Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Amiinnnnn
uygulamaya başlamış bulunmaktayım hangimiz yencek bakalım bu savaşı guclubacismile

Amiinnnnn
uygulamaya başlamış bulunmaktayım hangimiz yencek bakalım bu savaşı guclubacismile

istikrarlı ve kararlı olursan sen kazanırsın canım, sakın ipleri Miraç'ın eline verme sonra çok çekersin, dayım bana kural koyucu sensin ve o kurallara sadık kalırsan ciddiye alınırsın demişti yoksa hayat boyu seni kullanır diye de ekledi, zafer senin olacak canım :lepi: yeter ki pes etme, gerçekten çok rahat edeceksin :)

birde Miraç gaz çıkartıcağı zaman kıvranmaktan uyandırıyo kendini rüzgarda öylemi gündüz hareket halindeyken rahat çıkarıyo ama gece illa kıvranıyo uyanıyo öyle çıkarıyo

ya minnacık veletler annelerini kulalnıyolar hemde nasıl kullanmak valla
bida doğurursam eski yöntemleri denicem sürekli kundak kıpraştırmıcam cocuğu ilgi yok koycam kenara dursun orda :)))

canım iyi yolculuklar, iyi tatiller, kendine çok dikkat et ve kist mist de takma kafana :)

ya minnacık veletler annelerini kulalnıyolar hemde nasıl kullanmak valla
bida doğurursam eski yöntemleri denicem sürekli kundak kıpraştırmıcam cocuğu ilgi yok koycam kenara dursun orda :)))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: süpersin... valla oğlan çocukları böyle kuduruk galiba ya... dediğin gibi insanın zayıf noktasını bulup kullanmayı ve parmaklarında oynatmayı çok iyi biliyorlar, bir kere düzeni boz bak başına neler geliyor... çok akıllılar çooooook

eğer dediğini yapmıyayım baştan numaradan ağlıyo baktı hala yapmıyorum resmen el kol kabadayı gibi söylenmeye başlıyo ne o dövcen galiba beni diyorum :mymeka:

valla nasıl bi erkeklik hormonuysa kaydirigubbakcemile3
kızı olan babalarda çenelerinden yakınıp al işte kız değilmi kundakta başlıyolar diyolar

:roflol: :roflol: :roflol: doğru valla

ama erkek çocuklarının hamurunda var haydutluk, kimi duyduysam muzur ve yaramaz ama kızlarla ilgili pek duymadım (istisnalar var tabii) kaydirigubbakcemile3

evet bide benim koca tarafındaki erkekler yaramazlık konusunda tescilliler fazlasıyla zararlı vukuatları var hepsinin
yarın özgeye gidicem gün var miracı götürmüyorum sırf bu yüzden :))

evet bide benim koca tarafındaki erkekler yaramazlık konusunda tescilliler fazlasıyla zararlı vukuatları var hepsinin
yarın özgeye gidicem gün var miracı götürmüyorum sırf bu yüzden :))

hmmm benim eşimin tarafı da tescilli maalesef... çooooooooooook selam söyle Özge'ye :)

Herkese uzun bir aradan sonra merhabalar
memlekete gittim oradanda tatile bu aradada netten baya uzak kaldım giremedim bir türlü
geçmiş çok uzun geldi okuyamadım inş bi yaramazlık yoktur
artık inş buralardayım bol bol katılma vakti bulurum

sabahtan beri çabalıom mirac kendisi uyusun die
9 da uyuması lazım esnemey başladı aldım beşğine koydum zıpladı hopladı oynadı sonra ağlaaya başladı almadı m ninni söyledim ama bi ağladıki öğürene kadar anne dedi ilk defa ağlarkende çok net :)))mecbur aldım yoksa bayılcak ağlamaktan sallamadım yinede mama yaptım biberon maması aslında çorba vakti ama zaten kaşıkla zor yiyyo böyleyken asla amaz ağzını öğünleri şaşatı uyusun derken parkında şimdi tv izlio esnio zırlıo ama uyumuyo

yok bize göre değil bu iş çocuğun canı çıktı ağlamaktan koydum ayaklarıma 5 saniye sürmedi uyuması bayıldı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…