Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

bugün yazdıklarının hiçbirine inanmadım nedense gülçiiiinnnnn!

Kimseyi inandırmak mecburiyetinde değilim yavruuuuuu biliyinnnn
hele hele seniiiii hiçççç

Bana inananlar hayatımdalar zatee yavruuu biliyorsun
başka söze ne gerek...

tamam sen de iyi ol ben yalnızım saten burda iyi olun da ben de sizi gördükçe konuştukça iyi olayım :87:

ne olduuuuuuuuuuuuu
terk mi edildinnnnnnnnn :86: :86:

hee biliim sen de biliisin hayatında olanların sana inandığını anladın sen oni

yooo niye terk edileyim güzel tüyolar alıyorum bugünlerde birisinden terk edilmem ben bu gidişle oni de anladın kanımca

hah şöyleeee, aferim sana... anne olmak için zamanın çok, herşeyin bir zamanı var tatlım, o zaman gelecek ve sen de anne olacaksın, bunu henüz takıntı yapmak için çok erken :) çevrene de kulak asma, laf söyleyen olursa "bu konuyu şimdilik askıya aldık, henüz çok gencim" deyip geçiştiriver, çocuk yap demesi çok kolay :) geçen gün şöyle düşündüm, ben kendimi hem ruhsal hem fiziksel çok hazır hissediyordum ve o şekilde Rüzgar'ı doğurdum ama bu kadar hazır olmama rağmen yine çok bunaldığım zamanlar oldu ve oluyor, eminim olacak da... eğer ben hazır olmasaydım kesin depresyona girerdim... merak etme hepimizin duaları her zaman seninle :)

ben de seni çok seviyorum tatlım, iyi ki varsın... iyi ki hepiniz varsınız :)
merak etme tatlım, sadece gereksiz bir gece işte, çocuk boşuna uykusuz kalacak... biz de seni öpüyoruz :)
canııııııııım sen her zaman başarıyorsun bunu :)

hehehe... sen de beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

alemsin valla, iyi fikir

gelince ısırırsın güzelim :)
yok sormadım çay kaşığının ucuyla verdim zaten bişey olmaz inş.
hmmm... hadi bakalım, yarasın oğluşuma :)
alla bu görümceleri ..........................................börülce yapsın :90:

of yarın kepenkler kapanabilirmiş canım sıkıldı çok :85:

aaaa... niye ki?

Herkese merhabalar nasılsınız bakalım
ben temizliğimi bitirdim bugün ütülerimide yaptım şükür bitti
ama bende bittim yerimden kalkacak halim kalmadı valla
şimdi geçmişe bi bakayım

Gülçinim biraz düzeldim temizliğimide bitirdiim canım
çok kalında giyinemedim rahat yapamam diye

Ablam 10 güne kadar dediler ama bilmiyorum artık bunların işi hiç belli olmaz
grip olmadım allahtan ablacım

Ablacım görümcenin kızının doğum gününede artık gidip onların seni rahatsız etmesini değilde senin onları rahatsız etmeni sağlayacaksın güzelce çatlat gel ablacım

Gülçinnn kız ayvalığa mı gidiyorsunuz şekerim iyi yolculuklar benim içinde öpün ablamı ve rüzgarı
Hilalcim sen nasılsın canım erenim nasıl
Arifecim canım inş duaların kabul olacak bitanem

hee biliim sen de biliisin hayatında olanların sana inandığını anladın sen oni

yooo niye terk edileyim güzel tüyolar alıyorum bugünlerde birisinden terk edilmem ben bu gidişle oni de anladın kanımca

heeee bende biliyimmm o yüzden de zateee bana sataşmana izin veriyim yaaa yoksaaaa sen ne cüretle ben gibim bir cadıylan uğraşabilceeennnn

sen o birisine takılmaya devam et yıvrımmm değil terkedilmek tekrar tekrar tutkulu aşka maruz kalırsınnnnnnn :92: :92: :92: :92: :92:

canııııııııım sen her zaman başarıyorsun bunu :)

hehehe... sen de beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

alemsin valla, iyi fikir

gelince ısırırsın güzelim :)

