aman serinlesin gülçincim yandık yav...her yerde güneydoğu hariç sıcaklık 10 derce düşmüş bu havalar benim en sevdiğim havalar bayılırım sonbahar ve ilk bahara...küçükken balkona çıkar sabahın köründe esen rüzgarda kavak ağacının yapraklarını izlerdim sonbaharda bak hüzünlenivbverdim...
gülçin hayırlı günler fakat şu yazıyı sürekli koyma be canımın içi içim parçalanıyo resmen ben fazla duygusalım her okuduğumda ağlamaklı oluyorum
hayatımızda ne çok şeyi erteliyormuşuz meğer farketmeden teknolojinin tuzağına düşüyoruz biz bari bunu yapmayalım gerçi yapmıyoruzda hiç birşey kızımdan daha öte olamaz aşkımla oynayıp kudurmak birbirimize yılışmak için yemeden içmeden bile vazgeçerim açlığımı bile unuturum
slm canlar gülçin paylaşımın için saol tatlım çok güzel facede okumuştum
ay canım geçmiş olsun işte filan mı nasıl olmuş alla beterinden saklasın acil şifalar diliyorum canım
hem beğendim hemide ağladım
Herkese günaydınlar
nasılsınız canlarım bizmemlekete geldik çok zor bi yolculuktu konyadan otobüs bulamadık tam 3 saat bekledik neyseki sağ salim geldik ,
gülçinim canım çok geçmiş olsun canım şu anda nasıl kardeşin inş bi sorun yoktur
günaydınnn hayırlı cumalar kızlarr dualarınız kabul olsun
gülçincim kardeşine geçmiş olsun çok üzüldüm iyidir inşallah şimdi
o yazı benide her okuduğumda çok etkiler ve ağlarım öyle bir anne olmamak için kendimi unuttum zaten her anında oğlumun yanında olmak için
geçmişi okumadım kimde ne var ne yok bilmiyorum umarım hepiniz iyisinizdir
slm canlar hayırlı cumalar...
gülçincim tekrar geçmiş olsun kıyamama ya nasıl kesmiş öle ya bıçaklamı allah şifa versin inşallah bi aksaklık çıkarmaz canım eline ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?