canım canım nasılsın ya özledim seni ne var ne yok kuzum çokmu yoğunsun ya biz buyıl çabuk toparladık sen tekdin değilmi neyse toparla işleri dönn lütfen .bende iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok bildiğin gibi bitanemcanlarım ciğerlerim kuzu sarmalarım benim
çok yoğun bir çalışma döneminden çıktım ve size yazıyorum güzellerriiimmmmm
nasılsınız bakalım güzel anneler ve anne adayımız arifem....
Herkesler iyimi keyifler yerindemi bakalım?
ah canım sorma ya grip diye ertelendi biliyon iyleşti arayacaz sizi demişlerdi iki hafta aramadılar çocuk iydi halbuki bu pazar için getirin diye aradılar çocuğun pazar r sabahı yine burnu akmaya başladı götürdük nezle yine yapamayız dediler yine ilaç burun damlası geldik kuullanın hafta içi arayacaz dediler öle işte iyi allaha şüküronun dışında ceren kuzu nasıl bayağıdır foto eklemiyon eklsene görelim prensesi...
hu huuuu ya noldu buralaraa..
çooook uzun zaman sonra yine yeni yenideeen... Taşındım evimde internet henüz yok vede işyerinde de yasaklı site giremedim canlarım...ama sizi çok özledim... Nasılsınız? Ne var ne yok bakıyım?
hoşgeldin canım naıslsın ya bizde özledik artık kimseler uğramaz oldu canım neyse sude nasıl kocaman olmuşur miniğin yani evin hayırlı olsun sağlıkla otur canım
Kanserden Ölen Emma Bombeck Ölmeden Hemene Önce Yazmış...okuyunuz
"Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben olmadığım zaman her ş...ey kötüye gidecek diye düşünmezdim..
Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..
Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer, şömineyi yakmak isteyen birisi olduğunda ona engel olmazdım.. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..
Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..
Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum..
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..
Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..
Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..
Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..
Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme..
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç..
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..
Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım..
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için Allah'a
şükredin.. Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.. Umarım her
gününüzü değerlendirirsiniz.."
ah canım sorma ya grip diye ertelendi biliyon iyleşti arayacaz sizi demişlerdi iki hafta aramadılar çocuk iydi halbuki bu pazar için getirin diye aradılar çocuğun pazar r sabahı yine burnu akmaya başladı götürdük nezle yine yapamayız dediler yine ilaç burun damlası geldik kuullanın hafta içi arayacaz dediler öle işte iyi allaha şüküronun dışında ceren kuzu nasıl bayağıdır foto eklemiyon eklsene görelim prensesi...
hu huuuu ya noldu buralaraa..
çooook uzun zaman sonra yine yeni yenideeen... taşındım evimde internet henüz yok vede işyerinde de yasaklı site giremedim canlarım...ama sizi çok özledim... nasılsınız? ne var ne yok bakıyım?
canım canım nasılsın ya özledim seni ne var ne yok kuzum çokmu yoğunsun ya biz buyıl çabuk toparladık sen tekdin değilmi neyse toparla işleri dönn lütfen .bende iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok bildiğin gibi bitanem
meleğim nasıl nasıl gidiyor kreş maceraları
Arifecigim merhaba,
Yazida anlatilanlar gercekten dogru. Rabbimizin bize bahsettigi her an icin sukretmemiz lazim ve O'ndan bir an bile kalbimiz gafil olmamali. Hersey icin Rabbimize sonsuz sukurler olsun.
Canim nasilsin? Yazismayali cok uzun zaman oldu. Bende bugun Rabbimizin bize bir mucize daha bahsettigini ogrendim ve siz sevgili dostlarimla paylasmak istedim sevincimizi. Rabbim her dileyen mumin kardesime nasip etsin bu mutlulugu. Senide, buradaki tum eski dostlarimida opuyorum. Allah'a emanet olun.
Sen yaşıyorsun demek
hoşgeldin ay balam yeni evin hayırlı uğur olsun sonunda aldınız demek güle güle oturun hep iyi günler görün inşallah....
Ayrıcadaaaaa
kartepeye kadar geliyorsunda bir alo demiyorsun hanımefendi alacağın olsun
Arifecigim merhaba,
Yazida anlatilanlar gercekten dogru. Rabbimizin bize bahsettigi her an icin sukretmemiz lazim ve O'ndan bir an bile kalbimiz gafil olmamali. Hersey icin Rabbimize sonsuz sukurler olsun.
