he valla bir yazmış ki sorma, sonuna kadar zor okudum, döktürmüş yani Nurcuğum kaydirigubbakcemile3amanda aman bir gelmişsin bir yazmışsınki maşallah
oku oku gözlerim kör oldu sayende nur kafamçokkarıştı
apllaaalarrrıınnn sultanııı gülü sümbülü canımın içiiiiiiii çok ösledim sizziiiiiiii sizli sohbetleriii :gitme:
karı memlekete neyen gitmiş yaaff ailesi burda değilmi yoksa gene kocasıyla arasımı açılmış :uhm:
yaf bırak kaynanayı görümceyi gelmesinler istemezz sen her türlü gelirsin bunların üstesnden ablam yerimseniben
ne bunalımı bunalım felan yok çık şu rh halinden abla çıbıklmaz: sana yakışmıyor hiç bu haller mafoldumben
bu senede gelces inşallah ablammmm dönüştede sizin göçü taşıcaz istanbula kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve kuzucuğuna kavuştursun inşallah :Saruboceq:bende oglumun dogmasini bekliyorum
gününü cokdan doldurdu sali gününe kadar gelmez ise suni sanci ile dogum yapacagim
dua edin kizlar....
bende oglumun dogmasini bekliyorum
gününü cokdan doldurdu sali gününe kadar gelmez ise suni sanci ile dogum yapacagim
dua edin kizlar....
he valla bir yazmış ki sorma, sonuna kadar zor okudum, döktürmüş yani Nurcuğum kaydirigubbakcemile3
ayyyyyy tatlıların tatlısııııııııı, yerim ben seni beeeee, ben de çok özledim valla, hiç sorma, ne muhabbetler yapıyorduk, ah o eski günler ahhhhhhhh
kaynana demişken; geçen gün kaynanam eşime bir laf etmiş ki sorma gitsin, iltifat mı etti, hakaret mi etti anlamadım valla... "Filiz'in çocuğa tek başına böyle güzel bakabileceğini hiç zannetmiyordum, aferin valla" demiş, şimdi ne dersin sen bu lafa? Mehmet de gelmiş bunu bana gerine gerine söylüyor, sinir oldum ama içimde kaldı, bir şey diyemedim
valla zor günler geçiriyorum biraz, çocukla alakası yok, yine geçen sene ki muhabbet, anla işte senağlama
canııııııııııııımmmmmmm gelin valla, geçen sene siz biraları götürürken ben sadece iç çekmiştim, bu sene hep beraber kadeh kaldırırız alkisalkisalkis inşallah o göçte olur diye dua ediyorum bu arada
Gülçiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn burdasın :)
gitmişsin
kıslar merhaba nasılsınız hepiniz iyisiniz diye umuyorum
aman burda çok tatlı bebişler vamışşşşş... Allahım darıısı bana ve nbenim gibi omayanlara... bizlerede böyle bebişimizin resmini koyacağımız günü tez zamanda göster yarabbimç.... burdaki anne olan arkadaşlara ve bebişlerine sağlık sıhat ağız tadı nasip eyle onları birbirinden hiç ayırma aminnnn
haftanın son iş gününden herkese günaydıııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
nabersiniz kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
kıslar merhaba nasılsınız hepiniz iyisiniz diye umuyorum
günaydın canım.
biz yarında çalışıyoruz son işgünü kısmı bana uymuyor.
meraklı zaten göbek adım aslında pek meraklıda değilim ama
sende de bakalım ne olacakboshayallersmile
valla dünki işimde kocaman bir hata çıktıbilmiyorumkismile
yani nasıl çıkıcam içinden bilmem-tatlicadiarzu-
bana dua edin lütfen.
yabu memlekette adım başı kıl var yada
ben seçip çıkarıyorum kıllarıohaoldumsmile
neyse cana gelmesin...
bu arada benim gözümümü korkutucaksın ğülçin hnm
korksam davet etmem şekerim.
hala davetim geçerlicokacimcoook
aynurcum hayırdır iki gündür neoluyor?
zaten geçen günde pas vermedinlmaz:
yani ya yazılarına yetişilmiyor yadaaa hiç pas vermiyorsun
yani burda bir büyüğün olarak seni protesto ediyorumkaydirigubbakcemile3
slm kızlar ne haber?kimsecikler yok ama öpüyorum hepinizi..
slm canım.ne olsun kendi adıma bugün bitse
diye dua ediyorum hayırlısıile.
berracık nasıl opuyorumnanaktan
kıs Ğülçiiin allah bile kulunun ayıbını yüzüne vurmaz.
neolduki yanlışlıkla ğ yaptıysam:dilcikar:
bir şiir var
- SEGİ YUMŞAK G İLE YAZILMALI - belkide onu düşünüyordum o an.
bence de İlayda'ya dua etsin, yoksa neler yapardık o hatuna :)ayy sorma ablam yaa bir yakalasam gözünü oyacamda işte dua etsin kurtarıcı meleği (ilayda) var
değilmi yaaa nerde o eski günler vallaa oooffffffff
eskiye hep bir özlem olucak sanırım :çok üzgünüm:
kaşınmış senin kaynana
ben bunu iltifat olarak değil hakaret olarak algılarım valla ablam yani seni gaza getirmeye çalışmıyorum inan ama demek seni anne oalrak gözünde oturtamamış demek bu yüzden zırt pırt geliyormuşta güvenemiyormuş cahil gerzek karı nolcak kötükedihüso
ay ben olsam kocaya neler neler sayardımda işte ben değilim ordaki kaydirigubbakcemile3
anladım ablammm canım yaaa benim yapabileceğim bir şey varmı
bir telefonun yeter biliyorsun olumunekankayizsmile
geçen sene biz biramı içtik :1shok:
nur karısı içmişti hatırlıyorum
ama ben cerenle uğraşmaktan içememiştim
şimdi çıkarıyorum acısını
perşembe hariç her akşam elimde bir çeşit :içelim:
sanırım ben alkolik oluyorum kafamçokkarıştı kaydirigubbakcemile3
inşallah o göç olurda sende bizde rahat ederiz
bana daha yakın olucak olman düşüncesi bile inan içimi hoplatıyor heyecanlandırıyor beni umarım geldikten sonra tam tersi olmaz bu durum :Saruboceq:
burdaydım ablam ama ceren malum bu akşam tam anlamı ile emeklemeye bşladı ve sürekli peşinde olmak zorundayım yeni uyudu ve bende yazıyorum daha aşağıda ütüler var beni bekliyor gidip onları bitirip yatmam gerek benimde -tatlicadiarzu-
gitmediydim ama şimdi gidiyorum abalcım iyi geceler opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Allah sağlıkla sana da nasip etsin inşallah canım :) amiiiiiiiiinnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: darısı başına inşallah :)aman burda çok tatlı bebişler vamışşşşş... Allahım darıısı bana ve nbenim gibi omayanlara... bizlerede böyle bebişimizin resmini koyacağımız günü tez zamanda göster yarabbimç.... burdaki anne olan arkadaşlara ve bebişlerine sağlık sıhat ağız tadı nasip eyle onları birbirinden hiç ayırma aminnnn
meraklı zaten göbek adım aslında pek meraklıda değilim ama
sende de bakalım ne olacakboshayallersmile
valla dünki işimde kocaman bir hata çıktıbilmiyorumkismile
yani nasıl çıkıcam içinden bilmem-tatlicadiarzu-
bana dua edin lütfen.
yabu memlekette adım başı kıl var yada
ben seçip çıkarıyorum kıllarıohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?