inşallah canım, sabırsızlıkla bekliyorum :90:
iiinnşaallllllllaaaahhh seneye birtanem
yaramazlıkta kesinlikle sınır yok
valla pasta çok güzeldi ama çok çok fazla gıda boyası vardı, bu kadar çok olduğunu bilseydim hiç sipariş etmezdim, neyse bir kerelik yaptırdık :)
gelince ısırırsın o zaman :) gelsin ben de Ceren'i ısıracağım ama kıyamıyorum kiiii :84:
günaydın kızlar nasılsınız
gülçinim canım benim iyi olmana sevindim benedde herşey yolunda tatlım allaha şükürler olsun azcuk grip olmuştum daha iyiyim bugün benim kadar mevya yiyen yoktur heralde sabah gözümü açtığımda yiyor olmama rağmen hasta olmuşum düşünn artık
oooyyyyyyy annesi sen benim prensesime maymun deme yaaa bal o bal maşallh kuzuma
kızlar dün tartıya çıktım çıkmaz olaydım 62 kilo olmuşum ben hayatımda 6 lı rakamlara gelmemiştim günden güne şişiyorum ama bu sefer hesin kararlıyım zayıflıcammmm bu sefer biticek bu iş çok sinirlerim bozuldu kendimi kötü hissediyorummm
günaydın kızlar nasılsınız
gülçinim canım benim iyi olmana sevindim benedde herşey yolunda tatlım allaha şükürler olsun azcuk grip olmuştum daha iyiyim bugün benim kadar mevya yiyen yoktur heralde sabah gözümü açtığımda yiyor olmama rağmen hasta olmuşum düşünn artık
oooyyyyyyy annesi sen benim prensesime maymun deme yaaa bal o bal maşallh kuzuma
ablam canım allah razı olsun sağol duaların için çoköpüyorum rüzgarı ve seniiii
hilalcim sağol canım önerilerini dikkate alıcam bugün daha iyiyim şükürler olsun sen nasılsın eren nasıl
kızlar dün tartıya çıktım çıkmaz olaydım 62 kilo olmuşum ben hayatımda 6 lı rakamlara gelmemiştim günden güne şişiyorum ama bu sefer hesin kararlıyım zayıflıcammmm bu sefer biticek bu iş çok sinirlerim bozuldu kendimi kötü hissediyorummm
KizLaaar bende dün bebegime kavusdum ..
erken dogumla 32+5 haftamda dogum yapdim
bebegim suan küvezde solunum ciyazina bagali ..
kücük oldugu icin kendi basina nefes almakda zorlaniyor ..
henüz kucagima alamadim kizimi ama bu sabah gittim yanina boncuk boncuk kara gözerliye bakiyordu
dua edin bize kizlar bi an önce kucagima alayim sag saglim melegimii ..
Artık dogurmak ıstıyorum .Guzel kızım cok nazlı. 8ınde sunı sancı verılecek bu gıdısle.
KizLaaar bende dün bebegime kavusdum ..
henüz kucagima alamadim kizimi ama bu sabah gittim yanina boncuk boncuk kara gözerliye bakiyordu
sanırım doldurmuşsun 40 haftayı canım ne kadar geçti ?
amaaaan hiç sorma... ilk zamanlarda kayınvalidemin lokantasına gittiğimizde bir şeyler vermeye kalktılar, ki ben onlara sakın bir şey vermeyin dediğim halde, nasıl sinirlendim anlatamam, "böyle yaparsanız bir daha getirmem, olur biter, özleyen eve gelir" dedim ve o son oldu, bir daha kimse benden habersiz kimse su bile vermiyorbekle beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebekkkkkkkkkkkkkk
braavooooooablam devam et böyle valla karalı görünmek çok önemli zira duymamazlıktan gelmeyi çok iyi biliyolar bu kaynana ve görümceler benimki 50 kere söylememe rağmen kendi kaşığından bişeyler vermeler çeşmeden su içirmeler vs.beni çileden çıkarttı yazın
canım çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, havalar çok sakat, o yüzden oluyor zatengünaydın kızlar nasılsınız
ablam canım allah razı olsun sağol duaların için çoköpüyorum rüzgarı ve seniiii
hilalcim sağol canım önerilerini dikkate alıcam bugün daha iyiyim şükürler olsun sen nasılsın eren nasıl
geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda kucağına alırsın, sabret, bu bebişinin iyiliği için biliyorsun :) dualarımız seninle :)KizLaaar bende dün bebegime kavusdum ..
Geç olsun da güç olmasın diye bir sözümüz vardır, o iyi olsun annesi, alacaksın kucağına, doya doya öpüp koklayacaksın :) Allah yardımcın olsun canım, merak etme dularımız seninle :)iyi dilekleriniz icin cok sagolun kizlaar ..
Hastaneden bu sabah cikdim .. birazdan yine gidecegim ..
Kizim malesef hala küvezde vede ne zaman cikacagi belli degil dedi dokdor ..
enfeksiyon kapmamasi icin bi süre daha cikarmicaklarmis ..
Annesi sütü birakmak icin her gün ugrayacagim kizimin yanina ..
daha bi kere bile doya doya alamadim kucagima bu gidisle yavruma iyice hasretim artacak gibi ..
dualarinizi esirgemeyin ..
günaydın gülçinimmm nasılsın cnaımmm ceren nasılll
Tünaydınnnnn yavruuuuuuuuuuuuu
iyi canım sen nasılsın
neler yapıyorsun
nasıl gidiyor diyet+spor işleri?
Takımda gördüm seni şeker vermeye başladınmı?
cerende iyi cancağızım ellerinden öper hatta ısırırı
bende iyiyim meleğim şükürler olsun napalım be kuzum çalışıyoz diyet yapıyoz
iyi gidiyor galiba verdim tartılmadım ama hissediyorum perşembe günü tartılıcam
bakalım ne ka gitmişşş umarım bu sefer başarılı olurum
oyyy yerim ben onuuu bende kocaman öpüyorummm minik meleğimi
sende yoğunsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?