merhaba kızlar, geçmişi okuyamadım, aşağı yukarı okumam gereken bir on sayfa var ama vakit kaybetmeden yazayım dedim, umarım herkes iyidir ve bir yaramazlık yoktur... bugün Gülçinimle konuştuk telefonda da bir gel kendinden haber ver dedi, ben de bir fırsat bulup geldim... oğluşumla vakit nasıl geçiyor anlamıyorum, hayat gailesi falan derken bir baktım ki aradan bayağı zaman geçmiş, inşallah yakın bir zamanda tekrar aranıza katılacağım, halletmem gereken işlerim var, onları halledince geleceğim canlarım... hepinizi çooooooook öpüyorum ve çoooooooooook seviyorum
merhaba canlar nasılsınız bakalımm
gülçinim canım haklısın yine temizlik yapıcam hiç durmucam ama sonra tatile gitcez plan da değişiklik yaptık inşalah bursaya gideceğiz bakalım kısmet çok merak ediyorum orayııı
hadi bakalım gülçiim çok açma sen arayı cerene bişr kardeş yakışırrrrrrrr
hayırlısı olsun tatlımmmmm allah gönlünüze göre versinn
yok canım öyle bi düşüncem şu an için de etrafımın ettiği laflardan yola çıkarak bu suali sana da bi sorıyım dedim ama sen bendende karmaşıksın anacımmmmm kıs seninde anlattıklarına göre çok zor ama bişi dicem ayıp olmazsa sen çalışmazsan çok zor bi durum yaşarmısınız mazur gör bu merakımı bazen etrafım çoçuk herşeyden önemli eskiden çalışmayıp geçinen bir sürü aile var onlar çoklu aile olmanın tadını çıkartıyolardı şimdiki nesilse çalışamam korkusu ile çoçuk düşünmüyo diyolar buna bende dağilim hatta ben 2. uzun zaman düşünmicem yeni işe başlayıp çalışıcam dedim diye bu laflarıda duydum bi yönden hakklılar bi yönden değiller diye düşünüyorum böyle giderse tek çoçukla kalıcam seneler uçup gidecek diyorum
benim fıstıkım nasıl annesi kreşte neler yapıyo neler öğrenmiştir kimbilir senide bebişimide çok öpüyorum
selam naıslsınız baklaım kızlarr
hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun rabbim dualarınızı kabıl etsin inşallahh
gülçinimm nasılsın
gezdik canımm mudanya hariç daha çok merkezde zaman geçirdik ama o hanlara bayıldım gerçekten zevkle oturdum zaman su gibi aktı anlamadım hiç camileri türbeleri gezdik çok güzeldi huzur dolu bursayı çok beyendim ben güzel bir şehirrrrrr ceren naıslsın sağlığınız sıhatiniz yerindedir inşallah
teyzeleri müjde oğlumkurtuldu
slm arkadaşlar bizim arap saçına dönen ameliyatımız çok şükür yapıldı..biz aslında pazar ararlar pazartesi yaparlar diyorduk ama perşembe günü aramışlar eşimi gece 10 akadar getirin yatış yapacaz gribi yoksa gelin demişler...zaten hazırdı herşeyi eşim geldi çıktık perşembe yatış yaptık cuma günü ameliyat oldu paşaşm...
