Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

ooooooooooyyyyyyyyyyyy kuzummm kıyamam ben sana yaaaaaa
demek bu günde yoksun
yani bu günde hasret kalıcam sanaaaaaaaa mafoldumben

yak gel bildiğin ne varsa
sat gel gözüm yok para pulda
yalnız sanadır bu hasretim
dön gel vakitmiz daraldı
zaten şu yalan dünyada
gel inadı sevdiğim

BEKLİYORUM SENİ BURDA ÖZGECİĞİMMMMM yerimseniben

evet canım haklısın zaten daha şimdiden dayanağım benim o inşallah kızımla beni güzel günler bekliyo hehehe çok çılgınlıklar yapıcaz onunla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet canım haklısın zaten daha şimdiden dayanağım benim o inşallah kızımla beni güzel günler bekliyo hehehe çok çılgınlıklar yapıcaz onunla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah canım inşallah
sağlıkla inşallah

evet gülçinim dediğin gibi zamanı var demekki nesenin iyi olmasına sevindimm inşallah onun içinde herşey çok güzel olucak biraz daha sabretcez nesecimmmm

jasminnnnn maşallah kızına canım allah nazarlardan saklasın kucağına aldığın günleride göstersin inşallah aminnn canımm inşallahh

özgecimm canım kolay gelsin sana balım inşallahh çabuk geçer bu hafta senin içinn
ohhhhhh iyi yapmışsın bitanem buldular seni sessiz oraya koş bunu yap arada lazım boşver

canlarım sağolun ya morel verdiniz saatte bir arıyorum işte haber alıyorum inşallah yoluna girer herşey

güzelim benim... hayırlısı olsun... güzel haberler alacağız inşallah senden :)
yok gülüm yok bitmez senin yoğunluğun... her hafta böyle, hasret kaldık sana :)

:1shok: sizin aranızda benim bilmediğim ne var bakiim? şiirler, hasret dolu sözcükler, noluyor bakiim? :uhm:

gülçinim sevindim canım maşallah kızının bişeyi yokmuş.allah bütün bebişlere saplık versin ya hastalıkları çok kötü oluyo benim yeğen gene hasta ateşler içinde yanıyo

filiz ablacım sen nasılsın ?ya hani sen öteki topikte liste yapıyordun kaçıncı haftada olduğumuzu görüyorduk 30 .lara geldim ben de çok şükür görsek gene olmaz mı?

günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.ben hamileliğim boyunca ilk defa rüyamda bebeğimi emziriiyodum süper bişeydi ya

günaydın halecim hoşgeldin nasılsın

sağol ablacımmm inşallah inşallahhh

günaydın hilalcim nasılsın hadi ya hala hastamı geçmiş olsun inşallah toparlanır yavrum

nur canım nasılsın

fatoşcum nasılsın canım tansiyonun nasıl ölçüyosun dimi düzenli bir şekilde

günaydın bitanem Şeniz ben iyiyim çok şükür .evet canım yeğen iyileşmişti gen hastalandı ya daha 20 gün geçmedi öncekinden hiçbişey yemiyor ondan herhalde

günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.ben hamileliğim boyunca ilk defa rüyamda bebeğimi emziriiyodum süper bişeydi ya

canımmm ya nasılsı allah ogunlerıde gosterıcek bak benım topişim suan emıyo bı yandan zemuszemus

günaydın halecim hoşgeldin nasılsın

ııyım canımmm sen nasılsın :hulya:

hoşgeldin canım topiş kızın nasıl baklım?

ayy ııyım canım nasıl olsun oldukca yaygaraı bı kızım var az once goguslerım yara ıcınde sılıkon meme ucu kullanıyorum onu yıkamay gıdene kadar morardı aglamaktann 2 daakka durmuyooo :ecrin_bebek: suanda gogsumde emişiyosss :kedi:

ben de çok gördüm canım öyle rüyalar bi tuhaf oluyo insan ama şimdi genelde koşişimi görüyorum mafoldumben

evet gülçinim dediğin gibi zamanı var demekki nesenin iyi olmasına sevindimm inşallah onun içinde herşey çok güzel olucak biraz daha sabretcez nesecimmmm

inşallaaaaaaaaaahhhhhhh canımmm
herşey çok güzel olucakkkkkkkk

canlarım sağolun ya morel verdiniz saatte bir arıyorum işte haber alıyorum inşallah yoluna girer herşey

oyyy canım benim kıyamazmışta kuzusuna yirim seni ben Şeniz

kızlarr gunaydınn ben geldimmmm opuyorumnanaktan

haleeeeeeeeee hoşgeldin kızzzzzzzz nabersinnnnnnnnn
kızın nasıl oldu yavrum iyimi?
alıştınızmı birbirinize?

:1shok: sizin aranızda benim bilmediğim ne var bakiim? şiirler, hasret dolu sözcükler, noluyor bakiim? :uhm:

eeee biz aşıık olduk birbirimize bilmiyinmi :asigim: kaydirigubbakcemile3

ablacım özgecanla bundan sonra anlaşma şeklimiz bu yerimseniben

günaydın kıslarrrrrrr................

hilaaaaaaaaaaallllllllllllllll naberrrrrrrrrrrrrr
hoş geldinnnnnnnnnnnnn a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…