Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

merhaba kızlar... scaklarla boğuşmaktan bayılacağım artık, bir yandan da Rüzgar'ın nezlesi tekrarladı, çocuk devamlı ter içinde, devamlı değiştirmeme rağmen kapıyor şifayı, hava sıcak olduğu için de mecburen cam çerçeve açıyorum, cereyanda kalmasın diye dikkat ediyorum ama bunalım geçiriyoruz resmen bu arada bir şey danışacağım ama Gülçin'den başka cevap verebilen olacak mı bakalım bana, malum gelen giden yok... Rüzgar yatağında ayağa kalkmaya başladı son iki gündür ve oğlum küçük bir azman olduğu için yatağın kenarlığı beline geliyor resmen, yatağın altı sabit, oradan düşecek diye aklım çıkıyor, bana ne yapmamı tavsiye edersiniz? geçici bir çözüm olarak yere yorgan serdim ve üstüne iki kocaman yastık koydum ama bu çözüm değil kesinlikle, Allah korusun boyun üstü düşse... offf düşüncesi bile dehşete düşürüyor beni ne olur söyleyin ne yapayım?

filiz ablacım yardımcı olmak isterdim ama inan akılıma bişi gelmiyo allah korusun ablacım yerde yatsın ne yapacan başka ki...geçmiş olsun bu arada hep sıcaklardan ya kışı özler olduk...

kızlar accıkta ben sitem edem kimse gelmiyo diyonuz geliyom kimse yazdıklarıma cevap vermiyo küstüm işte....

HERKESE KOCAMAANNNN GÜNAYDIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNN
tabi o herkes kimse artık

ablacım hoş gelmişsin sefalar getirmişsin rüzgarıma geçmiş olsun daha kötü olmasında nezle mühim değil böyle böyle direnç kazanacak alışacaklar bağışıklıkları güçlenecek.
Sein sorduğun soruya gelince aynı durum bizde de mevcut malum ceren bizim tek avantajımız cerenin iki yatağı var biri park yatak ki onlar zaten oldukça derin diğeride ahşap olan karyolası ise standartların dışında yüksek allahtan düşme gibi bir tehlikesi yok.
kaldıki rüzgarın yatağıda ana kucağı değil hoş bildiğin karyola çok alçak değil kolay kolay düşemez ama illede bir şey yapmam gerek diyorsan benim aklıma gelen tek şey karyolanın içindeki yatağı çıkar ve oraya istersen park yatakların içine konulan incecik 10 cm kalınlığında yataklar var onlardan al (hatta alma bende iki tane var yollayabilirim sana abla.)
ama yok o tarz bir şeye gerek görmüyorum dersen de rüzgarı terletmeyevcek elyaftan mutlaka yorganın vardır onu iki kat yap ser onun üzerinde uyusun yani karyola içindeki derinliği alçalatarak ancak bunun önüne geçersin naçizane benim fikrim bu.
Aklıma bir fikir daha geliyor oda park yatak biliyorsun onlar çok derin hatta sizde vardı istanbulda ne oldu o onu kullan istersen en azından rüzgar biraz daha büyüyene akdar sonra zaten tehlike geçer.

kızlar accıkta ben sitem edem kimse gelmiyo diyonuz geliyom kimse yazdıklarıma cevap vermiyo küstüm işte....

o zaman benim hiç yazmamam gerek fatoş bana bir allahın kulu cevap yazmıyor baksana
ne oluyor diyorum bir şeymi oldu bir hatamı yaptık kusurmu ettik ne bu terkediliş diye bakıyorum ama bir şey bulamıyorum. :sinifsinif:

günaydınlar...
haklısın gülçincim ama ben cevap vermeye çöalışıyom ve bi sorun olmadıkça düzenli girmeyede çalışıyom bak bundan önceki sayfada sana yazdıklarımda var nie cevap vermedin bakım..
yoğun çalıştığını biliyorum şekerim kolay gelsin...

arifem izine çıkıyormuşsun başa topiklerden öğrendim bunu
artık bize buralara yazmaktan sıkıldın sanırım neyse canın sağolsun güzelim.
ben hala buralardayım bilgin olsun tatlım.
gülçinim aşk olsun sıkılmak ne kelime bunu senmi söylüyorsun canım ben kimseler yokkern hergün girmeye çalıştım doğrusunu söylemek gerekirse sen yokken içimden girmek gelmedi sağ olsun fatoşcuğumda hiç yalnız bırakmadı burayı denk geldiğimizde onunlada yazıştık ama görüyorumki buraya artık kimseler gelmiyor heleki sen yokken hiç kimse gelenlerin sayısı toplasan bir elin beş parmağını geçmez anlayacağın topiği böyel bomboş görünce içimden yazmak gelmedi ben hep burdayım burda olacağımmmm
merahaba ablacım nasılsın rüzgar nezle olmuş geçmiş olsun allah başka hastalıklar vermesin burasıda çok sıcak hiç çekilmiyor nemde çok var boğuluyor gibi hissediyorum resmen yardımcı olmak isterdim ama malesef olamıcam ablacım :) gülçinin önerileri gayet iyi bir dene istersen

günaydın fatoşcum nasılsın canımmm aras nasılll

iyim arifecim saol gülçine yazdığın gerekçeler bendede var sen ve ben vardık o yokken arada aynur geldi kisede gelmedi başka...