saat 11.30 da girdi tam 2 saat sürdü direk yoğğun bakıma aldılar bebeklerde öle yapılıyomuş durmuyolar diye doktoru ameliyat çok güzel geçti dar olan damarı aldık genişleri birleştirdik hiç bi sorun yaşanmadı bu gece yoğun bakımda kalacak annesini yarın çağırırız eve gidin dedi..sorun yoğun bakıma ihtiyacı yoksa gidin dedi...bez istediler sadece bezini verdim kapıdan belki görürürm dedim nerde eve gelmiycektim amam annemler geldi yengem annem babam boşuna bekleme yarın servise alınca sabah erkenden gelelim dediler...neyse arası bıraktık orda geldik eve 9 gibi aradım nasıl diye yoğun bakımı adam idare eder neden noldu dedim bi sorun mu var yok ağlıyo sadece durmuyo dedi nasıl dursun yavrum eli kolu bağlı neyse kapadım telefonu odadan çıktım eşimi aramışlar evet annesi burda noldu bişimi oldu dedi arkadaşlar dedim çocuğa bişi oldu oan yaşadıklarımı anlatamama ölücektim elim kolum boşaldı titremeye başladım meğrsem çok ağlayımuş durmamış sabah değil şimdi çıkarıcaz annesi gelsin diye aramışlar neyse hemen çıktık yoğun bakımın kapısında bekliyoruz içerden sesi geliyo hasta bakıcı getirdi hasta bezinin içinde çıplak sonda takılı burnunda mide koruma hortumu ayağında damar yolu serum gidiyo odasına indik hemşiresi geldi hemen elini kolunu bağlayalım dedi burnundaki hortuma asılıyodu bizi gördü bi nazlanma ağlama sonra sakinledi...o gece öle arar arar uyanık arar ara uyudu sabah vizitten sonrada burnundaki hortumu çektiler.. beslemeye başladık sade meyve suyu süt su 1 gün öyle beslendi ertesi günde çorba yoğurt pzartesi herşeyi verebilirsin dediler...çok şükür ters bişide olmadı kusma filan narkozdan dolayı acıık geceleri ateşlendi çok yüksek değildi aldığıyla çıkardığını takip ettiler dün sondasını çektiler taburcu olduk evimize geldik..eve geldik yürümüyo ee 4 gün ayaklar bağlı yavrum kuş gibi beli kaykıla kaykıla yürümekte istiyo ama akşamına düzeldi yürüyoda çok şükür keyfide iyi...1 ay sonra hem cerrahi hem nefroloji kontrolu var...böle işte
aras ameliyata gitti yalnızım kimseyi almıyolar servise orda beklemem lazım eşim aşağıda aldılar götürdüler asansörün kapısında yıktı kıyameti başladı ağlamaya okadar ağladımki bayılcaktım oturdum dua ettim ama çok zorbişi insan illaki kötüsünü düşünüyo amam buda geçti çok şükür benim GÜÇLÜ oğlum bunuda atlattı...
DUA EDEN SİZ CANIM ARKADAŞLARIMA OĞLUMUN TATLI TEYZELERİNE BİNLERCE TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN İYİKİ VARSINIZ...SİZİ ÇOK SEVİYORUZ...
ALLAH KLİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN EVLAT ACISI YAŞATMASIN HERKESİN EVLADINI BAĞIŞLASIN...
bizde 26. haftamızdayızaz kaldı oğluşuma kavuşacağımız günü iple çekiyoruz :)
şafak 6 :) ptesi kanatsız meleğime kızıma kavuşcm inş
bakalım nsl olck :) anlatırım burdan olanları
selam kızlar
gülçinim canım hoşbulduk hemde ne iyi canım stres falan kalmadı kuş gibiyim şükürler olsun tatil gibisi yok iyi olmanız asevindim canım rabbim sağlık versin huzur versin öpüyrum sizii kocamn kocaman
çok saolun teyzeleri allah şükür atlattık bizde sizi öpüyoruz...
günaydın
hepimizin cuması mübarek olsun dularınzı kabul olsun inşallahhhhh
kızlar ilk bebeğimi kaybettim kalp atışları durdu.şimdi yine hamileyim 5 hafta 2 günlük ama kahverengi lekelenmelerim oldu progestan verdi onu kullanıyorum fitil olarak şimdi yok artık şükürler olsun.. am bu sabah karnımda şişlikle uyandım bu normal mi? hamileliğin ilk zamanlarında böyle şişlik olur mu lütfen yardım edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?