Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

canım geçmişolsun.yiğenimin kızıda öyle olmuştu
dr a gittiler,meğer kirpiğinde batık varmış.
çıkarttı doktor kurtuldu.umarım kuzucukta biran evvel kurtulur.opuyorumnanaktan

herkese günaydın opuyorumnanaktan
güzel bir gün diliyorum herkese .

kıslaaar bugün salı diye sallanmayın herkes işine baksıııın kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar. Hepinize ve kuzularınıza sağlıklı huzurlu bir gün diliyorum. Maviş geçmiş olsun kuzucuğunun gözü mikrop kapmıştır yada allerji olmuştur. Çaylı pamuk ii fikir. ınşallah geçer. Huu çitlenbikin annesi napıyon? Yavaş yavaş bana alışveriş listesi hazırlamaya başlayın kızlar maşallah oğluşumla 4. ayımızın sonuna geldik. Havalar iyice ısınıp bunaltmadan alışverişimize başlayalım diyoruz. Bugülerde tansiyonum çok düşük raporluyum evde dinleniyorum. Rüzgar napıyo annesi? Ona oyun arkadaşı geliyor bak:))) Nur, Beyaz kız napıyonuz? 2 hamişimiz nerde? Kumsalım aklım hep sende, inşallah hayırlı haberini bekliyorum. Ben buralarda olamasam bile mesaj at. Çok yakın inşallah..Şımi kimbilir kimi unuttum bana kızıyor( hepiniziöpüyorum kocamannnnnn...

HEPıNıZE KOCAMAAAAAAAANNNNNNNNNNN GÜNAYDIIIIIIIIIINNNNNNNN

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan​

hoşgeldin güzelim opuyorumnanaktan
heee yaa gezdik tozduk sürttük bol bol kaydirigubbakcemile3

oyyyy canım yaaaa geçmiş olsun ihmal etme mutlaka git doktora umarım kötü bişi yoktur geçici bir durumdur. Öpüyorum berrayıda senide canım opuyorumnanaktan

herkese günaydın opuyorumnanaktan
güzel bir gün diliyorum herkese .

kıslaaar bugün salı diye sallanmayın herkes işine baksıııın kaydirigubbakcemile3

Günaydıııııııınnnnnnnnnn ablaaaaaaaaaaaaaaaaa bende sana güzel bir gün diliyorum şekerim opuyorumnanaktan

salıııı sallanıyooooooooooorrrrrrrrrr ohaoldumsmile

yoktur canım yoktur.güzel herdaim güzeldir bayanssulusmile

diyoorrsuuunnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ohaoldumsmile

ooo tazecik hamişcik gelmişşşşşşş :dance: :dance:
canım benim nasılsın iyimisin liste hazır biliyorsun bir titret sen beni gönderirim listeni canikom
Çitlenbkin annesi iyi canım yoğun bu sıra
sende evdeymişsin aman diyim dikkatli ol sıcaklarda geliyor aman aman lmaz:

canlarııııımmmmmmmm
bi üç ay daha geçti heralde gelemeyeli hepinizin bebikler büyümüş
bu hafta müdürüm izinli kaçak göçek bi geleyim dedim
hepinizi muhabbetinizi öle özledimki anlatamam
ve şu anda tüylerim diken diken canım arkadaşım neşem bebek bekliyor demek beklenen müjde gelmiş ben becerip öğrenememişim
neşe'm öle mutlu oldum ki kelimemelr anlamsız gel,yor anlatamam
yanımdaki iş arkadaşlarımdan utanmasam hüngür hüngür ağlayacağım gözlerim dolu dolu
çok yoğunum ancak bu kadar yazabildim
hepiniz kendinize ii bakın gelebilrisem bugün yine gelirim
sevgiler
bu arada oğluşum 10 aylık oldu neredeyse felaket huysuz
15 kg verdim yaza fıstık gibi olacam inş

EVETTTT KIZIYORUM TABİ BENİ UNUTTUN OYSAM BEN SENİ HERDAİM ANARIM DEMEKKİ İYİ KAYNAŞAMAMIŞIZ NAPALIM SAĞLIK OLSUN lmaz:

şaka bir yana neşe nasılsın iyimisin diyem hamişlik nasıl gidiyor tam belli oldumu cinsiyet kesin paşacık geliyo diyebilirmiyiz ooooohhh beyazımızda kız kız dirken paşa doğuruyor paşalar ikilendi disene öncelikle allah hayırlı hamişlik geçirmek nasip eylesin sonrada hayırlı doğumlar olsun kısmetse doğum ne zamana denk geliyor

BENNNNNNNNNNNNNN HANİ BEN NEŞE :umursamaz::umursamaz:
EVETTTT KIZIYORUM TABİ BENİ UNUTTUN OYSAM BEN SENİ HERDAİM ANARIM DEMEKKİ İYİ KAYNAŞAMAMIŞIZ NAPALIM SAĞLIK OLSUN lmaz:

BENİDE UNUTTUI AYNURUCMMMMMM

günaydın herkese kısmeti açık olsun herkesin.
bebişlere ve sizlere sağlık diliyorum opuyorumnanaktan

AAAAAAAYYYYYYYYYYNUUUUUUUUUUUUUURRRRR SEN NERELERDESıN KAÇ GÜNDÜR .
aaaaa kısıyom amaaaa lmaz:

kızçe nasıl bakim ,öp yerime fıstıkı opuyorumnanaktan

gökçeee hoşgeldin güzelim nasılsın
eh sanırım olmuştur üç ay dimi emekli maaşı gibi üç ayda birmi gelicen kıs buraya?

valla bizde özledik o eski sohbetleri inan ve her geçen gün dahada çok özlüyoruz emin ol git gide azalıyoruz çünkü mafoldumben

evet canım çok şükür neşe hamile sıra arifemde hayırlısı ile inşallah :Saruboceq:

wooowww kilo verenler kervanına sende katıldın demek süppeerrrrrr zemuszemus
meşhur soruyu sorayım o zaman kaç kilosun :uhm: kaydirigubbakcemile3

günaydııııııınnnnnnnn appplaaaaaaaaaaaaa Şeniz

slmlarr güzel izmirden sıcacık bi merhaba hemide kocaman..........

Son düzenleme:
bende sana sağlık ve huzur diliyorum ablacım günaydınnnnnn
kıs fatoş nerdesin sen bakim dün nerde gezindin lmaz:
evdeydim valla bilmem neden arada olur melankolik durumlar açasım yokrtu valla çok geç açtım kimse yoktu kendimi öğrenci gibi hissettim senide öğretmen nerdesin sen fatoş...elektirikler kesikti hocammmmmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
HEPıNıZEEEEEEEE KOCAMAAAAAAANNNNNN

[/B]​
günaydın balımmmmmmmmm
günaydın kızlar
günaydın arifem nasılsın canımmmm

günaydınnnnnn
herkese kolay gelsin çalışanlara özellikle
yav gülçin haklısın kız eskiden bu topikte yazılanlara yetişemezdim şimdi 2 gün girmesem 1 syafa ilerliyo anca niye azalıyoz biz ya sen ben meloş abla yılmz bekçilerizzz madalya istiyoruzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…