Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

evet canım lansinohmuş iyi gelmiş filiz ablaya senin de bizimki gibiyse al bence ben de alıcam

geldim gülçinim
oy kıyamam size ben gelin geçmişten anam boşverin onlar geride kalsın
özgem allahım karşına öyle birini çıkarsınki iyiki geçmiştekiler olmamış de yavrum

cnm sizin ki nasıl oldu?benim uç kısımları çatlak çatlak malum sıvı bir şey geliyor tek memeden ara sıra. alayım diyordum kaç kere şundan hep unutuyordum..

ay yazamadım bi türlü
mavicim senin kız yola koyulmuş iyice hayırlısıyla gelsin

nurcum hoşgeldin şekerim

ar,fem iyyim canım uğraşıoz malum sen nettn gittnmi doktora

heee arifem demi gelsin kış yağsın kar kar topu oynayak sonra kardan adamla kardan akrı yapak sonra onları çiftleştirip kardan bebek yapak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hadi bakalım şu doktorlardan biri sana şan ve uğur getirsin güzel haberler getir sende bize inşallaahhhhh

dimi yaa bencede bebiş ne güzel anlatmış kaydirigubbakcemile3

yaa sen bırak şimdi salya sümük olayları bakiiim sen hamişsin omaaaazzzzz lmaz:
hereşeye iyi yönünden bakıp yüksek moralli keyifli olman laızm şimdi senin

evet canım göğüs ucu için lansioh kremi var onu kullanıcan ama şimdiden al başla doğuma akdar ve doğum sonrasıda ancak böyle faydasını görürsün a.s

ay yazamadım bi türlü
mavicim senin kız yola koyulmuş iyice hayırlısıyla gelsin

nurcum hoşgeldin şekerim

ar,fem iyyim canım uğraşıoz malum sen nettn gittnmi doktora

hoşbuldum canım
paşamız nasıl annesi

ayy ne güsel olur bebişim doğunca falan gelseniz mesela , ozamana herkes doğurmuşolucak zatii beklerim ya bana da gelin bana da,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

heee oldu canım başka arzun isteğin varmı?

neyse hele bir o günlük gelsinde bakarız seninle hukukumuz yeni başladı gariiiii
iyicene tanıyam hekle bir seni kaydirigubbakcemile3

geldim gülçinim
özgem allahım karşına öyle birini çıkarsınki iyiki geçmiştekiler olmamış de yavrum

hoş geldin tekrar gülümmmmmmmmmm
ya özge karısı yapıyor yapacağını farkında olmadan benide sürüklüyor yaaaaaawwwww

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq:

cnm sizin ki nasıl oldu?benim uç kısımları çatlak çatlak malum sıvı bir şey geliyor tek memeden ara sıra. alayım diyordum kaç kere şundan hep unutuyordum..

evet canım benimde öyle idi tek göğüs ucum yara olmuştu hamişken ve onunla çok zor emzirdim şimdiden alıp sürmen gerek senin ancak düzelir doğuma kadar

ben çıkıyorum kıslar byeeee

eh eh inanmam kaç saattir çıkıyorsun zaten bir çıkamadın kaydirigubbakcemile3

anladım cerenim dmeke dogum sonrası için rahatlık için şimdiden kullanmak şart...en çok bundan korkuyordum ...

valla gülçinim sanırım bazı şeyleri atlatabilmek için bu gerekliymiş diye düşündüm sonradan acile giderken nedense bana bir takım şeyleri duyurma içimi rahatlatmak için bir kaç birşey söyleme geregi duydular gibi bende net anlamadım ama sonuç sa biraz daha iyi bende bu tam zmanı diye bir kaç bir şey döküverdim ortaya iyi oldu..

evet evet kesinlikle al ve kullan emzirme döneminde sıkıntı yaşama

içindekileri erkenden yolun başında iken söylediysen ne güzel canım içine atma taze taze dök içini herşeyi boşver sen üzüleceğine onlar üzülsün.