günaydın kızlar nasılsınız

günaydıınnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

ne diyon sen beeaaaa görmemişim işte delimi ne
dur bir bakayım ne yazmışsın bir önceki sayfada sen bana

sağol cicim sanada evde kolay gelsin

hele bir gelme hele bir gelme seni boğarım heeeeeeeeeeee klava:

eski tadı kalmadı artık topiğin canım yaaa o hallere alışkın olduğumuz için şuanki durum beni gerçekten üzüyor yazık diyorum sadece yazık....

gelenlerden yazanlardan tabikide allah razı olsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyim arifecim saol gülçine yazdığın gerekçeler bendede var sen ve ben vardık o yokken arada aynur geldi kisede gelmedi başka...

bende geldim arada
gecenin bir yarısı kocayıda kızıda uyutup buraya koştum yalanmııııııııııııııııııı yerimseniben

ben beşiğin tüm kenarlrına yumuşak polar tarzı örtülerle kapladım bazılarını diktim hatta kafasını çarpmasın diye beşiğin altınada ykltuk minderleri koyyorum düşerse yumuşak yere çakılsın diye çünkü miraçda sürekli bi tırmanma hevesi başladı
nette okudum 12 aylıktan sonra beşiğin korumalıklarını yüklsetmek yerine en aşşa indirin yazıyodu inmeye çalışırken düşmek yerine kendi kendilerine inerler düşseler bile çok yüksekten düşmüş olmazlar bizimki kendi kendine koltukalrdan inmeye başladı biraz geliştrisin beşiğin kenarlarını alçaltıcam

bu arad günaydın herkesee
topiğin adı değişsin bence sitem topik :))
okuyorumda sürekli sitem içerikli yazılar var neyseee

biz iyyiz miracın kabızlığını düzelticem derken ishal oldu başlarda normal yapmaya başaldı dün bi kere su gibi yaptı iki gün öncede çok feci kustu bidaha tekrarlamadı üşüttümü dişlerdenmi bilemiyorum bugun tekrarlarsa doktora götürücem

gülçinim evet malesef eski tadını kalmadı çok üzülüyorum bende
ama ben hep burada olucam burası benim ilk topiğim ve bebişimi ilk burda duyuyrucam allah kısmet ederse. tabi o zman 3 kişi dışında birileri olursa :)
aartık sitem etmek istemiyorum gelen gelirrr zaten biz burdayızzzz

Tünaydıınnnnnnnnnnn nabersinnnnn hoş gelmişsin
eee ne edek anacım nasıl bırakırsak öyle buluyoruz artık topiği günler sonra bile hiç bir ilerleme yok malesef inan istr istemez sitem ediyor aman neyse giden gider kalan sağlar bizimdir deyip devam etmeli :hooray: :hooray:

bizim damadın kabızlık geçiyor hee hadi bakalım inşallah geçsinde sende oda rahat ediniz.

ishal içinde umarım doktora gerek kalmaz...

gülçin sen bana he kız zati geldin canım geldin ee peki klim vardı osaatte topikte söle bakım...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
çatlak

iyiyim birtanem sağol bu hafta çok yoğunum ben izine ayrılcam diye her şey üst üste geldi şu yarınıda bi atlatayım allahaın izniyele de sonra rahatlıcamŞeniz

hadi bakalım çık izinede biraz kafan dağılsın bayanssulusmile

evet neyse yaaa bizde yeni yeni muhabbetlr başlatırız o halde ne edek

inşallah canım inşallah duyucaz okucaz o haberi buralardan :Saruboceq: 3 kişide olsak. bayramımızı kutlamamızı yine yapıcaz

canım sağol evet canım bu sene geç kaldık eşimi beklemek zorunda kaldım
izmire gidicez ablamlara zaten deniz falan yok yani :))

woowwww ne zaman gidiyorsunuz izmire bizimde bu hafta sonu izmire gitme planımız var istanbulda görüşemedik ya belki izmirde grş.

filiz ablacım yardımcı olmak isterdim ama inan akılıma bişi gelmiyo allah korusun ablacım yerde yatsın ne yapacan başka ki...geçmiş olsun bu arada hep sıcaklardan ya kışı özler olduk...
sağol tatlım :) yerde yatırmam imkansız güzelim o zaman emeklemek istemekten uyumaz benim haydut, dönüp dolaşır :) ki o da çözüm değil işte :) hiç sorma ama benim kışı özlemek gibi bir şansım da yok, malum biz yazın para kazanıyoruz :)
küsme küsme, yazıyoruz işte :)
evet direnç kazanıyor...ortalıkta böyle dolaşıyor resmen :sinifsinif: sümüklü oldu çocuğum hehehe :) hmmm o çok iyi fikir, E-bebekten bir bakayım, bulamazsam senden isterim artık, İstanbul'da park yatak var ama İstanbul'a gittiğimizde onun içinde yatıyor, getir götür yapamam, park yatak için olan ince yataklardan almak daha mantıklı geliyor, sağol tatlişkom :) akıllı kardeşim benim :) Şeniz
sağol canım, yaz günü nezle de hiç çekilmez ama napalım? :) evet deneyeceğim :)
Allah yardımcımız olsun, ne diyeyim :)
ayyy kıyamam, yazık kuzuma ya geçmiş olsun canım

hep beraber kutlayacağız :) o günü sabırsızlıkla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…