hee gül bakam sap gibi kaldım burda hiç gülmedim ben ama.......... :bbo: kaydirigubbakcemile3
slm kızlar ne o durgunuz bgün galiba..p.tesi malum gün aışmak sıkıcı olur dimi.? kızlar bende ürekli sızlanıyorum ama ne yapayım sürekli bir sıkıntı oluyor buna da şükür ..biliyorsunuz burnum tıkalı diyordum hala devam ediyor ama tuzlu su yaptıktan sonra açıldı bu sefer sürekli burnum akıyor iyice sümüklü oldum ama gece olunca tıkanma yeniden başlıyor anlamadım bu işi ,,aksi gibi bademciklerim şiş zor yutkunuyorum ne yapacagımı şaşırdım ilaçta alamıyorum sıkıntılı bir durum anlayacagınız..
ösledim güselim gel bi öpem seni Şeniz
nerde görüştünüz uleyn!!!!!!!!!!
hoşbulduk canım geç cvp verdim biraz ama idare et artık kaydirigubbakcemile3hoşgeldin canımmmm
ne var beee neeeeeeeeeee
ne bağırıyon :mymeka:
dünürüm hoş geldin nassen
gerçi biz senle görüştük emme olsun adettendir ben yine soram kaydirigubbakcemile3
slm kızlar ne o durgunuz bgün galiba..p.tesi malum gün aışmak sıkıcı olur dimi.? kızlar bende ürekli sızlanıyorum ama ne yapayım sürekli bir sıkıntı oluyor buna da şükür ..biliyorsunuz burnum tıkalı diyordum hala devam ediyor ama tuzlu su yaptıktan sonra açıldı bu sefer sürekli burnum akıyor iyice sümüklü oldum ama gece olunca tıkanma yeniden başlıyor anlamadım bu işi ,,aksi gibi bademciklerim şiş zor yutkunuyorum ne yapacagımı şaşırdım ilaçta alamıyorum sıkıntılı bir durum anlayacagınız..
süperim dünürzemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3
biliyim kııııı :roflol: :roflol: :roflol:
:lepi:
ediyorum canım çok sağolsağol canım bende iyiyim çok şükür herşey yolunda canım bi yaramazlık yok
sadece çok uykum var bugün ayılamadım hala
günaydın beyazcım nasılsın canım oy maşallahh zeynebin dişlerimi çıkıyor artık
o kadar büyüdülermi inşallahh çok fazla rahatsızlanmadan çıkar incileri meleğinin
beyazcım ne çok işin var bacım allah yardımcın olsun
günaydın canım nasılsınn inşallahh tanisyonun normlae döner canımm ama sende dikkatli ol insan kendi kendinin doktorudur unutma
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canımm
inşallah canım başka şeye gerek kalmaslm canımcım
hakkında hayırlısı tatlım umarım bu kadarla kalır
heeee ya gülo aramızda yatıyor evet sabahları pek bir keyifli oluyorlar maşallah zemuszemus
evet canım bayramda ordayız sen kendini sıkıntıya sokma gülüm yaa seni görmüş oluruz napalım eşinlede başka sefere tanışırız artıkın sağlık olsun biz sadece burcuya değil sana ve özgeyede gelicez tatlım diğer taraftan konuşuruz bir ara müsait olduğunda yerimseniben
allah sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah meleğini :Saruboceq:
hilal naber nen hoş geldin
haftasonu çok beklemişsin burda koptum nen sana
biz burdayken sen gezmelere git sonrada gel bekle haktır sana kaydirigubbakcemile3
ooyyyy gülüm kıyamam pazartesi sendromu var o yüzdendir canikom
canım geçmiş olsunslm kızlar ne o durgunuz bgün galiba..p.tesi malum gün aışmak sıkıcı olur dimi.? kızlar bende ürekli sızlanıyorum ama ne yapayım sürekli bir sıkıntı oluyor buna da şükür ..biliyorsunuz burnum tıkalı diyordum hala devam ediyor ama tuzlu su yaptıktan sonra açıldı bu sefer sürekli burnum akıyor iyice sümüklü oldum ama gece olunca tıkanma yeniden başlıyor anlamadım bu işi ,,aksi gibi bademciklerim şiş zor yutkunuyorum ne yapacagımı şaşırdım ilaçta alamıyorum sıkıntılı bir durum anlayacagınız..
