selam canlarim nasilsiniz benim pc ye virus girdi esimin arkadasi goturdu temizleyip program yukleyecek o yuzden simdi telden baglaniyorum..
gecmise bakamadim bi yaramazlik yoktur ins.
gülçin gıııııııı nirelerdesin
iş konusunda evet şansızım burada kapanıyor fakat diğer dükkanım kjadar koymadı bana ora benim çoçuğum gibiydi 10. senem oluyodu orda dükkan boşaltılırken acayip canım yandı sadece bağlandığımdan yoksa iş konusunda acelem yok eşim kızımızla vakit geçir diyooo bense biran önce işe girme çabasındayım evde durmayaalışkın değilim
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli...bendeniz çok yogunum ramazanda dan beri evde kalabalık mevcut önce kardeşlerim sonra annemler dedem dayım falan kalp pili takılacak diye..şuanda annemler var evde pazar günü döneckler.bende malum bırakın burya girmeyi bazen bilg. bile bakamadım...
bende berrada iyiyiz şükür berra çok yaramaz oldu kalabalıkta çok şımardı sonrasıda ne yapacam bilmiyorum..bende geçenlerde rahatsızlandım bir takım gergilikler vardı migren krizimin tutması eşim ufak çaplı kaza geçirmesi bende sinir boşalmasına neden oldu daha dogrusu ne oldugunu bile anlamadım.yan komşumuz doktor o söyledi sinir boşalması diye igne falan yaptı bana...bende durum böyle..şimdi iyiyiz..hepinizi öptm umarım yaramazlık yoktur...kendinize iyi bakın...
siz ne gezmesi yapıyonuz gülçin hnm sen işte değilmisin bakemmmm analı kızlı geziyoz demişsin
merhabalar kimse gelmemeiş hayırdır...
gülçincim nerdesin kuzum?
slm kızlar
24 ağustos da doğum yaptım mehmetim dünyaya geldi ama yine kollarıma alamadım ,zeynepteki gbii,yanıma hiç elmedi,su yutmuş enfeksiyon kapmış ciğerleri,hastanede yer yokmuş başka hastaneye götürdüler,2-3 gündür de emzirmeye GİDİYORUM,zeynepte 3 gündür hasta kanlı ishali var,amip varmış,ateşi düşmedi bir türlü,hepsi üst üste geldi .
canım hoş geldinnn hadi gözün aydın oğluşun doğdu şükür
ama olanlara çok üzüldüm yaaa hay allah doktorun farkedemiyormu bunu yaaa zaten zeynepte yaşadın sen bunu ikincide tekrar olması garip ama. neyse sağlık olsun ne yapalım
senin çekecek çilen varmış canım allah bu kadarı ile bıraksın ne diyelim.
zeynebede çok çok geçmiş olsun nerden çıktı bu kanlı ishal şimdi yaaaa yavrum benim kıyamam ona benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?