herkese günaydınlar ....
nasılsınız nakalım bu topiğin güzel hatunları[/QUOTE
nasılsın kıs hiç görüşemiyos nerelerdesin
günaydın kızlarrr
bugun hava bulutlu otomatikman ruhumda öyle oluyo
belki ilerleyen saatlerde acar hava zaten eve kapandım kaldım[/QUOT
nedense butarz hava hep sorun oluyor canım
neyse pencereden bakma bugün anlamazsın belki kaydirigubbakcemile3
herkese günaydınlar ....
nasılsınız nakalım bu topiğin güzel hatunları[/QUOTE
nasılsın kıs hiç görüşemiyos nerelerdesin[/QUOTE
melloş kız buralardayım sadece geceleri takipçiniz olabildim gündüzleride ara ara girdim denk gelmedik :1ninca:
nasıl dersler canım.umarım meyvalarını alırsın emeklerinin.
çalışan kazanır sonuçta opuyorumnanaktan
Herkese günaydınlar nasılsınız bakalım
ben yorgun ve uykusuzum
kızlar valla çok haklısınız çok bıraktım burayı inş daha fazla girmeye çalışacam derste çalışınca tüm günüm gidiyor birde bu aralar gelen gidenim oldu
melloşşşş bi yazı yazmışınız ya aldatma ve sorunlar felan bu yazı nerden çıktı neyin nesi kim nereye yazmış sizin yani sen ve gülçinin neden nasıl haberiniz oldu
melloş kız senin hatlar iyice karıştı ders çalışan nurdu ilaydanın annesi bu burcu miracın annesi
nedionki anlamadım bakbakim sorunmu var kıs
alsanaalsanasmile
burcu bişey sorucam benim kız 8 ayı doldu emmeyi bıraktı tamamen o zaman dan beri gündüzleri zaten ek gıdalara geçtiği için kahvaltısına 60 cc koyuyodum aptamil 3 ü bide gece veriyodum 120 cc bide sabah 8 de 120 cc normal içiyodu ama nerdeyse iki aydır sorunsuz içen kuzum artık asla içmiyor en derin uykusunda olsa bile gece verdiğimde uyanıp redddediyo neden acaba bi fikrin varmı sana sormamın nedeni bi ara senin kuzuda içmiyodu sanırsam nasıl halletmiştin
kız nesini anlamadın ders çalışan nurdu sen burcuya çalışmayla alakalı yazı yazdınnnn
alooo sesim geliyormu hatlar karıştııııı delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?