Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

gülçinim bebegim yok anacım dert yanmak degil durumu anlatıyorum..ee sizlerde iyisin sanırım...miraç hasta olmuş faceden okudum geçmiş olsun tekrar umarım kısa zamanda normale döner ateş çok kötü bizde diş çıkartırken çok kötü çektik...öptm hepinizi..

mavişim sen hala son dört günde kalmışsın şekerim bir ara şu avatardaki yazınıda değiştir güzelim yaaa

bizler iyiyiz canım bir yaramazlık yok şükür dişler malesef bebeleri çok yoruyor hırpalıyor en büyük derdimiz bunlar olsun yeterki

miracım hasta teyzesi yaaa malesef işallah toparlanaca ama yakında....

Canım inş hepimizin hakkında en hayırlı olanla karşılaşırız
bebelerimiz biraz daha kendine gelsin bakalım rabbim bi yol gösterecektir bizlere

Kesinlikleee katılıyorum sana

hoşgeldin canım benim
hayırlısıyla sona ulaşmışın inş allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Faruk ismide çok güzel adıyla yaşasın paşamız...

canlar merhaba nasılsınız dün evde yoktum giremedim herkes iyimi....
neşe faruk ismi güzel adıyla yaşasın tüm kuzucukalr...

ohh gez kuzum sefan olsun
bizler iyiyiz sizler nasılsınız aras paşam nasıl

13 eylül 2010 meleğime kavuştum sonunda. Allah herkesi kavuştursun

gözün aydın canım
Sağlıkla ve sizlerle yaşasın inş.

oyy kıyamam ben ona
inş biran önce atlatır yavrum

Sağlıkla kavuşun inş canım

ayy kuzum ya yavrularımızı korusun rabbim
inş. iyileşsin kuzum herşeyi yer annesi yesinde sadece devam sütü yesin

veriyorum canım bişekilde ağlaya zırlaya
evet bezle duruo zaten
ne kadar zormuş Allahım kimsenin yavrusu hastalanmasın beterinden korusun

aminn canım benim

hilalacim geçmiş olsun
nurcum nasılsın canım iloş nasıl? sende sınava gircenmi eğitim birimleri iptal odu ya bide nur bilirsin bu hafta kpss ortaöğretim vardı oda iptal oldumu ya oldu okudum kimileride olmadı diyo bilggin varmı canım

canlarım nasılsınız
ben memleketteyim
gelen giden hiç vaktim olmuyor giremiyorum nete girsemde bakıp çıkıyorum çok yoğun geçiyor açıkçası çok sıkıldım kalabalıktan ama ilayda çok memnun bu durumdan iyice şımardı

iloşda iyi teyzesi yaramazlık peşinde her an
evet canım eğitim bilimleri sınavına girecem
ortaöğretim sınavı iptal edildi ne zaman yapılacağıda daha belli değil açıkçası
sen nasılsın aras nasıl

iyim canım şükür paşamda grip gibi ama keyfi iyi şükür sevindim canım ya inşallah bu sefer istedğin gibi olur ozaman bu pazar sınav yok sevindim accık soru çözerim çok çözüyomuşum gibi ama bize sınav kartlarımız geldi ozaman aynı yerde gircez dimi yine...

günaydın kızlar nasılsınız
hepinize güzel bir hafta diliyorumm herşey gönlünüzce olsunn
fatoşcum nasılsın aras çok tatlı olmuş canım maşallahh
gülçinim nasılın canım ceren nasıl sen gitme sakın ben bu aralar gel gitler yaşıyorum canım çok kararsızım bazı şeyler üst üstte geldi o yüzden biraz uzak kaldım kafamı toparlamaya çalışıyorum
ben herzaman burda olucam canımm
nesecim canım nasılsın daha dün gibi bekliyordun meleğini şimdi yolun sonuna geldin rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım
burcum nasılsın çok geçmiş olsun miraç hasat olmuş umarım şimdi daha iyidir
nurcum naıslsın canımmm

Haftanın ilk gününden herkeslere kocamannn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aman gülçinim sakın yok olma sensiz olmaz canım benim

o zaman sizde beni yalnız bırakmayın anacım yaaaaaaaaaaaaaaa

Günaydın birtanem şükür kavuşturana nasılsın aybalam eyimisin dicem emme anladığım kadarı ile iyi değilsin ohaoldumsmile

ne oldu canım üst üste gelen nedir gel gitleri neden yaşıyorsun hayırdır balım yaa bu kadar kopma bizden lütfen kendinide bu kadar üzme rica ediyorum yaaaaa topla kendini eskisi gibi ol lütfen lütfen lütfen....

sen her zaman burda ol zaten o zaman bende olurum yerimseniben yerimseniben

bizde sizi öpüyoruz efendim analı kızlı
ana oğula öpücükler sevgiler... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Oğlumun ablası çok dua etsin bize..Korku sardı bizi. Oğlum da korkudan yerine yerleşemiyor, ters ters oturuyor bakalım:)) Kızlar cumaresi dr'a gidicez hala dönmediyse sezeryan tarihi verilecek. Hastaneye giderken neler lazım oluyor? Gülçinim saoalsun alışveriş konusunda bana rehber oldu, szin de tavsiyeleriniz varsa alayım, her yardıma ve duaya ihtiyacımız var çünkü. Şükür bugünlerimize, az kaldı inşallah..

Kumsalım ben de seni merak ediyordum, neler oldu, üstüsüte gelenlr ne? Canım sabret bak hepsi unutulacak inşallah. Sadece sınavın biraz ağır, eminim mükafatında o derece büyük olacak. Sakın pes etme olur mu?Bak ben de ne isyanlar ettim şükür şimdi birkaç haftamız kaldı inşallah, sen de yaşayacaksın bunları, yeterki kasma kendini çok. Yaradan senin yavruna da "ol" diyecek inşallah tez zamanda. Doğuam giderken de hep dualar edicem hepinize inşallah, hiç üzülme tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…