Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

valla sanırım görüp göeceğimiz bahar havası budur canım kıymetini bilmek gerekir.
bu küresel ısınma yüzünden artık yılda dört değil iki mevsim olacak YAZ - KIŞ :gitme:

buralar anlaşılan artıkın böyle durgun vede yorgun olcek neyse bende gidiyorum mesaim bitti gelen olursa iyi akşamlar diyeyim bari....

aman allahııımmmmmmm bu ne durgunluk bu ne kimsesizlik böyle yine terk edilmiş topik mafoldumben

...
İçeri girer girmez neşeyle bağırdı:
-Anne biliyor musun bugün yuvada ne oldu?
- Görmüyor musun ? Telefonla konuşuyorum.
Herkesin sevdiği şey birbirine benzemiyordu. Annesi telefonu, babası arabayı seviyordu.
Herşey erteleniyordu, telefon ve araba söz konusu olduğunda... Bir de eve misafir gelecek oldu mu kendisine hiç yer kalmıyordu.
Nerelere gitseydi? Annesi kapattı telefonu.
Mutfaktan tencere sesleri geliyordu. Koşarak yanına gitti:
-Sana yardım edeyim mi ? dedi, en sevimli halini takınarak. Annesi manalı manalı baktı:
-Hayırdır? Bir yaramazlık mı var? Bak bir de seninle uğrasmayayım. Çok yorgunum zaten.
Yorgunluk nasıl bir şeydi ? Bazen elinde oyuncağıyla uykuya daldığında anneannesi oyuncağı yavaşça elinden alır :
-'Nasıl yorulmuş yavrucak. Uykunun gül kokulu kolları sarsın seni..'
diyerek alnına bir öpücük konduruverirdi.
Yorgunluk gül kokulu bir uykuya dalmaksa eğer, neden annesi kendisiyle böyle kızgın kızgın konuşuyordu.
—Anneciğim yorulduğun zaman gül kokulu uykulara dalarsın. Anneannem öyle söylüyor.
—Uykuya dalayım da, gül kokuları kusur kalsın. Yorgunluktan ölüyorum.
Bu kelimeden nefret ediyordu.'Yorgunum, yorgun olduğumdan, böyle yorgunken'....
—Anneciğim sen yorulma, diye...
—Yemekte konuşuruz çocuğum. Bankada işler yetişmedi. Baban gelene kadar bunları bitirmem lazım. Hadi sen oyna biraz.
Hani siz yoruluyorsunuz ya...Eeee....Bende oynamaktan yoruluyorum. Ne yapayım bilmem?
Yapılmaması gerekenleri biliyordu da büyükler, yapılması gerekenleri hiç bilmiyorlardı.
Işıklar söndü birden.
Annesi öfkeyle söylenmeye başladı.
—Mum da yok! diye diye karıştırdı dolapları el yordamıyla.
Çocuk sırtüstü yatıp, anneannesinin köyünü düşündü. Gaz lambasının ışığında deli tavşan masalını anlatışını.
Deli tavsanın duvardaki aksini getirdi gözlerinin önüne. Anneannesi gibi iki ellerini birleştirip işaret parmaklarını yukarı kaldırarak
tavşan kafası yaptı.
''Bak deli tavşan'' diyerek parmaklarını oynattı. Yoldan geçen arabaların farları duvardaki tavşana yol açtı. Tavşan alabildiğine hür
dolaştı sağda solda. Otlarla kuşlarla konuştu. Sonra yorgun düştü. Duvardaki görüntü minik avuçların açılmasıyla kayboldu. Kolu yavaşça
kanepeden aşağı sarktı.
Sonra ışıklar geldi.
Kadın çocuğun hiç konuşmadığını akıl etti. Birden kanepeye koştu. Küçücük dizlerini karnına doğru çekerek uykuya dalmıştı.
Masanın üstündeki dosyalara baktı iğrenerek. Dindirilmez bir pişmanlık doldurdu içini.
Uyandırmaktan korka korka küçük alnına bir öpücük kondurdu.
Çocuk sanki bir ipucu bekliyormuşcasına aralanan gözleriyle mırıldandı;
— İşin bitince beni sever misin anne? dedi.
Kadın, sevilmek için randevu alan çocuğuna bakarak sabaha kadar ağladı..

Son düzenleme:
gülçin hayırlı günler fakat şu yazıyı sürekli koyma be canımın içi içim parçalanıyo resmen ben fazla duygusalım her okuduğumda ağlamaklı oluyorum
hayatımızda ne çok şeyi erteliyormuşuz meğer farketmeden teknolojinin tuzağına düşüyoruz biz bari bunu yapmayalım gerçi yapmıyoruzda hiç birşey kızımdan daha öte olamaz aşkımla oynayıp kudurmak birbirimize yılışmak için yemeden içmeden bile vazgeçerim açlığımı bile unuturum

Sürekli derken ???
ben ilk defa burada paylaştığımı sanıyorum ama daha önce eklediysemde tamamen aklımdan çıkmış olmalı canım...
Ayrıca gelenler okusun yazıyıda arada sırada bazı şeylerin farkına varsın.
Bende haftada bir okurum bunu kendime bazı eksikleri hatırlatmak için (her ne kadar kusursuz yapmaya çalışsamda eksiklerim vardır elbet)