Canim nasilsin? Yazismayali cok uzun zaman oldu. Bende bugun Rabbimizin bize bir mucize daha bahsettigini ogrendim ve siz sevgili dostlarimla paylasmak istedim sevincimizi. Rabbim her dileyen mumin kardesime nasip etsin bu mutlulugu. Senide, buradaki tum eski dostlarimida opuyorum. Allah'a emanet olun.
Canlarımmmmmm ben geldim nasılsınızzzz
hay allah ya şansa bak neden sürekli hasta oluyor bu çocuk canım yaa evde olduğu halde bizim ceren bile kreşe gittiği halde artık alıştı bünyesi eskisi gibi hasta olmuyor çoookkk şükürr....
ceren kuzuda iyi tatlım nasıl olsun bildiğin gibi işte
foto eklemiyorum çünkü nazar denen şeye inanıyorum ama sırf siz görün diye eklerim yakınlarda yine son şımarık hallerini....
Sen yaşıyorsun demek
hoşgeldin ay balam yeni evin hayırlı uğur olsun sonunda aldınız demek güle güle oturun hep iyi günler görün inşallah....
Ayrıcadaaaaa
kartepeye kadar geliyorsunda bir alo demiyorsun hanımefendi alacağın olsun
Canım benimmmmmm bende seni özledimmm bebekimmmmmm
bu yıl işler böyle canım her yıl işler çoğalıcak bizde git gide ithalaat yapıyoruz ya ihracata da başladık bu yıl kendi üretimlerimizide satmaya başlıyoruz o yüzden işler çoğalıyor çok şükür....
ceren iyi kreş macerelarına her gün bir yenisi ekleniyor kuzucuğun
bir gün yanağı yolunmuş geliyor kreşten hanım efendi neymiş kız arkadaşlarından birisi ile kapışmış o cereni yolmuş cerende onudüşün daha şimdiden...
Bir keresinde de ceren hanım sınıfın aralanmış kapısından kaçmaya çalışan çocuğun parmaklarını kapıyı sıkıştırmış maymunnn
Mutfağa kaçıp kaçıp aşçı teyzesinden yemek istiyormuşşşş mama mama diye
sanki evde aç kalıyor yaaaa rezil eder insanı bu çocuklar rezillll....
bunlar aklıma ilk gelenler cnaım daha neler var neler
canımmmmm hoşgeldin gönülcüm nasılsın tatlım
canım bir mucizeden bahsetmişsin hayırdır nedir bu mucize???
canımmm nasılsın? Yusufum nasıl? hiç göremiyorum seni artık kader ortağım. o kadar bekledik bak şimdi kocaman oldu bebişlerimiz Allaha şükür. bir mucize daha derken Yusufa kardeş mi geliyor yoksa?
ama bi sor bi sor neden :) kocacım çıkarken kartaltepeye Boluya gidicez dedi süprüz oldu banadanereye gideceğimi bilsem haber vermezmiyim baalaaam.. yazın maşukiyede kahvaltıya gidicez beraber gelmeyen eşek olsun
sağol canım aldık çok şükür minicik kutu gibi bi ev. face yasak göremiyorumda seni.. çok özledim vallacerenim nasıl? affet beni löööö.....
Canim merhaba, ooo sen beni unutmussun:)) Ben gonul degil Menzil Gulu:)) Ikinci bebis geliyor ins. mucizemiz o. Cok uzun zamandir yazismadik. Nasilsin, Ceren nasil?
ne soracam beee ne soracaaammmmmm
bu yazda geliyordun hesapta inanmıyorum sanaaaaa
eşşek oldun sen zateeeee
minicik kutu gbi ev ama sizin dimi allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin kuzucum
bende çok özledim ceren iyi yeni fotolarını ekledim albüme bakarsın....
sude hanım nasıllar iyilermiii
yok bebeğim yaaa ne unutması
ben ezbere yazdım senin adını okumadan gönül sandım seni neremden uyduruyorsam artık
wwaaaayy süpperrrr kaç aylık hamilesin kıssss demek yusufçuk abi olcek desene e yavrucum sen zor hamile kalıyordun diye hatırlıyorum ben anam bu hamilelikte kanamalı sorunlu geçmez inşallah canım
ara ara gir kendinden haber ver tatlım....
umarım güzel bir hamilelik geçirirsin...
nasılsınız bakalım
arifem nasılsın? nasıl gidiyor tatlım
gülçin baktım çirkinin resimlerine kırbirkere maşallah noel anneye yerim ben onu
menzil gülü hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
yüce rabbim tüm istiyenlere içindede arifemede nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?