Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kızzzz hani herşey rayına oturdumu derken neleride kattım sen anlaaaa kaydirigubbakcemile3 :kedi:
biz daha tam rayına oturtamadık valla o uzun yaşanan günleri özlemedim desem yalan olur valla herşey canımıniçi kızım gık diyene kadar napalım bunada razıyız bizim düzen kızım gegeciliği bırakınca rayına oturcek

ama tabi ben memnunum halimden çünkü bebiş daha değere biniyor biz 2. planda kalıyoruz

sen napıyosun gülçin sen nası korunuyosun çünkü senin bildiğimce adet düzensizliği var cerenim sana süpriz ceeee yaptı gııız ikincide ceee demesin bide

sağol dünürüm :gitme:
problemli bi diş vardı zaten alakasız yerden çıkan onun yüzünden yanındaki kırıldı şimdi hepsi elden geççek :bbo:
valla kudursunlar dünür

bide cerenim emekliyomu yada ufak ufak yürüme modundamı benim aşkım emeklemeyi bırak yere karnının üstüne kalmayı bilem istemiyooo ama elinden tuttunmu adım ata ata ilerliyoo

kız burcu seni online göremiyom ama sen yazıyosun nasıl iş anlamadın nasısen kuzum miracın yeme problemleri ortadan kaktımı yoksa devammı ediyo

kız gülçin her zaman düşen çenene noldu tatlım iyi gününde değilmisin yoksam yada ceee deyip birden ortalığa attım kendimi şaşırttımmı seni

kız burcu seni online göremiyom ama sen yazıyosun nasıl iş anlamadın nasısen kuzum miracın yeme problemleri ortadan kaktımı yoksa devammı ediyo

hayalet oldum kı gene bensempatiksalakcinni
iyyim cicim
çok şükür düzeldi miracın yemesi bi dönemdi o herhalde

kızzzzz ben bugün susmam tam fırsat buldum girmeye işten yasak ama ben arkadaşın bilg giriyom ondan buı fırsat yoksam işten olsa bi girip çıkmak zorunda oluyorum

kız burcu sana sorem anacım senin hayat düzene girdimi yoksam sende ben gibi olduğu gibimi saldın hayatı

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
anladım kıı anladımda çaktırmadım gari kaydirigubbakcemile3
bende ösledim tabiii o günleri ama şimdide farklı bir tad var kıı :kedi:

valla insan 3 kişi olunca herşey değişir derlerdi de inanmazdım

aynen öyle canım
hayatımız tamamen onlara endeksli

ama tabi ben memnunum halimden çünkü bebiş daha değere biniyor biz 2. planda kalıyoruz

kesinlikleeee kaydirigubbakcemile5

sen napıyosun gülçin sen nası korunuyosun çünkü senin bildiğimce adet düzensizliği var cerenim sana süpriz ceeee yaptı gııız ikincide ceee demesin bide

canım doğumdan beri eşim korunuyor ben değil
çünkü ben d.k. hapı ile korunmayı denedim doktorum çok ısrar etti ama 4 gün içebildim aşırı mide bulantısı yaptı bana yan etki oldu yani doktorumda bırak dedi adet olmayı bekliyordum spiral için 50 günün sonunda adet oldum haftasonu nasipse spiral taktırıcam bakalım bünye onu kabul eder inşallah oda olmazsa ömür boyu eşim korunucak ohaoldumsmile
sen ne yapıyorsun peki?

sağol dünürüm :gitme:
problemli bi diş vardı zaten alakasız yerden çıkan onun yüzünden yanındaki kırıldı şimdi hepsi elden geççek :bbo:
valla kudursunlar dünür

ooyyyy kıyamam allahım yardımcın oslun canım yaa
diş ağrısı kabir azabının yarısı derler umarım çok çekmeden biter

bide cerenim emekliyomu yada ufak ufak yürüme modundamı benim aşkım emeklemeyi bırak yere karnının üstüne kalmayı bilem istemiyooo ama elinden tuttunmu adım ata ata ilerliyoo

yok kıs bizimkisi direk yürümeye uğraşıyor emeklemek için çaba sarf ediyor ama
nafile kaydirigubbakcemile3
ayağa kalkınca durdurabilene aşk olsun kaydirigubbakcemile3

kız burcu sana sorem anacım senin hayat düzene girdimi yoksam sende ben gibi olduğu gibimi saldın hayatı

yok gülüm be ne düzeni aldı başını gidiyo düzensizlik bizde:sinifsinif:
diyorum herhalde bu çocu evlendircem öyle düzene gircek

kız gülçin her zaman düşen çenene noldu tatlım iyi gününde değilmisin yoksam yada ceee deyip birden ortalığa attım kendimi şaşırttımmı seni

yok canımın içi bir arkadaşa msn den bir şey açıklıyordumda uzun sürdü accık geldim burdayım gülüm
şaşırdım valla uzun süredir burda online sohbet olmuyor malum ama çok özlemişim
çok iyi ettin valla gelmekle Şeniz

kızzzzz ben bugün susmam tam fırsat buldum girmeye işten yasak ama ben arkadaşın bilg giriyom ondan buı fırsat yoksam işten olsa bi girip çıkmak zorunda oluyorum

oh oh sen hep o arkadaşının bilgisayarında olsana
her gün yazışırız böyle :hulya:

sen taktın özel hayata zaar kaydirigubbakcemile3

ahhhhhh ahhhh o +18 li kuduruk hallerimiz nerde kaldıııııı

ben hala kuduruğum hemde doğumdan önceki halim ikiye katlandı ohaoldumsmile :kedi:

kız gülçin bizimkide emeklemiyooo aynı senin dediğin gibi bi çabasıda yok direk yürümeye çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…