neyse çok şükür canım :) ne yapacaksın, artık mecburen ya kendileri gezecekler ya da seninle oturacaklar, sonuçta çocuğun sağlığı bu, başka bir şey değil
Allah kavuştursun şimdiden canım :)
valla öyle oluyor... bu sıcaklarda kimse beni evde tutamazdı ama sırf düzeni bozulmasın idye neredeyse bütün yazı evde geçirdim, herkes beni eleştiriyor kendimi eve kapadım diye ama ne yapayım, daha çok küçük ve bir düzen içinde büyümesi gerekiyor bu çocuğun, maması, uykusu hepsi saatli, hadi 10-15 gün tatile gitsem o düzeni haliyle bozacağım ama tatilde değilim ki ben... kayınvalidem geçen gün şöyle diyor "herkes çocuğunu alıp çıkıyor, akşamları tur atıyor, çocuklar arabalarında uyuyor" iyi de o insanlar buraya tatile geliyor, otel odasına kapanacak halleri yok çocuğun uyku saati diye... bir kaç idare ediyorlar, ben sokakta mı büyüteceğim çocuğumu? neymiş, çocuk eve hapsolmuş... gerektiği kadar ben çıkarıyorum, bunun kararını izin verirseniz ben vereyim artık dedim, her gittiğimde bu muhabbet... onların bütün derdi her gün bu çocuğu onlara götüreyim... yok öyle, geçen sene yaşananların cezasını çekiyorlar şimdi, eee herşeyin bir bedeli var değil mi? ben hamileyken akıllı olsalardı haftada bir değil daha fazla görürlerdi torunlarını yeğenlerini... neyse konu nereden nereye geldi :)
ahhh bu ter olayı çok kötü, özellikle uyurken çok terliyor Rüzgar ve gece uyurken değiştirmek zorunda kalıyorum üstünü, uykusu bölünüyor tabii ama Allahtan çabuk dalıyor uykuya... zaten ne oluyorsa o ter üstlerinde kuruyunca oluyor
:uhm: :uhm: :uhm: görmediiim??? hemen uçup gidiyorum bakmayaabla albümdeki +18 fotolarımızı gördün mü zemuszemus
durmuyor canımcım, denedim, kuyruk misali peşime takılıyor... oyuncaklar evin her köşesinde ama Rüzgar benm bacaklarıma yapışık yaşıyor :)hımmm anladım odasında durmazmı tek başına acaba diğer yerler tehlikeli ama abla yaaa
biliyorum bir kız anası olarak kim bilir kaç serseriyi kapıdan kovalıcam elimde oklava ileklava: klava: kaydirigubbakcemile3
karışma diyorum bak sen GELİNSİN bende karışmıyoruz boşverrrrrr
oohhh sefan olsun ben çalışan bir hatun olduğum için tüm işleri akşamdan bitiriyorum ister isemez
benim iloş artık dışarı istiyor dün eve girmek istemedi bizde alışveriş merkezine götürdük sanki hasta değil maymun çıldırdı bide yere bıraktık annem bi koşturuyor ki...
Gören 40 yıldır evde hapisti zanneder
durmuyor canımcım, denedim, kuyruk misali peşime takılıyor... oyuncaklar evin her köşesinde ama Rüzgar benm bacaklarıma yapışık yaşıyor :)
hehehe.... valla senden korkacak Ceren'in erkek arkadaşları :)
yok yok tövbeeee
hamaratım benim yaaa :))
valla takıntı oldu kadın bende öfffff... eh ben de bir şekilde susturdum... sevgili büyük görümcem de "ben çok rahat yetiştirdim Beren'i, her yere gittim, geldim, Beren istediği zaman yedi, istediğ zaman uyudu" dedi... şimdi görüyoruz nasıl yetiştirdiğini, şımarığın önde gideni, Rüzgar'ı acayip kıskanıyor ve abur cuburdan başka bir şey yemeyen bir çocuk... ha bir de annesinden ödü patlıyor çünkü dayak yiyeceğini biliyor, çocuk dayakla büyüdü resmen... aman onların bildikleri doğru, ben eve hapsediyormuşum çocuğu, sanki burada gidilecek çok yer var da... aman neyse...ablacım sende hala kaynanayımı takıyorsun allaaseenn yaa bırak ne derse des,n onun dediği gibi yetişseydi çocuklar ohhooo
onların anneliği 30 yıl öncesinde kaldı bize akıl vermek onlara düşmez sussunlarda görsünler çocuk nasıl yetiştirilir diye
aynen öyle, bir kere düzen bozuldu mu, tekrar aynı düzeni oturtmak çok zorAman ablam herşeyi onlar bilirler ya valla düzen bi bozuldu mu allah korusun durumu oluyor.
