canım beniiiiiiiiimmmmmmmm, Rüzgar iyi çok şükür, üst dişleri hafiften beyazlamaya başladı ve iki gündür huysuzluğu var, sanırım diş çıkarmaya çalışıyor garibim, daha çok erken ama bakalım artık... beni üzenler hep aynı kişiler hayatım, eşimin ailesinden gına geldi artık, gittiği yere kadar deyip bıraktım artık ipin ucunu :)ablacım nasılsın hoşgeldin rüzgar nasıl
hayrıdır ablam ne oldu kimler üzdü yine seni ya üzme sen tatlı canını uzak dur seni üzenlerden hay allah ya
kardeşinide yolcu etmiş allah kavuştursun inşallah
ablam normal test tarihi 14 nisan ama ben 17 sini beklicem garanti olsun ilaçlardan dolayı gecikmler olabiliyor çünkü normal adet tarihimde 12 bakalım rabbim hayırlsıını versin inşallah
ama ben üzüldüm senin bu haline umarım hepsi geçer ve eski nesen gelir ablam çok seviyorum seni kendine dikkat et rüzgarıda senide kocaman öpüyorumŞenizopuyorumnanaktanbuda rüzgaragamyoncuiremsu
sağol hayatım, amin, inşallah mayıs başı gibi tekrar gelecek :)
yani normal şartlarda haftaya bugün öğrenmen gerekiyor ama sen 3 gün daha bekleyeceksin, öyle mi? kız nasıl bekleyebileceksin, hadi sen bekledin diyelim, biz nasıl bekleyeceğiz? hayırlısı hayatım, dualarım seninle :) biz de seni öpüyoruz Rüzgar'la Arife teyzesi :)
çok doğru söylüyorsun canım, bugüne kadar hep alttan aldım aldım, tepeme çıktılar, bu sefer alttan almayıp ben de tavrımı koyunca şaşırdılar tabii ve bu arada eşimle papaz olduk, anneme niye tavır yapıyorsun diye, git o zaman annene dedim bende, yemedi tabii ama o gün bugündür sinirlerim çok bozuk, Allah sonumuzu hayır etsin diyorumfiliz abla ya sen niye kendini üzüyosunki anlat ablam içini sıkıcağına paylaş bizimle
bak ya bu insanlar ne istiyo senden yaaa bırak onları takma taktığın zaman onların dahada hoşuna gidiyor
valla ben bana bir konuşana on konuşuyorum , beni sevenide katbekat daha çok seviyorum
benim hayat anlayışım bu vallada billada yapılan haksızlık ve çirkinliklere seyirci kalamam ben bugüne bugün ne ailemin karşısında ezdirdim kendimi ki kaynana eş tarafı vız gelir seveni severim
boşver ablam onları takıpda canını sıkma
bi lafff var çok severimm HER LAFA VERİLECEK CEVABIM VARDIR .LAKİN;LAFA BAKARIM LAFMI DİYE ,SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE
ohooo abla herkesi kayle alsak ömür geçmez ben bugüne kadar kaynananın kaynana olarak iğnelemelerini önemseyip duysaydım eşimle papaz olurduk gerçi eşimin hakkını yiyemem benim haklı olduğum konularda beni savunur annesine demesi gerekeni der ama ben her dediğini eşime söylemiyorumki oda boşuna üzülmesim
bak ya abla akşam akşam yine canım sıkıldı senin cadolozu anınca hala ne uğraşır senle anlamam
ah güzelim ben 4 yıldır ailemden uzak bu yerdeyim ve yapayalnızım, hangi akla hizmet kalkıp buralara geldim diyorum şimdi, geçen sene buradaki arkadaşlar bilirler, çok olaylar yaşandı ve ben hamileyken bana yapmadıkları kalmadı, dört duvar arasında yapayalnız yaşadım hamileliğimi, aileme bir şey anlatamadım, çünkü babama anlatsam dünyayı başlarına yıkar evliliğim biterdi, gerçi sonumuz pek farklı olmayacak gibi gözüküyor şu durumda dacanım valla üzüldüm senin için.
allah kavuştursun sağsalim.yalnızlık zor akranım
çok kaldım ben eşim dışarda çalışırken.
ya yalnız kaldım ya malum kişilerle.aşağı sakal yukarı bıyık.:sinifsinif:
takma kafana filizcim herşey olacağına varıyor.
vereyim sana biraj enerji bu ara bende çooook.
aaaay kendime nazar değdireceğim yaniiii:roflol:
rüzgarım nasıl,etkilenir kuzum nede olsa üzülüp sıkılma canım.
öp yakışıklımı benim için.opuyorumnanaktan
Canlarıııımmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sizleri çok merakta bırakmışım hepinizden (sadece merak edenlerden kaydirigubbakcemile3 ) tek tek özür diliyorum
inanın sabahtan beri öyle karışıkki burası size anlatamam
dün öğlenden sonra izinli idim benden sonra iki kişi işten çıkarılmış
sabah sabah onun şokunu yaşadım ve onlarla cebelleştim bu vakite kadar ancak fırsat bulup geldim yanınıza
affedildim mi bilmiyorumkismile
cerenimi doktora götürdüm evet çok şükür iyileşme aşamsında imiş bu yüzden doktorumuz ilaç vermedi kendi kendisine iyileşsin dedi bizim doktor pek bir ilaç kullandırma taraftarı değilde durumlar böyle yani canlarım cerenim iyi çok şükür annesine oyunlar yapıyor maymunum.
sizler nasılsınız geçmişe bakamadım herşey yolundamı keyifler yerindemi?
çok geçmiş olsun tatlım, iyi olmasına sevindim minik cadımın :) ayyy şu çocuklar hiç hastalanmasın, hep sağlıklı, hep mutlu olsunlar... canım öp benim için miniğimi :)