gülçiiiiiiiiiiiiiiiinnn alıntı yapamıorum el at nen sınıf başkanısın senn :1hug:
kıslar ben bugunde çok yoğunummm şu hafta bi bitse rahatlıcam die umuorum amaaa bide 29 ekim tatili var tam süper olcakk kaydirigubbakcemile2 dün toplantı vardı bugun tescili olcak evrak hazırlıorummm...
dün çok gergindim millet önündeki işi uzatıo başka işleri olmadığı için iş yapalım gözükelim die büyük başlaraaa bende açtım ağzımı yumdum gözümüü ilk defa sesimi yükselttim ama baktım millet etrafımda pervane ne yalaka insanlar dedim yaaa samimiyetsizler diom içimden
ooyyy canım yaaa aynen dediğin gibi olmuş valla bütün hastalıklar pırtlayıvermiş hamişlikte ama işte hamilelikte vücuttaki bütün herşey bebeğe gidiyor ve anne elden ayaktan kesiliyor vücut direnci kalmıyor böylelikle var olan bir şey 1 yıl sonra çıkacaksa hamilelikte hemen pörtleyiveriyor sağlık olsun buna şükür bu günler de geçicek hayırlısı ile sen hele bir kızımızı doğur sağlıkla kucağına alda heğsi geride kalıcak o senin doktorun ilacın şifan olucak inşallah
doğruı evet doğduğu an aslında bir isim gelir aklınıza hatta direk seslenirsiniz bile o isimde kalır kaydirigubbakcemile3
evet canım haklısın zaten daha şimdiden dayanağım benim o inşallah kızımla beni güzel günler bekliyo hehehe çok çılgınlıklar yapıcaz onunla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güzelim benim... hayırlısı olsun... güzel haberler alacağız inşallah senden :)günaydın ablacım nasılsın
canımm ablam benimmm yeterki sen yapış ablaların bitenesii ablacım şimdi adetimi bekliyorumm sonuca göra kasımın 2.cumartesi allahın izniyle doktordayım kasım ayı yeni bir başlangıç yapıcam
inşallahhh şimdi doktora gidicem adetini bekle dicek bekliyoz bakalım herişte bir hayır vardır dimii
yok gülüm yok bitmez senin yoğunluğun... her hafta böyle, hasret kaldık sana :)gülçiiiiiiiiiiiiiiiinnn alıntı yapamıorum el at nen sınıf başkanısın senn :1hug:
kıslar ben bugunde çok yoğunummm şu hafta bi bitse rahatlıcam die umuorum amaaa bide 29 ekim tatili var tam süper olcakk kaydirigubbakcemile2 dün toplantı vardı bugun tescili olcak evrak hazırlıorummm...
dün çok gergindim millet önündeki işi uzatıo başka işleri olmadığı için iş yapalım gözükelim die büyük başlaraaa bende açtım ağzımı yumdum gözümüü ilk defa sesimi yükselttim ama baktım millet etrafımda pervane ne yalaka insanlar dedim yaaa samimiyetsizler diom içimden
ooooooooooyyyyyyyyyyyy kuzummm kıyamam ben sana yaaaaaa
demek bu günde yoksun
yani bu günde hasret kalıcam sanaaaaaaaa mafoldumben
yak gel bildiğin ne varsa
sat gel gözüm yok para pulda
yalnız sanadır bu hasretim
dön gel vakitmiz daraldı
zaten şu yalan dünyada
gel inadı sevdiğim
BEKLİYORUM SENİ BURDA ÖZGECİĞİMMMMM yerimseniben
günaydın halecim hoşgeldin nasılsın
sağol ablacımmm inşallah inşallahhh
günaydın hilalcim nasılsın hadi ya hala hastamı geçmiş olsun inşallah toparlanır yavrum
nur canım nasılsın
fatoşcum nasılsın canım tansiyonun nasıl ölçüyosun dimi düzenli bir şekilde
kızlarr gunaydınn ben geldimmmm opuyorumnanaktan
günaydın şekerlerhihoyyyt
nasılsınız bakalım
günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.ben hamileliğim boyunca ilk defa rüyamda bebeğimi emziriiyodum süper bişeydi ya
günaydın halecim hoşgeldin nasılsın
hoşgeldin canım topiş kızın nasıl baklım?
günaydın arkadaşlar nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.ben hamileliğim boyunca ilk defa rüyamda bebeğimi emziriiyodum süper bişeydi ya
evet gülçinim dediğin gibi zamanı var demekki nesenin iyi olmasına sevindimm inşallah onun içinde herşey çok güzel olucak biraz daha sabretcez nesecimmmm
canlarım sağolun ya morel verdiniz saatte bir arıyorum işte haber alıyorum inşallah yoluna girer herşey
kızlarr gunaydınn ben geldimmmm opuyorumnanaktan
:1shok: sizin aranızda benim bilmediğim ne var bakiim? şiirler, hasret dolu sözcükler, noluyor bakiim? :uhm:
günaydın kıslarrrrrrr................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?