Günaydın kızlarrrr
Bugün pıtpıtları duymaya gidicez inşallah, 10.45'te randevumuz var teyzeleri...Lütfen bize dua edin...
Günaydın kızlarrrr
Bugün pıtpıtları duymaya gidicez inşallah, 10.45'te randevumuz var teyzeleri...Lütfen bize dua edin...
iiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaalllllllllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh :)GÜÜNAAYDIIIIN
herkese iyi haftalar.umarım haftanız güzel başlar öylede biter.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canııııııııımmmmmmm... yazmamışsın tekrar duydunuz mu pıt pıtları??? hadi yaz bize :)Günaydın kızlarrrr
herkeze hayirli aksamlar nerdesiniz ya kimsecikler ugramaz olmus topige neyse herkez iyi olsunda.bizde iyiyiz miracimizda iyilesdi cok sükür simdi sira bende yarin sabah 8:30 da amaliyat olucam dogum esnasinda yirtilan yerim iyi kaynamamis tekrar acilip dikilecek tam narkoz verilcek yavruma yarin ilk defa mama vericez bakalim nasil olucak..
herkezi öpüyorum allaha emanet olun.........
canım geçmiş olsun, inşallah hemen iyileşeceksin :)herkeze hayirli aksamlar nerdesiniz ya kimsecikler ugramaz olmus topige neyse herkez iyi olsunda.bizde iyiyiz miracimizda iyilesdi cok sükür simdi sira bende yarin sabah 8:30 da amaliyat olucam dogum esnasinda yirtilan yerim iyi kaynamamis tekrar acilip dikilecek tam narkoz verilcek yavruma yarin ilk defa mama vericez bakalim nasil olucak..
herkezi öpüyorum allaha emanet olun.........
günaydın canım :)hadi gözün aydın canım sonrada geçmiş olsun.
nasıl beyefendi , artık büyüdüyaaaayerimseniben
canım umarım ameliyatın iyi geçer tez zamanda düzelirsin
inşallah.a.s.
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr, nasıl sürpriz ama? Oğlan şu anda ana kucağında kendi kendine söyleniyor (memnuniyetsiz bir ifadeyle) ben de bir gireyim dedim, Neşe'yi çok merak ettim... daha gelip haber vermemiş, kızacağım ama, hem pıtpıtları duymaya gidiyoruz, dua edin diyor hem de bir gelip haber vermiyor, kızdım valla, bugün kızgınlık modundayım nedense, Rüzgar'ın bile mıymıylarına tahammülüm zor, hayırlısıyla akşamı ederiz inşallah... sabır dileyin bana lütfen
aaaaaaa günaydın filiz abla ne güzel sabh süprizi yapmışsın ama bak şimdi olmadı sakın abla rüzgar paşamıza tahammülsüzlük etme sen daha iii bilirsin hayatının odak merkezini kimmiş ablam gelsin diye dua ettiğin günleri hatırla sabırlı ol ablam rüzgarımıda çok öp ablam
FİLİZCİM günaydın canım.
nasıl bakalım bizim yakışıklı.
ona buna kızıp sinirini Rüzgardan çıkarmalmaz:
sinirini ismi lazım değil kişiye sakla canımkaydirigubbakcemile3
sen varya sennnnn öncelikle günaydınnn sen varya sennnn neennnnn arayımı kızıştırıyon ablacımmmm evet ablam herzaman giremiyom benim işim mağaza müdürlüğü ve hep birileri oluyo şirketten
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr, nasıl sürpriz ama? Oğlan şu anda ana kucağında kendi kendine söyleniyor (memnuniyetsiz bir ifadeyle) ben de bir gireyim dedim, Neşe'yi çok merak ettim... daha gelip haber vermemiş, kızacağım ama, hem pıtpıtları duymaya gidiyoruz, dua edin diyor hem de bir gelip haber vermiyor, kızdım valla, bugün kızgınlık modundayım nedense, Rüzgar'ın bile mıymıylarına tahammülüm zor, hayırlısıyla akşamı ederiz inşallah... sabır dileyin bana lütfen
aaaaaaa günaydın filiz abla ne güzel sabh süprizi yapmışsın ama bak şimdi olmadı sakın abla rüzgar paşamıza tahammülsüzlük etme sen daha iii bilirsin hayatının odak merkezini kimmiş ablam gelsin diye dua ettiğin günleri hatırla sabırlı ol ablam rüzgarımıda çok öp ablam
sen varya sennnnn öncelikle günaydınnn sen varya sennnn neennnnn arayımı kızıştırıyon ablacımmmm evet ablam herzaman giremiyom benim işim mağaza müdürlüğü ve hep birileri oluyo şirketten
aaaaaaaaaaaaa aynur kıs günaydın kamptan kaçtınmıııı:roflol:
nasılsın madamiko iyimisin
heeee gardiyanlarım yok dalga konusumu oldu aşkolsunnnn ben kaçıp gelebildiğim sürece geliyom bak gülçin dünde kaçak bugünde
günaydın kızlar nasılsınız
baya oldu yaamadım naıslsınız hepinizi çok özledim işlerden dolayı gelemiyorum ben azalıcak diye beklerken dahada artıyorlar neyse hayırlısı olsun
beni dün adetim başladı yarın doktora gidiyorum bakalım neler olucak rabbim hakkımda hayırlı olanı versin inşallah inşallah bu sefer bir terslik olmazda aşılama için ilk adımı atarız. hepinizi çok seviyorum kendinize çok dikkat edin
madamçiçek ablam günaydın nasılsın sende olmasan topik bomboş kalıcak ya
nesecim canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına aldığın günleride nasip etsin güzelim inşallah çok sevindim
gönülcüm çok geçmiş olsun canımm inşallah çok yi olucan miraçta iyileşmiş çok sevindim allah şifa versin canım
günaydın ablaların bitanesi nasılsın hayırdır kim kızdırdı seni bukadar ya ablam boşver gereksiz yere sıkma canını sen oğluşuna bak gerisi yalan ablam nese kalp atışlarını duymuş bebişinin şimdilik bir sorun yok şükür
jerror canım benim nasılsın cemre nasıl ben iyiyim canım şükürler olsun çok yoğun bir halde çalışıyorum
o yüzden uğrayamıyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?