sağol cnm ya,oğlan da hiç sorun yoktu,doğumda falan,giydirmişler,benim odaya gelmemi bekliyorlarmış,sonra inlemeye başlamış,neyse sağlık olsun diyelim,zeynep mızlıyo ben kaçıyorum,uğrarım yine,annem var yanımda kaynana gelmedi bu sefer daha rahatım
geçmiş olsun bacım dikkat et virüs eve bulaşmasın
valla kendi adıma konuşayım tatlım ben iyiyim bir yaramazlık yok sadece şu bir kaç gün yoğunum (iş olarak değil habire geziyoruzda ana-kız)
slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli...bendeniz çok yogunum ramazanda dan beri evde kalabalık mevcut önce kardeşlerim sonra annemler dedem dayım falan kalp pili takılacak diye..şuanda annemler var evde pazar günü döneckler.bende malum bırakın burya girmeyi bazen bilg. bile bakamadım...
bende berrada iyiyiz şükür berra çok yaramaz oldu kalabalıkta çok şımardı sonrasıda ne yapacam bilmiyorum..bende geçenlerde rahatsızlandım bir takım gergilikler vardı migren krizimin tutması eşim ufak çaplı kaza geçirmesi bende sinir boşalmasına neden oldu daha dogrusu ne oldugunu bile anlamadım.yan komşumuz doktor o söyledi sinir boşalması diye igne falan yaptı bana...bende durum böyle..şimdi iyiyiz..hepinizi öptm umarım yaramazlık yoktur...kendinize iyi bakın...
ohooo herkes uçmuş gitmiş ben hala yazmaya devammmmmmm
nur canım iloş nasıl oldu iyileşiyomu kuzucuk
slm kızlar
24 ağustos da doğum yaptım mehmetim dünyaya geldi ama yine kollarıma alamadım ,zeynepteki gbii,yanıma hiç elmedi,su yutmuş enfeksiyon kapmış ciğerleri,hastanede yer yokmuş başka hastaneye götürdüler,2-3 gündür de emzirmeye GİDİYORUM,zeynepte 3 gündür hasta kanlı ishali var,amip varmış,ateşi düşmedi bir türlü,hepsi üst üste geldi .
Sağol canım
Evet eve bulaşmadan yakaladık attık evden dışarı kaydirigubbakcemile3
ohh sefanız olsun sizinde bizde geziyoz valla kızımla atlıyoruz otobüse istediğimiz yerdeyiz
Sana da günaydın cancanım
Nasılsın bakalım sarı prensesim nasıl annesi
HADİ gözün aydın kurtuldun demek virüsten sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
oohhhh gezin valla ne kadan güzelll
geçen hafta üç gece üst üste gece ikide girdik hep eve haftasonuda o gece ikide gelmenin acısını çıkarttık yattık uyuduk habire kızımla kaydirigubbakcemile3
Ben iyiyim güzelim sen nasılsın sarı prensesinde iyi maşallah bildiğin gibi bir yaramazlık yok çok şükür. İloş daha iyi olmuş bu süppeerrr bir haberrr zemuszemus zemuszemus
evet canım kurtulduk virüsten
bizimde babamız gitti cuma akşam bende yiğenlerimle gezdim bugünde kızımı dra götürecez dün ablamın oğlunu gönderdik
yarında taksime gidecez arkadaşla görüşecez
perşembede memlekete uçuş
hımmm ahmet gitti demek Allah kavuştursun güzelim.
