Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kıs tembel artık çorba felan yedirsen gece pek acıkmaz daha iyi uyur
boşver mamayı kendi hazırladığın şeyleri yedir.:mymeka:

canım zaten özel bir yemek programı var dr belirlediği zati gündüzleri kahvaltı öğlen çorba hergün değişik sebze çorbaları yapıyorum ikindi meyve püresi biraz aradan sonra yoğurt akşamda kaşık maması veriyom hep ayrı çeşitlerden bigün pirinçli bigün bebe bisküvili bigün gece tahılları bigün 5 meyveli diye ismini söylemek yasakmı bilmiyom ondan es geçtim gecede devam sütü verilmesi gerekiyo yoksam o benim dünyam valla gece full uykusuzda kalsam ertesi güne herşeyini hazırlıyorum tembelde ne kelime arı gibiyimdir accık ukalalık edeyim bariiilaelaelaelaelae

bilelimde yerimseniben.

okudunmu kime ne yazdım aynur ABLAAAA:roflol:

bugün denk geldik aynurcum ama benim kötü günüm
çooook yoğunum.
keşke düngeleydin neyse bigün gene karşılaşırsak kısmetse :sinifsinif:

ya ben biliom nurun ders çalıştığını aynuuuur.hemde oraya öle yazdım lmaz:

kız sen varya yazdığını silme butonundan silip düzenlşedin deymi bende salağım ya yerim anacım ben gözlerimle gördüm kandiramazsın beniiiiiiii zatin sen değilmisin fatoşada aynur yazan adını anacım beni bu kadar çok sevdiğini bilmiyodum duygulandım valla aşkitom çok Şeniz öptüm seni

kıs seviyos tabi olumunekankayizsmile
hadi koskocaman öptüm seni ve kızçeyi kendine iiyi bak opuyorumnanaktan

hu huuu kimse yokmuu?özledim sizi yarından itibaren yokum..hepinizi özleyecem..gülçinim ugramamış hayırdır umarım kötü birşeyde yoktur msnde kapalı..benden sizden uzak olsun dün gece fenaydım migrenim tuttu mide bulantısı falan berbattım küççük tansiyonda çıkmış kusacam çıkartamıorum aksi gibi kızda uyumadı oyaladıda durdu ben.birde gece 4 de uyandı geri uyumadı en sonunda babası alıp içeride uyutmaya çalışmış ama hanfendi oturmak bile istememiş 4 den 6 ya kadar oyun oynamışlar..sanırım kzıım babasından ayrılacagını hissetti onunla oyun oynamak hissediyor dünden beri..

neyse ben kaçıyorum kızlar..

heyyyyyyy millettt ben geldimmmm
sabahtan arazilere gittim maaş dağıtmak için kızlar ancak gelebildim kusura bakmayınız.
eee ne var ne yok hanımlar keyifler yerindemi

gnaydın herkese (herkeste kim bilmiyorum,sonuçta kimse uğramıyor bu ara)
umarım bugün birileri böyle bi topik olduğunu hatırlar.:umursamaz:

ayyy kıyamam sana ben yaaa :teselli:

gözümün nuruuu sanada tünaydınnn nassen kuzu iyimisen
evet evet sende bıraktın burayı boşladın ayıp oluyor ama lmaz:

herkese günaydınlar ....
nasılsınız nakalım bu topiğin güzel hatunları

ooo aynurum gelmiş canım benimmm nasılsın Şeniz

günaydın kızlarrr
bugun hava bulutlu otomatikman ruhumda öyle oluyo
belki ilerleyen saatlerde acar hava zaten eve kapandım kaldım

dünüürrr aaa ne oliiyii sanaa kendine gel bakem
sabahtan burda da hava berbattı ama şimdi süpperrrr zemuszemus
tam hıdrellez havası valla
ayyy hanımlar evlere kapatmayın kendinizi yaaaa
ben çalışmıyor olsam valla havalarda böyle güzelken her gün alır cereni parka bahjçeye gezmelere giderim yaaa..
bu günlerinizi çok ararsınız anacım çıkın dolaşın durmayın içerlerde
bütün kış evlere kapandık zateee

canım sen burcuya sormuşsun ama bende söyliyim yaşadığımı
kaşık mamasına geçtikten sonra cerende biberon istemedi sanırım emmekten ve emziğinden tiksindi artık yoruldu o yüzden bende zorlamadım
zaten uyumadan önce ona gece maması yediriyorum bir kase dolusu bütün gece uyuyor mışıl mışıl maşallah.
sende takma kafana bunu yemiyorsa zorlama

melloşşşş bi yazı yazmışınız ya aldatma ve sorunlar felan bu yazı nerden çıktı neyin nesi kim nereye yazmış sizin yani sen ve gülçinin neden nasıl haberiniz oldu

kıısss bzim her boktan haberimiz olur özellikle benim bilmiyinmi yafruuu kaydirigubbakcemile3

