Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ablacım sende hala kaynanayımı takıyorsun allaaseenn yaa bırak ne derse des,n onun dediği gibi yetişseydi çocuklar ohhooo
onların anneliği 30 yıl öncesinde kaldı bize akıl vermek onlara düşmez sussunlarda görsünler çocuk nasıl yetiştirilir diye

Aman ablam herşeyi onlar bilirler ya valla düzen bi bozuldu mu allah korusun durumu oluyor.
Yaptıklarının acaba farkındalar mı ablam yapıyorlar ediyorlar sonra üste çıkan yine onlar oluyor...
Fazla görmesinler zaten boşver kuzumun düzenini bozacaklar,
benim iloş artık dışarı istiyor dün eve girmek istemedi bizde alışveriş merkezine götürdük sanki hasta değil maymun çıldırdı bide yere bıraktık annem bi koşturuyor ki...
Gören 40 yıldır evde hapisti zanneder

abla albümdeki +18 fotolarımızı gördün mü zemuszemus
:uhm: :uhm: :uhm: görmediiim??? hemen uçup gidiyorum bakmaya
durmuyor canımcım, denedim, kuyruk misali peşime takılıyor... oyuncaklar evin her köşesinde ama Rüzgar benm bacaklarıma yapışık yaşıyor :)

hehehe.... valla senden korkacak Ceren'in erkek arkadaşları :)

yok yok tövbeeee

hamaratım benim yaaa :)

oy oy oy maşallah sanaaaaaa çok tatlı olmuş annesi, yerim ben bunu yaaa... benim yerime sen ye bari Fatoşcuğum :) maşallah güzelim, çok büyümüş yavrum benim :)

Saolun teyzeleri...
Filiz teyzesi büyük bir zevkle yerim yemeye bayılıyom zaten bide seviyo sıpa hırpalanmayı sorma...abla

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
böyle bunlar canım bizi yalancı çıkarırlar maymunlar

erkek çocukları daha doğduğu günden itibaren anneci oluyor işte bak gördünmü abalcım en iyi örnek rüzgar

cerenin erkek arkadaşı olacakmı acaba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy dime kıs abla utanıyorum faalllaaa :kedi: :kedi:

valla takıntı oldu kadın bende öfffff... eh ben de bir şekilde susturdum... sevgili büyük görümcem de "ben çok rahat yetiştirdim Beren'i, her yere gittim, geldim, Beren istediği zaman yedi, istediğ zaman uyudu" dedi... şimdi görüyoruz nasıl yetiştirdiğini, şımarığın önde gideni, Rüzgar'ı acayip kıskanıyor ve abur cuburdan başka bir şey yemeyen bir çocuk... ha bir de annesinden ödü patlıyor çünkü dayak yiyeceğini biliyor, çocuk dayakla büyüdü resmen... aman onların bildikleri doğru, ben eve hapsediyormuşum çocuğu, sanki burada gidilecek çok yer var da... aman neyse...
aynen öyle, bir kere düzen bozuldu mu, tekrar aynı düzeni oturtmak çok zor

yok be güzelim, hiç farkında değiller hiçbir şeyin

oyyyy minik sürtük buuuu.... göbek bağını nereye gömdün bakayım sen?

allah onlara sağlıklı huzur dolu uzun ömürler nasip etsin canım
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
Saolun teyzeleri...
Filiz teyzesi büyük bir zevkle yerim yemeye bayılıyom zaten bide seviyo sıpa hırpalanmayı sorma...abla
sever sıpalar sever, benim ki de öyle :)

yok be güzelim hiç de anneci değil benimki, evde başbaşayız ya ondan bana sarıyor, Cunda'ya gidiyoruz, kucaktan kucağa geziyor, hiç tanımadığı insanların bile kucağına gidiyor, gel bana oğlum diyorum gelmiyor sıpa... çok bozuluyorum çooooooookkkkk... babası evdeyken beni unutuyor... ben saçımı süpürge ediyorum halbuki mafoldumben mafoldumben mafoldumben valla çok bozuluyorum yaaa... sanki beni sevmiyor gibi geliyor öyle zamanlarda mafoldumben

eh sen eli sopalı olmazsan olur tabii kaydirigubbakcemile3 senden korkmasın çocuklar aklinialirimsmile

bırak yaaaa takmaaaaaaaaa olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

sen doğru bildiğin yoldan şaşma ablacım bırak onlar nasıl yetiştirdi ise yetiştirdi
herkes kendi doğurduğu çocuktan sorumludur
başkalarına söz hakkı düşmez bu bu kadar yaaaaaaa kötükedihüso kötükedihüso

deme öylee yaaa valla kreşe başlayıncaya kadar cerende aynı rüzgar gibiydi ablacım beni gözü görmezdi bende üzülürdüm ama çocuk nasıl kreşe başladı inan annemde annem diyor başka bişi demiyor maymun kreşe başlayıpta beni istediği zaman görmemeye başlayınca kıymetimi bildi zilli
sende üzme kendini sürekli seninle birlikte olduğundan olabilir bu halleri.

yok kıs abla neden korksunlarki ben kızımla arkadaş gibi olcam CADIARZU aklinialirimsmile

uyandı benim serserim, burayı açık bırakacağım ama bakalım devamını getirebilecek miyim sıpam sayesinde :)

hadi git bakalım gelirsen eğer biz buralardayız haberin ossunnn

Oy arasa mamasını yedirdim geldim

ilk defa blendırdan geçirmedim ezdim öle verdim çok özğürdü yutamıyo ebn bu çocuğa nasıl pütürlü gıdaya alıştırcam bi akıl verin napçam ya...

Oy arasa mamasını yedirdim geldim

ilk defa blendırdan geçirmedim ezdim öle verdim çok özğürdü yutamıyo ebn bu çocuğa nasıl pütürlü gıdaya alıştırcam bi akıl verin napçam ya...

daha erken canım o kadar sık boğaz etmesene çocuğu sen
arasın dişi çıktımı ki sen pütürlü gıda vermeye çalışıyorsun yapma boğulur çocuk allah korusun
bizim zillide öyle idi midesi bulanırdı öğür öğür en son kusardı benimde içim giderdi beslenemiyor diye ama zamanla dişler çıktıkça çiğnemeyi öğrendikçe herşeyi yemeye başladı şimdi maşallah tabağı koyuyorum önüne kendisi yiyor mamunum...

ay gülçincim çok sevindim bunu duyduğuma arasın dişleri çıkmadı ama çatlak doktorumuz alıştır blendırı bırak diyo doğru diyon zamanı gelsin yer dimi nasılsıa...
heeeeeeeeyyyyyyyy milleeettttttttt nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaa

alıştın dimi 2 gündür kalabalığa bende bende alıştım

gelin gariiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydın canlarımmmmmmm

bence zorlama güzelim doktor ek gıdaya geç demek istemiştir belki ama diş yoksa pütürlü gıda yararlı değil zararlı olabilir damaklarıyla ezmesini beklememek gerek.

alışmaktan ziyade kimse gelmemişki anacım yaaaaa guclubacismile

Günaydın bu arada ohaoldumsmile

günaydıjn kızlar nasılsınız

günaydınnnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2

arifecim günaydın nasılsın
gülçin yok canım pütürlüyer geç dedi ek gıdaya geçeli 1 ayhı geçti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…