selam kızlarrr baya yazışmışınız okuyamadım ama anladım kadarıyla fatoşun kuzusu ameliyat olcakmış geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız bu dönemi
bizde yeni diş yine kabılzık yaşıyoruz artık kanımız canımız çekildi bu kabızlıktan
dişlerle alaklaı dedi doktor ama sanırım çocuk cerrahına götsermem gerekicek bende kötü bişeyle karşılaşıcam diye çok korkuyorum
saol bitanem ne kadar temiz yürekli bi insansın rabbim gönlüne göre versingünaydın kızlar nasılsınız
hepinize çok teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız sağolun allah razı olsun hepinizden
fatoşcum çok geçmiş olsun hayatım arasmız iyi olucak sakın üzülme canım allah şifa versin birtanem inşallah ameliyatsız biter bu iş ama illede ameliyat olması gerekiyorsa napalım onun iyiliği için annesi
dua edelim canım bolbol çok öpüyorum snei
saol canım allah razı olsunFATOŞCUM bilmiyordum allah şifa versin tekrar geçmiş olsun.................
kuzuuum kolay gelsin sana, ne yapalım, sen de müsait olunca gelirsin o zaman :)
kesinlikle kurutacak :) aynen öyle canım, İstanbul yaşanması zor bir şehir ama yine de en kısa zamanda oraya dönebilmek için dua ediyorum, bu arada oğlana özel sağlık sigortası yaptırmaya karar verdim, başka çare yok İstanbul'da
inşallah olacak canım :)
Rüzgar da dünden beri aynı, hatta her akşam yatağına sessiz sedasız yatan çocuk ortalığı birbirine kattı, sanırım bizim ki dişlerden
kıyamam yavrum benimama herşey onun iyiliği ve sağlığı için canım, dualarımız Arasımızla, sakın üzme kendini, ameliyattan sonra sağlığına tamamen kavuşacak minik kuşum inşallah
canım, 11. ayda rutin yapılan tam kan ve idrar tahlilleri bunlar, çok şükür bir şey olduğundan değil :)
Allah sana sabır ve güç versin canım, işin kolay değil ama başardıktan sonra ne kadar rahat ettiğini göreceksin, az kaldı, sabır :)
öle ablacım iyliği için ilerde böbreği çürütebilirmiş allah korusun hım anladım ablacım bişi olmasındaCanım çok ama çok geçmiş olsun yavruma
İloşunki huysuzluk gülüm ben ders çalışıyorum diye çıldırıyor sıpa bugün biraz daha iyi gibi ama bakalım artık
Sen kararlı olduğun sürece emin ol oda alışacak bu duruma
saol canım teşekkür ederimselam kızlarrr baya yazışmışınız okuyamadım ama anladım kadarıyla fatoşun kuzusu ameliyat olcakmış geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız bu dönemi
bizde yeni diş yine kabılzık yaşıyoruz artık kanımız canımız çekildi bu kabızlıktan
dişlerle alaklaı dedi doktor ama sanırım çocuk cerrahına götsermem gerekicek bende kötü bişeyle karşılaşıcam diye çok korkuyorum
canııııım :)sağol ablam sağol birtanemmmm
müsait olduğum her an burdayım ama sizde gelin lütfeeeeeeeeennnnnnnn
ay Allah korusun Burcucum, aklına kötü şeyler getirme, diş olayı her şeyi yapıyor, ishal, kabızlık, ateş, nezle, öksürük... valla hayırlısı ile çıkarsınlar şu dişleri rahat edeceğiz inşallah diyorum ammaaaa... yani ama var, biliyorsun çocukların sıkıntıları bitmiyor, ilk doğduklarında gaz problem, sonra uykuydu, yemekdi, onlar düzene girerken diş problemi... neyse Allah başka sıkıntılar ve hastalıklar vermesin, bunlar olması gereken şeyler... bu arada Rüzgar 4 azı dişinin hepsini aynı anda çıkarıyor, doktor 14 dişe bedel hepsinin toplamı dedi... Allah yardımcımız olsun... merak etme hayatım ama için rahat edecekse götür yine de doktora :)selam kızlarrr baya yazışmışınız okuyamadım ama anladım kadarıyla fatoşun kuzusu ameliyat olcakmış geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız bu dönemi
ay Allah korusun, ne diyorsun sen? aman aman o zaman olsun şu ameliyatı bir an önce de kurtulun şu stresten... bizi lütfen haberdar et birtanem :)öle ablacım iyliği için ilerde böbreği çürütebilirmiş allah korusun hım anladım ablacım bişi olmasında
saol canım teşekkür ederim
dün hava needeyse bütün Türkiye'de kötüydü... neyse geç olsun da güç olmasın diyelim :)bu gün sabah 8de evden çıktık arasa ultrason çekilcekti ya aman allahım yağmur trafik yollar kapanmış tam 12de hastaneye girdik film çektirmesine çektirdik ama yarım günmüş bugün sonucu doktora gösteremedik geldik pazartesiye kaldı....ne yağmur yağdı bugün anlatamam yani
canııııım :)
geliyorum artık geliyorum :)
ay Allah korusun Burcucum, aklına kötü şeyler getirme, diş olayı her şeyi yapıyor, ishal, kabızlık, ateş, nezle, öksürük... valla hayırlısı ile çıkarsınlar şu dişleri rahat edeceğiz inşallah diyorum ammaaaa... yani ama var, biliyorsun çocukların sıkıntıları bitmiyor, ilk doğduklarında gaz problem, sonra uykuydu, yemekdi, onlar düzene girerken diş problemi... neyse Allah başka sıkıntılar ve hastalıklar vermesin, bunlar olması gereken şeyler... bu arada Rüzgar 4 azı dişinin hepsini aynı anda çıkarıyor, doktor 14 dişe bedel hepsinin toplamı dedi... Allah yardımcımız olsun... merak etme hayatım ama için rahat edecekse götür yine de doktora :)
ay Allah korusun, ne diyorsun sen? aman aman o zaman olsun şu ameliyatı bir an önce de kurtulun şu stresten... bizi lütfen haberdar et birtanem :)
dün hava needeyse bütün Türkiye'de kötüydü... neyse geç olsun da güç olmasın diyelim :)
günaydın kızlar, nasılsınız? Arifecim, nasılsın hayatım?