Yaptıklarının acaba farkındalar mı ablam yapıyorlar ediyorlar sonra üste çıkan yine onlar oluyor...
Fazla görmesinler zaten boşver kuzumun düzenini bozacaklar,
benim iloş artık dışarı istiyor dün eve girmek istemedi bizde alışveriş merkezine götürdük sanki hasta değil maymun çıldırdı bide yere bıraktık annem bi koşturuyor ki...
Gören 40 yıldır evde hapisti zanneder
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:allah onlara sağlıklı huzur dolu uzun ömürler nasip etsin canım
sever sıpalar sever, benim ki de öyle :)Saolun teyzeleri...
Filiz teyzesi büyük bir zevkle yerim yemeye bayılıyom zaten bide seviyo sıpa hırpalanmayı sorma...abla
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
böyle bunlar canım bizi yalancı çıkarırlar maymunlar
erkek çocukları daha doğduğu günden itibaren anneci oluyor işte bak gördünmü abalcım en iyi örnek rüzgar
cerenin erkek arkadaşı olacakmı acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy dime kıs abla utanıyorum faalllaaa :kedi: :kedi:
valla takıntı oldu kadın bende öfffff... eh ben de bir şekilde susturdum... sevgili büyük görümcem de "ben çok rahat yetiştirdim Beren'i, her yere gittim, geldim, Beren istediği zaman yedi, istediğ zaman uyudu" dedi... şimdi görüyoruz nasıl yetiştirdiğini, şımarığın önde gideni, Rüzgar'ı acayip kıskanıyor ve abur cuburdan başka bir şey yemeyen bir çocuk... ha bir de annesinden ödü patlıyor çünkü dayak yiyeceğini biliyor, çocuk dayakla büyüdü resmen... aman onların bildikleri doğru, ben eve hapsediyormuşum çocuğu, sanki burada gidilecek çok yer var da... aman neyse..
yok be güzelim hiç de anneci değil benimki, evde başbaşayız ya ondan bana sarıyor, Cunda'ya gidiyoruz, kucaktan kucağa geziyor, hiç tanımadığı insanların bile kucağına gidiyor, gel bana oğlum diyorum gelmiyor sıpa... çok bozuluyorum çooooooookkkkk... babası evdeyken beni unutuyor... ben saçımı süpürge ediyorum halbuki mafoldumben mafoldumben mafoldumben valla çok bozuluyorum yaaa... sanki beni sevmiyor gibi geliyor öyle zamanlarda mafoldumben
eh sen eli sopalı olmazsan olur tabii kaydirigubbakcemile3 senden korkmasın çocuklar aklinialirimsmile
uyandı benim serserim, burayı açık bırakacağım ama bakalım devamını getirebilecek miyim sıpam sayesinde :)
Oy arasa mamasını yedirdim geldim
ilk defa blendırdan geçirmedim ezdim öle verdim çok özğürdü yutamıyo ebn bu çocuğa nasıl pütürlü gıdaya alıştırcam bi akıl verin napçam ya...
ay gülçincim çok sevindim bunu duyduğuma arasın dişleri çıkmadı ama çatlak doktorumuz alıştır blendırı bırak diyo doğru diyon zamanı gelsin yer dimi nasılsıa...daha erken canım o kadar sık boğaz etmesene çocuğu sen
arasın dişi çıktımı ki sen pütürlü gıda vermeye çalışıyorsun yapma boğulur çocuk allah korusun
bizim zillide öyle idi midesi bulanırdı öğür öğür en son kusardı benimde içim giderdi beslenemiyor diye ama zamanla dişler çıktıkça çiğnemeyi öğrendikçe herşeyi yemeye başladı şimdi maşallah tabağı koyuyorum önüne kendisi yiyor mamunum...
heeeeeeeeyyyyyyyy milleeettttttttt nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaa
ay gülçincim çok sevindim bunu duyduğuma arasın dişleri çıkmadı ama çatlak doktorumuz alıştır blendırı bırak diyo doğru diyon zamanı gelsin yer dimi nasılsıa...
alıştın dimi 2 gündür kalabalığa bende bende alıştım
gelin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın canlarımmmmmmm
günaydıjn kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?