inşallah ablacım inşalalahhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hep beraber kutlayacağız :) o günü sabırsızlıkla bekliyorum :)
evet direnç kazanıyor...ortalıkta böyle dolaşıyor resmen :sinifsinif: sümüklü oldu çocuğum hehehe :) hmmm o çok iyi fikir, E-bebekten bir bakayım, bulamazsam senden isterim artık, İstanbul'da park yatak var ama İstanbul'a gittiğimizde onun içinde yatıyor, getir götür yapamam, park yatak için olan ince yataklardan almak daha mantıklı geliyor, sağol tatlişkom :) akıllı kardeşim benim :) Şeniz
günadyın
herkese hayırlı cumalar gülçinim pazar günü yola çıkıcaz canım hayırlsııyla inşallah
Haftanın son iş gününden herkese koskocaman günaydınlaaarrrrrrrrrr
hepinize hayırlı cumalaarrrrrr
ooyyyy yirim onu ben sümüklü böcüküm benim
ablacım madem ince yatakta karar kıldın çok rica ediyorum lütfen alma bende iki tane var ve ikiside şuan boşta bir tanesini gönderirim sana ne olucak yaaaa yeterki işine yarasın haybeye ona para verme
yaaa istiyorsan park yatağıda yollayayım sana oda iki tane kaydirigubbakcemile3 ma bizimkisi pembe ona göre düşün kaydirigubbakcemile3
günaydın birtanem nasılsın
hımmm pazar bizde dönüş yolunda olucaz canım belki yolda karşılaşırız kaydirigubbakcemile3
sizede bizede şimdiden hayırlı yolculuklar o halde opuyorumnanaktan
bu arada senin ehliyet ne oldu cicim aldınmı direksiyondan geçtinmi
günaydııııııııııııııııınnnnnnnnn, canım size hayırlı yolculuklar, aman dikkatli gidin :)günadyın
herkese hayırlı cumalar gülçinim pazar günü yola çıkıcaz canım hayırlsııyla inşallah
canııııım, sağol birtanem ama sana lazım olabilir ya, üstelik bir de kargo ile uğraşacaksın, çok teşekkür ederim canikom, seni uğraştırmak istemem :) ayrıca park yatağı yollayayım diyorsun ama evde koyacak yerim yok, üstelik Rüzgar onun içinde hayatta durmaz, İstanbul'da bile zor zaptediyordum onun içinde, durmuyor köpecik :) tam bir haydut oldu, hele hele emeklemeye başladı ya, özgürlüğünü ilan etti küçük bey, salonda tutmak ne mümkün, evin her köşesini keşfedecek, kapalı bir kapı varsa açtırmak için uğraşıyor haylaz :)Haftanın son iş gününden herkese koskocaman günaydınlaaarrrrrrrrrr
hepinize hayırlı cumalaarrrrrr
ooyyyy yirim onu ben sümüklü böcüküm benim
ablacım madem ince yatakta karar kıldın çok rica ediyorum lütfen alma bende iki tane var ve ikiside şuan boşta bir tanesini gönderirim sana ne olucak yaaaa yeterki işine yarasın haybeye ona para verme
yaaa istiyorsan park yatağıda yollayayım sana oda iki tane kaydirigubbakcemile3 ma bizimkisi pembe ona göre düşün kaydirigubbakcemile3
tebrikleeeeeeeerrrrrrrr, bol bol pratik yap canım, trafiğe çık, alışmak için şart :)günaydın canım nasılsın ceren nasıl sanada hayırlı cumalar
iyiyim gülçinim biraz yorgun ve uykusuzum azcıkta korkuyorum yarın sabah doktora gidicem bir kaç aydır düzenli gelen adetim malaesef yine geçikti bakalım ne olucak
sizede hayırlı yolculuklar canım kazasız belesız inşallahhhh
dirakdiyon sınavımı geçtim canım çok şükür ehliyetide izmirden geldikten sonr aalıcam allahın izniyle sonrada bol bol direksiyon çalışmam lazım
ayyyyy bende aynı dertten muzdaribim, uyumak istiyorum ama ne mümkün?günaydın herkeseeee
uykuuuu biraz uykuuuuu bütün istediğim buyduuuuu...............
