Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

cemrem bu sıralar geceleri çığlık çığlığa uyanıyooo diş çıkartıcek galiba çok acıyo yavrumun canı

gecenin 3 ü biz evin içinde cemreyle turluyoz tamam kızım geçti kızım yavrum felan derken hala ağlıyosa veriyom ağrı kesici fitil son çare öyle rahatlıyo

kızzzz gülçin ablam bi ara +18 de sıkıntılı idi noldu onun işi sonrasını kaçırdım herşey yoluna girmişmi isteksizlik ve korku vardı ya kırkı çıkınca

sırf takip edemedim diye aklıma geldi yoksam burda matrağına sormadım merakımdan değil yani

sağol canımmm
dimi gülçin baksın evlendirem iç güveysi vercem ona göre :))
uyandı benimki meyvesini yedirem

kimler öksüz bırakmış topiği herkes toplaşalım eski hallere dönelim şakası bi yana biz 8. ayımızı ayın 12 de bitiriyoz tabiki diğer yeni olan annelere hak veriyorum aynı yollardan geçtik onlarda inşallah kısa zamanda kendilerini düzene sokucaklar malum biz anca 8.ayda biraz düzeltik oda tam anlmı ile değil biraz biraz topiğe glemeyenleri çok iyi anlıyorum

kızlar ben çıkıyorum arkadaş alıyo laptop'unu girebilirsem gine gelicem özleyinnn anacımmmm bayyyyy öptüm sizi

ben daha kahvaltı bilem etmedim sizle konuşcem hevesine şimdi bi gidemde bişeyler yiyemmm

oyyy aç açmı çenen düştü senin
git yemek ye aç durma deli kan şekerin düşecek

yok kı ben kocişe güvenmem valla ben korunam dedim gibi oda korunsun çift katman :)))
he valla yakın bi dönemde gaz sancısı kolik molik çekmek istemiom

oyyy canım yaaaa
ben gazdan kolikten uykusuz gecelerden ziyade
ona nasıl bir hayat verebilicem endişesinden dolayı düşünmüyorum

kızım ben seni anlamammı daha burcuya ne yedinde dişlerin bu hale geldi demenden bilem çakıyom köfteyi

allah iyiliğini versin emi çatlak kaydirigubbakcemile3

cemrem bu sıralar geceleri çığlık çığlığa uyanıyooo diş çıkartıcek galiba çok acıyo yavrumun canı

ayy canım yaaa jel sür damaklarına diş etlerine rahatlatıyor

gecenin 3 ü biz evin içinde cemreyle turluyoz tamam kızım geçti kızım yavrum felan derken hala ağlıyosa veriyom ağrı kesici fitil son çare öyle rahatlıyo

canım her seferinde fitil verme çocuğa hgatta mümkünse hiç verme fitil o kadarda iyi değil :çok üzgünüm:

kız sen eski performansını yitirdinmi ne eskiden hepsin,i bi arada yürütürdün

yok kıs delü ben aynıyım
3G muhabbetine görüntülü ceren hanımla konuşuyordum babası evde bu hafta baba kız uyuyorlardıda daha yeni uyanmışlar yatak keyfi yaparken beni arıyorlar çocuğun üyüz şişmiş uyumaktan yaaa kaydirigubbakcemile3

ben hem burdaki müşterilere laf yetiştiriyom bi yandanda yazıyom

kızzzz gülçin ablam bi ara +18 de sıkıntılı idi noldu onun işi sonrasını kaçırdım herşey yoluna girmişmi isteksizlik ve korku vardı ya kırkı çıkınca

canım herşey yolunda o bir dönemdi vede geçti
malum bilirsin doğum ve çocuk korkusuna bazen oluyor kadınlarda bu ama geçti çok şükür o psikoloji kısa sürdü zaten
şimdi bildiğim kadarı ile herşey yolunda :asigim:

sırf takip edemedim diye aklıma geldi yoksam burda matrağına sormadım merakımdan değil yani

anladım be deli kaydirigubbakcemile3

gülçin çiğdemden ne haber onla görüşüyonmu

çiğdem de iyi canım herşey yolunda soranlara selamı var
ikinci bebeği düşünüyorlar hayırlısı ile inşallah rabbim ona sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin :Saruboceq:

ben susmıcam giremediğim günlerin acısını çıkartıyom savulun topik ben geldim

susma zati kıı susma bu muhabbet kim biliirr bir daha ne zaman olur

sağol canımmm
dimi gülçin baksın evlendirem iç güveysi vercem ona göre :))
uyandı benimki meyvesini yedirem

hee ver kı verr nolcek ben bakarım ikisinede
zaten cerene kocaman bir oyun parkı aldım ceren içinde kayboluyor
miracıda atarız içine birlikte kaybolurlar kaydirigubbakcemile3
koş damadıma vitamin ver

öyle tabii zor dönemler bunlar
neyse geçecek hepsi inşallah bu günlerin

kızlar ben çıkıyorum arkadaş alıyo laptop'unu girebilirsem gine gelicem özleyinnn anacımmmm bayyyyy öptüm sizi

oyyy gitme yaaaa :a015:
kendine ve cemreye iyi bak yafrucum
ve fırsat buldukça gel tımammı şekertoş

canım çiğdem o üzüntüsünden sonra 2. yi düşünüyo demi yoksam ben ayılamadan bi çoçuğu oldumu

ahhh ahhh şimdiki kahvaltılarım hep düzensiz saati bile kaçıyo oysa hamileyken erken saatlerde kalkar tam tekmil çerili kaşar normal peynir zeytin haşlama yumurtayı cemrem için hergün düzenli yerdim şimdi ise börek çörek karperle geçiştiriyom ahhh bu bebişler adama neler yaptırıyo daha karnımızdayken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…