Huhu nerdeİsnİzzzzzzzzzzzzzzzzzz
İymİsİnİz hayırlı cumalar...ÖpÜldÜnÜz hepİnİz...
ohooo gülçin gelmişsin ama benim yazımı görmemişsin
Herkese merhaba dİycem ama kİsmecİkler yok hepİmİz Çok suÇluyuz bu konuda Özellİkle ben topİĞİ Çok İhmal ettİm bak ya ta arka sayfalara kaymıŞ topİĞİmİz sadece gÜlÇİn gelmİŞ gÜnaydın demİŞ okadar nerde eskİ canlı sohbetlerİmİzz offf offf İÇİm sıkıldı
Haklısın gÜlÇİnİm fırÇa atmakta valla Öyle İlgİlenmİyoruz topİkle ÇoĞu tamamen terkettİ hadİ bİz yİne takİp edİyoz ya hİÇ gelmeyenler
günaydın kızlar nasılsınız bir yaramazlık yoktur inşallah
ben dün çok rahatsızdım kızlar böbreklerim ağrıyor bu aralar ya kum yada taş var heralde çok şükür bugün daha iyiyim kendimce bişiler yapıyorum umarım tamamen geçer
gülçinim nasılsın canım ceren nasıl parmağın geçtimi canım
meloş ablam nasılsın nasıl gidiyor işler yoğunmusunn hala
jerrorcum canım nasılsın ne yaptın kuzum ayrıldınmı iş yerinden cemre nasıl çıktımı hiç dişiniz
çok teşekkür ederim canım benim sağol ben biliyom kuşum taş+iltahap şuan tecrübelerimi konuşturuyorum ama en kısa zamanda tabikide gidicem canımvalla aynurcum artık ben hiç kimseye bir şey söylemiyorum
çünkü zaten kimsenin burayı iplediği yok
herkes bir face sevdasına takılmış kalmış burada olmayanları orada sürekli görmek üzüyor beni
anlıyorumki burası sıkıcı olmuş artık orası çekici
sadece bu yüzden işte YAZIK diyorum....
canımmm çok geçmiş olsun hemen doktora git muayene ol test tahlil yapsınlar öğren ne olduğunu böbrek taşı çok zor bizim ailede ben hariç herkeste var malesef ve çok çektiler canım yaaa mutlaka doktora git ihmal etme.
ben daha iyiyim canım protezlerle yaşamaya alıştım kaydirigubbakcemile3 sanırım bir kaç hafta sonra kurtulmuş olurum diye düşünüyorum bilmiyorum bakalım bilmiyorumkismile
cerende iyi maşallah canım bir yaramazlık yok şükür.
çok teşekkür ederim canım benim sağol ben biliyom kuşum taş+iltahap şuan tecrübelerimi konuşturuyorum ama en kısa zamanda tabikide gidicem canım
bugün iyiyimçok şükür
iyi ol canım hep iyi olun sağlık olsun canım hiç değilse ağrın olmuyor azda kalmış protez çıkınca dahada rahat edicen inşallah maşallah kuzuya maşallah
herkeze slm nasilsiniz biz iyiyiz cok sükür..
uzun zamandir giremiyorum bir mirac hasta oldu bi ben hasta oldum sonra bizim mirac yine sünet olmasi lazim biraz etliydi pipsi bende dr götürdüm tekrar olmasi lazim dediler kücük bebeklerde görülen birseymis biraz morelim bozuldu yavrum yine olucak diye ama saglik olsun..
suan yine hasta kuzum burda havvalar kötü bi souk bi sicak derken hast oldu kuzum..
iglessin tekrar sünet olucaz bakalim nsil gecicek...
insallah yaramaz bir durüm yokdurdur hepinizi cok cok öpüyorum allaha emanet olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?