hilalcim hoş geldin güzelim nasılsın
evet canım ya bu hafta yoğun geçiyor herkesin işi gücü ve burasıda durgun oluyor malesef
ne yapalım sağlık olsun herkes iyi olsunda nasıl olsa yine bir araya geliriz tatlım
sen nasılsın şekerim yiğenin nasıl oldu???
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:gülçin bişeyler söyle bu yükü kendim taşıyamıyorum noldu bize kaderin bir oynu mu yoksa? mafoldumben
aynen öyle bi tanemmmhilalcim hoş geldin güzelim nasılsın
evet canım ya bu hafta yoğun geçiyor herkesin işi gücü ve burasıda durgun oluyor malesef
ne yapalım sağlık olsun herkes iyi olsunda nasıl olsa yine bir araya geliriz tatlım
aayyyyy ben seni yerim yaaaa gülermisin ağlarmışınnn tontişimmmmŞeniz
:roflol::roflol:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aynen öyle bi tanemmm
canım ben o ilk ayda kalmamıştım ya ikinci ayda hep yedim her gün üç dört tane ve kaldım bilmiyorum onun etkisi olmuşmudur ama çocuğu olmayan bi arkadaşada tavsiye ettim ve oda yedi ve onunda yediği ilk ay oldu denemekte fayda var canım sonuçta doğal bişey hem çok kan yapıcı faydalı yani denemekten bişi kaybetmezsin canım inşallah işe yarar
iyiyim canım çok şükür sıkılıyorum sadece çıkabilirsem çıkıcam bugün biraz bunaldım evde hep otur ders çalış,tv izle hep aynı şeyler.........
yeğen dün tekrar doktora gitti idrar yolu iltihaplanmış ben tahmin etmiştim şeyini kaşıyıp duruyordu yavrum ama sakalımız yok ki sözümüz dinlensin bugün iyidir inş.inicem birazdan.........
sen nasılsın ?fıstık nasıl?
bizi bu hale getirenler utansın :)
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aynen öyle bi tanemmm
çok efkarlandım yawbugün topikte bide ferdi falan çalsın bari :)jilet yok mu uleynnnnnnnnnnn!!!!!!!!!! kaydirigubbakcemile3
gülçinim güzelim sen de yoğunsun zaar............
AMİNNNNNNNNN :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ayy evet her gün aynı şeyler her yeni gün bir öncekinin aynısı olunca sıkılır insan haklısın çık biraz dolaş değişiklik olur sanada
ayyy deme yaaa uufff nedir bu hastalık küçücük çocuklarda yaa minixik bedene şimdi antibiyotik giricek senağlama
ben iyiyim güzelim şükür yok bir yaramazlık fıstıkta iyi maşallah sabah oynaştık oynaştık yataktta kızımla sonra babasına havale ettim ve işe kaçtım kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende seni yiriiiiiiiiiiimmmmmmmmm Şeniz Şeniz
nen neyen gülüyon sen şimdi :dilcikar:
var anam var omamı yollıyım ben sana jilet kaydirigubbakcemile3
elimde bir iş var canım bitmek üzere o bittikten sonra baya bir rahatlıcam o yüzdfen hemen cevaplayamıyorum işe dalıyorum öğleden sonra büyük ihtimalle boş olucam zemuszemus zemuszemus
he valla çıkabilirsem çıkacam anasını satayım:)
evet ya yemediği antibiyotik kalmadı bıdığımın
tamam birazdan gene bakayım ozaman sen de rahatlamış olursun madem Şeniz
yolla yavrum yolla:içelim:
slm kızlar ben geldimmmm...
durgunuz anlaşılan hilal dur kız kesme kendini ara ara böyle oluyor maalesef..filiz ablamda yokmuş bu hafat sanırım herkeste bir yogunluk var.bende bugün ögleden sonra pazara gidecem sosyetik pazarına azcık evde çıkıp dolanayım degişiklik olur yalnız olmayacam zaten sonrada doktora bakalım bizim bıcırık nasılmış...
sizler nasılsınız?
slmmmmm kızlar nasılsınız bızlerde ıyıyız cok sukur....kaynanam gıttı :lepi::lepi:doguma kadar gormıcem artıkın....:lepi::lepi:annecıgımde yarın gelıyor...torununa ne guzel ciciler örmüş kızlar..cok duygulanıyorum ılk torunu ya içi gidio:çok üzgünüm:umarım hepınız ıyısınızdır hepınızı cok ozledım ben...bugun durgun topık bende sımdı herkes ordadır dedım...ama kımsecıkler yok:1no2:buarada safra kesesi ılacları kesti dr.11 gunumuz kaldı dıye kızlar cok heyecanlanıyorum korkuda var tabi....ara ara ugrarım topık e allah a emanet olun...coookkk öpüyorum sizi...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Merhaba kızlar, sizi buldum ...Sobeeeeeeeeeeeeee..Ceren söylemese hiç demiyorsunuz topluca iltica etmişsiniz buraya...Cezalısınız. Bana akşama kim kek çırpacak??? Çikolatalı istiyorum ona göre...Sizi yaramazlar sizi....
dünüüüüürrrr kııı hoşgeldin nasseeen
damadım nasıl
sllm kızlar nasılsınızzz
kız neşe bana gel dolu kek var her gelen kek getirdi pastane gibi ev :))))
kızlar bişi sorcam ben saçımı boyatmak istiyorum bi zararı olurmu
hoşbulduk dünürüm opuyorumnanaktan
damadın mis oldu uyyo şimdi
gelinim nasıl iyimi keyfi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?