Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

canım canım nasılsın ya özledim seni ne var ne yok kuzum çokmu yoğunsun ya biz buyıl çabuk toparladık sen tekdin değilmi neyse toparla işleri dönn lütfen .bende iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok bildiğin gibi bitanem
meleğim nasıl nasıl gidiyor kreş maceraları

canım fatoşum nasılsın bitanem arasım yinemi hasta oldu ya geçmiş olsun canım
hayırlısı olsun bu arada senin amleiyat yerin geçtimi canım sen iyi olki arasada iyiğ bakasın
hadi çok öpüyorum seni

hoşgeldin canım naıslsın ya bizde özledik artık kimseler uğramaz oldu canım neyse sude nasıl kocaman olmuşur miniğin yani evin hayırlı olsun sağlıkla otur canım

hoşgeldin canım naıslsın ya bizde özledik artık kimseler uğramaz oldu canım neyse sude nasıl kocaman olmuşur miniğin yani evin hayırlı olsun sağlıkla otur canım

çok şükür balım idare ediyoruz işte.. sağolasın canım eşyasıydı ıvırıydı zıvırıydı hala yapılacak birsürü şey var yavaş yavaş yerleşiyoruz ama. Sude çok iyi teyzesiii.. büyüyor konuşuyor bıcır bıcır.. hala anane ve dedesi bakıyor :) bizde sabah bırakıp akşam alıyoruz. sen nasılsın canım benim?

Kanserden Ölen Emma Bombeck Ölmeden Hemene Önce Yazmış...okuyunuz
"Hayatımı yeniden yaşayabilseydim eğer;
Hastayken yatağa girer dinlenirdim. Ben olmadığım zaman her ş...ey kötüye gidecek diye düşünmezdim..
Gül şeklindeki pembe mumu saklamaz yakardım..
Daha az konuşur, ama daha çok dinlerdim..
Yerler kirlense, masa örtüm lekelense bile daha çok arkadaşımı akşam yemeğine davet ederdim..

Oturma odasında TV seyrederken, patlamış mısır yer, şömineyi yakmak isteyen birisi olduğunda ona engel olmazdım.. Yerler leke olacak diye korkmazdım.. Bana gençliğini anlatmaya çalışan dedeme daha çok vakit ayırırdım.. Kocamın sorumluluklarını daha çok paylaşırdım..

Saçım bozulmasın diye, arabanın camının açılmasını önlemezdim..
Eteğimin lekelenmesine aldırmadan çimlere otururdum..
TV seyrederken daha az, hayata bakarken daha çok ağlar ve gülerdim.. Ömür boyu garantilidir denilen hiçbir şeyi satın almazdım..

Hamileliğimin bir an önce sona erip, doğum yapmayı dilemek yerine, hamile olduğum her anın tadını çıkarır ve içimde bir canlı yaratmanın ne kadar harika olduğunu fark ederdim.. Bu o kadar nadir bir olay ki.. Mucize gibi bir şey..

Çocuklarım beni öpmek istediklerinde, asla "Önce git ellerini yüzünü yıka" demezdim.. Onlara daha çok "seni seviyorum", ondan da daha çok "özür dilerim" derdim..
Ama başka bir hayat verilseydi en çok yapacağım şey; her dakikasını değerlendirmek olurdu..

Dikkatle bak.. Gerçekten gör.. Yaşa.. Vazgeçme..
Küçük şeyler için şikayet etmekten vazgeç..
Bana benzemeyenler, benden daha çok şeye sahip olanlar ve kimin ne yaptığı beni ilgilendirmezdi..
Bunun yerine, ilişkilerimi güçlendirmeye çalışırdım..
Sahip olduğunuz ruhsal, fiziksel ve duygusal her şey için Allah'a
şükredin.. Tek bir hayatınız var ve bir gün sona eriyor.. Umarım her
gününüzü değerlendirirsiniz.."​

Arifecigim merhaba,

Yazida anlatilanlar gercekten dogru. Rabbimizin bize bahsettigi her an icin sukretmemiz lazim ve O'ndan bir an bile kalbimiz gafil olmamali. Hersey icin Rabbimize sonsuz sukurler olsun.

Canim nasilsin? Yazismayali cok uzun zaman oldu. Bende bugun Rabbimizin bize bir mucize daha bahsettigini ogrendim ve siz sevgili dostlarimla paylasmak istedim sevincimizi. Rabbim her dileyen mumin kardesime nasip etsin bu mutlulugu. Senide, buradaki tum eski dostlarimida opuyorum. Allah'a emanet olun.

Canlarımmmmmm ben geldim nasılsınızzzz

hay allah ya şansa bak neden sürekli hasta oluyor bu çocuk canım yaa evde olduğu halde bizim ceren bile kreşe gittiği halde artık alıştı bünyesi eskisi gibi hasta olmuyor çoookkk şükürr....

ceren kuzuda iyi tatlım nasıl olsun bildiğin gibi işte

foto eklemiyorum çünkü nazar denen şeye inanıyorum ama sırf siz görün diye eklerim yakınlarda yine son şımarık hallerini....

Sen yaşıyorsun demek

hoşgeldin ay balam yeni evin hayırlı uğur olsun sonunda aldınız demek güle güle oturun hep iyi günler görün inşallah....

