Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

he valla bir yazmış ki sorma, sonuna kadar zor okudum, döktürmüş yani Nurcuğum kaydirigubbakcemile3

ayyyyyy tatlıların tatlısııııııııı, yerim ben seni beeeee, ben de çok özledim valla, hiç sorma, ne muhabbetler yapıyorduk, ah o eski günler ahhhhhhhh

kaynana demişken; geçen gün kaynanam eşime bir laf etmiş ki sorma gitsin, iltifat mı etti, hakaret mi etti anlamadım valla... "Filiz'in çocuğa tek başına böyle güzel bakabileceğini hiç zannetmiyordum, aferin valla" demiş, şimdi ne dersin sen bu lafa? Mehmet de gelmiş bunu bana gerine gerine söylüyor, sinir oldum ama içimde kaldı, bir şey diyemedim

valla zor günler geçiriyorum biraz, çocukla alakası yok, yine geçen sene ki muhabbet, anla işte senağlama

canııııııııııııımmmmmmm gelin valla, geçen sene siz biraları götürürken ben sadece iç çekmiştim, bu sene hep beraber kadeh kaldırırız alkisalkisalkis inşallah o göçte olur diye dua ediyorum bu arada
bende oglumun dogmasini bekliyorum
gününü cokdan doldurdu sali gününe kadar gelmez ise suni sanci ile dogum yapacagim
dua edin kizlar....
Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve kuzucuğuna kavuştursun inşallah :Saruboceq:

bende oglumun dogmasini bekliyorum
gününü cokdan doldurdu sali gününe kadar gelmez ise suni sanci ile dogum yapacagim
dua edin kizlar....

ooyyy allah bir avazda kavuştursun sağlıkla oğluşuna inşallah

ayy sorma ablam yaa bir yakalasam gözünü oyacamda işte dua etsin kurtarıcı meleği (ilayda) var

değilmi yaaa nerde o eski günler vallaa oooffffffff
eskiye hep bir özlem olucak sanırım :çok üzgünüm:

kaşınmış senin kaynana
ben bunu iltifat olarak değil hakaret olarak algılarım valla ablam yani seni gaza getirmeye çalışmıyorum inan ama demek seni anne oalrak gözünde oturtamamış demek bu yüzden zırt pırt geliyormuşta güvenemiyormuş cahil gerzek karı nolcak kötükedihüso
ay ben olsam kocaya neler neler sayardımda işte ben değilim ordaki kaydirigubbakcemile3

anladım ablammm canım yaaa benim yapabileceğim bir şey varmı
bir telefonun yeter biliyorsun olumunekankayizsmile

geçen sene biz biramı içtik :1shok:
nur karısı içmişti hatırlıyorum
ama ben cerenle uğraşmaktan içememiştim
şimdi çıkarıyorum acısını
perşembe hariç her akşam elimde bir çeşit :içelim:

sanırım ben alkolik oluyorum kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3

inşallah o göç olurda sende bizde rahat ederiz
bana daha yakın olucak olman düşüncesi bile inan içimi hoplatıyor heyecanlandırıyor beni umarım geldikten sonra tam tersi olmaz bu durum :Saruboceq:

Gülçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn burdasın :)

burdaydım ablam ama ceren malum bu akşam tam anlamı ile emeklemeye bşladı ve sürekli peşinde olmak zorundayım yeni uyudu ve bende yazıyorum daha aşağıda ütüler var beni bekliyor gidip onları bitirip yatmam gerek benimde -tatlicadiarzu-

gitmediydim ama şimdi gidiyorum abalcım iyi geceler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aman burda çok tatlı bebişler vamışşşşş... Allahım darıısı bana ve nbenim gibi omayanlara... bizlerede böyle bebişimizin resmini koyacağımız günü tez zamanda göster yarabbimç.... burdaki anne olan arkadaşlara ve bebişlerine sağlık sıhat ağız tadı nasip eyle onları birbirinden hiç ayırma aminnnn

haftanın son iş gününden herkese günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
nabersiniz kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr

kıslar merhaba nasılsınız hepiniz iyisiniz diye umuyorum

aynur canım hayırdır çok yorgun ve mutsuz gibi geldi bu yazın bana
sen böyle kısa yazmazdın pek hayırdır tatlım iyimisin?

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn
inşallah canım inşallah
nerde yolunu bekleyen hasretle ana yüreği varsa allahım nasip etsin inşallah

meraklı zaten göbek adım aslında pek meraklıda değilim ama

sende de bakalım ne olacakboshayallersmile

valla dünki işimde kocaman bir hata çıktıbilmiyorumkismile

yani nasıl çıkıcam içinden bilmem-tatlicadiarzu-

bana dua edin lütfen.

yabu memlekette adım başı kıl var yada

ben seçip çıkarıyorum kıllarıohaoldumsmile

neyse cana gelmesin...

bu arada benim gözümümü korkutucaksın ğülçin hnm

korksam davet etmem şekerim.

hala davetim geçerlicokacimcoook

kıslar merhaba nasılsınız hepiniz iyisiniz diye umuyorum

aynurcum hayırdır iki gündür neoluyor?
zaten geçen günde pas vermedinlmaz:
yani ya yazılarına yetişilmiyor yadaaa hiç pas vermiyorsun
yani burda bir büyüğün olarak seni protesto ediyorumkaydirigubbakcemile3

günaydın canım.

