Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

evet haklısın abla ama gerçekten terzi kendi söküğünü dikemiyo hele de beim kimin duygusalsa :gitme: tamam sağol VAZGEÇMEK YOK :enbuyukkk:

benim de kociş geldi ve eren i uyutucam gideyim......

gülçin bu şarkı sana: bekledim de gelmedin hiç mi beni sevmedin

canlarım bizim sezon açıldı işler başladı ithalat yapıyoruz çok yoğunum herşey sakin giderken birden bire bir telefonla yada bir araç gelmesi ile anında yoğunlaşabiliyorum vede ortadan pattadenek kayboluyorum mazur görün benii lütfeeeeeennnnnnnnnnn

Ayy yerim ben o paşayı yürüyor demek
Allah kolaylık versin ablam çöp gibi olmuşun dahada kurutacak bu minnoş seni
Tahlillerin temiz çıkmasına sevindim ablacım İstanbulun kötü bi yönü ablacım sağlıkda paran yoksa bitik durumdasın
Hayırlısıyla bu sefer olur inş ablacım

Allah sağlıkla sıhatle sana kavuştursun canım
Valla ne zaman gelecekleri belli olmuyor benim sıpa sınav günü çıkıp geldi ve ben sınava gidemedim

Nasılsın canım benim yoğunluk durumun baya vahim durumda galiba

selam kızlar nasılsınız
canlarım aynı durumlar bebiş falan yokkk yani söktürücü kullanıyorum bu sefrde kısmet olmadı birhaki aya inşallah

Canım bitanem sen bu yola hayırlısı diye çıktın
Demek ki hayırlı bi zamanı var ve yavrun o hayırlı zamanı bekliyor
inş sağlıklı şekilde gelecek sana annesi

Canım ben 1 haftada alıştırmıştım ama mızırdanıyor diye annem yataktan aldı ve bir daha yatırmak hayal oldu
Ama ayakta sallamadım yastığa yatırıyorum kendi haline uyuyor evin içinde
sakın 1 kere bile alma gölgeni bile gösterme ondan sonra imkanı yok yatmaz

oğlan uyandı, mecburen gidiyorum, hepinizi öpüyorum kızlar :)

Öpüyorum ikinizide ablacım

benim de kociş geldi ve eren i uyutucam gideyim......

gülçin bu şarkı sana: bekledim de gelmedin hiç mi beni sevmedin

Hadi sanada kolay gelsin canım
Ereni benim için öp

Kızlar iloşa bugün bi hal oldu sürekli ağlama pozisyonunda napacağımı şaşırdım yemin ederim
oynarken dahi ağlıyor
ağrı kesici verdim dişlerine jel sürdüm ama nafile

hayırdır canım ya ne ameliyatı?allah şifa versin inş.önemli değildir..............
canım arasın böbrek kanalında darlık var onu genişletecekler saol allah razı olsun hillacim
saol nurcum ameliyatsızolmuycak galiba hayırlısı
fatoşcuğum sonuçlar bugün çıkıyor değil mi? Haberdar et hemen bizi lütfen, inşallah ameliyata gerek kalmaz hayatım, dualarımız sizinle :)
aldık ablacım vaziyet aynı yarın bi ultrason daha istediler ameliyat olacak ama büyük ihtimallalle..sorun böbrek kanalındaymış abla darmış
hayrola abla neden tahlil oldun gözün aydın kan sonuçların ii çıkmış kültür de temiz çıkar inşallah

selam kızlar nasılsınız
canlarım aynı durumlar bebiş falan yokkk yani söktürücü kullanıyorum bu sefrde kısmet olmadı birhaki aya inşallah
canım benim hayırlısı demişsin ya az kaldı bencede az kaldı inşallah annesinide teyzelerinide sevindircek meleğimiz...
kızlar iloşa bugün bi hal oldu sürekli ağlama pozisyonunda napacağımı şaşırdım yemin ederim
oynarken dahi ağlıyor
niyeki kıyamama ya ne sdıkıntısı var acaba...dişmi çıkarıyo ki canım

günaydın kızlar nasılsınız

hepinize çok teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız sağolun allah razı olsun hepinizden

fatoşcum çok geçmiş olsun hayatım arasmız iyi olucak sakın üzülme canım allah şifa versin birtanem inşallah ameliyatsız biter bu iş ama illede ameliyat olması gerekiyorsa napalım onun iyiliği için annesi
dua edelim canım bolbol çok öpüyorum snei

ni dimek canım önemli deel kolay gelsin sana...............

hadi ya tebrikler valla hiç duymadım 1 haftada başaranı benim 1 hafta oldu fazla diretmemesinin biraz daha kolay uyumasının dışında bi gelişme yok bide gece ben ne yaptığımı bilmiyorum uyku sersemliği çok kalktığı için fazla dayanamıyorum 2 den aşağı emzsiremedim bi türlü yaw of :çok üzgünüm:

sağol canım öperim..............

FATOŞCUM bilmiyordum allah şifa versin tekrar geçmiş olsun.................

:teselli: Şeniz

kuzuuum kolay gelsin sana, ne yapalım, sen de müsait olunca gelirsin o zaman :)
kesinlikle kurutacak :) aynen öyle canım, İstanbul yaşanması zor bir şehir ama yine de en kısa zamanda oraya dönebilmek için dua ediyorum, bu arada oğlana özel sağlık sigortası yaptırmaya karar verdim, başka çare yok İstanbul'da
inşallah olacak canım :)
Kızlar iloşa bugün bi hal oldu sürekli ağlama pozisyonunda napacağımı şaşırdım yemin ederim
oynarken dahi ağlıyor
Rüzgar da dünden beri aynı, hatta her akşam yatağına sessiz sedasız yatan çocuk ortalığı birbirine kattı, sanırım bizim ki dişlerden
kıyamam yavrum benim ama herşey onun iyiliği ve sağlığı için canım, dualarımız Arasımızla, sakın üzme kendini, ameliyattan sonra sağlığına tamamen kavuşacak minik kuşum inşallah

canım, 11. ayda rutin yapılan tam kan ve idrar tahlilleri bunlar, çok şükür bir şey olduğundan değil :)
Allah sana sabır ve güç versin canım, işin kolay değil ama başardıktan sonra ne kadar rahat ettiğini göreceksin, az kaldı, sabır :)

Canım çok ama çok geçmiş olsun yavruma
İloşunki huysuzluk gülüm ben ders çalışıyorum diye çıldırıyor sıpa bugün biraz daha iyi gibi ama bakalım artık

Sen kararlı olduğun sürece emin ol oda alışacak bu duruma

Nasılsın canım benim yoğunluk durumun baya vahim durumda galiba

vahim değil canım aksine ben bayılıyorum böyle koşiturmaca bir hayata sakin olmak bana yakışmaz kös kös oturmak benim işim değil biliyorsun :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

oynarken dahi ağlıyor

havadandır havadan

günaydın kızlar nasılsınız

hepinize çok teşekkür ederim canlarım iyiki varsınız sağolun allah razı olsun hepinizden

sende iyiki varsın meleğim iyiki burdasın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ni dimek canım önemli deel kolay gelsin sana...............

sağol aybalam sağol ben fırsat buldukça gelir sizede yazarım habersiz bırakmam sizi...

kuzuuum kolay gelsin sana, ne yapalım, sen de müsait olunca gelirsin o zaman :)

sağol ablam sağol birtanemmmm

müsait olduğum her an burdayım ama sizde gelin lütfeeeeeeeeennnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…