Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Herkese günaydııııınnnnnnnnnn
nasılsınız canlarımmmm....

selam şekerler 3-4 gündür giremiyorum
nasılsınız ben yoğun şekilde temizliğe başladım o yüzden ara ara uğrayacağım buraya

o halde sanada yoğun bir şekilde kolay gelsin bacım....

aminnnnn canım inşallah inşallahhh gülçinimmmmm

İnşallah canım kalbimi biliyorsun fazla söze gerek yok

kızlar haber vereyim aras yazdırmıyo...gittik doktor dosyayı bulamadı sinir oldum ya biz sizi arayıp haber vercez dedi haber bekliyoruz durum bu yani...
siz nasılsınız geçmişe bakmadım yok dimöi bi aksiLİK

bu nasıl bir doktor
orası nasıl bir hastane
böyle bir saçmalık olabilirmi yaaaa

oğluşum izin vermiyor ki tatlım, laptopun kapağını açık görünce atlıyor resmen, ben de o ayaktayken kapatıyorum mecburen.... yaramaz bu çok yaramaaaaaz :)

iyiyim canım sen?

anladım ablacım bunların hepsi aynı bende evde ceren ayakta iken açamıyorum anında ekrana saldırıyor maymuncuk....

İyi olmana sevindim ablam. İnanıyorum ki dahada iyi olacaksın güzel günler yakında inan buna lütfen

gülçinim öptüm seni.o gün eşimle oturup düşündük yok öyle bi tahlike zaten geli misafirim

wooooww tamam o zaman cancağızım problem yok

günaydın kızlar nasılsınız hayırlı sabahlar

Günaydın canımmmm sanada hayırlı sabahlaaarrr nasılsın gülüm iyimisin?

canım iyiyim sağol minik pek minik değil böyle kocaman bi canavar gibi canıma okuyo benim sağolsun

günaydın meleğim iyiyim canımmmmmmm
bilmemmi altın kalpli arkadaşım benimmmm
canım iyiyim sağol minik pek minik değil böyle kocaman bi canavar gibi canıma okuyo benim sağolsun

Günaydın arkadaşlar... Kızlar dellenmeme az kaldı bu çocuk yemiyo ağzına koyuyom abartısız öle 15 dakika yutmadan bekliyo tabiri caizdse öküzün trene baktığı gibi bakıyo yüzüme...yutmuyo napçam ya 1 saattte kahvaltı etti aç değil desem gece yatartken yedi 1130 da sbaah 10da kalktı doktorda şaşıyo nasıl acıkmıyo sabah 1 kere daha yemesi alzım diyo nerde sabah vermediğim halde yemiyo ama bazen sabrım kalmıyo bağırıyom ağlıyo göz yaşları ta kulağının oralara akıyo dün oturdum ağladım bende geliyo elimi yüzümden .çekiyo ne yappçam bilmiyorum çok sıkıldım

canım seni anlıyorum bizde de uyku surunu var ben de bazen bağırıyorum ama sonra çok pişman oluyorum eee bu veletler daha karnımızdayken başladılar bize sabrı öğretmeye diii mi?

Oyy yerim ben onun incilerini
Sınavın nasıl geçtiğini bilmiyorum ablacım çok farklı bir sınavdı hiçbirşey anlamadım diyebilirim inş sonuç güzel olur

sana da kolay gelsin nur...........

Sağol canım temizlik yarım kaldı feci hastayım dudağım falan tamamen uçuk üşüme geliyor sürekli
yarına toparlanıp devam ederim inş

Canım nasılsın
temizliğe mola verdik o yoğun şekilde kendini devam ettirsin

Canım sakin ol sen sinirlenip inatlaştıkça o daha çok inatlaşacak seninle
Sevdiği şeyleri yapıp vermeye çalış yemesi içinde zorlama iyice tiksindirirsin daha çok zorluk çekersin

günaydın meleğim iyiyim canımmmmmmm
bilmemmi altın kalpli arkadaşım benimmmm

Arifeeemmm

Sadece ve sadece sakinliğini koruyacak ve sabredeceksin elinden şuan başka birşey gelmezki tatlım....

