Iyiz arifecim senden allah razı olsun ne demek arifecim valla hep ediyom dua...arastan iyi teyzesi çok şükür...
günadyın kızlar hayırlı haftalar nasılsınız bakalımmm
jerror canım nasılsın cemre nasıl her zaman bekleriz :)
Canim evet Yusufta bayagi ugrasmistik hamile kalmam icin. Buda plansiz oluverdi. Canim ins. dua edin, bundada ins. plasenta previa olmam. Eh artik darisi sizlerin basina diyelim:))
Bu arada daha cok yeni, hesaplamalarima gore 5. haftaya girmis olmaliyiz.
gülçinim canım nasılsın ooo maşallah işler ilerleiyor desene rabbim hayırlı kazançlar versin inşallah hayırlı olsun canım
oyyy yerim ben onu kuzum benim mama istiyormuş heee akıllı kızım benimmm yalnız ben okurken kendimi gülmekten alamdım ne munzurluklar yapmış öyle tatlı cadım benim
kızzz ne kadar tatlı olmuş ceren maşallah allah nazarlardan kem gözlerden saklasın kuzucuğu bayıldım kırmızılarda çok yakışmış hani elma şekerime çok öpüyorum onu gülçinimm anladın sen ne yapcağını
gülçin baktım çirkinin resimlerine kırbirkere maşallah noel anneye yerim ben onu
canlarım ne deseniz haklısınız sizlere yazamadım ama hep takipteydim cemre malum yürümeyi iyice ele aldı koşuyo desem yeridir ve çok yaramaz bir kızçeeee sabahtan akşama kadar dötüm yer görmüyo desem yeridir işten ayrılalı yani kapanalı 4 ay oldu ben zamanın nası geçtiğini anlamadım
fırsatım oldukça yazıcam ama yine takipte olucam .hepinizi çok öpüyorum.. çok özledim herkesi
istersemezsenizde gelmem sohbetlere...canınız saolsun ne deseniz haklısınız hepimiz bahanelerle gelmedik gelemedik ... bu topiğin emekçileri olarak ne deseniz yeridir ne günler yaşadık sizinle
canım iyiyiz sen nasılsın ehliyetini aldınmı eğer alldıysan hayırlı olsun rabbim kaza bela vermeden kullanmak nasip eylesin.. cemreyle gezip dolaşıyoruz artık özgürlük onun elinde olduğundan heryere gidebiliyoruz yürümezken öyle olmuyodu zorlanıyodum bi yere çıkmaya şimdi ise işde yok tüm günlerim onun hızına yetişmekle geçiyooo dişlerimiz geç çıkıyo onunda sıkıntıları oluyooo ama herşeye rağmennn hayat çok güzel geçiyoooo sizleride çok özledim bu samimiyetime inanıcağınızı umuyorum çok öpüyorum seniiii her şeyi kafana takmama boyutuna geçebilmene son derece sevindim
gülçinim canım günaydın
ne güzel canım işler yolunda işte rabbim hayırlı bol kazançlar nasip etsin inşallah
ama sende uğra merak ediyom ben sizi yaw nur filiz ablada yok artık sen bilirsin iyilermi ilaydayla rüzgar nasıl selam söle benden özledim onları öpüyorum kocaman
kendinide fazla kaptırma işlere canım çok yorma kendini çok öpüyorummm meleğimiii
Bebekiiiimmmm günaydın fıstıkım
evet canım işler yoğun hele b hafta dahada yoğun malum ay başı
uğruyorum hayatım hatta sırf sen ve buraya gelen diğer arkadaşlar için cerenin yeni fotolarını ekliyorum albüme görün diye
valla hayatım nurla bende artık eskisi gibi görüşemiyorum ama 13. takıma geliyor arada profiline bak görürsünoraya geldiğinde göre demekki herşey yolunda
Filiz ablamla görüşüyorum gün aşırı o yi maşallah rüzgarda iyi paşa büyüdüğü için hep onun peşinde gelemiyor topiğe tatlım yaaa... ama ilk görüşmemde selamını iletirim.