sen çalışan anneleri okuyacağına bana sor gari ben cevaplarım senin her sorunu a.s

salak o salaaaaaaaakkkkkkkk
ama durrr yakalıcam ben onu bekle sen sempatiksalakcinni

senin girdiğin topikte ahkammı kesti paralarım valla onu kimmiş o bakem haddini bilsin akam kesmesin heyyyyttt uleynnnnnn

heeyyyytttt aynur geldi açılınnnnnnnnnn akannehir

allah iyiliğinizi versin emi kaydirigubbakcemile3

arıııı vız vız vızzzzzzzzzzzzz
arııııııııııııı vızzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

zati gülçinde gelmediiii fatoşda

canım benim dedim ya maaş dağıtıyordum dört ayrı arazi dört farklı yerde iyi bile geldim bu gün ben şirkete canım yaa
senide kaçırmışım üzüldüm valla :çok üzgünüm:

ya gülçinin msn ide kapalı nerdekiii
aslında merak ettim valla :uhm:

o kadar merak etseydin arardın tamammııı :dilcikar:

bayanlar şahitsiniz terkedildim terkedildim bende çıkıyorum herkese hayırlı günler

terkedilmedin canım yaa deme öyleeee
sanada hayırlı günler şeker
fırsat buldukça gel ltüfen

ooyyyyy migreninmi tuttu çok geçmiş olsun güzelim yaaa allah şifa versin bir daha yaşatmasın inşallah
evet berra hissetmiştir güzelim yaaa babasını bol bol görmek ister şeker

sana şimdiden hayırlı yolculuklar güzelim bol bol gez eğlen dinlen kafa dağıt. Fırsat bulduğunda da gel iki satır yaz bize. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cnm demek işin vardı?sagol şekerim hala hafifte olsa var tam geçemedi eşya hazırlayacam ona bile gücüm yok..gelmeye çalışırım cnm merak etmeyin..

gülçin tırnağın için bugünden gittin sandım kıs.sositososito

valla dünkinin acısını çıkardık bugün.yat yat nereye kadar.

tam dinnencem derken bide itfaiyeden geldiler turkbayragi
o varmı ? bu varmı ? kafamçokkarıştı

neyse ooooooh ratım şimdi.bayanssulusmile

canım sende yorulmuşsun.:teselli:

ama ben arazi olayını çözemedim. CADIARZU bizim arazi ekibinden sizdedemi var :uhm:

cnm demek işin vardı?sagol şekerim hala hafifte olsa var tam geçemedi eşya hazırlayacam ona bile gücüm yok..gelmeye çalışırım cnm merak etmeyin..

yatıp dinlenmen gerek güzelim tam anlamı ile geçmesi için karanlık bir odada sessiz sakin
ama tabi çocukla ne mümkün dimi :çok üzgünüm:

yok be abla ne tırnağı o cumartesi daha bu gün perşembe alooooo

çalış çalış paslanmazsın hem

itfaiyemi heee prosedür gereği işler anladım yerimseniben

heee sizin arazidennn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyyyyy ben geldim kismecikler kalmamış gülçin derdime tavsiyen için saol valla sütünü içmiyo diye kahroluyodum kaşık mamasını su ile hazırlıyorum sen nasıl yapıyosun

aynurcum haybeye kahrolma güzelim gayet sağlıklı yetişiyorlar büyüyorlar hiç merak etme
ayrıca sen 8 ay emzirmişsin maşşallah kuzuya daha ne istiyorsun yaaa hiç içmese bile olur yani
evet bazı kaşık mamaları su ile bazıları ise anne sütü yada devam sütü ile hazırlanıyor
istersen için rahat edicekse birde devam sütü ile yapılan kaşık mamalarından al onlardan dene güzelim.

saol tatlı kuşum badem içim benim ayrıyatenden saç rengin çok hoş olmuş gözümden kaçmaz

Dostlara Günaydın

Dostlara günaydın,
Sevgiye sevgi katmak için
yola çıkanlara günaydın.
Dünyaya ışık veren renklendiren güneşe günaydın.
Uyuyanlara çalışanlara koşanlara emekleyenlere günaydın.
Gülenlere ağlayanlara somurtanlara günaydın.
Sevgililere düşmanlara kin besleyenlere günaydın.
Gönlü güzellere yüreği kocamanlara günaydın.
Dağa taşa kurda kuşa günaydın.
Emekçiye, alınterini katık yapanlara günaydın.
Şairlere bahçedeki saksıdaki çiçeklere günaydın.
Sevenlere sevilenlere ayrılanlara terkedenlere günaydın.
Günaydın yokolmuşluğum,günaydın sahte varoluşlar.
Günaydın güzel insanlar,günaydın aydınlıktaki karanlıklar.
Günaydın güzellikler,günaydın sahtelikler.
Gönlü sevgi dolu dostlara günaydın.
Dostluğu dost gibi bilenlere günaydın.
Günaydın güzelliği sevgi ile yoğuran insanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…