biz yarında çalışıyoruz son işgünü kısmı bana uymuyor.

ya normal şartlarda aslında benimde cumartesi günleri çalışmama gerek
ama ceren sağolsun :):):)

meraklı göbek adınsa eğer
sen kesin çok meraklısındır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kılmı ne kılı
aaaaa sen ağdacımısın yohhsaaa sempatiksalakcinni

neyse cana gelmesin...

bu arada benim gözümümü korkutucaksın ğülçin hnm

korksam davet etmem şekerim.

hala davetim geçerlicokacimcoook

yumuşak g ile değil ablacım normal G ile GÜLÇİN kaydirigubbakcemile3

peki sen kaşındın geleriz oraya görürsün sende cicim :dilcikar:

:roflol: :roflol:

slm canım.ne olsun kendi adıma bugün bitse
diye dua ediyorum hayırlısıile.
berracık nasıl opuyorumnanaktan

kıs Ğülçiiin allah bile kulunun ayıbını yüzüne vurmaz.
neolduki yanlışlıkla ğ yaptıysam:dilcikar:

slm kızlar ne haber?kimsecikler yok ama öpüyorum hepinizi..

bizden haberler iyi senden naber
bizde sizi öpüyoruz mujkkkk

slm canım.ne olsun kendi adıma bugün bitse
diye dua ediyorum hayırlısıile.
berracık nasıl opuyorumnanaktan

çokmu sıkıcı geçti günün?

kıs Ğülçiiin allah bile kulunun ayıbını yüzüne vurmaz.
neolduki yanlışlıkla ğ yaptıysam:dilcikar:

ayy töbee dee abla ne diyon
o nasıl bir cümle öyle yaf
kendimi kötü hissettim valla :çok üzgünüm:

bir şiir var
- SEGİ YUMŞAK G İLE YAZILMALI - belkide onu düşünüyordum o an.

:roflol: :roflol:

bence de İlayda'ya dua etsin, yoksa neler yapardık o hatuna :)

evet canım, haklısın, eskiye hep bir özlem olacak o kesin artık, anlaşıldı

hiç sorma hem de ne kaşınmak, kadın iltifat ediyorum falan sandı herhalde, cahilliğine veriyorum valla, yoksa kaşırdım bir güzel... içimde kalan mehmet'e bir laf edememiş olmam, o an aklıma hiçbir şey gelmedi söyleyecek, çok şaşırdım çünkü bu söylediğine, resmen gafil avlandım, bir de gerine gerine söylemedi mi sinir oldum iyice... tamam ev kadını olarak eksiklerim olabilir, kabul ediyorum, çünkü kendimi biliyorum, sevmiyorum ev işini falan, yaparken zulüm geliyor, üstün körü yapıyorum bir şeyler ya da yapmaya çalışıyorum en azından (rahmetli anneciğim bile söylerdi senden ev kadını olmaz diye) ama annelik bununla ölçülür mü ya, boru değil yani ANNE olmak bu, sana ihtiyaç duyan canından kopan bir varlığa en iyi şekilde bakmak, büyütmek ev kadınlığı ile ölçülebilir mi? evime kadın geliyor ya temizliğe bunu çekemiyor geri zekalılar, ev kadını yerine konulmuyorum o yüzden oluyor bütün bunlar... ohhhhhh canıma değsin, gerekirse bulurum parasını bir şekilde her gün getiririm, bunlara bu gerekiyor, offffff amma dolmuşum ha :)

birtaneeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmm, işte seni bu yüzden çok çok çok ama çok seviyorum, o kadar başkasın ki, güzel kardeşim benim :) sağol ama yapabileceğin bir şey yok hayatım, keşke olsaydı

nur içmişti galiba, siz de kocişle uyuya kalmıştınız yanlış hatırlamıyorsam :) valla ben de sık sık içmeye başladım :) yok beeeeee ne alkolikliği opuyorumnanaktan

offffffff o göç bir olsa Yarabbim duy beni ne olur!!! merak etme İstanbul'a geldiğimizde sık sık görüşeceğiz inşallah :)

oy oy oy başladı mı benim miniğim emeklemeye? yerim ben bu cadıyı ya, yavru kuşum benim, maşallah sana :) hiç sorma o ütüleri, bende de dağ olmuştu, bugün mehmet Rüzgar'ı oyalarken ben de ütüleri bitirdim bir azimle :)

ben de seni öpüyorum birtanem opuyorumnanaktan
Allah sağlıkla sana da nasip etsin inşallah canım :) amiiiiiiiiinnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: darısı başına inşallah :)

geçmiş olsun canım, ne iş yapıyorsun sen? daha doğrusu neyi denetliyorsun?

filizcim biz harita işleri yapıyoruz.
imar planı vs. bu arada o bölgede arsasını satmak isteyenlerinkini alıyoruz.
işte ben bu kısımla alakalı bölümdeyim(evde rahat battı)
ama sorma adamlar bir alem.çoğuna dededen kalmış(bize babadan bile yok)
hepsi herşeyi biliyor(öyle sanıyor).klava:

bu arada bu konularla ilgili bir sorunu olan olursa
çekinmeden sorun elimden geldiğince anlatırım .buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…