çok geçmiş olsun canım inş bir daha tekrarlamaz
kızlşar 1 haftadır çok kötü durumdayım resmen bittim migrenim tavan yaptı bu yüzden perşembe dra gittim mrdı kandı 3 gün uğraştırdı beni
Cumada hem dr hemde pasaport işleriyle uğraştım
hafta sonu arkadaşım geldi sağolsun temizlik dünde netimizi kestiler felaket hep birlikte bendeydi
sizler nasılsınız
merhaba kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr... valla uzun zaman oldu ama inanın Rüzgar sayesinde hiçbir şeye vakit bulamıyorum, son derece hareketli ve ilgi isteyen, kaprisli ve inatçı bir velet... hamileyken bu çocuk uslu olacak diyordum, çok sakindi karnımdayken ama nerdeeeee anamı ağlatıyor valla... şu an karşımda oyun halısında ama yırtıyor kendini ilgilen benimle diye ama alışması lazım yalnız oynamaya... ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten... ha bu arada zayıflamak isteyenlere bir Rüzgar tavsiye edebilirim, hamile kaldığımda 68 kg idim şimdi 61'e kadar indim oğlumun sayesinde... buraları çok ihmal ettim biliyorum, beni affedin, geçmişi okuyamadım doğru dürüst, umarım bir yaramazlık yoktur ve herkes iyidir... evde wireless kullandığımız için Rüzgar'a zararlı olduğunu düşündüğümden devamlı açık tutamıyorum, bunun da etkisi var buraya gelemememin, eskiden bütün gün açıktı sayfa... neyse bende durumlar bu kızlar, hepinizi çok özledim :)
Gülçinim, Nurum sizleri görmek ne güzel :)
ablaaaammmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sen bu erkeki çok bekledin oda şimdi sana çektiriyor maymun işte ne olucak
erkek çocukları sanırım biraz daha ilgi bekliyor biraz daha hareketli kızlara göre
neyse ablam en güzel günler bunlar tadını çıkarmaya bak her fırsatta al rüzgarı ve dışarı çık gezmek ikinizede iyi gelir eminim.
woowww 61 kiloya düştün demek bak sen şu rüzgarın yaptıklarına kaydirigubbakcemile3
bizde seni çok özledik abalcım inan boshayallersmile boshayallersmile
evet senide görmek çokkkkkkkkkkk güzel lütfen her fırsatta gel abla opuyorumnanaktan
gözümün nuruuu hoşgeldiinnnn opuyorumnanaktan
sanada çok çok geçmiş olsun güzelim umarım bir önce migren denen illetten kurtulursun ve bir daha sana hiç uğramaz :Saruboceq:
merhaba kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr... valla uzun zaman oldu ama inanın Rüzgar sayesinde hiçbir şeye vakit bulamıyorum, son derece hareketli ve ilgi isteyen, kaprisli ve inatçı bir velet... hamileyken bu çocuk uslu olacak diyordum, çok sakindi karnımdayken ama nerdeeeee anamı ağlatıyor valla... şu an karşımda oyun halısında ama yırtıyor kendini ilgilen benimle diye ama alışması lazım yalnız oynamaya... ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten... ha bu arada zayıflamak isteyenlere bir Rüzgar tavsiye edebilirim, hamile kaldığımda 68 kg idim şimdi 61'e kadar indim oğlumun sayesinde... buraları çok ihmal ettim biliyorum, beni affedin, geçmişi okuyamadım doğru dürüst, umarım bir yaramazlık yoktur ve herkes iyidir... evde wireless kullandığımız için Rüzgar'a zararlı olduğunu düşündüğümden devamlı açık tutamıyorum, bunun da etkisi var buraya gelemememin, eskiden bütün gün açıktı sayfa... neyse bende durumlar bu kızlar, hepinizi çok özledim :)
bencedeGülçinim, Nurum sizleri görmek ne güzel :)
oyy yerim senin parmaklarını benö cvbcccccccc k
rüzgarın sizlere merhabasıydı yukarıdaki :)
canııııııııııııımmmmmmmm yine mi migren ya? offfff Allahb yardımcın olsun, çok geçmiş olsun, artık gitsin ve bir daha uğramasın sanahoşbulduk canım benim
inş giderde bende kurtulurum bıktım iyice baş ağrısından uyuyorum uyanıyorum başım ağrıyor
ablam canım benim yerim ben o erkeki banada gelsin o paşada bende vereyim kilolarımı
bende sen gibiyim ablacım ihmalkarlığım var benimde çok suçlu hissediyorum kendimi
seni çok özledim
bencede
ye teyzesi ye kaydirigubbakcemile3oyy yerim senin parmaklarını ben
onada merhaba paşam benim
cereeen yakaladım senii,ne ediin bakem:ecrin_bebek:
evet canım, bir geldi, pir geldi bu yaramaz, şu an kucağımda klavyeye saldırmak için cebelleşiyor benimle... valla bilmiyorum erkek olduğundan mıdır, çok hareketli, bu arada hedefim 54 - 55 kg kaydirigubbakcemile3 tabii bu yardımlarından ötürü oğluma minnettarım ammaaaa biraz da nefes almak istemiyor değilim arada ne yalan söyleyeyim, arada bir geçiyorum karşısına, "mola oğlum, mola" diyorum ama nafile sempatiksalakcinni
ö cvbcccccccc k
rüzgarın sizlere merhabasıydı yukarıdaki :)
hoşbulduk canım benim
inş giderde bende kurtulurum bıktım iyice baş ağrısından uyuyorum uyanıyorum başım ağrıyor
kızlar Neşe nasıl bu arada? hiç haber var mı?
