diş için geçmiş olsun tatlum miraç beyimiz seni helak etti daha şimdiden

:roflol: :roflol: :roflol:
canım yaa açıklamana gerek yoktu
ben bu aralar kendimi ifade edemiyorum sanırım :1shok:
anladım ben biliyorsun beni yerimseniben

relax relax kaydirigubbakcemile3

ben daha kahvaltı bilem etmedim sizle konuşcem hevesine şimdi bi gidemde bişeyler yiyemmm

yok kı ben kocişe güvenmem valla ben korunam dedim gibi oda korunsun çift katman :)))
he valla yakın bi dönemde gaz sancısı kolik molik çekmek istemiom

kızım ben seni anlamammı daha burcuya ne yedinde dişlerin bu hale geldi demenden bilem çakıyom köfteyi

kız burcuuu haklısın valla bende büyük konuşmıyım aynı senin dediğin gibi gaz kolik uykusuzluk gibi faktörleri düşünmek istemiyom

kızzzz allasen ne zormuş annelik yada biz çokmu bkunu çıkarıp abartiyozmu bilemedim herşeyi çokmu inceliyoz ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…