ohhh ne güzel süpersin yani araa böyle değişikik iyi oluyo be ablamarifecim nasılsın canım.
ben bugün çok harikayım nedensebayanssulusmile
tüm kokoşluğum üstümde neredeyse işi bırakıp
gezmeye gidicem yani guclubacismile
havada süper izmirde insan yerinde duramıyor:teytey:
maşallah allah nazarlardan saklasın anasına babasına bağışlasın kuzularıarifecim bizim avukatın ikizleri aynen senin avatardakiler
gibi .çok benziyorlar valla.çokta akıllılar darısı başına olsun.
düşüp kalkıp koşuyorlar.ağlamak yok çocuklarda.
çok şekerler çoooook.
merhaba
kızlar kimseler yok nirelerdesiniz
melloş ablam kokoş ablam yoksam kendini dışarımı attınnnnn
hepinizi Şeniz
hepinizi opuyorumnanaktan
merhaba kızlar, geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla Ceren hasta galiba? nesi var yavrumun ya? geçmiş olsun Gülçincim, doktordan sonra yaz bize tamam mı canım?
Arifem, ne zaman test yapacaksın? heyecanla bekliyorum sonucu tatlım :)
Meloşcum şu enerjinden bana da versene azıcık ya... Tükettiler valla (oğluşum dahil değil bu gruba, anladınız siz), tam bezgin Bekir oldum, yakında kafayı yiyeceğim
Nurum, daha da tatlı olmuş benim kuzucuğum ya, Allah nazarlardan saklasın minik kuşumu :) ne zaman dönüyorsun eve?
bende haberler pek iç açıcı değil kızlar, o yüzden fazla uzatmıyorum, kardeşimi pazar günü İstanbul'a yolcu ettim, kaldım yine tek başımaneyse biraz daha devam edersem yazmaya ağlamaya başlayacağım, en iyisi ben bye diyeyim hepinize
merhaba kızlar, geçmişi okuyamadım ama anladığım kadarıyla Ceren hasta galiba? nesi var yavrumun ya? geçmiş olsun Gülçincim, doktordan sonra yaz bize tamam mı canım?
Arifem, ne zaman test yapacaksın? heyecanla bekliyorum sonucu tatlım :)
Meloşcum şu enerjinden bana da versene azıcık ya... Tükettiler valla (oğluşum dahil değil bu gruba, anladınız siz), tam bezgin Bekir oldum, yakında kafayı yiyeceğim
Nurum, daha da tatlı olmuş benim kuzucuğum ya, Allah nazarlardan saklasın minik kuşumu :) ne zaman dönüyorsun eve?
bende haberler pek iç açıcı değil kızlar, o yüzden fazla uzatmıyorum, kardeşimi pazar günü ıstanbul'a yolcu ettim, kaldım yine tek başımaneyse biraz daha devam edersem yazmaya ağlamaya başlayacağım, en iyisi ben bye diyeyim hepinize
günaydın kızlarrr
günaydın canım nasılsın ceren nasıl ne dedi doktor
günaydın nasılsın canım
valla hanfendi yazmadan kaçmış.hayret yani
merakediyoruz sonuçta sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?