Ayrıcadaaaaa
kartepeye kadar geliyorsunda bir alo demiyorsun hanımefendi alacağın olsun

Canım benimmmmmm bende seni özledimmm bebekimmmmmm

bu yıl işler böyle canım her yıl işler çoğalıcak bizde git gide ithalaat yapıyoruz ya ihracata da başladık bu yıl kendi üretimlerimizide satmaya başlıyoruz o yüzden işler çoğalıyor çok şükür....

ceren iyi kreş macerelarına her gün bir yenisi ekleniyor kuzucuğun
bir gün yanağı yolunmuş geliyor kreşten hanım efendi neymiş kız arkadaşlarından birisi ile kapışmış o cereni yolmuş cerende onu düşün daha şimdiden...

Bir keresinde de ceren hanım sınıfın aralanmış kapısından kaçmaya çalışan çocuğun parmaklarını kapıyı sıkıştırmış maymunnn

Mutfağa kaçıp kaçıp aşçı teyzesinden yemek istiyormuşşşş mama mama diye
sanki evde aç kalıyor yaaaa rezil eder insanı bu çocuklar rezillll....
bunlar aklıma ilk gelenler cnaım daha neler var neler

canımmmmm hoşgeldin gönülcüm nasılsın tatlım

canım bir mucizeden bahsetmişsin hayırdır nedir bu mucize???

ama bi sor bi sor neden :) kocacım çıkarken kartaltepeye Boluya gidicez dedi süprüz oldu banada nereye gideceğimi bilsem haber vermezmiyim baalaaam.. yazın maşukiyede kahvaltıya gidicez beraber gelmeyen eşek olsun
sağol canım aldık çok şükür minicik kutu gibi bi ev. face yasak göremiyorumda seni.. çok özledim valla cerenim nasıl? affet beni löööö.....

Son düzenleme:

canımmm nasılsın? Yusufum nasıl? hiç göremiyorum seni artık kader ortağım. o kadar bekledik bak şimdi kocaman oldu bebişlerimiz Allaha şükür. bir mucize daha derken Yusufa kardeş mi geliyor yoksa?

Son düzenleme:

Canim merhaba, ooo sen beni unutmussun:)) Ben gonul degil Menzil Gulu:)) Ikinci bebis geliyor ins. mucizemiz o. Cok uzun zamandir yazismadik. Nasilsin, Ceren nasil?

canımmm nasılsın? Yusufum nasıl? hiç göremiyorum seni artık kader ortağım. o kadar bekledik bak şimdi kocaman oldu bebişlerimiz Allaha şükür. bir mucize daha derken Yusufa kardeş mi geliyor yoksa?

Sagol canim ben iyiyim cok sukur. Yusuf buyudu abi oldu. Dun cok ateslendi, butun gece atesliydi, hep dusurmeye calistik. Bugun ilk is dr. a goturucez ins. Senin melegin nasil, sen nasilsin? Yusufa ins. kardes geliyor.

ne soracam beee ne soracaaammmmmm
bu yazda geliyordun hesapta inanmıyorum sanaaaaa

eşşek oldun sen zateeeee

minicik kutu gbi ev ama sizin dimi allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin kuzucum

bende çok özledim ceren iyi yeni fotolarını ekledim albüme bakarsın....
sude hanım nasıllar iyilermiii

Canim merhaba, ooo sen beni unutmussun:)) Ben gonul degil Menzil Gulu:)) Ikinci bebis geliyor ins. mucizemiz o. Cok uzun zamandir yazismadik. Nasilsin, Ceren nasil?

yok bebeğim yaaa ne unutması
ben ezbere yazdım senin adını okumadan gönül sandım seni neremden uyduruyorsam artık

wwaaaayy süpperrrr kaç aylık hamilesin kıssss demek yusufçuk abi olcek desene e yavrucum sen zor hamile kalıyordun diye hatırlıyorum ben anam bu hamilelikte kanamalı sorunlu geçmez inşallah canım
ara ara gir kendinden haber ver tatlım....
umarım güzel bir hamilelik geçirirsin...

Canim evet Yusufta bayagi ugrasmistik hamile kalmam icin. Buda plansiz oluverdi. Canim ins. dua edin, bundada ins. plasenta previa olmam. Eh artik darisi sizlerin basina diyelim:))

Günaydın kızlar nasılsınız

menzilgülü canım hoşgeldin naıslsıın uzun zaman oldu görüşmeyeli taha nasıl kocaman olmuştur artık
bu arada çok tebrik ederim canım tahaya kardeş geliyormuş rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahh
arada gel yine canım hbaersiz bırakma bizleri öpüyorum seni ve tahayı allaha emanet olun canımm

gülçinim canım nasılsın ooo maşallah işler ilerleiyor desene rabbim hayırlı kazançlar versin inşallah hayırlı olsun canım
oyyy yerim ben onu kuzum benim mama istiyormuş heee akıllı kızım benimmm yalnız ben okurken kendimi gülmekten alamdım ne munzurluklar yapmış öyle tatlı cadım benim
kızzz ne kadar tatlı olmuş ceren maşallah allah nazarlardan kem gözlerden saklasın kuzucuğu bayıldım kırmızılarda çok yakışmış hani elma şekerime çok öpüyorum onu gülçinimm anladın sen ne yapcağını

nasılsınız bakalım

arifem nasılsın? nasıl gidiyor tatlım

gülçin
baktım çirkinin resimlerine kırbirkere maşallah noel anneye yerim ben onu

menzil gülü
hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

yüce rabbim tüm istiyenlere içindede arifemede nasip etsin

canım iyiyim şükürler olsun iyi gidiyor fatoşum bir yaramazlık yok hamd olsun
ay canım allah razı olsun sağol duan için inşallah rabbim bana da nasip eder
sen nasılsın aras nasıl iyileştimi paşam

Iyiz arifecim senden allah razı olsun ne demek arifecim valla hep ediyom dua...arastan iyi teyzesi çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…