Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

neyse allahtan hastanede iken fark edilmiş çocuğun durumu allah korusun ya eve gelinceye kadar belli olmasaydı....
Tekrar gözün aydın canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin inş.
Bu arada kaynananda gelmemiş yaaa ohhh dahada gözün aydın bu kez rahatsın anneciğin yardım eder sana.....

geçmiş olsun bacım dikkat et virüs eve bulaşmasın

valla kendi adıma konuşayım tatlım ben iyiyim bir yaramazlık yok sadece şu bir kaç gün yoğunum (iş olarak değil habire geziyoruzda ana-kız )

Sağol canım
Evet eve bulaşmadan yakaladık attık evden dışarı kaydirigubbakcemile3
ohh sefanız olsun sizinde bizde geziyoz valla kızımla atlıyoruz otobüse istediğimiz yerdeyiz

Canım sizede çok geçmiş olsun
sen sakin olmaya çalış Çok asabi davranırsan berrayı da çok etkilersin annesi kızın için daha çok sakin olacaksın

ohooo herkes uçmuş gitmiş ben hala yazmaya devammmmmmm

nur canım iloş nasıl oldu iyileşiyomu kuzucuk

İloş şükür iyileşti teyzesi bugünde kontrolü var
Senin adınada hayırlısı olsun canım demek ki cemre hanım artık annesiyle beraber olmak istiyor bu yüzdende iş yerleri kapanıyor

Sana da günaydın cancanım
Nasılsın bakalım sarı prensesim nasıl annesi

Canım hayırlı olsun oğluşun sağ salim dünyaya gelmiş
çokda geçmiş olsun inş en kısa zamanda evine annesiinin kucağına gelir
zeynebimede çok geçmiş olsun kıyamam ben ona

HADİ gözün aydın kurtuldun demek virüsten sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

oohhhh gezin valla ne kadan güzelll
geçen hafta üç gece üst üste gece ikide girdik hep eve haftasonuda o gece ikide gelmenin acısını çıkarttık yattık uyuduk habire kızımla kaydirigubbakcemile3

Ben iyiyim güzelim sen nasılsın sarı prensesinde iyi maşallah bildiğin gibi bir yaramazlık yok çok şükür. İloş daha iyi olmuş bu süppeerrr bir haberrr zemuszemus zemuszemus

Fatoşcum canım sizede çok geçmiş olsun canım
Cuma yazmışın daha önce inş bugüne geçmiştir

evet canım kurtulduk virüsten
bizimde babamız gitti cuma akşam bende yiğenlerimle gezdim bugünde kızımı dra götürecez dün ablamın oğlunu gönderdik
yarında taksime gidecez arkadaşla görüşecez
perşembede memlekete uçuş

hımmm ahmet gitti demek Allah kavuştursun güzelim.
Yiğenide göndermişsin İloşla senmi kaldın bir tek
Nur sen memlekee gitmeye hala kararlımısın anacım yaaaaa
İloş bu kadar hasta olduktan sonra hala gidicemmi diyorsun.... :1no2:

sağol canım
abimin oğlu var onunla beraber gidecez
evet canım burasında hava çok dengesiz gülüm ya orda daha iyiymiş zaten 6sı akşam da ahmet gelecek memlekete
hemde annemlerde kalacaz diğer tarafa geçmeyecez annemlerdede kimse yok babamda günlük arıyor ne zaman geleceksiniz diye kızı özlediler iyice

selam kızlar nasılsıınız

ben çok yoğunum pek giremiyorum bu ara ama telafi edicem inşallah geçmişe bakamıyorum çıkmam gerek ama geçmişin olması bile çoookkk güzel aman nazar değmesin
beyazcım gözün aydın allah analı babalı büyütdün canım zeynebede çok geçmiş olsun allah şifa versin
sende kendine çok dikkat et
nur gülçin sizler nasılsınız kızçeler nasıl gezmelere gidiliyormuşşş sizden iyisi yok valla

hmmm yalnız değilsin yani anladım cnm.

haydin size iyi gezmeler o halde şimdiden

canım hoşgeldin nasılsın
yoğunluk yarından itibaren bende de olucak güzelim malum ay başı

geziyoz tozuyoz valla gülüm ne edek zemuszemus zemuszemus

canım öncelijkle gözün aydın geçmiş olsun inşallah bir an önce kavuşursunuz canım oğluşunla...zeynepede geçmiş olsun kıyamam ya en ksa zamanda atlatır inşallah
Fatoşcum canım sizede çok geçmiş olsun canım
Cuma yazmışın daha önce inş bugüne geçmiştir
saol canım ara ara oluyo ama şükür o zamana göre ii
hadi allah kavuştursun canım senin memeleket nere nur

canım kolay gelsin canım sana allah yardım etsin işlerinde

hepinize çok teşekkür ederim kzılar,çok sağolun

nur ilayda da hastaymış çok geçmiş olsun

gülçincim benim 30 ağustos hiç aklıma gelmemeişti canım

eh normaldir ev hanımı olupta tüm gün evde olunca insan günleri takip etmiyor canım
nasılsa her gün bir öncekinin aynısı diye....

Aslında bizede tatil değil böyle resmi bayramlar ama dedim yaa cerenin kreşi kapalı olunca banada otomatikman tatil oldu

Sağol canım

yiğenim yanımda olunca rahatım iloş bayılıyor abi diye sürekli peşinde
bugünde taksime götürecektim ama hava yağıyor o yüzden gidemeyeceğiz artık yakında bi alışveriş merkezine götüreceğim
Sana da çok kolay gelsin yoğunluk başlıyormuş

Sağol fatoşcum
benim memleket karaman canım

hepinize çok teşekkür ederim kzılar,çok sağolun

nur ilayda da hastaymış çok geçmiş olsun

İlayda iiyileşti teyzesi dün dr kontrolü vardı ciğerleri temizlenmiş kuzumun bişeyi kalmamış şükür

ayyyy tam bir uyku havası varrrr mirmirmirmir

Günaydın canım valla bende tam çayı alacan pencerenin önüne oturacan diyordum

evet rahat olur bu bıdıklar abilere ablalara bayılıyorlar

bencede çıkma zaten bu havada otur evinde çocuk ancak iyileşmiş bir daha yakalanmasın allah muhafaza....

ne oldu oturdunmu pencerenin önüne

ben bunalıyorum içerde accık verandaya çıkıyorum bir temiz hava ohhh sonra yine içerii...

canım öncelikle seni kocaman tebrik ederim hayırlı uğurlu uzun ömürlü bir evlat olsun inşallah mehmedimiz

canım sıkma canını bundada vardır bi hayır bak hastanede farkedildi en azından allah başka dertler vermesin bu geçici olanı

zeynebime de geçmiş olsun ya bu kanlı ishal salgınmış bi arkadaşın oğluda 3 yaşında difteri olmuş vede kanlı ishal yapıyomuş rabbim bebelerimizi korusun :Saruboceq: :Saruboceq: mehmedimize de

salm arkadaşlar izmirde sabah süper bi yağmur yağdı şimdi açtı gerçi hava sizler nasılsınız?

aman serinlesin gülçincim yandık yav...her yerde güneydoğu hariç sıcaklık 10 derce düşmüş bu havalar benim en sevdiğim havalar bayılırım sonbahar ve ilk bahara...küçükken balkona çıkar sabahın köründe esen rüzgarda kavak ağacının yapraklarını izlerdim sonbaharda bak hüzünlenivbverdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…