nurum merhaba canım naıslsın niyemi tutu miğrenin canım çok geçmiş olsun umarım uzun sürmez
ilayda nasıl bir yaramazlık yok canım fatoş ameliyat olmuş haftayada arasımız olucak galiba başkada birşey yok canım
ariefecim saol canım benim allah razı olsun annem gelecek kayınvalidem var çok ,ş€ükür b atlatsak...aman iii olun bacım...,
,nurcum geçmi,ş€ olsun tatlım
herkese günaydınn
kızlaaarrrrrrrr bugün EREN imin doğum günü benim bebişim de abi oldu artıkçok şükür allah ıma vay be geçen sene bu zamanlar doğum sancılarıyla boğuşuyordum ne çabuk geçmiş zaman allah ım hepimizin bebişlerine sağlık mutluluk ve uzun ömür versin inş.
Hala geçmedimi kriz???
3:
olsun sağlıklı olsun da vermesin napalım canım o benim.... hiçbişi olmaz vermezsem de hep beğenilen biri oldum ben farketmez cicim
evet büyüdü benim bebeğim de şükür ee yaşlancaz nasılsa napam
gülçinim canım nerelerdesin sen ya uğramadın ne zmandır iyisin demi ceren nasıl
teşekkür ederim canımın içi çok şükür veriyorum kiloları inşallah istediğim kiloya ulaşırım
iyiyim canım şükür bir yaramzlık yok iş yoğunluğu işte ne olsun
Canım kriz şekli geçtide hala hafif hafif bi ağrım var
Beğenilen biri olma ne kadar mutlu edici bir his değilmi şekerciğim....
Evet elinde sonunda yaşlanıcazzz
Canımın içi buralardayım ben tatlım ama gelen giden yazan eden olmayınca benimde içimden gelmiyor yazmak yoksa her daim taipteyim buraları Allaha şükür bir sorunda yok herşey yolunda...
Seni bu haftada tebrik ediyorum güzelcim bak yavaş yavaş gidiyor kilolar inşallah hedefine ulaştığında hamilelik haberini duyarız çifte bayram olur
Kriz şekli geçtiyse iyiye gidiyor bu durum demekki
Tekrar geçmiş olsun canım....
canımm benim hoşgelsin nasılsın nasıl oldu ameliyat yerin arasıma çok geçmiş olsun fatoşcum inşallah çabuk toparlanır bu günleride geride bırakırsınız maşalalh paşaya koca adam olmuş ya yaşına giricek baksanaarkadaşlar merhaba nasılsınız klavye bozuktu yazamaıyodum okuyup çıkıyodum...
arası götürdük ama soğuk algınlığı geçmemiş antibiyotiğe başladık çok şükür keyfi ii aama huzursuzdeğil burnu yıkalı nasıl bişi anlamadım haliyle ameliyat yine kaldı haftaya kadar antibiyotik kullanacaz bende gidiyom hala doktora gün aşırı pansumana onun dışında şükür iyiz...oğlum kararalı yaşını kutluycak öle ameliyat olacak şaka maka oğlumun doğum günü geldi teyzoşları 11 gün kaldı ne çabuk geçti geçen sene bu zamanlar hastanede yatıyodum..
günaydınlar nasılsınız inşalalh biri gelirde cevap verir...topiğin hali içler acısı...
Beğenilen biri olma ne kadar mutlu edici bir his değilmi şekerciğim....
Evet elinde sonunda yaşlanıcazzz
Canımın içi buralardayım ben tatlım ama gelen giden yazan eden olmayınca benimde içimden gelmiyor yazmak yoksa her daim taipteyim buraları Allaha şükür bir sorunda yok herşey yolunda...
