ceren süper şu günlük olayı....ortada aşk kokusu var geçmişten bahsetmişsiniz anlamadım emme hayırdır özgem ne oldu yaaa?bak benide gaza getirmeyin he bu ara salya sümk oldum zaten geçende koçişe söylendim söylendim agladım ahada sonra berra huzursuz oldu başladım bel karın agrısı çekmeye...
burcu ne haber nasıl gidiyor paşamızla artık memede sıkıntı yok degilmi?
ya kızlar şu meme için bir krem vardı lansioh muydu neydi bunumu almak gerekiyordu?
cnm sizin ki nasıl oldu?benim uç kısımları çatlak çatlak malum sıvı bir şey geliyor tek memeden ara sıra. alayım diyordum kaç kere şundan hep unutuyordum..
evett kar yağsınhihoyyyt bende çok severim kışıı bembeyaz heryer özledimm bee
yaz ve bajarın yeri ayrı tabiii ama yağmuru pek sevmiyorummm
şuan kendi doktorumdan haber bekliyorum yedekte nurun doktoru ve geçen günki randevu almak istediğim doktor var araştırmalarım devam ediyorrrr
aminnnnnn inşallahhhhh canımmm rabbim özgeye laik onu hak edicek iyi insanlarla karşılaştırsın:Saruboceq:
ceren süper şu günlük olayı....ortada aşk kokusu var geçmişten bahsetmişsiniz anlamadım emme hayırdır özgem ne oldu yaaa?bak benide gaza getirmeyin he bu ara salya sümk oldum zaten geçende koçişe söylendim söylendim agladım ahada sonra berra huzursuz oldu başladım bel karın agrısı çekmeye...
ya kızlar şu meme için bir krem vardı lansioh muydu neydi bunumu almak gerekiyordu?
ay yazamadım bi türlü
mavicim senin kız yola koyulmuş iyice hayırlısıyla gelsin
nurcum hoşgeldin şekerim
ar,fem iyyim canım uğraşıoz malum sen nettn gittnmi doktora
ayy ne güsel olur bebişim doğunca falan gelseniz mesela , ozamana herkes doğurmuşolucak zatii beklerim ya bana da gelin bana da,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
geldim gülçinim
oy kıyamam size ben gelin geçmişten anam boşverin onlar geride kalsın
özgem allahım karşına öyle birini çıkarsınki iyiki geçmiştekiler olmamış de yavrum
cnm sizin ki nasıl oldu?benim uç kısımları çatlak çatlak malum sıvı bir şey geliyor tek memeden ara sıra. alayım diyordum kaç kere şundan hep unutuyordum..
ben çıkıyorum kıslar byeeee
anladım cerenim dmeke dogum sonrası için rahatlık için şimdiden kullanmak şart...en çok bundan korkuyordum ...
valla gülçinim sanırım bazı şeyleri atlatabilmek için bu gerekliymiş diye düşündüm sonradan acile giderken nedense bana bir takım şeyleri duyurma içimi rahatlatmak için bir kaç birşey söyleme geregi duydular gibi bende net anlamadım ama sonuç sa biraz daha iyi bende bu tam zmanı diye bir kaç bir şey döküverdim ortaya iyi oldu..
ay kızlar yine bel agrısı karın agrısı başladı yaaa..
geldiiiiimmmmmmm... canım beniiiiiiiiiiiiiimmmmmm Şeniz bu arada yağmur başladı burada, çok iç sıkıcı :1closedeyes:iyide ablam sen zatii ayvalıkta değilmisin :uhm:
neyse hadi hallet işlerini bir an önce ve yanımıza gel heen sensiz buralar çekilmiyor çekilmiyorrrrrr
depreşme bak yine haaa yerimsenibengörüşürüz ablammm çabuk gel yorma kendiniiii :1hug:
tamam haberlerini bekliyorum dört gözle :)hepsini alıp gidicem ablacımmm inşallah herşey yoluna giricekk
bu ne şimdi yaaaa özgemm neoloyor kuzum ya kendine gel canım ne kadar dolmuşsun senn kuşum bak benden sana tavsiye içine atma ağlamak istiyorsan ağla için rahatlasın
ama bu son olsun sonra kendini toparla geçmişine sünger çek tamamen unut demiyorum
çünkü bunu yapmak çok zor artık bazı şeyleri rafa kaldırmanın zamanı geldi herşeyde bi hayır vardır hep böyle düüşün herşeyin bi nedenide vardır unutma .ama artık kapalı kutu olayı bırak kendine gell kzuzum tamammı.
bak şimdi benim tavsiyemm iyi düşün taşın ablamın gülçinin söylediklerine kulak ver tecrübee sonuçta bir ömür var önünde acısıyla tatlısıyla bunu karartmaa
biraz değişiklik yap kendin için ne biliyim saç modelini rengini giyim tarsını falan değiştir
değişik hobiler bul kendine hep evde durma kendine biraz zaman ayır yani kısacası yenilen canımm omuzların dik olsunn yıkılıpta kimseyi sevindirme tamammı canım benimm anlaştıkmı özgeeeeeopuyorumnanaktan
ne güzel işte, her seferinde detaylı olarak görüyorsun herşeyi, daha ne istiyorsun?selam canım inş.herşey yolundadır ben her gitiiğimde ayrıntılı ultrasona giriyorum ve bu beni çok kasıyo ....................
