kıs gülçininin cereni hastalanmış ona üzüldüm sen cemre ile karıştırdın galiba
patronlar geliyo ben kaçar öptüm seni bye
anşalılan sizin dişlerin çıkmasına daha var sıkıntı yapmasa güzel olucak bebişlere ama işte inşallah biran önce çıkar inci gibim dizilirler canım allah yardımcın olsunkumsalım papatyam biz iyiyiz hala dişimiz çıkmadı 9 ayı doldurcaz sıkıntıları hep var ama ortada diş yok dr tamam sıkıntılarını çoktandır çekiyosun anlıyorum ama geç çıkması iyi dedi çabuk çürüyüp dökülmezmiş
sen nasılsın nasıl gidiyor heyecan dorukta dimi kız bi müjdemi ver 6 şar yasin tebareke amme okuyucam senin bebişe hoşgeldin duası olucak
şimdilik ben kaçar bye allaha emanet olun
meloş abla ben hafta sonu bir uyudum hayatımda böyle uyuduğumu bilmiyorumcumartei pazar paso yattım kendime inananmadım saatlerden olsa gerek heralde
bilemicem yaniiiiii :uhm:
ben hamileyken çok uyurdum.annem
millet yemeğe sen uykuya aşeriyosun derdi.
sofra başında aniden uyku basardı beni.
inşallah düşündüğüm şeydir allahım:dance:
canım çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi inşalah ilerlemeden toparlanır kuzun allah şifa versin canım üzülme annesi allah başka dert vermesin çabucak iyileşicek inşallah evet anne olmak zor gerçektenn
yok canım kaşıntı falan yapmıyor öyle çok yatmıyorum sıktıktan 2dk sonra kalkıyorum hemşire dolaş demişti hee sıktıktan sonra geri gelmiyor canımnasıl bişeyse böyle anki kremsi gibi rahimde sıvılaşıyor ama akmıyor işte amin inşallah canım inşalalh
gülçin geçmiş olsun tatlım umarım kısa sürede atlatır hiç bişeyciği kalmaz bende senin gibi azıcık burna aksa içim parçalanıyo bide nuru düşün yavrum ne zor günler geçirdi hava felan verdi onu düşününce şükrediyorum kız ne sıkıntılı günler yaşadı düşünki ben ilaydanın oresmini görünce bile içim burkuldu allah daha kötülerinden saklasın en büyük derdimiz burun akması olsun varsın cerenimi kocaman öp
şimdilik ben kaçar bye allaha emanet olun
nassen anacım cemremde bende şükürler olsun iyiyiz eve gidince kocaman öpcem senin için
biz iyiyizde yavrukuşum cerenim hafif rahatsızlanmış geçer inşallah küçücük vucutları insan hasta olduklarında dayanamıyor valla
ben çok kilo aldım hamilel,iktede öncesindede benim ahhhh ben 28 giricem valla bu yaşıma kadar hep 55 yada bilemedin 56 bilirim kilomu hayatımda ilk defa 86 lara çıktım ve 68 düştüm anaca o bile facia benim için nedeni ise benim ilk 2 aylık bebişimin düşük olma nedeni kansızlığımın olması dendi ben 8 ay kan ilacı kullandım 55 den 66 ya çıktım ve tam o sıra cemreye hamile oldum hamilelik sonuna kadar 86 oldum
herkes doğum yapar baya bi kilo gider ben doğum yaptım eve geldim 86 dan 84 inmişim okadar yani anca diyet yapmadan dikkat ederek abur cubur yemedim emzirdiğim için sadece düzenli beslenerek 68 indim ama kararlıyım cemre emmeyi bırakıyo galiba diyete giricem
kıs gülçininin cereni hastalanmış ona üzüldüm sen cemre ile karıştırdın galiba
patronlar geliyo ben kaçar öptüm seni bye
aaa pardon.
göz var nizam var. okumayıda bilmiyorum sanırımbilmiyorumkismile
gülçiiiiin naptın benim çitlenbikimee :sinifsinif:
geçmişolsunya neoldukiii
meloş abla ben hafta sonu bir uyudum hayatımda böyle uyuduğumu bilmiyorumcumartei pazar paso yattım kendime inananmadım saatlerden olsa gerek heralde
bilemicem yaniiiiii :uhm:
ben hamileyken çok uyurdum.annem
millet yemeğe sen uykuya aşeriyosun derdi.
sofra başında aniden uyku basardı beni.
inşallah düşündüğüm şeydir allahım:dance:
ABLAM KEŞKE ONDAN OLSA AMA ZANNETMİYORUM GEBELİK BELİRTİLERİ İÇİN DAHA ERKEN ÇÜNKÜ AŞILAMANIN 10.GÜNÜNDEN SONRA BAŞLIYORMUŞ GALİBA
NEYSE RABBİM HAYIRLSINI VERSİN :Saruboceq:
günaydııııın herkese.opuyorumnanaktan
arkadaşlar herkes için çok güzel bir gün diliyorum.
cerenim nasıloldu .pembe pamuk helvam tez zamanda iyiol inşallah
günaydın kızlarrr
meloş abla sanada günaydın inşallah hepimiz için güzel bir gün olurr
Günaydınnn melloş ablaaaa
umarım dediğin gibi bir gün olur
dün akşam biraz daha iyi idi bu akşa saat 5 te dr randevumuz var bakalım ne dicek doktor abisi :uhm:
günaydın canımın içi nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?