günaydın canım nasılsın ceren nasıl sanada hayırlı cumalar
iyiyim gülçinim biraz yorgun ve uykusuzum azcıkta korkuyorum yarın sabah doktora gidicem bir kaç aydır düzenli gelen adetim malaesef yine geçikti bakalım ne olucak
sizede hayırlı yolculuklar canım kazasız belesız inşallahhhh
dirakdiyon sınavımı geçtim canım çok şükür ehliyetide izmirden geldikten sonr aalıcam allahın izniyle sonrada bol bol direksiyon çalışmam lazım
günaydın herkeseeee
uykuuuu biraz uykuuuuu bütün istediğim buyduuuuu...............
canııııım, sağol birtanem ama sana lazım olabilir ya, üstelik bir de kargo ile uğraşacaksın, çok teşekkür ederim canikom, seni uğraştırmak istemem :) ayrıca park yatağı yollayayım diyorsun ama evde koyacak yerim yok, üstelik Rüzgar onun içinde hayatta durmaz, İstanbul'da bile zor zaptediyordum onun içinde, durmuyor köpecik :) tam bir haydut oldu, hele hele emeklemeye başladı ya, özgürlüğünü ilan etti küçük bey, salonda tutmak ne mümkün, evin her köşesini keşfedecek, kapalı bir kapı varsa açtırmak için uğraşıyor haylaz :)
aman siz de yavaş gidin, Sercan hızlı kullanıyor arabayı, Allah saklasın, aklım kalmasın sizde, şimdiden iyi yolculuklar canım :)
sağol ablacım dikakt ederiz nasılsın rüzgar nasıl yzdıkarına bakılırsa kabına sığmıyorgünaydııııııııııııııııınnnnnnnnn, canım size hayırlı yolculuklar, aman dikkatli gidin :)
tebrikleeeeeeeerrrrrrrr, bol bol pratik yap canım, trafiğe çık, alışmak için şart :)
ben iyiyim birtanem şükür bir yaramazlık yok çalışmaya devam
canım adetinin geciktiğini biliyorum umarım bir sıkıntı yoktur (kist gibi)
kendinide fazla sıkma kasma stresten de olmuyor biliyorsun balım
woowww direksiyonuda geçtin demek harikasın kutluyorum tatlişkom :hooray: :hooray: :hooray:
ne oldu gülüm miraçmı uyutmadı yoksa sıcaklarmı akannehir
ya saçmalama abla iki tane park yatağının bir tanede büyük karyolasının yatağı var cerenin yani toplamda üç tane ve ikisi boşta çünkü cerenin bir tane yedek annemlerde vardı park yatağı ama artık annem bakmadığı için boşa çıktı bana neden lazım olsunki olmuyor zaten
kargonun nesiyle uğraşıcam ayrıca yapma gözünü seveyim yaaa alma tamam ben yolluyorum yatağı sana sadece yatağını gönderiyorum ama evde yer olmadığı için parkını göndermiyorum istersen onuda göndereyim. yarın elinde olur bu gecede idare et.
eh ayrıcada rzgarım büyüdü artık cereni görmedinmi sizin evin her tarafını kurcalamıştı meraklılar çocuklar napsınlar geldikleri yerde bunlar yoktu ki kaydirigubbakcemile3
sercan hızlımı kullanıyor :1shok:
yanılıyorsun bence ablacım sen hız görmemişsin
edremite giderken olanı söylüyorsan eğer ceren hasta idi malum
kaldıki o zaman bile sakin kullanmıştı
ama sen rahat ol ben varınca sana yazarım için rahat etsin diye kaydirigubbakcemile5
bende bu aralar çok yoğunum ya
inşalalh yoktur ama galiba ondn kaynaklanıyor canım hayrılsısı bakalım
canım stres yapmasamda geciyor işte neyse vardır bundada bir hayır yarın görücez
evet geçtim canım ama nasıl geçtim gayet güzel kullanan ben heycandan ne yapacağımı şaşırdım allahtan sonradan toparladım kendimi diraksiyon hocam bile şaşırdı onun yanında o kadar soğukkanlıydımki teşekkür ederim bitanem darısı senin başına inşallah
hamama bile uyurum sıcak soğuk farketmez yeterki miraç izin versin
sallıyorum sallıyorum 20 dakka uyyo gece gündüz kendime vakit ayıramıyorum
şimdi dibimde pc yi tırmıklıyo
sürekli takip etmek istiyorum ama gerçekten buna bazen imkanım elvermiyor facebooka bile eskisi kadar giremez oldum bazen açııyrorum açtıgımı bile unutup işe dalıyorum..hava sıcak berra huysuz bu ara zaten 3 haftalık tatil dönüşümüzden sonra dha düxenimiz oturmadı berrayla benim..evde onunla ilgilenmekten bu ara iş bile yapamaz oldum sıcaklar bir yandan iyice pasaklı oldum banyo yapmaya bile giremiyorum berrayla evde yalnızken..bugün gireyim diye açtım komşum gelince kapamak zorunda kaldım bu ara evde hepimiz bunaldıgımızdan 1 saat de olsa ya geliyorlar yada çagırıyorlar..bunları neden mi anlatıyorum malum sitemler havada uçuşuyor ben kendimce kendi payıma düşeni alıp size açıklamamı yaptım..buraya daha sık gelmek istiyorum inanın ama olmuyor işte yoluna girecekmi bu düzenim bende bilmiyorum...kafam beynim patlayacak gibi migrendir aldı beni bu aralar..bizim cadının damarı tuttu galiba huysuz şimdi ayagımda uyumuyor benide kıpırdatmıyor....belkide diş çıkaracak bimiyorum....
