kız delüüüü cvp versene
ayyy senin şapkana ölüyyim peri kızımısın sennn ağzını burnunu yerim senin uyyyyyy büyüdükçe tatlılığına dahada ekleniyor güzellikler maşallah
kızzzz niye yazılarımı göremedin ben hala kendi kendime yazıyorum
ya kimseler yok burda nolucek bu hallll
ooyyy nasıl kırıldı kıs diş bilmiyorumkismile
canım yaaa çok geçmiş olsun umarım çok acı çekmeden halledersin
damaım kudurdu dimek aynısının kız versiyonu bizde de mevcut kaydirigubbakcemile3
onları bir araya getirmek gerek birlikte kudursunlar kaydirigubbakcemile3
kız burcu seni online göremiyom ama sen yazıyosun nasıl iş anlamadın nasısen kuzum miracın yeme problemleri ortadan kaktımı yoksa devammı ediyo
kızzzz hani herşey rayına oturdumu derken neleride kattım sen anlaaaa kaydirigubbakcemile3 :kedi:
biz daha tam rayına oturtamadık valla o uzun yaşanan günleri özlemedim desem yalan olur valla herşey canımıniçi kızım gık diyene kadar napalım bunada razıyız bizim düzen kızım gegeciliği bırakınca rayına oturcek
valla insan 3 kişi olunca herşey değişir derlerdi de inanmazdım
ama tabi ben memnunum halimden çünkü bebiş daha değere biniyor biz 2. planda kalıyoruz
sen napıyosun gülçin sen nası korunuyosun çünkü senin bildiğimce adet düzensizliği var cerenim sana süpriz ceeee yaptı gııız ikincide ceee demesin bide
sağol dünürüm :gitme:
problemli bi diş vardı zaten alakasız yerden çıkan onun yüzünden yanındaki kırıldı şimdi hepsi elden geççek :bbo:
valla kudursunlar dünür
bide cerenim emekliyomu yada ufak ufak yürüme modundamı benim aşkım emeklemeyi bırak yere karnının üstüne kalmayı bilem istemiyooo ama elinden tuttunmu adım ata ata ilerliyoo
kız burcu sana sorem anacım senin hayat düzene girdimi yoksam sende ben gibi olduğu gibimi saldın hayatı
kız gülçin her zaman düşen çenene noldu tatlım iyi gününde değilmisin yoksam yada ceee deyip birden ortalığa attım kendimi şaşırttımmı seni
kızzzzz ben bugün susmam tam fırsat buldum girmeye işten yasak ama ben arkadaşın bilg giriyom ondan buı fırsat yoksam işten olsa bi girip çıkmak zorunda oluyorum
kız burcu sana sorem anacım senin hayat düzene girdimi yoksam sende ben gibi olduğu gibimi saldın hayatı
ahhhhhh ahhhh o +18 li kuduruk hallerimiz nerde kaldıııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?