Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

selam kızlarrr baya yazışmışınız okuyamadım ama anladım kadarıyla fatoşun kuzusu ameliyat olcakmış geçmiş olsun inşallah çabucak atlatırsınız bu dönemi

bizde yeni diş yine kabılzık yaşıyoruz artık kanımız canımız çekildi bu kabızlıktan
dişlerle alaklaı dedi doktor ama sanırım çocuk cerrahına götsermem gerekicek bende kötü bişeyle karşılaşıcam diye çok korkuyorum

canım ya çok geçmiş olsun ama evham yapma bence de dişten kendin de demiştin ya öyle bişeyi yok benim kuzumun...........

Hem nerdesin sen bugün göremedim merak ettirme bak anladın sen oni

saol bitanem ne kadar temiz yürekli bi insansın rabbim gönlüne göre versin
FATOŞCUM bilmiyordum allah şifa versin tekrar geçmiş olsun.................
saol canım allah razı olsun

öle ablacım iyliği için ilerde böbreği çürütebilirmiş allah korusun hım anladım ablacım bişi olmasında
saol canım teşekkür ederim

burcucum sizede geçmiş olsun korkma canım içini ferah tut ii şey düşün ii şeyle akrşılaş canım benim

bu gün sabah 8de evden çıktık arasa ultrason çekilcekti ya aman allahım yağmur trafik yollar kapanmış tam 12de hastaneye girdik film çektirmesine çektirdik ama yarım günmüş bugün sonucu doktora gösteremedik geldik pazartesiye kaldı....ne yağmur yağdı bugün anlatamam yani

sağol ablam sağol birtanemmmm

müsait olduğum her an burdayım ama sizde gelin lütfeeeeeeeeennnnnnnn
canııııım :)

geliyorum artık geliyorum :)
ay Allah korusun Burcucum, aklına kötü şeyler getirme, diş olayı her şeyi yapıyor, ishal, kabızlık, ateş, nezle, öksürük... valla hayırlısı ile çıkarsınlar şu dişleri rahat edeceğiz inşallah diyorum ammaaaa... yani ama var, biliyorsun çocukların sıkıntıları bitmiyor, ilk doğduklarında gaz problem, sonra uykuydu, yemekdi, onlar düzene girerken diş problemi... neyse Allah başka sıkıntılar ve hastalıklar vermesin, bunlar olması gereken şeyler... bu arada Rüzgar 4 azı dişinin hepsini aynı anda çıkarıyor, doktor 14 dişe bedel hepsinin toplamı dedi... Allah yardımcımız olsun... merak etme hayatım ama için rahat edecekse götür yine de doktora :)
öle ablacım iyliği için ilerde böbreği çürütebilirmiş allah korusun hım anladım ablacım bişi olmasında

saol canım teşekkür ederim
ay Allah korusun, ne diyorsun sen? aman aman o zaman olsun şu ameliyatı bir an önce de kurtulun şu stresten... bizi lütfen haberdar et birtanem :)
dün hava needeyse bütün Türkiye'de kötüydü... neyse geç olsun da güç olmasın diyelim :)

evet bütün türkiyede kötüydü burda güzel geneşliydi ama çünkü burası türkiye değil aha aha aha kaydirigubbakcemile3

of of offfffffffffffffffff ben ara vermek zoru nda kaldım kızlar eren çok huysuz oldu güzel yiyen çocuk sapıtmaya başladı ne güzel gidiyorduk ne oldu bilmiyorum ilk baştakinden daha çok ağlamaya direnmeye başladı sanırım ara verilip baştan başlanıyormuş öyle yapıcam ben de ama pes etmicemmmmmmmmmmmmmmm!

günaydın kızlar nasılsınız canımmm

fatoşcum canım benim arasımız iyi olucak herşey çok güzel sonuçlanıcak dularımdasınız canım çok geçmiş olsun

günaydın kızlar, nasılsınız? Arifecim, nasılsın hayatım?

