kıs tembel artık çorba felan yedirsen gece pek acıkmaz daha iyi uyur
boşver mamayı kendi hazırladığın şeyleri yedir.:mymeka:
canım zaten özel bir yemek programı var dr belirlediği zati gündüzleri kahvaltı öğlen çorba hergün değişik sebze çorbaları yapıyorum ikindi meyve püresi biraz aradan sonra yoğurt akşamda kaşık maması veriyom hep ayrı çeşitlerden bigün pirinçli bigün bebe bisküvili bigün gece tahılları bigün 5 meyveli diye ismini söylemek yasakmı bilmiyom ondan es geçtim gecede devam sütü verilmesi gerekiyo yoksam o benim dünyam valla gece full uykusuzda kalsam ertesi güne herşeyini hazırlıyorum tembelde ne kelime arı gibiyimdir accık ukalalık edeyim bariiilaelaelaelaelae
ya ben biliom nurun ders çalıştığını aynuuuur.hemde oraya öle yazdımlmaz:
bilelimde yerimseniben.
okudunmu kime ne yazdım aynur ABLAAAA:roflol:
kız sen varya yazdığını silme butonundan silip düzenlşedin deymi bende salağım ya yerim anacım ben gözlerimle gördüm kandiramazsın beniiiiiiii zatin sen değilmisin fatoşada aynur yazan adını anacım beni bu kadar çok sevdiğini bilmiyodum duygulandım valla aşkitom çok Şeniz öptüm seni
sewn varya adamı suya götürür donsuz bırakırsın bak dikkat et susuz bırakırsın demedim daha beteri donsuz getirirsin ablannn kurban olsun sanaaaaa zemuszemus
zati gülçinde gelmediiii fatoşda
gnaydın herkese (herkeste kim bilmiyorum,sonuçta kimse uğramıyor bu ara)
umarım bugün birileri böyle bi topik olduğunu hatırlar.:umursamaz:
Herkese günaydınlar nasılsınız bakalım
ben yorgun ve uykusuzum
kızlar valla çok haklısınız çok bıraktım burayı inş daha fazla girmeye çalışacam derste çalışınca tüm günüm gidiyor birde bu aralar gelen gidenim oldu
herkese günaydınlar ....
nasılsınız nakalım bu topiğin güzel hatunları
günaydın kızlarrr
bugun hava bulutlu otomatikman ruhumda öyle oluyo
belki ilerleyen saatlerde acar hava zaten eve kapandım kaldım
burcu bişey sorucam benim kız 8 ayı doldu emmeyi bıraktı tamamen o zaman dan beri gündüzleri zaten ek gıdalara geçtiği için kahvaltısına 60 cc koyuyodum aptamil 3 ü bide gece veriyodum 120 cc bide sabah 8 de 120 cc normal içiyodu ama nerdeyse iki aydır sorunsuz içen kuzum artık asla içmiyor en derin uykusunda olsa bile gece verdiğimde uyanıp redddediyo neden acaba bi fikrin varmı sana sormamın nedeni bi ara senin kuzuda içmiyodu sanırsam nasıl halletmiştin
melloşşşş bi yazı yazmışınız ya aldatma ve sorunlar felan bu yazı nerden çıktı neyin nesi kim nereye yazmış sizin yani sen ve gülçinin neden nasıl haberiniz oldu
yok canım ya takılıyodum öyle çalışan annelerin bebeklerindeki durumlaraı okuyodum
çalışcağımı düşünüyorum bi kaç içindede nasıl olcak bende bilmiyorum
miracınde eli kulağında uyandı uyancak
kıs o benim vajinal siğille alakalı girdiğim topikte idi
nedense kadıncağız yanlış topiğe düşmüş yerimseniben
bilmiş bilmiş kafa karıştırıyordu ,bende neden insanlarla uğraşıyosun herkes derdine düşmüş dedim bana onları yazdı yazık zavallıya.
gerçi bir iki kişi ağzının payını verince bidaha girmedi oraya.klava:
senin girdiğin topikte ahkammı kesti paralarım valla onu kimmiş o bakem haddini bilsin akam kesmesin heyyyyttt uleynnnnnn
anlamamazlığa yatma bakem işi yaşa vurup karıştırmanı normal görüyon ama görüntü olarak dipçik gibisin zehir gibisin zehir heryere yetişiyon son hızla topik sakinlerini tanımaya başladın bide hatları karıştırmasan anlamamazlık yapıpda ne vuruyon alsanaalsanasmile buda sana benden al sana
canım zaten özel bir yemek programı var dr belirlediği zati gündüzleri kahvaltı öğlen çorba hergün değişik sebze çorbaları yapıyorum ikindi meyve püresi biraz aradan sonra yoğurt akşamda kaşık maması veriyom hep ayrı çeşitlerden bigün pirinçli bigün bebe bisküvili bigün gece tahılları bigün 5 meyveli diye ismini söylemek yasakmı bilmiyom ondan es geçtim gecede devam sütü verilmesi gerekiyo yoksam o benim dünyam valla gece full uykusuzda kalsam ertesi güne herşeyini hazırlıyorum tembelde ne kelime arı gibiyimdir accık ukalalık edeyim bariiilaelaelaelaelae
zati gülçinde gelmediiii fatoşda
ya gülçinin msn ide kapalı nerdekiii
aslında merak ettim valla :uhm:
bayanlar şahitsiniz terkedildim terkedildim bende çıkıyorum herkese hayırlı günler
hu huuu kimse yokmuu?özledim sizi yarından itibaren yokum..hepinizi özleyecem..gülçinim ugramamış hayırdır umarım kötü birşeyde yoktur msnde kapalı..benden sizden uzak olsun dün gece fenaydım migrenim tuttu mide bulantısı falan berbattım küççük tansiyonda çıkmış kusacam çıkartamıorum aksi gibi kızda uyumadı oyaladıda durdu ben.birde gece 4 de uyandı geri uyumadı en sonunda babası alıp içeride uyutmaya çalışmış ama hanfendi oturmak bile istememiş 4 den 6 ya kadar oyun oynamışlar..sanırım kzıım babasından ayrılacagını hissetti onunla oyun oynamak hissediyor dünden beri..
neyse ben kaçıyorum kızlar..
cnm demek işin vardı?sagol şekerim hala hafifte olsa var tam geçemedi eşya hazırlayacam ona bile gücüm yok..gelmeye çalışırım cnm merak etmeyin..
gülçin tırnağın için bugünden gittin sandım kıs.sositososito
valla dünkinin acısını çıkardık bugün.yat yat nereye kadar.
tam dinnencem derken bide itfaiyeden geldiler turkbayragi
o varmı ? bu varmı ? kafamçokkarıştı
neyse ooooooh ratım şimdi.bayanssulusmile
canım sende yorulmuşsun.:teselli:
ama ben arazi olayını çözemedim. CADIARZU bizim arazi ekibinden sizdedemi var :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?