Seni bu haftada tebrik ediyorum güzelcim bak yavaş yavaş gidiyor kilolar inşallah hedefine ulaştığında hamilelik haberini duyarız çifte bayram olur
Kriz şekli geçtiyse iyiye gidiyor bu durum demekki
Tekrar geçmiş olsun canım....
arkadaşlar merhaba nasılsınız klavye bozuktu yazamaıyodum okuyup çıkıyodum...
arası götürdük ama soğuk algınlığı geçmemiş antibiyotiğe başladık çok şükür keyfi ii aama huzursuzdeğil burnu yıkalı nasıl bişi anlamadım haliyle ameliyat yine kaldı haftaya kadar antibiyotik kullanacaz bende gidiyom hala doktora gün aşırı pansumana onun dışında şükür iyiz...oğlum kararalı yaşını kutluycak öle ameliyat olacak şaka maka oğlumun doğum günü geldi teyzoşları 11 gün kaldı ne çabuk geçti geçen sene bu zamanlar hastanede yatıyodum..
günaydınlar nasılsınız inşalalh biri gelirde cevap verir...topiğin hali içler acısı...
canımm benim hoşgelsin nasılsın nasıl oldu ameliyat yerin arasıma çok geçmiş olsun fatoşcum inşallah çabuk toparlanır bu günleride geride bırakırsınız maşalalh paşaya koca adam olmuş ya yaşına giricek baksanaşimdiden doğum günü kutlu olsun canım sağlıklı uzun ömürler nasip etsinnmevlam
malesef artık kimse gelmiyor böyel oluncada benimde içimden yazmak gelmiyor kuru kuruya
canım canımmm özledimm senim iyi olamana sevindim aynen canım gelen giden yok yazan yok benimde içimden gelmiyor bakıp çıkıyorum
sağol canım çok teşekkür ederim evet gidiyor yavaş yavaşçok şükürr aminn aminnn inşallah gülçinimm çok öpüyorum seni ve minik meleğimii
arkadaşlar merhaba nasılsınız klavye bozuktu yazamaıyodum okuyup çıkıyodum...
Selam canım
nasıl gidiyor bakalım
şükür kriz şekli geçti gülüm ara ara hafif bi ağrım var o kadar
Bilgisayardan uzaklaşınca daha iyi oluyor canım
iyiyim canim sen nasilsin pasan nasil masallah büyümüsdür...Tekrardan selam
gülçincim valla gözünün içine baktığım için oluyo inanmazsın odana çıkınca ağlıyo diye tualete gidemiyom soğuk çıkmasın diye daha napım bacım gece çok üstünü açıyo ondan oluyo galiba örtüyom ama..
Evet ya zaman su misali ah canım o günleri görcemmi inşallah canım analı oğullu bi iyleşseydik...siz nasılsınız ceren prenses nasıl son halinin fotosunu koysana
gönülcüm hoş geldin canım nasılsın?
hilal kimse uğramıyo artık açıyom hep aynı sayfa canım nasılsın ordada soğuktur dimi hava eren nasıl?
selam kızlar nasılnız?yüksekovada 10 gündür net yoktu gelemedim daha doğrusu önce bizim net gitti
sonra yüksekovanın kaldım öyleama şöyle bi göz attım zaten 3-4 kişi anca gelmiş 2 sayfa kaçırmışım iyisiniz inş.bir sorun yoktur öptüm hepiniziiiiiiii
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 15+6 haftalık hamileyim bir oğlum olucak alllah kısmet ederse
herkeze slm nasilsiniz canlarim ben ve oglusum iyi sükür bizde hersey yolunda..varmi sizlerde bir degisiklik???
Tekrardan selam
gülçincim valla gözünün içine baktığım için oluyo inanmazsın odana çıkınca ağlıyo diye tualete gidemiyom soğuk çıkmasın diye daha napım bacım gece çok üstünü açıyo ondan oluyo galiba örtüyom ama..
Evet ya zaman su misali ah canım o günleri görcemmi inşallah canım analı oğullu bi iyleşseydik...siz nasılsınız ceren prenses nasıl son halinin fotosunu koysana
Tekrardan selam
gönülcüm hoş geldin canım nasılsın?
hilal kimse uğramıyo artık açıyom hep aynı sayfa canım nasılsın ordada soğuktur dimi hava eren nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?