Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kesinlikle Allahın verdiği en güzel armağan :) bu arada ben sana arkadaşlık yollamıştım, kabul ettiysen benim profilimden resimleri görebilirsin canım :)

bakayım filizcim.
nedemek kabul ettiysen opuyorumnanaktan

sonra görüşürüz şimdilik çıkıyorum.
gerçi ben pek kaybolmam birileri gibikaydirigubbakcemile3

ay ağlatıcağınız beni yaa hepinize çok ama çok teşekkür ederim dualarınız için güzel dilekleriniz için
inşallah rabbim kısa zamanda kavuşturur bizi miniğimle inşallah allah hepinizden razı olsun

görüşüz ablacım kendine ve rüzgara çok dikkat et allaha emanet olun

görüşürz melehat abla çok dikkat et kendine çok öpüyorum ikinizide

slm kızlar ben geldim ah aglayacagım kimse yok galibaa....nasılsınız fıstıklar ...bizde tam gaz devam ediyoruz evde berra ile ilgileniyorum sütüm kesildi yani 1 2 damla kadar geliyor bazen emiyor bazen almıyor..bu arada depresyon moduna girdim diye ilaç almaya başladım dün itibariyle kendimi toparlamam lazım kısa zmanda..sizleri özeldim ama eskisi kadar kimse online olamıyıor galiba bebişler yüxünden sanırım diger arkadaşlarda iş yüzünden aman saglık olsun gerisi hallolur zaten ..öpüyorum sizi..

selamlar şekerlerim aranıza katılamıyorum
malum ilayda emeklemeye başladı hiç yerinde durmuyor bende onun peşindeyim
geçen hafta kuzenim vardı dünde annem geldi tam netin başına oturup sayfayı açıyorum annem bişey söylüyor iloş hanım zaten beni net başında görmesin çıldırıyor
geçmişe bakamadım inş hepiniz iyisinizdir bi yaramazlık yoktur şu anda kimsede yok galiba topilkte buralarda olmaya çalışacağım
gelen olursa

slm nurcum.
görünüşe bakılırsa uğrayan olmamış.
zaten eken ekene.yani geldim şuraya iki muhabbet ederim hazır
işim yoğundeğilken diye dün ama sağolsun
filiz biraz arkadaşlık etti.
ilaydayı öp canım .

buarada GÜNAYDIN opuyorumnanaktan

herkese selamlarrrrrrrrrr
bu ufaklıklar büyyünce daha rahat olcaz sanıyodum ama tam tersiymiş
daha yürümeden peşindeyim döne döne gidiyor koyduğum yerde bulamıyorum
o yüzden gözüm hep üstünde kafasını oraya buraya çarpmasın diye

bu iyi günlerin canım .daha dur sehbalarını süpürmeye
bi başlasın sanırım seni hiç bulamayız ozaman.kaydirigubbakcemile3

canlarımmmmmmmm sizleri çok ihmal ettim biliyorum çok çok ama çok özür dilerim hepinizden bu hafta hiç gelemedim ama işlerim çok başımda
şirkette bazı düzensizlikleri fark ettim ve düzene sokma çabasındayım herkes istediği atı oynatmasın diye tek ata çevirme çabasındayım bu yüzden affınıza sığınıyorum ve sizlerden anlayış bekliyorum en kısa sürede aranızda olucam dolu dolu cancanlar mucxx.......

OLSUN napalım azdaha bekleriz:umursamaz:

mavicim hoşgeldin nasılsın berracığımız nasıl bakımmm senin sıkıntıların geçtimi nası gidiyo hayat

gülçin kız sen işlerini yoluna koyda burası bekler herzaman seni vayy anasını demekkk gizli gizli herbiyerden at oynatıyolar heeee hafiyem benim hemencecikte el atarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…