Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

gülçinim sen cerenin çişini nasıl bekledin nasıl alabildin tahlile vermek için zor olmuştur?

canım yaa bebişlerde poşet takıyorlar işte şeyine işeyince poşetin içine akıyor çişi
ama dediğin gibi zor oldu tam bir buçuk saat bekledik işesin diye cadım kaydirigubbakcemile3

kızlaaaaaaaaarrrrrrrrr bu günde bitti ve burda kimsecikler yok
neyse yarın umarım dahada güzel ve yoğun olur burası
ben kaçıyorum kızlar hepinize iyi akşamlaaaaaaaaaarrrrrrrrrr
kendinize iyi bakın anacım byeeeeee

ne biçim bir gün ya çok durgun geçmiş gerçekten halbuki benim çok canım sıkılıyor dolu dolu muhabbet olaydı güsel olurdu.....................

ayyy evet yaaa nerde bu millet nerde bu devlet herkes günaydın demiş sonrası yok anacım ne oldu konuşmayımı unuttunuz yoksa konuşacak şeymi bulamıyorsunuzzzzzzzzzz

ayyy evet yaaa nerde bu millet nerde bu devlet herkes günaydın demiş sonrası yok anacım ne oldu konuşmayımı unuttunuz yoksa konuşacak şeymi bulamıyorsunuzzzzzzzzzz

anacım malum ev işleri bitmek bilmiyo kaydirigubbakcemile3 zaten bu ev işlerini böle rahat rahat yapmamın son üç ayı sanırım bari sindire sindire yapam kaydirigubbakcemile3

anacım malum ev işleri bitmek bilmiyo kaydirigubbakcemile3 zaten bu ev işlerini böle rahat rahat yapmamın son üç ayı sanırım bari sindire sindire yapam kaydirigubbakcemile3

bencede bebiş doğunca iş miş hak getire ilk günler sürekli onunla olacaksın evi afedersin mok götürücek kaydirigubbakcemile3
sen şimdi rahart rahat yap işlerini kaydirigubbakcemile3

günaydınnnnnnnnnnn kızlar nasılsınız

günaydın fatoşcum nasılsın

özgecim nasılsın canımmm

jasminnn sanada günaydın nasılsın canım

gülçinnnnnnnn sanada günaydın bitanem nasılsın sabah sabh gurbaa güzeldi güldüm :))

bencede bebiş doğunca iş miş hak getire ilk günler sürekli onunla olacaksın evi afedersin mok götürücek kaydirigubbakcemile3
sen şimdi rahart rahat yap işlerini kaydirigubbakcemile3

valla ya aslında şimdiden yapmayıp pisliğemi alıştırsam kendimizi pis ortamda yaşamaya alışalım hehehekaydirigubbakcemile3

günaydın arifecim sağol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…