aman iyi tamam istemiyorum gerek yok :mymeka:
ya şekerler 2 gündür benim migrenim azdı napacağımı şaşırdım
ben kuzumun yanına gidiyorum kızlar dayanamıcam kendinize iyi bakın byeeeeeeeeee............
ne vuruyon nen sen :mymeka:
gelirsem oraya yolarım seni heeeeeeeeee kötükedihüso
ayyy canım benimmmmmm :teselli:
ne oldu birtanem yaaa senide bu hastalıklar bırakmadı bir türlü canım ya
yalnız bu baş ağrın sırf migren değilde kansızlıktanda olur canım haberin olsun
sen ne zaman gidiceksin serum taktırmaya?
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenooooooooooyyyyyyyyyyyy kuzummm kıyamam ben sana yaaaaaa
demek bu günde yoksun
yani bu günde hasret kalıcam sanaaaaaaaa mafoldumben
yak gel bildiğin ne varsaBEKLİYORUM SENİ BURDA ÖZGECİĞİMMMMM yerimseniben
sat gel gözüm yok para pulda
yalnız sanadır bu hasretim
dön gel vakitmiz daraldı
zaten şu yalan dünyada
gel inadı sevdiğim
evt canım ayneeennnnyerimsenibenözgecimm canım kolay gelsin sana balım inşallahh çabuk geçer bu hafta senin içinn
ohhhhhh iyi yapmışsın bitanem buldular seni sessiz oraya koş bunu yap arada lazım boşver
tontişimmmm hoşgelmişinnnnnnŞenizkızlarr gunaydınn ben geldimmmm opuyorumnanaktan
:jeyyar::jeyyar: çokmu belli oluyo bakimmmm bizi çapkın biziiiiii :1ninca::roflol::1shok: sizin aranızda benim bilmediğim ne var bakiim? şiirler, hasret dolu sözcükler, noluyor bakiim? :uhm:
mrb canımm hoşgeldinnngünaydın kıslarrrrrrr................
nurumm balımm hoşgelmişinnngünaydın şekerlerhihoyyyt
nasılsınız bakalım
wıyyyy :asigim::asigim:eeee biz aşıık olduk birbirimize bilmiyinmi :asigim: kaydirigubbakcemile3
ablacım özgecanla bundan sonra anlaşma şeklimiz bu yerimseniben
hoşçakal ablamm görüşürüzzzzkızlar ben bir duşa girip sonra da Cunda'ya gideceğim, sonra görüşürüz, hepinizi çok öpüyorum :)
canım adetten sonramı başladı senin bu baş ağrısı çünkü adet migreni die bişe varr öldürmüo süründürüo:teselli:ya şekerler 2 gündür benim migrenim azdı napacağımı şaşırdım
haftaya gel dedi canım bakalım bi gün sabah gidecez artık
slm kızlar nasılsınız sizi özledim sohbetinizi yaaa.. valla geçmişi okuyacaktım açtımda sayfayı ama sonuna gelene kadar kimseyi kaçırmak istemedigim için direk sona gelip yazmak istedim kötü bir şey yok degilmi? gülçincim sayfayı karıştırırken yazını gördüm cerenin enfeksiyonu temiz çıkmış maaşallah hadi bakalım gözümüz aydın kız maaşallah cerene kocaman olsun aman dilimi ısırayımda nazar degmesin. ek gıdaya geçiyormuşsunuz..büyüdü bıcırık demek...
dün de bir yere davetlydim oraya gittim akşam üzeri geldim yemek falan derken gelemedim.. bu arada feci kaşıyor göbegim ve korktugum başıma geldi bacagımı geçmiştim ama göbegim fena çatladı şuan kıpkırmızı çizgi çizgi haddinden fazla var ve birden çıktılar özellikle berra döndükten sonra birden oldu sanki yanıyor acıyor çogu zaman kaşıntıyı nasıl durduracam bilmiyorum gündüz engel olmaya çalışıyorum ama gece elim sürekli karnımda oluyor..lierac sürüp duruyorum doktorumun tavsiyesiyle..
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
canımmmmmmmmmmmmm bunalım bitirimler oluverdik yavrummmmŞeniz
yok yok sen sakin ol düzene girer meraklanma kendimden biliyorum
belki çok kişi söyledi bunu sana ama birde ben diyem kırkı çıktıktan sonra inan yavaş yavaş normale dönüyor herşey ne hikmetse :sm_confused:
az kalmış kuzum yarı kırkınız olmuş bile zemuszemus
tontişimmmm hoşgelmişinnnnnnŞeniz:
öyle cnaımya sölüyolar duzene gırer dıye bakalım beklıyoruz bızde :)
dedıgın gıbı az kaldı 40 ımız cıkınca duzelır ınsallah :kedi:
cerencim berra iyi sanırım bi sıkıntı yok şimdilik zaten yeri daraldı kuzumun bazen geriniyor canım yanıyor o zaman...çatlak fena mahvetti karnımda aşagı dogru indigi için giydiklerimde tam denk geliyor çatlakların üzerine daha çok acıyor valla...ben yine kaçırmışım kızları....
bugun bende öle kıpır kıpırımmm zemuszemusheee ya sormaaa
ama bunalım deeeelim ben nen çok mutluyummmmmmmmmmm :lepi: :dance:
tontişimmmmmmmm iyiyim çalışıorum çok feci sen napiyosunnn:1hug:kuşummmm ösgemmmm napıyonnn sengözlerimebaksanab
bugun bende öle kıpır kıpırımmm zemuszemus
selam kızlar ben geldim
öyle ol zatii yavrum ben iyi isem sende iyi olcen ben kötüysem sende kötü
AŞK BUDUR :asigim: kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin kaynana mağduru naber yerimseniben
iyi bak kocan yanında ne güsel ben şu an ikisini de hasretle beklediğim için anca rüyalarda buluşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?