Neyse yazmadan çıkmak zorunda kalırım korkusuyla geçmişe de pek bakamadım bir iki sayfa okudum ama devamını getiremedim.hepinizi öpüyorum..
tamam tamam, pes ettim :) teşekkür ederim canım, gerçi cevabım geç oldu ama ancak girebildim nete, siz şu an İzmir'desinizdir, gezin eğlenin valla :) geldiğinizde görüşürüz tatlım :)ya saçmalama abla iki tane park yatağının bir tanede büyük karyolasının yatağı var cerenin yani toplamda üç tane ve ikisi boşta çünkü cerenin bir tane yedek annemlerde vardı park yatağı ama artık annem bakmadığı için boşa çıktı bana neden lazım olsunki olmuyor zaten
kargonun nesiyle uğraşıcam ayrıca yapma gözünü seveyim yaaa alma tamam ben yolluyorum yatağı sana sadece yatağını gönderiyorum ama evde yer olmadığı için parkını göndermiyorum istersen onuda göndereyim. yarın elinde olur bu gecede idare et.
eh ayrıcada rzgarım büyüdü artık cereni görmedinmi sizin evin her tarafını kurcalamıştı meraklılar çocuklar napsınlar geldikleri yerde bunlar yoktu ki kaydirigubbakcemile3
sercan hızlımı kullanıyor :1shok:
yanılıyorsun bence ablacım sen hız görmemişsin
edremite giderken olanı söylüyorsan eğer ceren hasta idi malum
kaldıki o zaman bile sakin kullanmıştı
ama sen rahat ol ben varınca sana yazarım için rahat etsin diye kaydirigubbakcemile5
valla dediğin gibi kabına sığmıyor küçük delikanlı, peşinde koşturmaktan eski kiloma yaklaştım valla, sağolsun oğlum :)sağol ablacım dikakt ederiz nasılsın rüzgar nasıl yzdıkarına bakılırsa kabına sığmıyor
miniğinn:)
evet abla ehiyeti aldık ama bol bol çalışmam lazım asıl iş şimdi başlıyor çok teşekkür ederim
Burcu'cuğum ben de senin gibiydim, tam 1,5 saat sallıyordum tam yatağına yatırırken uyanıyordu ve ben sinir krizi geçiriyordum, en sonunda dayımı aradım ne yapayım diye, dayım psikolog çünkü. Kendi kendine uyumayı öğreteceksin dedi, nasıl öğreteceğim dedim, kolay olmayacak, dayanmaya çalışacaksın ve yatağında kendi kendine uyumasını sağlayacksın dedi. İyi güzel de çok ağlıyor dedim. Kendini paralıyor benim de içim gidiyor dedim. Yatırmadan önce banyo yaptır, masaj yap, klasik müzik ya da ninni çal (bebekler için olanından), sonra ona kararlı olduğunu ses tonundan hissettirerek yatır dedi, hatta yatağına ayıcık gibi küçük bir oyuncak koyabilirsin dedi. Ağlayacaktır ama sık sık yanına giderek ona orada olduğunu ve sevdiğini hissettir ama asla taviz verme dedi. Pazarlığı çok iyi bilir bu yaramazlar, pazarlık yapmasına izin verme dedi. Çok çok ağlarsa kucağına al ama kararlı ses tonunla "uyku vakti, artık uyuyacaksın" diyerek tekrar yatır. Ağlayarak uyuyacaktır, çünkü nasıl kendini