Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydın kızlarrr
bugun hava bulutlu otomatikman ruhumda öyle oluyo
belki ilerleyen saatlerde acar hava zaten eve kapandım kaldım

burcu bişey sorucam benim kız 8 ayı doldu emmeyi bıraktı tamamen o zaman dan beri gündüzleri zaten ek gıdalara geçtiği için kahvaltısına 60 cc koyuyodum aptamil 3 ü bide gece veriyodum 120 cc bide sabah 8 de 120 cc normal içiyodu ama nerdeyse iki aydır sorunsuz içen kuzum artık asla içmiyor en derin uykusunda olsa bile gece verdiğimde uyanıp redddediyo neden acaba bi fikrin varmı sana sormamın nedeni bi ara senin kuzuda içmiyodu sanırsam nasıl halletmiştin

Son düzenleme:
melloşşşş bi yazı yazmışınız ya aldatma ve sorunlar felan bu yazı nerden çıktı neyin nesi kim nereye yazmış sizin yani sen ve gülçinin neden nasıl haberiniz oldu

çalış ablacım sen dersine karneni alınca daha sık girersin kaydirigubbakcemile3

şaka biyana umarım bukadar çalışmanın meyvelerini alırsın canım opuyorumnanaktan

yok canım ya takılıyodum öyle çalışan annelerin bebeklerindeki durumlaraı okuyodum
çalışcağımı düşünüyorum bi kaç içindede nasıl olcak bende bilmiyorum
miracınde eli kulağında uyandı uyancak

melloşşşş bi yazı yazmışınız ya aldatma ve sorunlar felan bu yazı nerden çıktı neyin nesi kim nereye yazmış sizin yani sen ve gülçinin neden nasıl haberiniz oldu

kıs o benim vajinal siğille alakalı girdiğim topikte idi
nedense kadıncağız yanlış topiğe düşmüş yerimseniben
bilmiş bilmiş kafa karıştırıyordu ,bende neden insanlarla uğraşıyosun herkes derdine düşmüş dedim bana onları yazdı yazık zavallıya.
gerçi bir iki kişi ağzının payını verince bidaha girmedi oraya. klava:

senin girdiğin topikte ahkammı kesti paralarım valla onu kimmiş o bakem haddini bilsin akam kesmesin heyyyyttt uleynnnnnn

kıs tembel artık çorba felan yedirsen gece pek acıkmaz daha iyi uyur
boşver mamayı kendi hazırladığın şeyleri yedir.:mymeka:

kız nesini anlamadın ders çalışan nurdu sen burcuya çalışmayla alakalı yazı yazdınnnn
alooo sesim geliyormu hatlar karıştııııı delikafadulden

kıs okusanaaaaa nerde anlamıom.bende nura dedim zaten ii dersler diye
yani açık arıon dalda geçesin die laelaelaelaelae

anlamamazlığa yatma bakem işi yaşa vurup karıştırmanı normal görüyon ama görüntü olarak dipçik gibisin zehir gibisin zehir heryere yetişiyon son hızla topik sakinlerini tanımaya başladın bide hatları karıştırmasan anlamamazlık yapıpda ne vuruyon alsanaalsanasmile buda sana benden al sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…