Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

günaydın
bize istanbul yaramadı sanırım Miraç grip oldu salya sümük gece ateşlendi
doktora götürücem bugun

günaydın
bize istanbul yaramadı sanırım Miraç grip oldu salya sümük gece ateşlendi
doktora götürücem bugun

canımmm çok geçmiş olsun tatlım istanbul değilde hava yaramamıştır güzelim deniz havası çarpmış olabilir e malum birde mevsim geçişi mevcut. Havala sıcakmı soğukmu belli değil.
Doktordan dönünce haber ver mutlaka.... Tekrar geçmiş olsun...

selam kızlar

doktordan geldik miracım sol kulağında orta kulak iltihabı olmuş yavrum hep sol kulağını tutuyodu netten bakmıştım ama dişlerde olabilir diye düşünmüştüm bir sürü ilaç verdi nasıl içircem bilmiom kaşıkla

ooyy oyyyyyyyy kıyamam ben ona yaaaa çok ok geçmiş olsun dünürüm yaaaaa allah beterinden korusun yavrucum yaaaa nasıl ağrısı olur kim biliri garibimin.
Valla bir şekilde içiricen canım o ilaçları başka çaresi yok zor ama ne yapıcaz mecbur...

Mrb kızlar bende artık gün sayıyorum.39.haftadayım.çok da heyecanlıyım.bilmiyorum belki kızım geçde gelbilir ama sona yaklaştıkça insan panik oluyo biraz.Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın ,bebeklerimize sağlık sıhhat versin

canımcım allah sağlıkla hayırlısı ile kavuştursun seni meleine sanırım normal olacak doğumun en azından şimdilik öyle görünüyor 39. haftada hala beklediğine göre.
Güzel haberlerini okumak nasip olur inş.

günaydın kızlarr
çok yorgunum ve uykusuz
ilaçları resmen yanaklarından sıkıp salya sümük ağlaya öğüre içiriyorum ve sırf bu yüzden tek yediği kahvaltısınıda yemez oldu sürekli devam sütü içiyor vitaminsiz kalıcak çok çok üzülüyorum (
gece 39 bucuk ateşimiz vardı babamızda işteydi yanlzıdım çok korktum minicik yavrum ateş içinde tir tir titredi sayıkladı yarı baygın neyseki babası gelene kadar düşürdüm ateşini

canım benim yaaaa kıyamam ben ona yavrum benim sen ilaçları ver güzelim ağrısı sızısı azalınca o yine yemek yemeye başlar merak etme ama ilaçlar şart en azından devam sütünü içiyor o onu tok tutar o kadar ksma yemek için kendini.

canım bu ateş çok kötü tehlikeli yaaa inşallah çıkmaz bir daha giydirme sen çocuğu bırak bezle yatsın çorap falanda giydirme normale dönene kadar böyle kalsın yoksa yine çıkar ateşi.

veriyorum canım bişekilde ağlaya zırlaya
evet bezle duruo zaten
ne kadar zormuş Allahım kimsenin yavrusu hastalanmasın beterinden korusun

slm kızlar nasılsınız?of biz çok hasta olduk ya ben geçen hafta kusma ishal karın ağrısından kıvrandım benden mi geçti bilmiyorum erenim de cuma günü başladı zırlayıp dumaya kusmaya eşim de aynı oldu of buralarda çok zorlandım ama eren le biz atlattık çok şükür eşim biraz hasta hala gelemedim

canımcım çok çok geçmiş olsun tatlım
hava değişikliğinden vede mevsim geçişinden olabilir aman diyim dikkat edin kendinize birde çeşme sularına çok çok dikkat....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…