gülçinim bebegim yok anacım dert yanmak degil durumu anlatıyorum..ee sizlerde iyisin sanırım...miraç hasta olmuş faceden okudum geçmiş olsun tekrar umarım kısa zamanda normale döner ateş çok kötü bizde diş çıkartırken çok kötü çektik...öptm hepinizi..
sağol tatlım inş.biter yüksekova olmasını bırak saçma sapan bi milli eğitim düzen kural yok öğrencilere de bize de yazık .sen girdin dimi bu sene sınava?ben vazgeçtim milli eğitimden burdan gidince özel çalışcam burda da çalışcaktım eşimin okulunda ama çooocuğuma kim bakcak bu sene de ev hanımıyım yane :hulya:
nette dolaşıyorsun ya şekerciiiimmmmmmmmmmmmm bebeke ilgili hamilelikle ilgili yerleri dolaşma görüyorum ben senin nerelerde olduğunu illede kk da gezmek istiyorsan eğer bak buraya tıkla
http://www.kadinlarkulubu.com/mizah-18-f219/
mutlaka eğleneceğin bir şeyler çıkar mutlaka....
Günaydın kızlar, herşey yolunda galiba maşallah. Aman da aman Mirac'ın işleri de çıkarmış, annesine naz da yaparmış. Kız zaman ne çabuk geçti? Maşallah 1 yaşında sizin minişler. Darısı bizim ve Kumsalımın başına. Kızlar bizim de 40 günümüz kaldı inşallah, tabi erken de olabilir geç de. Yarın dr'a gidicez bakalım. Biraz zayıf dedi, yarın bakacakmış kilo aldı mı diye? Bence normal ama bakalım. Obez yapacak bu dr oğlumu. Kızlar Faruk ismi nasıl?
canlar merhaba nasılsınız dün evde yoktum giremedim herkes iyimi....
neşe faruk ismi güzel adıyla yaşasın tüm kuzucukalr...
13 eylül 2010 meleğime kavuştum sonunda. Allah herkesi kavuştursun
selam kızlar
doktordan geldik miracım sol kulağında orta kulak iltihabı olmuşyavrum hep sol kulağını tutuyodu netten bakmıştım ama dişlerde olabilir diye düşünmüştüm bir sürü ilaç verdi nasıl içircem bilmiom kaşıkla
Mrb kızlar bende artık gün sayıyorum.39.haftadayım.çok da heyecanlıyım.bilmiyorum belki kızım geçde gelbilir ama sona yaklaştıkça insan panik oluyo biraz.Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın ,bebeklerimize sağlık sıhhat versin
günaydın kızlarr
çok yorgunum ve uykusuz
ilaçları resmen yanaklarından sıkıp salya sümük ağlaya öğüre içiriyorum ve sırf bu yüzden tek yediği kahvaltısınıda yemez oldu sürekli devam sütü içiyor vitaminsiz kalıcak çok çok üzülüyorum(
gece 39 bucuk ateşimiz vardı babamızda işteydi yanlzıdım çok korktum minicik yavrum ateş içinde tir tir titredi sayıkladı yarı baygın neyseki babası gelene kadar düşürdüm ateşini
veriyorum canım bişekilde ağlaya zırlaya
evet bezle duruo zaten
ne kadar zormuş Allahım kimsenin yavrusu hastalanmasın beterinden korusun
hilalacim geçmiş olsun
nurcum nasılsın canım iloş nasıl? sende sınava gircenmi eğitim birimleri iptal odu ya bide nur bilirsin bu hafta kpss ortaöğretim vardı oda iptal oldumu ya oldu okudum kimileride olmadı diyo bilggin varmı canım
hayırlı cumalar kızlar hepinizi öpüyorum. Gülçin cadısı seni ayrıca öpüyoum Şeniz
aman gülçinim sakın yok olma sensiz olmaz canım benim
günaydın kızlar nasılsınız
hepinize güzel bir hafta diliyorumm herşey gönlünüzce olsunn
gülçinim nasılın canım ceren nasıl sen gitme sakın ben bu aralar gel gitler yaşıyorum canım çok kararsızım bazı şeyler üst üstte geldi o yüzden biraz uzak kaldım kafamı toparlamaya çalışıyorum
ben herzaman burda olucam canımm
bizde sizi öpüyoruz efendim analı kızlı
ana oğula öpücükler sevgiler... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız
hepinize güzel bir hafta diliyorumm herşey gönlünüzce olsunn
fatoşcum nasılsın aras çok tatlı olmuş canım maşallahh
gülçinim nasılın canım ceren nasıl sen gitme sakın ben bu aralar gel gitler yaşıyorum canım çok kararsızım bazı şeyler üst üstte geldi o yüzden biraz uzak kaldım kafamı toparlamaya çalışıyorum
ben herzaman burda olucam canımm
nesecim canım nasılsın daha dün gibi bekliyordun meleğini şimdi yolun sonuna geldin rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım
burcum nasılsın çok geçmiş olsun miraç hasat olmuş umarım şimdi daha iyidir
nurcum naıslsın canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?