Canım benim sen nasılsın iyimisin tatlım ne var ne yok neler yapıyorsun kendinden bahsetseneeeee opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

biraz önce annemle görüştüm kardeşimin eli kesilmiş hastaneye götürmüşler ameliyata alıcakmış dr. lifler kopmuş elindeki mübarek gün olan şeye bak allah beterinden korusun iş çıkışı kuzuyu kreşten alıp gidicem yanına kardeşimin bakalım durum neymiş ne değilmiş....
Allah bizleri yavrularımı kazalardan belalardan korusun ya Rabbim...

ay canım geçmiş olsun işte filan mı nasıl olmuş alla beterinden saklasın acil şifalar diliyorum canım

ay canım geçmiş olsun işte filan mı nasıl olmuş alla beterinden saklasın acil şifalar diliyorum canım

evde olmuş sanırım tatlım.
sağol hayatım allah beterinden korusun ne diyim
Bu akşam bize iftara geleceklerdi nasip değilmiş.

hem beğendim hemide ağladım

evet Anne olunca o yazıdaki kadın gibi ağlıyoruz....

Herkese günaydınlar
nasılsınız canlarım bizmemlekete geldik çok zor bi yolculuktu konyadan otobüs bulamadık tam 3 saat bekledik neyseki sağ salim geldik ,
gülçinim canım çok geçmiş olsun canım şu anda nasıl kardeşin inş bi sorun yoktur

CANIM SANADA GÜNAYDIN
iloşla zor olmuştur valla düşünemiyorum o halinizi neyse ki yiğenin yanında idi az çok yardımcı olmuştur sana...

sağol canım şuan da bilemiyoruzki nasıl dün 2 saat ameliyatta kaldı plastik cerrahı sinir damarı kopmuş lifler kopmuş demiş. ameliyattan sonra alçıya almışlar kolunu dirseğe kadar 3 hafta alçıda kalacak 3 ay elini kullanamayacak 6 ay sonrada fizik tedaviye gidecek. Ne diyeyim bilmem ki allah beterinden korusun mübarek gün daha kötüsüde olabilirdi yine ucuz atlattı yani bakalım şuan hala hastanede canım bu gün akşam üzeri sanırım taburcu olur. böyle işte...

günaydınnn hayırlı cumalar kızlarr dualarınız kabul olsun

gülçincim kardeşine geçmiş olsun çok üzüldüm iyidir inşallah şimdi
o yazı benide her okuduğumda çok etkiler ve ağlarım öyle bir anne olmamak için kendimi unuttum zaten her anında oğlumun yanında olmak için

geçmişi okumadım kimde ne var ne yok bilmiyorum umarım hepiniz iyisinizdir

tünaydın burcum sanada hayırlı cumalar allah dualarımızı kabul etsin inşallah

sağol canım iyi olmaya çalışıyor işte nasıl olsun tek kol yok alçıdan çıkıncada ne olacağı belli değil sağ elini kullanamayabilir (Allahım korusun)
böyle işte canım taaa ramazan günü allah belalardan uzak tutsun bizleri....

Evet bende her ne kadar çalışıyor olsamda kocamdan çok kızıma vakit ayırmaya uğraşıyorum kendime bile vaktim yok artık. Herşey gelinin için dünür
kıııı dünür çokta şımartmasakmı çocukları tepemize çıkmasınlar sonra
gerçi zaten tepemizdeler dimiii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

geçmiş yokki gülüm nesini okucan :1no2:

slm canlar hayırlı cumalar...
nur hadi gözün aydın varrmışın zor olmuştur çocukla ya direk gidemiyonmu aktarma ilemi gidiyon
gülçincim tekrar geçmiş olsun kıyamama ya nasıl kesmiş öle ya bıçaklamı allah şifa versin inşallah bi aksaklık çıkarmaz canım eline ya

slm canlar hayırlı cumalar...

gülçincim tekrar geçmiş olsun kıyamama ya nasıl kesmiş öle ya bıçaklamı allah şifa versin inşallah bi aksaklık çıkarmaz canım eline ya

slm tatlım sanada hayırlı cumalar...

sağol birtanem geçecek inşallah yok hayatım bıçakla değil bıçak o kadar derin kesemez kapıya yumruk atmış bizim akıllı hırsını alamayınca kapının camı girmiş işte bileğine ameliyatta da zaten bileğinden cam parçacıklarını toplamışlar mafoldumben mafoldumben

inşallah canım yaaa yani daha yolun başında allah izin verirse uzun bir hayat var önünde ne bilim yani bu işin yaşı olmaz ama gencecik yaştada elini kullanamamak ayyy allahım korusun yaaa.... mafoldumben mafoldumben

hayırlı cumalar herkese

gülçinim canım ya çok geçmiş olsun rabbim beterinden saklasın kardeşin kaç yaşındaki bu kadar hırçınlaşıp kapıya elini vurmuş inan canım çok üzüldüm geri dönüşü olmayan şeylere sebep olmaz umarım en hafifinden atlatır elinide kullanır ramazan ayının hürmetine inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…