Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kızlar merhabalar çok kalamayacağım teyzeme gidecem kızımın resimlerii ekliyorum

seni tatlı minik kuş seni boleronu sevsinler tam kokoş bunlar ya napcez bilmem bunlarla

amanda parkada gitmiş artık büyümüşşşş maşallah nur çok iyi gördüm ilaydayı kırkbirkere maşallah

kızlar kimseler yok nirelerdesiniz
melloş ablam kokoş ablam yoksam kendini dışarımı attınnnnn

hepinizi Şeniz

ohhh ne güzel süpersin yani araa böyle değişikik iyi oluyo be ablam
havalar ısınıyor ya ondandır kanı kaynıyor insanın
sen izmirdemisin ben çok beyeniyorum izmiri hatta yerleşmeyi bile düşünüyorummm
bende iyiyim ablam şükür bir yaramzlık yok gün sayıyoruz işte
maşallah allah nazarlardan saklasın anasına babasına bağışlasın kuzuları
kızlar merhabalar çok kalamayacağım teyzeme gidecem kızımın resimlerii ekliyorum

merhaba
ay ben seni yerim esmer şekerim benim maşalalh çok tatlı olmuş nur allah nazarladan saklasın nasılda gülüyor salıncakta yavrum oy yerim seni yaaa
kızlar kimseler yok nirelerdesiniz
melloş ablam kokoş ablam yoksam kendini dışarımı attınnnnn

hepinizi Şeniz

merhaba cnım nasılsın evet bugün pek kimseler yok cemre nasıl

merhaba kızlar, geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla Ceren hasta galiba? nesi var yavrumun ya? geçmiş olsun Gülçincim, doktordan sonra yaz bize tamam mı canım?

Arifem, ne zaman test yapacaksın? heyecanla bekliyorum sonucu tatlım :)

Meloşcum şu enerjinden bana da versene azıcık ya... Tükettiler valla (oğluşum dahil değil bu gruba, anladınız siz), tam bezgin Bekir oldum, yakında kafayı yiyeceğim

Nurum, daha da tatlı olmuş benim kuzucuğum ya, Allah nazarlardan saklasın minik kuşumu :) ne zaman dönüyorsun eve?

bende haberler pek iç açıcı değil kızlar, o yüzden fazla uzatmıyorum, kardeşimi pazar günü ıstanbul'a yolcu ettim, kaldım yine tek başıma neyse biraz daha devam edersem yazmaya ağlamaya başlayacağım, en iyisi ben bye diyeyim hepinize

ablacım nasılsın hoşgeldin rüzgar nasıl
hayrıdır ablam ne oldu kimler üzdü yine seni ya üzme sen tatlı canını uzak dur seni üzenlerden hay allah ya
kardeşinide yolcu etmiş allah kavuştursun inşallah
ablam normal test tarihi 14 nisan ama ben 17 sini beklicem garanti olsun ilaçlardan dolayı gecikmler olabiliyor çünkü normal adet tarihimde 12 bakalım rabbim hayırlsıını versin inşallah
ama ben üzüldüm senin bu haline umarım hepsi geçer ve eski nesen gelir ablam çok seviyorum seni kendine dikkat et rüzgarıda senide kocaman öpüyorumŞenizopuyorumnanaktanbuda rüzgaragamyoncuiremsu

arifem bizde iyiyiz tatlım valla cemremde çok iiii sayılır sadece diş çıkarıcak galiba iştah kesildi kahvaltıyı ve çorbayı reddetmiş bugün canım ablacığım oynatarak sadece 3 er 4 er kaşık yedirebilmiş şimdi ise şu sıralar meyva saati inşallah yer... ama olsun sağlığı iyi olsunda varsın bugün yemesin
aynı zamanda da heyecanla senin sonuçlarını bekliyoruz kurban olduğum allah senide özlemine kavuşturucak bende seni kocaman öptüm

filiz abla ya sen niye kendini üzüyosunki anlat ablam içini sıkıcağına paylaş bizimle

bak ya bu insanlar ne istiyo senden yaaa bırak onları takma taktığın zaman onların dahada hoşuna gidiyor
valla ben bana bir konuşana on konuşuyorum , beni sevenide katbekat daha çok seviyorum
benim hayat anlayışım bu vallada billada yapılan haksızlık ve çirkinliklere seyirci kalamam ben bugüne bugün ne ailemin karşısında ezdirdim kendimi ki kaynana eş tarafı vız gelir seveni severim
boşver ablam onları takıpda canını sıkma

bi lafff var çok severimm HER LAFA VERıLECEK CEVABIM VARDIR .LAKıN;LAFA BAKARIM LAFMI DıYE ,SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DıYE
ohooo abla herkesi kayle alsak ömür geçmez ben bugüne kadar kaynananın kaynana olarak iğnelemelerini önemseyip duysaydım eşimle papaz olurduk gerçi eşimin hakkını yiyemem benim haklı olduğum konularda beni savunur annesine demesi gerekeni der ama ben her dediğini eşime söylemiyorumki oda boşuna üzülmesim

bak ya abla akşam akşam yine canım sıkıldı senin cadolozu anınca hala ne uğraşır senle anlamam

canım valla üzüldüm senin için.
allah kavuştursun sağsalim.yalnızlık zor akranım
çok kaldım ben eşim dışarda çalışırken.
ya yalnız kaldım ya malum kişilerle.aşağı sakal yukarı bıyık.:sinifsinif:

takma kafana filizcim herşey olacağına varıyor.
vereyim sana biraj enerji bu ara bende çooook.
aaaay kendime nazar değdireceğim yaniiii:roflol:
rüzgarım nasıl,etkilenir kuzum nede olsa üzülüp sıkılma canım.
öp yakışıklımı benim için.opuyorumnanaktan

aynur sennasılsın ablacım.demek yakında
kızçe havuçları dişliycek kaydirigubbakcemile3
zorzamanları allah kolaylık versin canım.öp cemrecimi yerime

günaydın nasılsın canım

valla hanfendi yazmadan kaçmış.hayret yani
merakediyoruz sonuçta sositososito

günaydın ablam nasılsın ben iyiyim çok şükür çalışıyoruz işte senin işler nasıl gidiyor
ablam gülçin yoğundur ondan yazamamıştır gün içerisinde ayrıntılı anlatır bize

Canlarıııımmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sizleri çok merakta bırakmışım hepinizden (sadece merak edenlerden kaydirigubbakcemile3 ) tek tek özür diliyorum
inanın sabahtan beri öyle karışıkki burası size anlatamam
dün öğlenden sonra izinli idim benden sonra iki kişi işten çıkarılmış
sabah sabah onun şokunu yaşadım ve onlarla cebelleştim bu vakite kadar ancak fırsat bulup geldim yanınıza
affedildim mi bilmiyorumkismile

cerenimi doktora götürdüm evet çok şükür iyileşme aşamsında imiş bu yüzden doktorumuz ilaç vermedi kendi kendisine iyileşsin dedi bizim doktor pek bir ilaç kullandırma taraftarı değilde durumlar böyle yani canlarım cerenim iyi çok şükür annesine oyunlar yapıyor maymunum.

sizler nasılsınız geçmişe bakamadım herşey yolundamı keyifler yerindemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…