Yiğenide göndermişsin İloşla senmi kaldın bir tek
Nur sen memlekee gitmeye hala kararlımısın anacım yaaaaa
İloş bu kadar hasta olduktan sonra hala gidicemmi diyorsun.... :1no2:
sağol canım
abimin oğlu var onunla beraber gidecez
evet canım burasında hava çok dengesiz gülüm ya orda daha iyiymiş zaten 6sı akşam da ahmet gelecek memlekete
hemde annemlerde kalacaz diğer tarafa geçmeyecez annemlerdede kimse yok babamda günlük arıyor ne zaman geleceksiniz diye kızı özlediler iyice
selam kızlar nasılsıınız
ben çok yoğunum pek giremiyorum bu ara ama telafi edicem inşallah geçmişe bakamıyorum çıkmam gerek ama geçmişin olması bile çoookkk güzel aman nazar değmesin
beyazcım gözün aydın allah analı babalı büyütdün canım zeynebede çok geçmiş olsun allah şifa versin
sende kendine çok dikkat et
nur gülçin sizler nasılsınız kızçeler nasıl gezmelere gidiliyormuşşş sizden iyisi yok valla
canım öncelijkle gözün aydın geçmiş olsun inşallah bir an önce kavuşursunuz canım oğluşunla...zeynepede geçmiş olsun kıyamam ya en ksa zamanda atlatır inşallahslm kızlar
24 ağustos da doğum yaptım mehmetim dünyaya geldi ama yine kollarıma alamadım ,zeynepteki gbii,yanıma hiç elmedi,su yutmuş enfeksiyon kapmış ciğerleri,hastanede yer yokmuş başka hastaneye götürdüler,2-3 gündür de emzirmeye GİDİYORUM,zeynepte 3 gündür hasta kanlı ishali var,amip varmış,ateşi düşmedi bir türlü,hepsi üst üste geldi .
saol canım ara ara oluyo ama şükür o zamana göre iiFatoşcum canım sizede çok geçmiş olsun canım
Cuma yazmışın daha önce inş bugüne geçmiştir
hadi allah kavuştursun canım senin memeleket nere nurevet canım kurtulduk virüsten
bizimde babamız gitti cuma akşam bende yiğenlerimle gezdim bugünde kızımı dra götürecez dün ablamın oğlunu gönderdik
yarında taksime gidecez arkadaşla görüşecez
perşembede memlekete uçuş
selam kızlar nasılsıınız
ben çok yoğunum pek giremiyorum bu ara ama telafi edicem inşallah geçmişe bakamıyorum çıkmam gerek ama geçmişin olması bile çoookkk güzel aman nazar değmesin
beyazcım gözün aydın allah analı babalı büyütdün canım zeynebede çok geçmiş olsun allah şifa versin
nur gülçin sizler nasılsınız kızçeler nasıl gezmelere gidiliyormuşşş sizden iyisi yok valla
selam kızlar nasılsıınız
canım öncelijkle gözün aydın geçmiş olsun inşallah bir an önce kavuşursunuz canım oğluşunla...zeynepede geçmiş olsun kıyamam ya en ksa zamanda atlatır inşallah
saol canım ara ara oluyo ama şükür o zamana göre ii
hadi allah kavuştursun canım senin memeleket nere nur
canım kolay gelsin canım sana allah yardım etsin işlerinde
Sağol canım
Canım hayırlı olsun oğluşun sağ salim dünyaya gelmiş
çokda geçmiş olsun inş en kısa zamanda evine annesiinin kucağına gelir
zeynebimede çok geçmiş olsun kıyamam ben ona
gülçincim benim 30 ağustos hiç aklıma gelmemeişti canım
hmmm yalnız değilsin yani anladım cnm.
haydin size iyi gezmeler o halde şimdiden
canım hoşgeldin nasılsın
yoğunluk yarından itibaren bende de olucak güzelim malum ay başı
geziyoz tozuyoz valla gülüm ne edek zemuszemus zemuszemus
canım öncelijkle gözün aydın geçmiş olsun inşallah bir an önce kavuşursunuz canım oğluşunla...zeynepede geçmiş olsun kıyamam ya en ksa zamanda atlatır inşallah
saol canım ara ara oluyo ama şükür o zamana göre ii
hadi allah kavuştursun canım senin memeleket nere nur
canım kolay gelsin canım sana allah yardım etsin işlerinde
hepinize çok teşekkür ederim kzılar,çok sağolun
nur ilayda da hastaymış çok geçmiş olsun
ayyyy tam bir uyku havası varrrr mirmirmirmir
Sağol canım
yiğenim yanımda olunca rahatım iloş bayılıyor abi diye sürekli peşinde
bugünde taksime götürecektim ama hava yağıyor o yüzden gidemeyeceğiz artık yakında bi alışveriş merkezine götüreceğim
Sana da çok kolay gelsin yoğunluk başlıyormuş
Günaydın canım valla bende tam çayı alacan pencerenin önüne oturacan diyordum
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?