woowwwwwwwww bu nasıl güzel bir iltifat böyleeee bir insanın yüzünü güldürebilmek yüreğine dokunabilmek kadar mükemmel bir duygu varmı yaaaaa :78: :78: :78: :78:

heee alemim vallaaaaaaaa
alemde benim kraldaaaaaaaa ,
sen benim fikirlere kulak tıkama ablam bilirsin yanlış yapmamda yanlış yönlendirmemdeeeee :86: :86: :86: :86:

inşallah ısırıcam şekerimmmmmm

Herkese merhabalar nasılsınız bakalım
ben temizliğimi bitirdim bugün ütülerimide yaptım şükür bitti
ama bende bittim yerimden kalkacak halim kalmadı valla
şimdi geçmişe bi bakayım

hadi gözün aydın temizlik bitmiş naptın bu kadar bayram temizliğinemi giriştin boya badanamı yaptın kıııssss

Gülçinnn kız ayvalığa mı gidiyorsunuz şekerim iyi yolculuklar benim içinde öpün ablamı ve rüzgarı

inşallah canım öyle bir düşüncemiz var ablamı çok özledim çünkü onunla oturup kahve içmek istiyorum seve seve öperim ikisinide tatlım...

ya burda öyle belirli günlerde oluyokepenk kapatma maalesef ne günler olduğunu yazmıyım artık msn falan olsaydı anlatırdım açık açık bu bi teklif olabilir ablaaaaa :92: :90:

tatlıı cadın benimmm........... ben seni yirim :)

he takılcam evet bırakmayı düşünmüyorum pek iyi böyle

senin ne işin var bu saatte tız hani fındık fıstık yidiydin o kadar hadi git koş

iyiyiz canım erenle sağol.oh hadi bitirmişsin temizliği otur mis mis kızçenle

Günaydınnnnnnnnnnnnnn güzelleeeerrrrrrrrrrrrrrr herkese güzel bir hafta diliyorum nasılsınız bakalım????

tatlıı cadın benimmm........... ben seni yirim :)

he takılcam evet bırakmayı düşünmüyorum pek iyi böyle

senin ne işin var bu saatte tız hani fındık fıstık yidiydin o kadar hadi git koş

bandıra bandıra ye beni hiç doyamazsın tadımaaa :76: :76: :76:

bırakma bencede yararı olur belkiimmm

aahh canımm aahhh fındık fıstık sadece bana yaradı

yok gülüm be ne bayram temizliği her yeri ters değirmen ettim
çok iyi oldu ama bende bu şekildeyim

iyiyiz canım erenle sağol.oh hadi bitirmişsin temizliği otur mis mis kızçenle

Sağol canım kızçem kirletmekle meşgul şu anda

Günadyın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı haftalar

Sana da hayırlı haftalar gülüm

slm herkeze nasilsiniz canalim
biz iyiyiz cok sükür.oglum ilk disini cikardi aaaaaaaa demeyin biliyorum gec cikdi ))))
artik internetim baglandi eve cok sükür...
teyzeleri m iracim bu yaz yine sünet oldu burdaki adi doktor cok yanlis bir sünet uygulamis o dr sikayet edicez neler cekdi oglum yaaa ama simdi cok sükür iyi.bu yaz izinde kesdirdik simdi cok cok iyi yavrum iki eziyet birden cekdi neyseki gecdi...sizin yavrucaklar nasil umarim hersey yollundadir...
hepinizi öpüyorum insallah firsat buldukca yine sizlerle olucam insallah allaha emanet olun...

,
slm canım çok geçmiş olsun şükür ki atlatmış yavrum
bizler bildiğin gibiyiz canım allaha şükür bi yaramazlık yok

günaydın güzel baaayanlar

Günaydın canım
nasılsın

,
slm canım çok geçmiş olsun şükür ki atlatmış yavrum
bizler bildiğin gibiyiz canım allaha şükür bi yaramazlık yok

Günaydın canım
nasılsın
evet canim allaha sükür atlatdik.iyi oldunuza sevindim.ilaydayi öpüyorum masallah cok tatli olmus.;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…