selam kızlarrr baya yazışmışınız okuyamadım ama anladım kadarıyla fatoşun kuzusu ameliyat olcakmış geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız bu dönemi
bu gün sabah 8de evden çıktık arasa ultrason çekilcekti ya aman allahım yağmur trafik yollar kapanmış tam 12de hastaneye girdik film çektirmesine çektirdik ama yarım günmüş bugün sonucu doktora gösteremedik geldik pazartesiye kaldı....ne yağmur yağdı bugün anlatamam yani
canııııım :)
geliyorum artık geliyorum :)
of of offfffffffffffffffff ben ara vermek zoru nda kaldım kızlar eren çok huysuz oldu güzel yiyen çocuk sapıtmaya başladı ne güzel gidiyorduk ne oldu bilmiyorum ilk baştakinden daha çok ağlamaya direnmeye başladı sanırım ara verilip baştan başlanıyormuş öyle yapıcam ben de ama pes etmicemmmmmmmmmmmmmmm!
günaydın kızlar nasılsınız canımmm
günaydın kızlar, nasılsınız? Arifecim, nasılsın hayatım?
aminnnnn canım inşallah inşallahhh gülçinimmmmmcanımmm aklına kötü şeyler getirme diş çıkarma dönemleri malesef zorlu geçiyor normale döner elbette....
bu gün güzel haberlerle gel bakalım buraya senden haber bekliyoruz...
geliyorsun ama çok durmuyorsun aplaaaaaaaaaaaa
bir süre ara ver istersen
tünaydın birtanem nasılsın adet olmşsun umarım son adetin olur
tünaydın ablacımmmm nasılsınnn
selam şekerler 3-4 gündür giremiyorum
nasılsınız ben yoğun şekilde temizliğe başladım o yüzden ara ara uğrayacağım buraya
iyiyim hayatım sağol :) evet Rüzgar diş çıkartıyor, daha doğrusu dişler çıkartıyor desek yeridir... eh işte ufak tefek sıkıntılar oluyor ama çok şükür bugüne kadar pek bir sorun yaşamadık, inşallah böyle devam eder :) doğum sonrası benim de sancılı olmaya başladı, anlamadım ben bu işi... öncesinde hiç sancılı olmazdım halbuki :)günaydın canım ablam nasılsın rüzgar nasıl diş çıkırayormuş inşallah sıkıntıız atlatırsınız
ben iyiyim ablacım şükürler olsun bir yaramazlık yok gecikmeli adet oldum ağrılarım var okadar
oğluşum izin vermiyor ki tatlım, laptopun kapağını açık görünce atlıyor resmen, ben de o ayaktayken kapatıyorum mecburen.... yaramaz bu çok yaramaaaaaz :)geliyorsun ama çok durmuyorsun aplaaaaaaaaaaaa
tünaydın ablacımmmm nasılsınnn
kolay gelsin hayatım :) bu arada KPSS sınavın nasıl geçti?selam şekerler 3-4 gündür giremiyorum
nasılsınız ben yoğun şekilde temizliğe başladım o yüzden ara ara uğrayacağım buraya
aaaa yok artık... eee? haber gelmedi mi henüz?kızlar haber vereyim aras yazdırmıyo...gittik doktor dosyayı bulamadı sinir oldum ya biz sizi arayıp haber vercez dedi haber bekliyoruz durum bu yani...
siz nasılsınız geçmişe bakmadım yok dimöi bi aksiLİK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?