günaydın canım ablam nasılsın rüzgar nasıl diş çıkırayormuş inşallah sıkıntıız atlatırsınız
ben iyiyim ablacım şükürler olsun bir yaramazlık yok gecikmeli adet oldum ağrılarım var okadar

canımmm aklına kötü şeyler getirme diş çıkarma dönemleri malesef zorlu geçiyor normale döner elbette....

bu gün güzel haberlerle gel bakalım buraya senden haber bekliyoruz...

canııııım :)

geliyorum artık geliyorum :)

geliyorsun ama çok durmuyorsun aplaaaaaaaaaaaa

bir süre ara ver istersen

günaydın kızlar nasılsınız canımmm

tünaydın birtanem nasılsın adet olmşsun umarım son adetin olur

günaydın kızlar, nasılsınız? Arifecim, nasılsın hayatım?

tünaydın ablacımmmm nasılsınnn

selam şekerler 3-4 gündür giremiyorum
nasılsınız ben yoğun şekilde temizliğe başladım o yüzden ara ara uğrayacağım buraya

aminnnnn canım inşallah inşallahhh gülçinimmmmm
nasılsınız ben yoğun şekilde temizliğe başladım o yüzden ara ara uğrayacağım buraya

nurum nasılsınn canım benim ilayda nasıl
sana kolay gelsin bitanem ohhh misss miss

kızlar haber vereyim aras yazdırmıyo...gittik doktor dosyayı bulamadı sinir oldum ya biz sizi arayıp haber vercez dedi haber bekliyoruz durum bu yani...
siz nasılsınız geçmişe bakmadım yok dimöi bi aksiLİK

iyiyim hayatım sağol :) evet Rüzgar diş çıkartıyor, daha doğrusu dişler çıkartıyor desek yeridir... eh işte ufak tefek sıkıntılar oluyor ama çok şükür bugüne kadar pek bir sorun yaşamadık, inşallah böyle devam eder :) doğum sonrası benim de sancılı olmaya başladı, anlamadım ben bu işi... öncesinde hiç sancılı olmazdım halbuki :)
geliyorsun ama çok durmuyorsun aplaaaaaaaaaaaa

tünaydın ablacımmmm nasılsınnn
oğluşum izin vermiyor ki tatlım, laptopun kapağını açık görünce atlıyor resmen, ben de o ayaktayken kapatıyorum mecburen.... yaramaz bu çok yaramaaaaaz :)

iyiyim canım sen?
kolay gelsin hayatım :) bu arada KPSS sınavın nasıl geçti?
kızlar haber vereyim aras yazdırmıyo...gittik doktor dosyayı bulamadı sinir oldum ya biz sizi arayıp haber vercez dedi haber bekliyoruz durum bu yani...
siz nasılsınız geçmişe bakmadım yok dimöi bi aksiLİK
aaaa yok artık... eee? haber gelmedi mi henüz?

Ablacım zaten ultrasondan sonra konseye girecekti daha toplanmamıştır haber bekliycez bakalım

günaydın herkeseeeeee.........

dün net yoktu giremedim kerkes arkasından atlı koşturuyo gibi bi soluk bişeyler yazıp gitmiş

FİLİZ ABLA allah yardımcın olsun diş çıkarıyormuş rüzgar gerçi pek sorun olmuyormuş sanırım bizim de öyl aman nazar değmesin huysuzluğu olur diş çıkrarırken sadece ama gene de zor oluyo tabiii.kaç dişi var rüzgar bıdığının?

fatoşcum okudum pek bişey anlamadım ama allh yardımcın olsun her konuda

arifecim nasılsın iyi misin?

gülçinim öptüm seni.o gün eşimle oturup düşündük yok öyle bi tahlike zaten geli misafirim

günaydın kızlar nasılsınız hayırlı sabahlar
fatoşcum canım inşallah güzel haberler alıcaz canımm

ablacım maşallah diyelim o zaman rüzgara inşallah böyle rahatlıkla geçer
kiminin ağrılıyken ağsırız oluyır kimininde tam tersi bende hiç anlamadım bu işi
zaten anlasam bişiler olurda ya neyse allaha havale ediyorummm:)))))))

hilalcim iyiyim şükürler olsun sen nasılsın canım miniğin nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…