slm herkeze nasilsiniz canalim
biz iyiyiz cok sükür.oglum ilk disini cikardi aaaaaaaa demeyin biliyorum gec cikdi))))
artik internetim baglandi eve cok sükür...
teyzeleri m iracim bu yaz yine sünet oldu burdaki adi doktor cok yanlis bir sünet uygulamis o dr sikayet edicez neler cekdi oglum yaaa ama simdi cok sükür iyi.bu yaz izinde kesdirdik simdi cok cok iyi yavrum iki eziyet birden cekdi neyseki gecdi...sizin yavrucaklar nasil umarim hersey yollundadir...
hepinizi öpüyorum insallah firsat buldukca yine sizlerle olucam insallah allaha emanet olun...
günaydın kızlarrrr
günaydın güzel baaayanlar
bende gün sayanlardanim yagmurumu bekliorum 3günümüz kaldi :) ama ck korkuyorum
iyi aksamlar bizide alirmisiniz aranizaaa :)
selamm ne haber fıstıklar..nasılsınız kimsecikler yok maalesef....bayram yaklaşıyor planlarınız neler bakalım..bizde kısmetse c.tesi yola çıkacaz memlekete çok özledim ailemi..hele minik yegeninimii..
neyse hepinizi öptm giremezsem nete tekrar şimdiden hepinizin bayramını kutlarım..
gülçinim canım nasılsın miniğim nasıl seninde bayramın kutlu olsun canım sevdiklerinle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi dilerim
kızlar hepinize iyi bayramlar sıcacık mutlu ve huzurlu bir bayram olsun inşallahhhhhh
Merhabalar kızlar. Gülçinim doğumumu kızlara haber verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum. Epeydir giremiyorum sıklıkla. Lohusalık depresyonu beni de vurdu malesef( o kadar yolunu gözledikten sonra bana da olacağını hiç düşünmezdim ama şaşkınlık ve yorgunluk üstüste geldi sanırım. Hayırlısıyla atlatırız inşallah. Hepinizi kocaman öpüyorum. İİsimleriniz aklıma geliyor tek tek ama benim yaramaz uyandı bağırıyor gene...Yaradan'a emanet olun..
Merhabalar kızlar. Gülçinim doğumumu kızlara haber verdiğin için çok teşekkür ediyorum. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum. Epeydir giremiyorum sıklıkla. Lohusalık depresyonu beni de vurdu malesef( o kadar yolunu gözledikten sonra bana da olacağını hiç düşünmezdim ama şaşkınlık ve yorgunluk üstüste geldi sanırım. Hayırlısıyla atlatırız inşallah. Hepinizi kocaman öpüyorum. İİsimleriniz aklıma geliyor tek tek ama benim yaramaz uyandı bağırıyor gene...Yaradan'a emanet olun..
herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun güzel tatil sonrası gene pazartesi...........................sağlıklı ve güzel bir hafta dileğiyle..............................
canım hayırlı olsun bebeğin inş. atlatırsın hemen loğusalık depresyonu bana hiç uramamıştı ...........................
gülçinimmmmmmm birtanem, nasılsın hayatım? nasıl geçti bayramın geri kalanı? kuzucuğum nasıl? öpüyorum ikinizi de :)
hadi öyle olsun bakalım
gerçi sana her gün bayram ya neysedimek bana hergün bayrame....
Neyi kutluyorsan artıkın
Puhahahahahahaha
nihahahaha
lafa bak lafa
lohusalık depresyonu hiç uğramamış
gerenk yokki sen lohusa olmadan depresyona girmiştin zattiiiiiiiii
Canım ablam hoşgelmişsin sefalar getirmişsin nasılsın eyimisin????
Bayrama birlikte girdik zateeee geri kalanının kötü geçmesi ne mimkin?
Sizden sonra izmirdeki ablama gittim el öpmeye malum (ama harçlık vermedi bana)
Sonrada adapazarına buraları talan ettik misafir eğırladım misafirliklere gittim ohoo gezdim tozdum bol bol ceren hanımla vakit geçirdim şükür.
Senin nasıl geçti ablacım rüzgarcığımın doğum günüsünden resimler bekliyorum haberin olsun....
Çok öpüyorum senide o muzur yakışıklıyıda....
vaay güzel saldırı kışkırttın beniiii.demek bana hergün bayram ben deliyem yane iyi de sen niye delilerlen takılııın leyn kafan uyuşuyo he?sen de de var demek ki bişeyler
ikinciye laf yok onu doğru didin saten depresyondaydım..............
ne hava atıp duruyonuz bea görüştünüz diye kıskanacağımızı mı sanıyosunuz heh çok da tın .............. :)
sende kışkırtılmaya hazır bekliyormuşsun be güzelim
e benim deli olduğumu cümle alem biliyiii sen hala öğrenemedinmi gariiiiii
ÇIKTINMI PEKİ DEPRESYONDAN
Hava atmak ve ben
yazık....
Tanımamışsın beni hiç....
Derdim hava atmak olsaydı gün gün neler yaptığımı yazardım be güzelim
Ama benim o taraklarda bezim olmaz bil bunu....
merhaba kızlar, nasılsınız? Geçmiş bayramınız kutlu olsun :) neşecim bebişin resimlerini bekliyoruz canım, lohusalık depresyonu da gayet normal ama bunun bilincinde olursan çabuk atlatıyorsun :) nasıl bir bebek? gazlı mı, uykuları nasıl? anlat yaaaa :)
gülçinimmmmmmm birtanem, nasılsın hayatım? nasıl geçti bayramın geri kalanı? kuzucuğum nasıl? öpüyorum ikinizi de :)
Arifem, nasılsın hayatım? nasıl geçti bayram?
Canım ablam hoşgelmişsin sefalar getirmişsin nasılsın eyimisin????
Bayrama birlikte girdik zateeee geri kalanının kötü geçmesi ne mimkin?
Sizden sonra izmirdeki ablama gittim el öpmeye malum (ama harçlık vermedi bana)
Sonrada adapazarına buraları talan ettik misafir eğırladım misafirliklere gittim ohoo gezdim tozdum bol bol ceren hanımla vakit geçirdim şükür.
Senin nasıl geçti ablacım rüzgarcığımın doğum günüsünden resimler bekliyorum haberin olsun....
Çok öpüyorum senide o muzur yakışıklıyıda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?