slm
ablacım akçayda yazlık ev var kayınvalidemlerin oraya gidiyoruz denize çok yakın..
gülçinim ne güzel gezmişsiniz bizde hafta sonu gezdik iyi oldu kızımda açık havanın tadını aldı..ama ne olduysa kızıma nazara mı geldi bugün sabah gözler şiş daha dogrusu göz kapakları şiş ve kıpkırmızı akşama kadar damla ve çaylı pamukla biraz şişligi indi ama kırmızılıgı hala duruyor.yarın dotora gidecez zaten kontrole bakalım ne diyecek.bizde durum böyle öpüyorum hepinizi..
photoshop a o zamanlar ihtiyacım yoktu abla
ama şimdi olabilir tabee
slm
ablacım akçayda yazlık ev var kayınvalidemlerin oraya gidiyoruz denize çok yakın..
gülçinim ne güzel gezmişsiniz bizde hafta sonu gezdik iyi oldu kızımda açık havanın tadını aldı..ama ne olduysa kızıma nazara mı geldi bugün sabah gözler şiş daha dogrusu göz kapakları şiş ve kıpkırmızı akşama kadar damla ve çaylı pamukla biraz şişligi indi ama kırmızılıgı hala duruyor.yarın dotora gidecez zaten kontrole bakalım ne diyecek.bizde durum böyle öpüyorum hepinizi..
herkese günaydın opuyorumnanaktan
güzel bir gün diliyorum herkese .
kıslaaar bugün salı diye sallanmayın herkes işine baksıııın kaydirigubbakcemile3
yoktur canım yoktur.güzel herdaim güzeldir bayanssulusmile
Günaydın kızlar. Hepinize ve kuzularınıza sağlıklı huzurlu bir gün diliyorum. Maviş geçmiş olsun kuzucuğunun gözü mikrop kapmıştır yada allerji olmuştur. Çaylı pamuk ii fikir. İnşallah geçer. Huu çitlenbikin annesi napıyon? Yavaş yavaş bana alışveriş listesi hazırlamaya başlayın kızlar maşallah oğluşumla 4. ayımızın sonuna geldik. Havalar iyice ısınıp bunaltmadan alışverişimize başlayalım diyoruz. Bugülerde tansiyonum çok düşük raporluyum evde dinleniyorum. Rüzgar napıyo annesi? Ona oyun arkadaşı geliyor bak:))) Nur, Beyaz kız napıyonuz? 2 hamişimiz nerde? Kumsalım aklım hep sende, inşallah hayırlı haberini bekliyorum. Ben buralarda olamasam bile mesaj at. Çok yakın inşallah..Şİmi kimbilir kimi unuttum bana kızıyor( hepiniziöpüyorum kocamannnnnn...
bendedimdi salıya bugün sallandı bizim kıslar. :umursamaz:
canlarııııımmmmmmmmhoşgeldin güzelim opuyorumnanaktan
heee yaa gezdik tozduk sürttük bol bol kaydirigubbakcemile3
oyyyy canım yaaaa geçmiş olsun ihmal etme mutlaka git doktora umarım kötü bişi yoktur geçici bir durumdur. öpüyorum berrayıda senide canım opuyorumnanaktan
günaydıııııııınnnnnnnnnn ablaaaaaaaaaaaaaaaaa bende sana güzel bir gün diliyorum şekerim opuyorumnanaktan
salıııı sallanıyooooooooooorrrrrrrrrr ohaoldumsmile
diyoorrsuuunnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ohaoldumsmile
ooo tazecik hamişcik gelmişşşşşşş :dance: :dance:
Canım benim nasılsın iyimisin liste hazır biliyorsun bir titret sen beni gönderirim listeni canikom
çitlenbkin annesi iyi canım yoğun bu sıra
sende evdeymişsin aman diyim dikkatli ol sıcaklarda geliyor aman amanlmaz:
Günaydın kızlar. Hepinize ve kuzularınıza sağlıklı huzurlu bir gün diliyorum. Maviş geçmiş olsun kuzucuğunun gözü mikrop kapmıştır yada allerji olmuştur. Çaylı pamuk ii fikir. İnşallah geçer. Huu çitlenbikin annesi napıyon? Yavaş yavaş bana alışveriş listesi hazırlamaya başlayın kızlar maşallah oğluşumla 4. ayımızın sonuna geldik. Havalar iyice ısınıp bunaltmadan alışverişimize başlayalım diyoruz. Bugülerde tansiyonum çok düşük raporluyum evde dinleniyorum. Rüzgar napıyo annesi? Ona oyun arkadaşı geliyor bak:))) Nur, Beyaz kız napıyonuz? 2 hamişimiz nerde? Kumsalım aklım hep sende, inşallah hayırlı haberini bekliyorum. Ben buralarda olamasam bile mesaj at. Çok yakın inşallah..Şİmi kimbilir kimi unuttum bana kızıyor( hepiniziöpüyorum kocamannnnnn...
