Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Iyiz canım ha teyzesi arasımın dişi çıktıı hemide işki tane iyi ama şükür çok rahatsız etmedi isal ondan olmuş meğersem

Iyiz canım ha teyzesi arasımın dişi çıktıı hemide işki tane iyi ama şükür çok rahatsız etmedi isal ondan olmuş meğersem

OOOO hadi gözünüz aydın ilk dişleri gördünüz demek süt dişleri zaten kolay çıkıyorda azı dişleri varya (köpek dişi dediğimiz) onlar bizi süründürecek...

Seninde geçmiş bayramın mübarek olsun canım ,
İnş bi aksilik olmadan doğu görevinizi bitirirsiniz

Ablammmmmmm canım benim nasılsın
rüzgarım nasıl canım benim inş daha fazla görüşebiliriz. bayramın nasıldı ablacım

Canım benim seninde kutlu olsun o geçen bayram
bende anca cevap yazabildim biraz erken olmuş değil mi?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun çok öpüyorum sizi
bu aralar işler çok yoğun uğrayamadım buralara bir yaramazlık yoktur inşallahh

sağol canım bu son senemiz inş.bi pürüz çıkmazsa gidicez.

evet değil maalesef ben bi türlü kendi evim olmadığı iöçin giremedim arada bi gelip bakar insan iyice boşlamış bunlar lmaz:

ne okulu bu be kim gidiyo okula?

evet canım görev içim burdayız moktan bi şansımız oldğu için de burdayız denebilir benneyaptımki

sağol tatlım inş.biter yüksekova olmasını bırak saçma sapan bi milli eğitim düzen kural yok öğrencilere de bize de yazık .sen girdin dimi bu sene sınava?ben vazgeçtim milli eğitimden burdan gidince özel çalışcam burda da çalışcaktım eşimin okulunda ama çooocuğuma kim bakcak bu sene de ev hanımıyım yane :hulya:

hadi bakalım bu son seneyide atlatın hayırlısı le kurtulun oralardan cicim...

sorma güzelim sorma bu konuda konuşmuyorum artık :1no2: :1no2: :1no2:

cereni sordun ya canım ceren iyi maşallah kreşe gidiyor onu diyorum kaydirigubbakcemile3

arifem balım gülüm nasılsın birtanem iyimisin nerelerdesin yaaa valla sende koptun heeeeeeee

ben iyiyim canımcım ya bir yaramazlık yok şükür

arifem balım gülüm nasılsın birtanem iyimisin nerelerdesin yaaa valla sende koptun heeeeeeee

ben iyiyim canımcım ya bir yaramazlık yok şükür

canım birtanem iyiyim çok şükür ne olsun aynı işte
bayramdı işti derken zman geçti canım uğrayamadım ama kopmadım tabisi:)
bu aralar canım sıkkın biraz gülçinşm içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor malum konular yüzünden
iyi olmana sevindim canım benim rabbim ağız tadını bozmasın ceren nasıl

canım benim canım canım
tabisi diyorsun türk malı izliyorsun dimiiiiiiii

gülüm benim yaaa sıkma canını birtanem germe kasma kendini bırak herşey olacağına varır biliyorsun sen üzüldükçe hiç bir şey değişmiyorki tatlım olan sana oluyor....

ivet ivet kaydirigubbakcemile3

öylede gülçinim herzaman olmuyor işte ne kadar pozitif olsamda biryerden patlak veriyor işte biliyorum kendime yapıyorum ama bana pek bişey ifade etmiyor artık bile bile lades yani umarım uzun sürmez bu halim:çok üzgünüm:

hımmm bu ruh halinden çıkman için neler yapabiliriz bir düşünelim bakalım CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…