sakinleştireceğini ve nasıl uyuyacağını bilmiyor. Bu şekilde öğrenecek dedi. Her neyse denedim ve başardım. Şu an içerde yatırdım ve yatağında kendi kendine konuşuyor, birazdan uyur. Çok rahat ettim Burcu'cuğum, dayımın söylediğine göre eğer şimdi bir önlem alınmazsa ileride daha farklı problemler olabilirmiş. Sadece uyku ile alakalı değil. Kural koyucu olduğunu bilmesi gerekiyor dedi. Okuduğum bir çok kitapta da aynı şey yazıyordu. Bana geç kalmışsın dedi. Daha kolay öğrenirdi 6 aylıkken dedi. Şimdi senin işin daha zor, çünkü 10 aylık oldu değil mi Miraç? Ama imkansız değil. Bu işe el koymanın zamanı gelmiş canım. Valla ben bu işe başladığım zaman gidip içeride ben de ağlıyordum. Kolay değil ama sadece 15 gün yetiyor bunu öğrenmelerinde. Hala ara sıra deniyor beni Rüzgar ama taviz vermiyorum asla. İnan bana uyku süreleri uzadı, 20 dak. uyuyan çocuk en kısa 1 saat uyuyor artık kendi kendine uyumaya başladığından beri. Hadi bakalım kararını ver ve uygula. Hem senin hem de Miraç'ın iyiliği için :)hamama bile uyurum sıcak soğuk farketmez yeterki miraç izin versin
sallıyorum sallıyorum 20 dakka uyyo gece gündüz kendime vakit ayıramıyorum
şimdi dibimde pc yi tırmıklıyo
canıııım sitemimiz sana değildi ki, sen her daim uğruyorsun en azından iki satır yazıyorsun, üstüne alınma kaydirigubbakcemile5 Berra'yı kocamaaaaaan öp benim için annesi, bu arada havaların sıcaklığı çocukları olumsuz etkiliyor, Berra da sanırım sıcak yüzünden sıkıntı içindedirsürekli takip etmek istiyorum ama gerçekten buna bazen imkanım elvermiyor facebooka bile eskisi kadar giremez oldum bazen açııyrorum açtıgımı bile unutup işe dalıyorum..hava sıcak berra huysuz bu ara zaten 3 haftalık tatil dönüşümüzden sonra dha düxenimiz oturmadı berrayla benim..evde onunla ilgilenmekten bu ara iş bile yapamaz oldum sıcaklar bir yandan iyice pasaklı oldum banyo yapmaya bile giremiyorum berrayla evde yalnızken..bugün gireyim diye açtım komşum gelince kapamak zorunda kaldım bu ara evde hepimiz bunaldıgımızdan 1 saat de olsa ya geliyorlar yada çagırıyorlar..bunları neden mi anlatıyorum malum sitemler havada uçuşuyor ben kendimce kendi payıma düşeni alıp size açıklamamı yaptım..buraya daha sık gelmek istiyorum inanın ama olmuyor işte yoluna girecekmi bu düzenim bende bilmiyorum...kafam beynim patlayacak gibi migrendir aldı beni bu aralar..bizim cadının damarı tuttu galiba huysuz şimdi ayagımda uyumuyor benide kıpırdatmıyor....belkide diş çıkaracak bimiyorum....
neyse yazmadan çıkmak zorunda kalırım korkusuyla geçmişe de pek bakamadım bir iki sayfa okudum ama devamını getiremedim.hepinizi öpüyorum..