BENNNNNNNNNNNNNN HANİ BEN NEŞE :umursamaz::umursamaz:Günaydın kızlar. Hepinize ve kuzularınıza sağlıklı huzurlu bir gün diliyorum. Maviş geçmiş olsun kuzucuğunun gözü mikrop kapmıştır yada allerji olmuştur. Çaylı pamuk ii fikir. İnşallah geçer. Huu çitlenbikin annesi napıyon? Yavaş yavaş bana alışveriş listesi hazırlamaya başlayın kızlar maşallah oğluşumla 4. ayımızın sonuna geldik. Havalar iyice ısınıp bunaltmadan alışverişimize başlayalım diyoruz. Bugülerde tansiyonum çok düşük raporluyum evde dinleniyorum. Rüzgar napıyo annesi? Ona oyun arkadaşı geliyor bak:))) Nur, Beyaz kız napıyonuz? 2 hamişimiz nerde? Kumsalım aklım hep sende, inşallah hayırlı haberini bekliyorum. Ben buralarda olamasam bile mesaj at. Çok yakın inşallah..Şİmi kimbilir kimi unuttum bana kızıyor( hepiniziöpüyorum kocamannnnnn...
EVETTTT KIZIYORUM TABİ BENİ UNUTTUN OYSAM BEN SENİ HERDAİM ANARIM DEMEKKİ İYİ KAYNAŞAMAMIŞIZ NAPALIM SAĞLIK OLSUNlmaz:
BENNNNNNNNNNNNNN HANİ BEN NEŞE :umursamaz::umursamaz:
BENİDE UNUTTUI AYNURUCMMMMMM
canlarııııımmmmmmmm
bi üç ay daha geçti heralde gelemeyeli hepinizin bebikler büyümüş
bu hafta müdürüm izinli kaçak göçek bi geleyim dedim
hepinizi muhabbetinizi öle özledimki anlatamam
ve şu anda tüylerim diken diken canım arkadaşım neşem bebek bekliyor demek beklenen müjde gelmiş ben becerip öğrenememişim
neşe'm öle mutlu oldum ki kelimemelr anlamsız gel,yor anlatamam
yanımdaki iş arkadaşlarımdan utanmasam hüngür hüngür ağlayacağım gözlerim dolu dolu
çok yoğunum ancak bu kadar yazabildim
hepiniz kendinize ii bakın gelebilrisem bugün yine gelirim
sevgiler
bu arada oğluşum 10 aylık oldu neredeyse felaket huysuz
15 kg verdim yaza fıstık gibi olacam inş
günaydın herkese kısmeti açık olsun herkesin.
bebişlere ve sizlere sağlık diliyorum opuyorumnanaktan
bende sana sağlık ve huzur diliyorum ablacım günaydınnnnnngünaydın herkese kısmeti açık olsun herkesin.
bebişlere ve sizlere sağlık diliyorum opuyorumnanaktan
evdeydim valla bilmem neden arada olur melankolik durumlar açasım yokrtu valla çok geç açtım kimse yoktu kendimi öğrenci gibi hissettim senide öğretmen nerdesin sen fatoş...elektirikler kesikti hocammmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kıs fatoş nerdesin sen bakim dün nerde gezindinlmaz:
günaydın balımmmmmmmmmHEPıNıZEEEEEEEE KOCAMAAAAAAANNNNNN
[/B]
günaydın arifem nasılsın canımmmmgünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?