Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

selam canlarim nasilsiniz benim pc ye virus girdi esimin arkadasi goturdu temizleyip program yukleyecek o yuzden simdi telden baglaniyorum..
gecmise bakamadim bi yaramazlik yoktur ins.

selam canlarim nasilsiniz benim pc ye virus girdi esimin arkadasi goturdu temizleyip program yukleyecek o yuzden simdi telden baglaniyorum..
gecmise bakamadim bi yaramazlik yoktur ins.

geçmiş olsun bacım dikkat et virüs eve bulaşmasın

valla kendi adıma konuşayım tatlım ben iyiyim bir yaramazlık yok sadece şu bir kaç gün yoğunum (iş olarak değil habire geziyoruzda ana-kız )

selamlar hayırlı cumalar
aynurcum seni burda görmek ne güzel takılmıyon ama içerde gözün var maşallah sana...canım özlemiştim ha...
biz ana oğul isal olduk çok halsizim allahtan arasın keyfi yerinde...
seviyorum sizi iyi bakın kendinzie...

herkese merhabalar
keyifler yerindedir inşallah
arifem nasılsın hayatım kalçanın ağrısı geçtimi bide morarıklığı varmı hala ne durumdasın
mavicim hoşgeldin nassen kuzu berramız nasıl bakalım çeyrek kına resimleri muhteşemdi

oyyy kıyamam demek aras paşada sende isal oldunuz hadi büyük insan neysede yavrucak karnı ağrıdığını bile diyemez canı yansada ah yavrummmm geçmiş olsun bol bol su içir arasıma
fatoş birde patates püresi yedir arasa iyi gelir bide benim cemre dişlerden ishal olduğu zaman yediği şeylerin içine reflor denen tozdan katıyorum bir miktar iyi geliyo dr umuz vermişti

gülçin gıııııııı nirelerdesin

iş konusunda evet şansızım burada kapanıyor fakat diğer dükkanım kjadar koymadı bana ora benim çoçuğum gibiydi 10. senem oluyodu orda dükkan boşaltılırken acayip canım yandı sadece bağlandığımdan yoksa iş konusunda acelem yok eşim kızımızla vakit geçir diyooo bense biran önce işe girme çabasındayım evde durmayaalışkın değilim

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli...bendeniz çok yogunum ramazanda dan beri evde kalabalık mevcut önce kardeşlerim sonra annemler dedem dayım falan kalp pili takılacak diye..şuanda annemler var evde pazar günü döneckler.bende malum bırakın burya girmeyi bazen bilg. bile bakamadım...

bende berrada iyiyiz şükür berra çok yaramaz oldu kalabalıkta çok şımardı sonrasıda ne yapacam bilmiyorum..bende geçenlerde rahatsızlandım bir takım gergilikler vardı migren krizimin tutması eşim ufak çaplı kaza geçirmesi bende sinir boşalmasına neden oldu daha dogrusu ne oldugunu bile anlamadım.yan komşumuz doktor o söyledi sinir boşalması diye igne falan yaptı bana...bende durum böyle..şimdi iyiyiz..hepinizi öptm umarım yaramazlık yoktur...kendinize iyi bakın...

ierrorcum sagol..yukarıda anlattıgım gibi cnm ne olsun...sen nasılsın..iş konusunda üzüldüm ama biraz cemre ile vakit geçir iyi gelecektir sana..

mavicim canım çok geçmiş olsun eşin kaza yapmış kötü bişey yoktur umarım rabbim korusun sende rahatsızlanmışsın sanada çok geçmiş olsun ne kazası atlattı eşin büyük bişey yok demişşsin bunada şükür evin çok yoğun doğal olarak sende çok yorgunsundur kolay gelsin sana berracığımı çok öpüyorum

öznurcum ya kusura bakma eski alışkanlık kod isimleriyle hitap etmişim farkında değilim halbuki ismini biliyorum face den

ohooo herkes uçmuş gitmiş ben hala yazmaya devammmmmmm

nur canım iloş nasıl oldu iyileşiyomu kuzucuk

Yapıyorum aynurcum hepsini saol..evet küçüklerde daha zor...
öznur geçmiş olsun canım eşinede geçmiş olsun allah beterinden saklasın

ierrorcum işyerinde ufak çaplı kafasını vurdu bir yere biraz sivri gelince kafa delinmiş kanda akmş bayagıı..bende o halde görünce daha dogrusu anlatınc direk gözümde canlandı beni kopartanda o oldu o anda hepsi üst üste gelince..neyse durum böyle..

burdayım yafruuu geldimmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım yaaa sağlık olsun e abi insan belli bir süre sonra iş yerini kendi yeri gibi görmeye başlıyor seni çok iyi anlıyorum ama üzme kendini herşey bizler için sağlık olsun ne yapalım. Cemre hanımcım nasılla keyifler yerindemi dişler çıktımı yavrucum....

umarım bir an önce kafana göre bir iş bulur ve başlarsın canım evde durmak gerçekten zor çalışan insan için....

canım hoş geldin sanada Eşinede çok geçmiş olsun tatlım allah beterinden korusun yine ucuz atlatmışsınız....

Berrayıda senide öpüyorum cicim...
Sakin olmaya çalış....

siz ne gezmesi yapıyonuz gülçin hnm sen işte değilmisin bakemmmm analı kızlı geziyoz demişsin

heee geziyoz cancanım analı - kızlı
insan çalışınca gezemezmi yavrucummmmm
gündüz işte gece gezmeklerdeyiz haftasonlarıda tabiii

merhabalar kimse gelmemeiş hayırdır...
gülçincim nerdesin kuzum?

burdayım fatoşçum geldim dün malum zafer bayramı idi aslında bizim iş yerinde tatil yok resmi bayramlarda ama cerenden sebep ben izin kullandım kreş kapalıydıda

slm kızlar
24 ağustos da doğum yaptım mehmetim dünyaya geldi ama yine kollarıma alamadım ,zeynepteki gbii,yanıma hiç elmedi,su yutmuş enfeksiyon kapmış ciğerleri,hastanede yer yokmuş başka hastaneye götürdüler,2-3 gündür de emzirmeye GİDİYORUM,zeynepte 3 gündür hasta kanlı ishali var,amip varmış,ateşi düşmedi bir türlü,hepsi üst üste geldi .

canım hoş geldinnn hadi gözün aydın oğluşun doğdu şükür
ama olanlara çok üzüldüm yaaa hay allah doktorun farkedemiyormu bunu yaaa zaten zeynepte yaşadın sen bunu ikincide tekrar olması garip ama. neyse sağlık olsun ne yapalım
senin çekecek çilen varmış canım allah bu kadarı ile bıraksın ne diyelim.
zeynebede çok çok geçmiş olsun nerden çıktı bu kanlı ishal şimdi yaaaa yavrum benim kıyamam ona benn

sağol cnm ya,oğlan da hiç sorun yoktu,doğumda falan,giydirmişler,benim odaya gelmemi bekliyorlarmış,sonra inlemeye başlamış,neyse sağlık olsun diyelim,zeynep mızlıyo ben kaçıyorum,uğrarım yine,annem var yanımda kaynana gelmedi bu sefer daha rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…