arifem son durumlar nedir? sana da öyle bir yaramaz gelecek ki, rüzgar gibi bir şey olacak, çok beklenince öyle oluyor sanırım
mavim sen neler yapıyorsun? berra nasıl?
melloşcuuuuuuuummmmmmmmm nasılsın güzelim?
fatoş Aras nasıl tatlım? ve diğer canlarım, sizlerde ne var ne yok?
mama yiyoruz, birazdan gelirim
canııııııııııııımmmmmmmm yine mi migren ya? offfff Allahb yardımcın olsun, çok geçmiş olsun, artık gitsin ve bir daha uğramasın sana
vereyim tatlım vereyim, tüm gün spor yaparsın bu haydutla, indir kaldır, yatır kaldır, taşı derken günde ne kadar veriyorum bilmiyorum valla...
tatlım bu arada anneler günü mesajını aldım ve çok mutlu oldum, ama ne yazık ki hem cep hem de ev telefonu aramalara kapalıydı maalesef, sana mesaj gönderemedim diye çok içime oturdu
ye teyzesi ye kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt
mama yiyoruz, birazdan gelirim
anne olmak gerçekten hiç kolay değil, sadece bakmakla alakalı değil bu, her yöndenkaydirigubbakcemile3
anne olmak kolay değil biliyorsun ablacım
sanırım birazda şans meselesi bu durum bilmiyorumkismile
woowww rüzgarın bahanesi ile zayıflıcam fit olucam diyorsunnn hadi bakalım sempatiksalakcinni
evet insan arada mola vermek kendiyle baş başa kalmak istiyor bunu bende çok istiyorum bazen ama yarım saat uzak kaldığımda cerenden burnumda tütüyor yavrum
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sanada merhaba rüzgarım opuyorumnanaktan
gitsin gitsin kov onu kov kış kışlmaz:
bildiklerime cevap veriyorum sıorf merak edip sorduğun için ablacım (sazan değilim yani kaydirigubbakcemile3 )
neşe bir ara tansiyon sorunu yaşadı evde dinlendi ama şimdi bildiğim akdarı ile iyi bebişine alış verişler yapıyor aklinialirimsmile
arifem zaten buralarda o görünce sana yazar mutlaka
mavideniz şuan hatayda ablasının yanında orada net olmadığı için giremiyor bir süre daha uzak olucak malesef
melloş ise acaip yoğun deli gibi çalışıyor eve bile iş götürüyor o yüzden buraya uğramaya hiç vakti olmuyor
fatoşdan benimde haberim yok :1no2:
teşekkürler teyzesiafiyet bal şeker olsun yarasın
canımsın :)inş gider şu ağrılar ablacım
ben seni aslında arayacaktım ama fırsat bulamayınca mesaj atmıştım
canım benim
afiyet olsun size
anne olmak gerçekten hiç kolay değil, sadece bakmakla alakalı değil bu, her yönden
evveet oğlum sayesinde fit olacağım valla :)
uyurken bile özlüyorum kuşumu ama arada kendimle başbaşa kalmak istiyorum :)
umarım neşenin tansiyon problemi yüksek olduğundan değildir, düşük olması iyidir, hamileliğim boyunca düşüktü tansiyorum, hiçbir sorun yaşamadım, baş dönmesinden başka :) umarım düşük tansiyondur
aaaa mavi hatay'a gitti demek :) hadi bakalım, gelince haber verir herhalde
ooo yazık melloş'a ya... desene o da yoğunlar ordusuna katıldı, neyse, belki karşılaşırız bir ara
teşekkürler teyzesi
kesinlikleee o yüzden hep derim yaa her doğuran ANNE olamaz diye....
ol valla ol ne olcek fit ol form tut anacım zemuszemus zemuszemus
evet bende özlüyorum uyurken ceren o yüzden fazla uyutmuyorum onu okşayarak uyandırıyorum seviyorum kaydirigubbakcemile3 gerçi benim bişey yapmama gerek yok o en derin uykusundayken bile ceren ben gidiyorum desem fırlıyor resmen nasıl bir etkiye tepkiyse artık kaydirigubbakcemile3
evet evet neşenin tansiyonu düşük yüksek değil allahtan.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kesinlikle çok doğru bir tespit :)
sabahları Rüzgar uyanınca yanıma alıyorum, boğuşuyoruz, sevişiyoruz... bu sabah da öyle boğuşurken ters bir hareket yaptım herhalde damar damar üstüne bindi, şimdi başımı sola çeviremiyorum, çok kötü tutuldum kaldım
oyyy yerim ben kuşumu, kıyamam Şeniz
aman iyi, düşük olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?