Canım gerçekten çok zor ama dediğin gibi istikrarlı olmak gerekiyor :) Rüzgar da çok hareketli, bir dakika yerinde durmuyor, koyduğum yerde bulana aşkolsun, ya masa altında ya da bir yere sıkışmış yardım istiyor... yatırdığım zamanda oturuyor, yatağında ayağa kalkıyor, kapı arasından takip ediyorum kendimi göstermeden, sonra yatıyor kendiliğinden ve uyuyor, bunu öğrendi çok şükür... ciddi bir sabır gerekiyor dediğin gibi... geçen hafta hastalandı Rüzgar, asla taviz vermedim, yine aynı şekilde devam ettim, ağladıkça yanına gittim sakinleştirdim, meğer burnu tıkalıymış, damlasını sıktım sabaha kadar uyudu ama huysuzluk had safhadaydı, yine de taviz vermedim çünkü başa dönecektik... beni sık sık deniyor çünkü... Allah yardımcın olsun güzelim, umarık kısa zamanda düzene sokarsın tekrar :)
Amiinnnnn
uygulamaya başlamış bulunmaktayım hangimiz yencek bakalım bu savaşı guclubacismile
kızlar ne güzel kayatmışsını okumayı çok isterdima mama vaktim yok valiz hazırlamam lazım bu gece yola çıkıyoruz bugün doktora gittim küçük bir kistten dolayı adet geçikiş adet söktürücü verdi onu kullanıcam sonra yola devam şimd çıkıyorum allaha emnaet olunnnopuyorumnanaktan
ya minnacık veletler annelerini kulalnıyolar hemde nasıl kullanmak valla
bida doğurursam eski yöntemleri denicem sürekli kundak kıpraştırmıcam cocuğu ilgi yok koycam kenara dursun orda :)))
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: süpersin... valla oğlan çocukları böyle kuduruk galiba ya... dediğin gibi insanın zayıf noktasını bulup kullanmayı ve parmaklarında oynatmayı çok iyi biliyorlar, bir kere düzeni boz bak başına neler geliyor... çok akıllılar çooooook
eğer dediğini yapmıyayım baştan numaradan ağlıyo baktı hala yapmıyorum resmen el kol kabadayı gibi söylenmeye başlıyo ne o dövcen galiba beni diyorum :mymeka:
al işte şimdiden başlıyorlar erkek erkek davranmaya :roflol:
valla nasıl bi erkeklik hormonuysa kaydirigubbakcemile3
kızı olan babalarda çenelerinden yakınıp al işte kız değilmi kundakta başlıyolar diyolar
evet bide benim koca tarafındaki erkekler yaramazlık konusunda tescilliler fazlasıyla zararlı vukuatları var hepsinin
yarın özgeye gidicem gün var miracı götürmüyorum sırf bu yüzden :))
size iyi uykular ablacım ben mama saatini bekleyip öyle yatıcam :)
birde Miraç gaz çıkartıcağı zaman kıvranmaktan uyandırıyo kendini rüzgarda öylemi gündüz hareket halindeyken rahat çıkarıyo ama gece illa kıvranıyo uyanıyo öyle çıkarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?