valla kendimi kaptırıyorum canım işe ya bir dalıyorum çalışmaya bir bakıyorum yemek gelmiş öğlen olmuş bazen inan yemek yemeyi unutuyorum o derece çiziyorum kafayı çalışırken
eee senin zayıflama işleri nasıl gidiyor de bakiimmm hedefe az kalmış
günaydın canımın içi nasılsın bu sabah
ay yedin kendini kuzum iş iş diye senin kadar iş aşkı biri daha görmedimmben
ekle tabi annesi arife teyzesi büyük bir zevkle bakıyor kuzucuğun resimlerine beni mahrum etme bu güzellikten
hımm anladım canım inşalalh nurda iyidir
zayıflama işleri iyi gidiyor şuan reglim duraklama dönemine girdim haftaya tatile çıkıcam biraz aksadı ama dönüşüm muhteşem olucakkkkkşeyyy tabi inşallhhh
heee ya yedim bitirdim kendimi kıs ben yıllardır böyleyimmmmm
neredeyse 10 yıldır çalışma hayatının içindeyim ve her iş yerimde böyle kendimi kaybederim çalışırken
böyle birini görmediysen bak bana işte
aaaaa kışın ortasında ne tatili kuzu hayırdır???
o zamann sana kocaman bir maşallah canımmm
yazadan kalan 1 haftalık iznimi kullanıcam canım normal bir tatill
huuuu huuu ben geldim yakalayamasamda yazem dedim
nasılsınız kıslarrrrrr
gülçin iş manyaklığı güzel insan işini sevince çok daha güzelll bende öle olduğum için anlıyorum seni heleki minicikken kızçemi bırakmamdanda belliydi
gülçin bide merak ettim herkes ikinciye hamişşş yada düşünüyor senin bir fikrin varmı sen ne zaman cerene kardeş düşünücen ben yaş konusunda kararsızım ben 4 yaşını doldursun öyle hamiş olıyım diyorum herkes 3 yaş arası iyi 2 yaşını bikaç ay geçsin yap diyolar ama benim gözüm korkuyooo
ama ben bide yaşım geçmesin diyede düşünmüyoo değilim ama valla korkmuyoda değilim yaş 29 oldu napcemi bilmiyom ama büyük ihtimalle hazır cemremle özgürlüğüme kavuştum kurtardı kendini bunun tadını çıkarıyım daha iyiii
merhaba canlar nasılsınız bakalımm
jerror canım aslında aman aman bişiler yapmadım ben ekmek hamur işi sıfıra indi makarna pilav belli nlerde çok az yedim sebze ve meyve tüketiyoruım bol bol ve tabiki spor spor spor canım bu sayede verdim ama bu aralr biraz saldım tatil dönüşü toparlanıcam inşalalhhhh daha vermem gereken kilolar var malumm
ohh maşallah size 1.yi büyüttünüz ikinci bebiş için planlar yapıyorsunuz hee hadi bakalaım hayırlsı
benim sıpa bi gelsin 2. hemen yapıcamm hatta3.yü darısı başımaaaaaaaaaaaaa aminnn
canım benim verdiğin bilgiler için sağolasın bende denicem bakalım nolucekkk bebiş konusuna gelincede rabbim ilk sana nasip etsin derim çünkü sen önceliklisin dualarımda bebek sevgisinin biride bir onuda ondan ilk önce sana sevinelim içtenlikle derim ben 2 . ciyi düşünüyorum diyemicem ama bu fikirler hep çevremden gelenler bende ona dayanarak gülçine soru yönelttim bende henüz öyle bir fikir yok öncelikle kızçem bu temmuz bi 2 yşını doldursunda 3 ün sonlarına belki diyorum ama kesin değil hiçbişey bide şusuda var rabbim 2. ciyi nasip ederse diyelimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?