Canım nasılsın
temizliğe mola verdik o yoğun şekilde kendini devam ettirsin

uufffffff çok geçmiş olsunnnn gezdinmi ne yaptın nerden kaptın şifayı böyle???

Günaydın canım
valla sınava girdiğim sınıf çok soğukdu kapıda beklerken ve sınıfta dondum muhtemelen orda kaptım şifayı

sıkı sıkı giyinseydin ya güzelim yaaa bu havalara güven olurmu herkes dökülüyor hastalıktan... Neyse tekrar geçmiş olsun....

Ablacım zaten ultrasondan sonra konseye girecekti daha toplanmamıştır haber bekliycez bakalım
offf böyle beklemek ne kadar zor
sağol hayatım, Allah hepimizin yardımcısı olsun valla :) akşamları ağrı kesici şurup veriyorum öyle uyuyor, yoksa geceleri bir kaç kez uyanıyor yazık şu an önde altta ve üstte dörder diş var, yani 8 dişi var oğluşumun, şimdi azılar geliyor, bir tanesi ha patladı ha patlayacak, 9 olacak onunla, eh diğer üçü de gelmek üzere, senin minik kuşun kaç dişi oldu?
genelde doğumdan sonra ağrı olmaz derler bende ters tepti

canım benim sakın inancını yitirme, bu yola baş koydun, ya olacak ya olacak :) olmazsa tüp bebek denersiniz, değil mi? sigortan var değil mi?
hepsi aynı anlaşılan minik canavarlar

sağol birtanem, inşallah, dua ediyorum, elimden başka bir şey gelmiyor çünkü
bunların hepsi mi böyle ya?
ayyy kıyamam sana... iştahsız çocuk çok zordur ya, Allah yardımcın olsun valla... ne olur sabırlı ol Fatoşcum, yemiyor diye bağırma çocuğa, içi alsa o da yer mutlaka, nette bu konuyla ilgili bir sürü şey var, biraz araştırsana... çok şükür bizde böyle bir sorun olmadığı için (inşallah olmaz da) hiç araştırmak ya da okuma gereği duymadım. Facebook da "çocuklu ev" diye bir üye var, sayfasında bu tür konularla ilgili psikologların yazıları var, üye ol istersen ama bağırma kuzucuğuma, çok üzülüyorlar... zorlama sende, bir gün aç kalınca bir şey olmaz, saati gelince yedirmeye çalış, yemiyorsa kaldır, bir sonraki öğünde tekrar dene, yemezse uzatmadan kaldır, eninde sonunda acıkacak güzelim, zorlayarak daha çok uzaklaştırırsın canım... hepimizin çeşit çeşit sıkıntıları var ama sabırlı olmak zorundayız canım, kendini de yıpratma :)
hadi bakalım inşallah olur, sonuçlar ne zaman açıklanıyor?

aaa... dikkat et güzelim, aman İlayda'ya geçirme, çok geçmiş olsun canım

günaydınlar
ah filiz ablacım hemde ne zor yemeyen çocuk abla dediğini aradım çıkmada çocuklu ev diye

Son düzenleme:

ablammm kıyamam ben ona ya azılar daha geç geliyo sanıyordum ben çok zor onlar için
pıt pıt çıkıversin inş.kolayca........
benim minik kuşun 6 tane var dişi 4 üstte 2 altta :)azıları geç gelsin diye dua ediyorum hasta falan olursa burda olmasın ne bileyim ateş falan olmasın allah korusun acil doktora falan götürcek olursak diye amannn işte böyle oluyo insan burda hep tedirgin

