yasemin senin ikinci haberını de alabiliriz artık sanırsam sen bayağı buyuttun heralde :) saka saka
eski sayfalara bende gırıp cıkıyorum ne fırlamalıklar neler neler kutlamalar bıle yapmışız dimi o kadar yoğun olmasada yınede görüşmeye calışıyoruz işte ben en firarilerden biriyim mesela ama net yoktu evde yoksa herkes tek tek aklımdaydı
hayırlı günler öncelikle topiğe baya uğrayan olmuş neşem büyütmüş paşayı maşallah menzilimde ikinciye hamileymiş hayırlı uğurlu olsun
arifem seninde iyi olduğunu okudum rabbim dahada iyi etsin.... gülçin fatoş filiz abla yasemin neşe menzilgülü daha ismini yazmadığım tüm dostlarım hepinizi kocaman öpüyorum
ben çok sevdiğim işimden ayrılmak zorunda kaldım çünkü 6 aylıkken bırakmakla 2 yaşında bırakmak bir olmuyomuş
kızımın sert tepkileri oldu dr umuz uzun sürebilir dediii yemiyo içmi,yo bide üstüne kusuyodu dr psikolojik dedi bana hiç yüz vermiyodu eşimle ortak karar aldık hiçbişeyin kızımdan öte olamayacağını çıkmam gerektiğini düşündük şimdi ise kızım hiç bişey olmamış gibi normale döndüüüü yani analı kızlı yola devam edicez buna çok mutluyum tabi ama yanı sırada iş açısından burukluk var ...benden haberler bu kadar
canım hakkında hayırlısı olsun.. sonuçta kızından önemli değil.. (durumun varsa) valla Allaha şükür benimki dedeye aşık... sendromunu dedesiyle atlatıyo.. ki hafta içi de beni istemediği trip yaptığıda oluyor. ama napıyım en azında borcum bitene kadar çalışmak zorundayım.. allaha şükür normale de dönmüş...
canıım nasılsın demek ayrıldın işinden hayırlısı olsun bebişle için herseye değer benimde imkanım olsa düşünebilirdim ama imkansız zaten erken bıraktığım için bir sıkıntı yaşamadım evdende cıkmaım babaanne bize geldi rahattım yani ama annenın büyütmesi gibi hiç biri olmaz tadını cıkar kızının op onu benım ıcınhayırlı günler öncelikle topiğe baya uğrayan olmuş neşem büyütmüş paşayı maşallah menzilimde ikinciye hamileymiş hayırlı uğurlu olsun
arifem seninde iyi olduğunu okudum rabbim dahada iyi etsin.... gülçin fatoş filiz abla yasemin neşe menzilgülü daha ismini yazmadığım tüm dostlarım hepinizi kocaman öpüyorum
ben çok sevdiğim işimden ayrılmak zorunda kaldım çünkü 6 aylıkken bırakmakla 2 yaşında bırakmak bir olmuyomuş
kızımın sert tepkileri oldu dr umuz uzun sürebilir dediii yemiyo içmi,yo bide üstüne kusuyodu dr psikolojik dedi bana hiç yüz vermiyodu eşimle ortak karar aldık hiçbişeyin kızımdan öte olamayacağını çıkmam gerektiğini düşündük şimdi ise kızım hiç bişey olmamış gibi normale döndüüüü yani analı kızlı yola devam edicez buna çok mutluyum tabi ama yanı sırada iş açısından burukluk var ...benden haberler bu kadar
tamam tamam sakaydı zaten Allah isteyene versin bende ikinciyi şimdilik düşünmüyorum cocuklar tam oyun cağında sureklı eglence istiyorlar zaten napalım iyi olsunlar seve seve oynarız kendine ii bak ufaklığı op benım ıcınaman balım şaka olarak kalsın....zor valla... benimde taşındım sonra tekrar taşındım net yoktu net olduğunda da boş vaktim yoktu... hamişken böyle düşünmüyordum ama şimdi bide sude melis büyüdü sürekli oyun istiyor. ancak iş yerinde fırsat bulursam bakıyorum geçmişi okuyorum özlüyorum....
Canım benim, sağolasın. Allah hepimize kolaylık versin :) Evet bir tane içime sinen bir kreş buldum, inşallah iyi olur. Sen nasılsın? Seni ve oğluşunu çok öpüyorum canım :)Cok tesekkur ederim Filiz ablacigim. Amin... Allahim sanada her isinde kolaylar versin. Ruzgari anlatmissinda, bizimkide ayni seninki gibi. Butun gun imkani yok birsey yapmama izin vermiyor. Eger yapmaya devam edersem kiziyor beni cekistiriyor dahada olmazsa birseyleri bir yerlere vuruyor, dokuyor, asabilesiyordu. Bizde krese verdik. Kendi kendine yetmeyi ogrensin, arkadaslar edinip, oynasin diye. Ikimiz icinde cok iyi oldu. Ben o gelene kadar islerimi hallediyorum, oda butun gun ilgisiz kalmamis oluyor. InsaAllah sende iyi bir kres bulabilirsin. Senide Ruzgarida opuyorum. Allaha emanet olun...
