yok gülüm be ne düzeni aldı başını gidiyo düzensizlik bizde:sinifsinif:
diyorum herhalde bu çocu evlendircem öyle düzene gircek
kız gülçin bizimkide emeklemiyooo aynı senin dediğin gibi bi çabasıda yok direk yürümeye çalışıyo
yokk kız özel hayata takmak ne kelime ben hep ordaydım kızım şimdi yeni bi düzene alışıyoz zor oluyo tabi hergün nire haftada 2 nire tabi bocalıyo insan bide kafa başka yerde olunca malum motivasyon dağılıyo bizde hep eşim dikkat ederdi şimdide öyle o hap felan kullanmana gerek yok güven bana dedi bende 4 yıldır ona güveniyom
ben hem o korunsun hwm ben korunam istiyom :)))))
ama tek ben korunuyom
yok kız güvenirim cemremi istediğimiz zamanlarda bile eşim son ana kadar danıştı hazır hissediyomusun kendini bak ona göre :CüvCüv: hıııı dedii
valla öyle tek ben korunamammm eşimin işi ne o korunsun burcu kızzz delüüü yüz verme kocişe o korunsum eşim hep der insan kendini bilir
valla gülçin aynen ceren gibi bizim cadıda bıcır bıcır bağrış çığrış sesini iyice tanımaya çalışıyo herhal avazı çıktığı kadar bağırıyo aynen oyuıncakları atıp vermeni bekliyo bide hanım tek başına oynamıyo yanında muhakkak birini istiyo ağzına istediği bi yiyeceği ver sanki mutluluktan şarkı söyler gibi bıcır bıcır söyleniyo bide bişeyi istediği an numaradan öksürükle karışık sahte bir ağlama başlangıcı gibi yapıp kendi dediğini yaptırmak istiyoo valla fena bu bıcırıklarrr napcaz bilmem
kızzz delüüü korunma açısından yüz verme didim kıızz tabi onlar düşünsün hep onlarmı o anların tadını çıkarecek bırak keyif yapma işi bizdede olsun nolcek diye tasalanmadan olabildiğince relkax takılalım diye didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?