1 ay var rüzgarla araları galiba sen yaşını geçince polen bıldırcın yumurtası falan vermeyi düşünüuo musun?ben bi doktora sorup vermek istiyorum böyle taş gibi bi bağışıklık sistemi olsun

sanırım genelde böyle ama ben şunu gözlemledim kendisiyle ilgilenilen çocuklar daha yaramaz oluyor::)daha doğrusu hareketli oluyorlar hele burda malum ırktaki çocukları salıveriyorlar hem gelişimleri yavaş hem de bi durgunluk oluyor yani böyle olmaları bizim için kötü ama onlar için iyi aha aha of 10 dk da anca yazdım

herkese günaydın :) nasılsınız kızlar? Rüzgar kaç gündür sabah uykularını sadece yarım saat uyuyor, bugün de hiç uykusu yok gibi gözüküyor, sanırım teke indirmeye başladı gündüz uykusunu, bugün öğlen yemeğini yedirdikten sonra yatıracağım, bakalım dayanabilecek mi o saate kadar, şu an iyi gibi gözüküyor :) teyzesi oyuncak göndermiş şimdi onunla oynuyor da bana sarmıyor çok şükür, ben de fırsat bu fırsat kaçamak yaptım buraya :)eee? sizlerde ne var ne yok?

günaydınlar
ah filiz ablacım hemde ne zor yemeyen çocuk abla dediğini aradım çıkmada çocuklu ev diye
hmmm... dur bakalım, bir bakayım sana nasıl yönlendirebilirim diye :)

Aplaaaaaaaaa
Nabeeerrrrr
sen biziii ösledinmiiiiiiiiiiiiiiiiii

Günaydıınnnnnnnnnnnnn
canııııııııııııııııııımmmmmmm özlemem mi... hem de nasıl özledim, birtanem benim... sana da günaydın :)
valla ben de öyle sanıyordum ama bizim oğlan getirdi işte... ayy inşallah kolay olur... oyyy yerim onun incilerini ben... kuzum benim... çok haklısın güzelim, çok zor öyle bir yerde yaşamak

valla doktorunun yiyebilir dediği herşeyi yedireceğim, gerçi artık tamamen normal yemeğe geçtik, biz ne yiyorsak Rüzgar'a da onları yediriyorum, Rüzgar'a göre yapıyorum az tuz, az yağ koyuyorum yemeklere, sabah kahvaltısı da bir dilim ekmek, tuzu alınmış beyaz peynir, pekmez, ıhlamur, iki haftada bir yumurta sarısı (alerjisi var çünkü, daha sık yediremiyorum)... aralarda meyve, yoğurt veriyorum, devam sütünü içiriyorum... inşallah bağışıklık sistemleri kuvvetli olur, bu çok önemli :)

haklısın sanırım, daha çok ilgi istiyorlar sanırım... aman sağlıklı olsun, yaramazlıkları kendine zarar verecek ölçüde olmasın da varsın yaramaz olsun, ne yapalım? :)

canııııııııııııııııııımmmmmmm özlemem mi... hem de nasıl özledim, birtanem benim... sana da günaydın :) :)

mademkine o kadan özlediiinnnn o halde bir kahveni içmeyeee gül yüzünü görmeye damlayayım ben sana olaarrrmııııı :86: :86: :86:

kızlar nasılsınız benim bugün çok canım sıkılıyor yaaa
ablamm allahtan bişi olmağı sürece dönmem bu yoldan koly kolay sigortam var ablacım ama
şuan pek işime yaramaz 23 yaşımı doldurmam lazımmm:97:

aaaaaaaa sahi miiiiiiiiiiiii? süpppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr!!! ne zaman????

:79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79: :79:

:88: :88: :88: :88: :88: :88: :88:

eeennnnnnnnnn kısa zamandaaaaaa
az sonraaaaaaaaaaa
reklamlardan sonraaaaaaaaaaaaa

sevooorrruuummmmmmmm seniiiiiiiiiiii

yaa arifem nerdesin sen iki gündür senden haber bekliyim ona göre yaz bana anladın sen oniiiiiiii

ayrıca neden canın sıkılıyor de bakiiiiiiiimmmmmmm ne oldiiiiiiiiii :83:

kııızzz ne 23 doldurması anacım senin yaşın kaçkiiiiii :96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…