evet hayatım, en kötüsü kararsızlık dönemiydi zaten ama bir kere karar verince insan rahatlıyor...canım filizim zorda olsa bı kararı vermek ve uygulamak en zoru ama huzur istiyorsan sart yoksa bı cok insan bu cendereden kurtulmayı istediği halde yinede alışkanlıkta mutsuz huzursuz sürdürüyor evliliğini
sen cok güçlü bı kadınsın ruzgar cok sanslı senin gibi bi annesi olduğu için eşinin sonunda anlayışlı olup
en azından bu son durumda daha anlayışlı davranmasına sevindim bundan sonra goruşsek ya çok özledim o günlerimizi deli gibi muhabbet ederdik kendine ii bak gülçincimde gelmiyor pek artık buraları bayağı ıssız
canıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm... sen de iyi ki varsın güzelim, iyi ki tanımışız seni :)Nasıl özlemişim burayı.....
Yıllardır görmediğin can dostunu bir anda karşında görür mutlu olursun ya içinde tarifi imkansız bir sevinç olur öyle oldu ilk anda sayfalara bakışım ve devamında gözlerim dolarak içim burkuldu...
Neler paylaşılmadıki bu sayfalarda neler konuşulmadı neler yaşanmadıki
Hepiniz iyiki varsınız kızlar iyiki sizleri tanımışım.
Eskisi kadar sayfalar hızlı akmasada arada bir uğramanız bile yetiyor artık ne yapalım.....
ben de seni öpüyorum güzelim :)hayırlı günler öncelikle topiğe baya uğrayan olmuş neşem büyütmüş paşayı maşallah menzilimde ikinciye hamileymiş hayırlı uğurlu olsun
canııııııııııımmmmmm... tekrar tekrar kutluyorum... ne çabuk geçti zaman değil mi? neleeeeeer neler yaşandı, ş,mdi geriye dönüp bakıyorumda aslında kısacık bir zamana neler sığdırmışız diyorum... sağlık ve mutluluk dolu nice nice yaşlar diliyorum canım :) kuzumu da öpüyorum :)Kızlarrrr dokuz ay boyunca benimle burada gün gün herşeyi paylaştınız. Şimdi kimi geliyor kimi gelmiyor bazısı unuttu bile burayı ama olsun.
Hepinizin bende ayrı yeri vardır ve özelsinizdir.
Canlarım kuzucuk doğalı bu gün tam 2 yıl oldu.... 2 yaşına girdi cerenim bu gün
Darısı tüm bekleyenlerin vede isteyenlerin başına sağlıkla sıhhatle inşallah....
Öpüyoruz sizi mucxxxxxxx.....
oooo özgecim nasılsın hoşgeldin bende çok özlüyorum hemde çokgülçiiiiinnnnn, filiz ablaaaaaaaaaaaaaa, nuuurrrrr, arifeeeeee, burcuuuuuuuuuuuuuuuuuu kızlarrr sohbetinizi çok özledim içimizin kaynadığı hergün buluştuğumuzu günlerimizi çok özledim... öpüyorum sizi
merhaba aynurcum nasılsın canım çok geçmiş olsun allah birdaha göstermesin inşallah şimdi nasıl cemre keyfi yerinde değilmihepinize kocaman merhabalar .. herkes iyidir umarım . ben hamd olsun iyiyim diyim bariii... biraz kötü günler geçirdim ama kötününde iyisi diyip hamd olsun diyim kızım rota mikrobunu bi şekilde kaptı ve 8 tane serum yedi hastanede geçirdiğimiz süre zarfında serumun iğnesini çıkarmasın diye babası ile ben öldük bittik diyebilirim şükür çok iyi şuan...
aşısını vurdurduğumuz için hafif atlattık 4 gün değil 15 gün yatan bebekler oluyomuş...onun haricinde tek sıkıntım kızımın boğaz bölgesi hassas 2 ayda bir boğaz enfeksiyonu kapıyo dr anneye çekmiş hemen faranjit oluyo dedi onun dışında ben gayet iyiyim kızımla tüm günün nasıl geçtiğini anlayamıyorum çok hareketli bir bebek sadece yemek yerken oturuyo ....
canım arkadaşlarım sizler nasılsınız
özgem özgem
bende çok özledim o günleri ama herkes hayat telaşında buralar unutuldu bile bebeğim yaaa baksana aylardır bir sayfa bile ilerlemedi eskide kaldı o günler :):):) Neyseki bizler farklı şekillerde hala görüşebiliyoruz :):):)
Aynurum canım
çok çok çok büyüüüüüüüüüükkkkkkkkk geçmiş olsun tatlım yaaa çok kötü olmuş buuuu allahım korusun meleklerimizi şimdi nasıl cemremiz iyimi bari rabbim bir daha yaşatmasın allahım hastanelere düşürüpte derman aratmasın....
Arada sırada gel yaz canım iyice koptu buralar zaten
gülçinim canımmm benim nasılsın bitanem ceren nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?