:lepi:
kıss bizim damat 18 günlük olmuş he wwaawww kaydirigubbakcemile2
yıkadınmı kıs damadımı heeç :ecrin_bebek:
iyyim canımcım sen nassenncanım nasılsın mirac paşa nasıl
canolar ben geldim napiosunuzzzz:lepi:
nan ceren ne yapayım dogrudur dediginde baksana habire birşey oluyor neredeyse bu grip 2 senedir yoktu bende şimdi çıktı işin kötüsü ilaçta alamayınca çekiyorsun..neyse ıhlamur içeyim bari burcunun dedigi gibi..burcu ne haber gıı ?ızlar ya göbek düşmeden yıkadınız dimi siz nasıl yıkadınız dikkat etmek gerekirmiş çünkü..
aayyy allahım yaaaa haşin erkekim benimm teyzesi yesin onun çükünüüü kaydirigubbakcemile3he ya büyüdü kayınnası
yıkadık üç defa ağlamıo yıkanırken ama çok korkuo tutuncak yer arıo düşcek sanıyo kaydirigubbakcemile3
iyiyim yeawrummm sen napişşopuyorumnanaktan özümmmmmmmmmm napıon gııı
iyiiym canım arifem naıslsın cnmsağol canım bende iyiyim çok şükür herşey yolunda canım bi yaramazlık yok
sadece çok uykum var bugün ayılamadım hala
günaydın beyazcım nasılsın canım oy maşallahh zeynebin dişlerimi çıkıyor artık
o kadar büyüdülermi inşallahh çok fazla rahatsızlanmadan çıkar incileri meleğinin
beyazcım ne çok işin var bacım allah yardımcın olsun
günaydın canım nasılsınn inşallahh tanisyonun normlae döner canımm ama sende dikkatli ol insan kendi kendinin doktorudur unutma
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn canımm
hoşgeldin şekerslm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmzemuszemus
tamam canı konuşuruz detaylıslm canımcım
hakkında hayırlısı tatlım umarım bu kadarla kalır
heeee ya gülo aramızda yatıyor evet sabahları pek bir keyifli oluyorlar maşallah zemuszemus
evet canım bayramda ordayız sen kendini sıkıntıya sokma gülüm yaa seni görmüş oluruz napalım eşinlede başka sefere tanışırız artıkın sağlık olsun biz sadece burcuya değil sana ve özgeyede gelicez tatlım diğer taraftan konuşuruz bir ara müsait olduğunda yerimseniben
allah sağ salim kucağına almak nasip etsin inşallah meleğini :Saruboceq:
hilal naber nen hoş geldin
haftasonu çok beklemişsin burda koptum nen sana
biz burdayken sen gezmelere git sonrada gel bekle haktır sana kaydirigubbakcemile3
ooyyyy gülüm kıyamam pazartesi sendromu var o yüzdendir canikom
geçmiş olsun cnmslm kızlar ne o durgunuz bgün galiba..p.tesi malum gün aışmak sıkıcı olur dimi.? kızlar bende ürekli sızlanıyorum ama ne yapayım sürekli bir sıkıntı oluyor buna da şükür ..biliyorsunuz burnum tıkalı diyordum hala devam ediyor ama tuzlu su yaptıktan sonra açıldı bu sefer sürekli burnum akıyor iyice sümüklü oldum ama gece olunca tıkanma yeniden başlıyor anlamadım bu işi ,,aksi gibi bademciklerim şiş zor yutkunuyorum ne yapacagımı şaşırdım ilaçta alamıyorum sıkıntılı bir durum anlayacagınız..
zeynep de öyleydi cnmhe ya büyüdü kayınnası
yıkadık üç defa ağlamıo yıkanırken ama çok korkuo tutuncak yer arıo düşcek sanıyo kaydirigubbakcemile3
göbek düşmeden yıkadık cnm bizdenan ceren ne yapayım dogrudur dediginde baksana habire birşey oluyor neredeyse bu grip 2 senedir yoktu bende şimdi çıktı işin kötüsü ilaçta alamayınca çekiyorsun..neyse ıhlamur içeyim bari burcunun dedigi gibi..burcu ne haber gıı ?ızlar ya göbek düşmeden yıkadınız dimi siz nasıl yıkadınız dikkat etmek gerekirmiş çünkü..
beyazzz kız ndettinn bugun çok işin varmış ben okurken yoruldum
halledebildinmi cicim
canolar ben geldim napiosunuzzzz:lepi:
he ya büyüdü kayınnası
nan ceren ne yapayım dogrudur dediginde baksana habire birşey oluyor neredeyse bu grip 2 senedir yoktu bende şimdi çıktı işin kötüsü ilaçta alamayınca çekiyorsun..neyse ıhlamur içeyim bari burcunun dedigi gibi..burcu ne haber gıı ?ızlar ya göbek düşmeden yıkadınız dimi siz nasıl yıkadınız dikkat etmek gerekirmiş çünkü..
aayyy allahım yaaaa haşin erkekim benimm teyzesi yesin onun çükünüüü kaydirigubbakcemile3
iyyim canımcım sen nassenn
paşamda iyi maşallah uyyo şimdi
opuyorumnanaktan özümmmmmmmmmm napıon gııı
selam kızlar ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?