ÖZGEEEEEEEEEEEE
biz bayramın ilk iki günü ordayız yavruuuuuuuuuuu
anangile babangile söööleeee ereğilye neyin gitmeyin yada seni götürmesinler
oraya kadar gelip seni görmeden dönersem deliririrmmmmmmmmmm
haberin olaaaaaaaaaaaaa
beni piskopata bağlama neeeeeennnnnnn

iyide ablam sen zatii ayvalıkta değilmisin :uhm:

neyse hadi hallet işlerini bir an önce ve yanımıza gel heen sensiz buralar çekilmiyor çekilmiyorrrrrr
geldiiiiimmmmmmm... canım beniiiiiiiiiiiiiimmmmmm Şeniz bu arada yağmur başladı burada, çok iç sıkıcı :1closedeyes:
görüşürüz ablammm çabuk gel yorma kendiniiii :1hug:
depreşme bak yine haaa yerimseniben
tamam haberlerini bekliyorum dört gözle :)

ne güzel söylemişsin Arifem, ağzına sağlık canım kaydirigubbakcemile5
selam canım inş.herşey yolundadır ben her gitiiğimde ayrıntılı ultrasona giriyorum ve bu beni çok kasıyo ....................
ne güzel işte, her seferinde detaylı olarak görüyorsun herşeyi, daha ne istiyorsun?
burayada tünaydın
aynı kişler bi o topik bi bu topik turlucaz anlaşılan kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin tatlııııııııııımmmmmmm... Miraç nasıl, artık oturabiliyor musun rahat rahat?
allaahh beeee :içelim: :içelim:

ibo çalıyor şuan burda

tutun kollarımdan düşerim şimdi yalnızım dostlarım yalnızım yalnız

:içelim: :içelim:
kız coştun yine... biz içemiyoruz diye nispet mi yapıyorsun? klava:
filiz abla nerde
burdayııııııımmmmmmm... şimdi geldim :)
anlaşılan Berracık seni çok bekletmeyecek, artık bu saatten sonra istediği zaman gelebilir canım, sakın merak etme :)

biz de seni özledik tatlım :)
geçmişi bıraktım koştum geldim
nasılsınız canlarım
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn... ben iyiyim canım, sen nasılsın? İlaydam nasıl?
ama bizim burada kar yok ki! mafoldumben kar yağmaz bizim buralara, çooooooook özledim kar yağışını seyretmeyi, üstüme üstüme beya beyaz yağmasını özledim mafoldumben offff bıktım ben buradan yaaaa
ben de bayıldım şu günlüğe, süperdi :) hiç sorma, eski defterleri açtı arkadaşlar ve dağıldılar, toparlamaya çalışıyoruz :)

güzelim dikkat et, yıpratma kendini, bazı şeyleri boşvermeye çalış (sana diyorum da, sor bakalım ben yapabiliyor muyum?)

evet canım Lansinoh diye bir krem, mucize krem gibi, bana çok iyi geldi, bir haftadır kullanıyorum, normal haline döndü göğüs ucum, doğumdan sonra da kullanmaya devam edeceğim, tavsiye ederim canım, ama bir an önce başla, hale yola koy :)
geldim gülçinim
amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn... aynen katılıyorum sana

ohhh süppeeeeerrrrrrrrr... hadi bakalım zemuszemus

hoş geldin ablaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm Şeniz

aaa sıkılma ablaam ne güzel yasın işte bereket

hee ya coştum yine bu akşam olmaz mübarek gece malum
yarın akşamda kocişle sinemaya gitçezzz enfes filmineeee
film dönüşü evde içerim artık
içip içip güzelleşirim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hem biz dağılmadık birkerem tımammı şikerim sadecene dertleştik kankayla yaaaaa :dilcikar:

ohhh süppeeeeerrrrrrrrr... hadi bakalım zemuszemus

süpperrr tabiiiii :dance: :dance: :dance:

nen yabancılar misafirler orda uzak durmayın hele gelin bu tarafa doğruda tanıyalım sizi

kim yolladı sizi buraya ajanlıkmı yapıyorsunuz yoksa hııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…