az önce taa eskileri hamile olmayı bekledimiz günleri okudum oyy oyy ne günlermiş
iyiki varmışsınız burayı sizleri bulmuşum
h
Burcu'cuğum ben de senin gibiydim, tam 1,5 saat sallıyordum tam yatağına yatırırken uyanıyordu ve ben sinir krizi geçiriyordum, en sonunda dayımı aradım ne yapayım diye, dayım psikolog çünkü. Kendi kendine uyumayı öğreteceksin dedi, nasıl öğreteceğim dedim, kolay olmayacak, dayanmaya çalışacaksın ve yatağında kendi kendine uyumasını sağlayacksın dedi. İyi güzel de çok ağlıyor dedim. Kendini paralıyor benim de içim gidiyor dedim. Yatırmadan önce banyo yaptır, masaj yap, klasik müzik ya da ninni çal (bebekler için olanından), sonra ona kararlı olduğunu ses tonundan hissettirerek yatır dedi, hatta yatağına ayıcık gibi küçük bir oyuncak koyabilirsin dedi. Ağlayacaktır ama sık sık yanına giderek ona orada olduğunu ve sevdiğini hissettir ama asla taviz verme dedi. Pazarlığı çok iyi bilir bu yaramazlar, pazarlık yapmasına izin verme dedi. Çok çok ağlarsa kucağına al ama kararlı ses tonunla "uyku vakti, artık uyuyacaksın" diyerek tekrar yatır. Ağlayarak uyuyacaktır, çünkü nasıl kendini sakinleştireceğini ve nasıl uyuyacağını bilmiyor. Bu şekilde öğrenecek dedi. Her neyse denedim ve başardım. Şu an içerde yatırdım ve yatağında kendi kendine konuşuyor, birazdan uyur. Çok rahat ettim Burcu'cuğum, dayımın söylediğine göre eğer şimdi bir önlem alınmazsa ileride daha farklı problemler olabilirmiş. Sadece uyku ile alakalı değil. Kural koyucu olduğunu bilmesi gerekiyor dedi. Okuduğum bir çok kitapta da aynı şey yazıyordu. Bana geç kalmışsın dedi. Daha kolay öğrenirdi 6 aylıkken dedi. Şimdi senin işin daha zor, çünkü 10 aylık oldu değil mi Miraç? Ama imkansız değil. Bu işe el koymanın zamanı gelmiş canım. Valla ben bu işe başladığım zaman gidip içeride ben de ağlıyordum. Kolay değil ama sadece 15 gün yetiyor bunu öğrenmelerinde. Hala ara sıra deniyor beni Rüzgar ama taviz vermiyorum asla. İnan bana uyku süreleri uzadı, 20 dak. uyuyan çocuk en kısa 1 saat uyuyor artık kendi kendine uyumaya başladığından beri. Hadi bakalım kararını ver ve uygula. Hem senin hem de Miraç'ın iyiliği için :)
)
çok doğru söylemiş dayın gerçekten bende şöyle anlatayım
miraç doğduğu ilk günden beri çok zor uyurdu ağlaya zırlaya hoplata sallaya sonra bi dönem nasıl old bilmiyorum koltuğa koydum mırıl mırıl kendi kendine uyumaya başladı ohh bee dedim sonra bi hasta oldu öksürük balgam falan uyku sapıttı ayağımda salladım ayağımdada öle saatlerce hiç sallamadım uykusu gelince yastık veriyodum onla mayışıyodu ama bir türlü uyumuyodu ayağıma alır almaz uyyodu ayağımda fazla tutmadan yatağına yatırırdım şimdi öyle bi dönemki bazen sabaha kadar hiç uyanmıyor bazende 10 dakkada bir uyanır dişlermi başka bişeymi bilmiyorum
senin taktiği uygulasam miraçta işe yarıcak biliyorum çünkü ağlamıyo uyurken beşiğine koysam uyucak ama 2 saat gibi bi zaman alıcak sabrım yok benim uyutam ve dinlenmeye bakayım derdindeyim hata yapıyorum farkındayım
mesela dün gece uyuttum 4 saat deliksiz uyudu sonra mıkırdanmaya başladı öyle olunca hemen ayağıma alırım normalde çünkü uyanır almadım uyandı tabi kalktı beşğinde oynamaya başladı ellemedim hiç karanlıkta yanında tek kelime etmeden oturdum saatlerce sonunda uyudu ama o esnada kafasını duvara çarptı canı acıdı ağladı sakinleştridim bida koydum beşiğe vee sabah saat 6 oldu ki kaçta yatarsa yatsın 7de uyanır ben başımı hiç yastığa koymadım
sisin taktiği ara ara uyguluyorum yani evet gerçekten işe yarıyo ama istikrarlı olmam lazım
aslında sorun Miracın çok harektli olması diye düşünüyorum beşiğine koyduğumda zıplıyo atlıyo dans ediyo sabit dursa hemen uyucak uyku gözünden akıyo ama o yastığa başını koyyo olmuyo öle koyyo olmuyo oda nasıl uyunur ya derdinde gibi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?