Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Günaydın kızlarrrr
Bugün pıtpıtları duymaya gidicez inşallah, 10.45'te randevumuz var teyzeleri...Lütfen bize dua edin...

HADİ HAYIRLISI CANIM.
allah kucağına aldığın günler nasip etsin.

bence senin kalbin şimdi küt küt tür.kaydirigubbakcemile3
aaaaaaaaaaa negüzel eski günlere döndüm birden:CüvCüv:

Herkese mutlu ve güzel bir hafta diliyorum arkadaşlar :)

GÜÜNAAYDIIIIN
herkese iyi haftalar.umarım haftanız güzel başlar öylede biter.

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaalllllllllllllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh :)
Günaydın kızlarrrr
Bugün pıtpıtları duymaya gidicez inşallah, 10.45'te randevumuz var teyzeleri...Lütfen bize dua edin...
canııııııııımmmmmmm... yazmamışsın tekrar duydunuz mu pıt pıtları??? hadi yaz bize :)

herkeze hayirli aksamlar nerdesiniz ya kimsecikler ugramaz olmus topige neyse herkez iyi olsunda.bizde iyiyiz miracimizda iyilesdi cok sükür simdi sira bende yarin sabah 8:30 da amaliyat olucam dogum esnasinda yirtilan yerim iyi kaynamamis tekrar acilip dikilecek tam narkoz verilcek yavruma yarin ilk defa mama vericez bakalim nasil olucak..

herkezi öpüyorum allaha emanet olun.........

hadi gözün aydın canım sonrada geçmiş olsun.
nasıl beyefendi , artık büyüdüyaaaayerimseniben
canım umarım ameliyatın iyi geçer tez zamanda düzelirsin
inşallah.a.s.

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr, nasıl sürpriz ama? Oğlan şu anda ana kucağında kendi kendine söyleniyor (memnuniyetsiz bir ifadeyle) ben de bir gireyim dedim, Neşe'yi çok merak ettim... daha gelip haber vermemiş, kızacağım ama, hem pıtpıtları duymaya gidiyoruz, dua edin diyor hem de bir gelip haber vermiyor, kızdım valla, bugün kızgınlık modundayım nedense, Rüzgar'ın bile mıymıylarına tahammülüm zor, hayırlısıyla akşamı ederiz inşallah... sabır dileyin bana lütfen

canım geçmiş olsun, inşallah hemen iyileşeceksin :)
hadi gözün aydın canım sonrada geçmiş olsun.
nasıl beyefendi , artık büyüdüyaaaayerimseniben
canım umarım ameliyatın iyi geçer tez zamanda düzelirsin
inşallah.a.s.
günaydın canım :)

FİLİZCİM günaydın canım.
nasıl bakalım bizim yakışıklı.
ona buna kızıp sinirini Rüzgardan çıkarma lmaz:
sinirini ismi lazım değil kişiye sakla canımkaydirigubbakcemile3

AYNUR nerdesin gardiyanmı geldi canım kötükedihüso

arada uğra unutma bizi.
zaten ĞÜLÇİN unuttu mafoldumben

dün benim oğlan(koca bebeğim)çok akıllı idi
derslerinede çalışmış.
evdeki kadın yemeğinide yedi sorun çıkarmadı dedi.
demek okulda abur cubur almamış.:teytey:
içim rahat çok mutluyum.bir evlat nelere kadir allahım.

nasılsın madamiko iyimisin
heeee gardiyanlarım yok dalga konusumu oldu aşkolsunnnn ben kaçıp gelebildiğim sürece geliyom bak gülçin dünde kaçak bugünde

günaydın kızlar nasılsınız

baya oldu yaamadım naıslsınız hepinizi çok özledim işlerden dolayı gelemiyorum ben azalıcak diye beklerken dahada artıyorlar neyse hayırlısı olsun
beni dün adetim başladı yarın doktora gidiyorum bakalım neler olucak rabbim hakkımda hayırlı olanı versin inşallah inşallah bu sefer bir terslik olmazda aşılama için ilk adımı atarız. hepinizi çok seviyorum kendinize çok dikkat edin

madamçiçek ablam günaydın nasılsın sende olmasan topik bomboş kalıcak ya

nesecim canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına aldığın günleride nasip etsin güzelim inşallah çok sevindim

gönülcüm çok geçmiş olsun canımm inşallah çok yi olucan miraçta iyileşmiş çok sevindim allah şifa versin canım

günaydın ablaların bitanesi nasılsın hayırdır kim kızdırdı seni bukadar ya ablam boşver gereksiz yere sıkma canını sen oğluşuna bak gerisi yalan ablam nese kalp atışlarını duymuş bebişinin şimdilik bir sorun yok şükür

jerror canım benim nasılsın cemre nasıl ben iyiyim canım şükürler olsun çok yoğun bir halde çalışıyorum
o yüzden uğrayamıyorumda

nasılsın madamiko iyimisin
heeee gardiyanlarım yok dalga konusumu oldu aşkolsunnnn ben kaçıp gelebildiğim sürece geliyom bak gülçin dünde kaçak bugünde

canıııım yok yok kıyamam sana.
haklısın o bayağı bi cezalı.
evet yani sen bir geldinmi tam geliyorsunopuyorumnanaktan
ya aynurcum şaka biyana nasılsın görüşmeyelibuyrunnnnnnnnn

iyiyim ablacım valla haftalar birbiri ardına hızla geçiyooo zaman kavramı diye bişi kalmıcak yakında bi haftaya girdiğimi bilirim bide çıktığımı yeni bi haftanın ikinci günündeyiz herkese hayırlı haftalar diliyorum

sen nasılsın ablacım bide bişi sorucam oğlun kaç yaşındaki sen yediğini içtiğini düşünüyosun

kumsalım bende iyiyim valla cemrede iyi maşallah diyorum çünkü o gaz sancılı günleri düşündükçe şimdiki nazı niyazı hiç geliyooo

canım allahım hakkında en güzel şeyleri nasip etsin.
güzel haberlerini cani gönülden bekliyorum.
ALLAH söyletmişti bana yakın zamanda inşallah
önce ultrasyonda sonrada kucağında görmek nasip etsin allah.
sonrada öpersin yerime üstünde kalmaz selamımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…