hoşgeldin tatlııııııııııımmmmmmm... Miraç nasıl, artık oturabiliyor musun rahat rahat?burayada tünaydın
aynı kişler bi o topik bi bu topik turlucaz anlaşılan kaydirigubbakcemile3
kız coştun yine... biz içemiyoruz diye nispet mi yapıyorsun?allaahh beeee :içelim: :içelim:
ibo çalıyor şuan burda
tutun kollarımdan düşerim şimdi yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
:içelim: :içelim:
burdayııııııımmmmmmm... şimdi geldim :)filiz abla nerde
anlaşılan Berracık seni çok bekletmeyecek, artık bu saatten sonra istediği zaman gelebilir canım, sakın merak etme :)slm kızlar ben geldim sonunda...biz acillerde dolandık yaa yalancı sancılar var bizim kız durmuyor artık ters duruyordu mevcut yolunu bulmuş kendi doktoruma bugün gidecem daha ama acildeki asistan söyledi döndügünü bakalım...artık belim ayrılmaya başladı yaklaşık 5 dk dır da belim agrıyor ...geçen akşam yine kasıgımda alt tarafımda igne bıçak saplanır gibi agrım oldu kayınvalidemlerde gelceklerdibana akşam ben kıvrandım durdum en sonunda arattırdılar doktorumu ne olur ne olmaz diye tabii sonuç yine acl nst ultrason falan tahlil falanda verdim şükür normal çıktı ama ne kadar degişik durum gerçek sıkıntım çıksa umursamayacagım galiba neyse hayırlısı le atlatırım inşallah...bu ara sık gelemedim malum bu tür olaylar oldukça komşum yani yaş olaark yakın bir arkadaş var apartmanda neredeyse her saat beraberiz yanımd aolmaya çaışıyor genelde durum ne olacagı belli olmadıgı için sagolsunlar geçen doktor yiine acile çagırdıgında yanımdaydı ben üstümü degiştirirken eşime valizi ben alıp indiriyorum sizde inersiniz demiş..ne olur ne olmaz şimdi arabanın bagajında dolanıyor hücum çantam..
sizlerden ne haber..özledim yaaa sizi..
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn... ben iyiyim canım, sen nasılsın? İlaydam nasıl?geçmişi bıraktım koştum geldim
nasılsınız canlarım
ama bizim burada kar yok ki! mafoldumben kar yağmaz bizim buralara, çooooooook özledim kar yağışını seyretmeyi, üstüme üstüme beya beyaz yağmasını özledim mafoldumben offff bıktım ben buradan yaaaaevett kar yağsınhihoyyyt bende çok severim kışıı bembeyaz heryer özledimm bee
yaz ve bajarın yeri ayrı tabiii ama yağmuru pek sevmiyorummm
şuan kendi doktorumdan haber bekliyorum yedekte nurun doktoru ve geçen günki randevu almak istediğim doktor var araştırmalarım devam ediyorrrr
aminnnnnn inşallahhhhh canımmm rabbim özgeye laik onu hak edicek iyi insanlarla karşılaştırsın:Saruboceq:
ben de bayıldım şu günlüğe, süperdi :) hiç sorma, eski defterleri açtı arkadaşlar ve dağıldılar, toparlamaya çalışıyoruz :)ceren süper şu günlük olayı....ortada aşk kokusu var geçmişten bahsetmişsiniz anlamadım emme hayırdır özgem ne oldu yaaa?bak benide gaza getirmeyin he bu ara salya sümk oldum zaten geçende koçişe söylendim söylendim agladım ahada sonra berra huzursuz oldu başladım bel karın agrısı çekmeye...
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn... aynen katılıyorum sanageldim gülçinim
oy kıyamam size ben gelin geçmişten anam boşverin onlar geride kalsın
özgem allahım karşına öyle birini çıkarsınki iyiki geçmiştekiler olmamış de yavrum
ÖZGEEEEEEEEEEEE
biz bayramın ilk iki günü ordayız yavruuuuuuuuuuu
anangile babangile söööleeee ereğilye neyin gitmeyin yada seni götürmesinler
oraya kadar gelip seni görmeden dönersem deliririrmmmmmmmmmm
haberin olaaaaaaaaaaaaa
beni piskopata bağlama neeeeeennnnnnn
geldiiiiimmmmmmm... canım beniiiiiiiiiiiiiimmmmmm Şeniz bu arada yağmur başladı burada, çok iç sıkıcı :1closedeyes:
kız coştun yine... biz içemiyoruz diye nispet mi yapıyorsun?klava:
ben de bayıldım şu günlüğe, süperdi :) hiç sorma, eski defterleri açtı arkadaşlar ve dağıldılar, toparlamaya çalışıyoruz :)
ohhh süppeeeeerrrrrrrrr... hadi bakalım zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?