mercimek ve bulgur yer canım
abur cuburdan kesinlikle uzak dur canın istemesin hamur işinden de öyle sadece ve sadece sana kilo yapar bebişe değil emin ol
birde süt ve süt ürünlerini bol bol tüket kemikleri çok güçlü olur bebişin ben her gün yarım litre süt içerdim yoğurt yumurta peynirde cabası tabii.
Naçizane bunlar benim fikrim ama tabii bebeğin sağlıklı doğsunda doğduktan sonra bol bol emzirirsin o zamanda kilo alır.
canımsın yaaa bel fıtığı kötü zor bişe allah yardımcın olsun gülüm babamdan biliom ameliyatlı kendisi.. hep dikkat etcen sinirlenmicen bile :teselli:ah be güzelim ah ah ah ben seni üzerim aaa aaa aaaa kaydirigubbakcemile3
canım yaaa ben 7 senedir bel fıtığı hastasıyım yavrum o yüzdende ceren hanımı normal doğuramadım ya sancıda belim kesilior sandım :çok üzgünüm:
şimdide doğum ertesi kalan kilolar aşırı rahatsız ediyor ağrı yapıyor bir an önce zayıflamam gerek sağlığım açısından ama nasıl olcak bilemiyorum mafoldumben
ooyyy kuzum yaa evet bilooorumm sen bu hafta hep deli gibim çalıştın veee akşamalrıda davuk gibim uyudun kaydirigubbakcemile3
valla akşam bende erken yatma niyetinde idim emme çocuk olunca ne mümkün saat yine 12 oldu ben yatana kadar kaydirigubbakcemile3
slm günaydın güzeller hayırlı cumalar
herpinize günaydın kızlar nasılsınız
cumanız mübaerek olsun
günaydın kızlar nasılsınız
geçmişe bakamadım bi yaramazlık yoktur inş
günaydınlar
sağol canım verdiğin bilgiler için abur cuburu kestim zaten artık hiç yemiyorum bulguruda çok severim Allahtan bol bol yiyeyim evet en önemlisi tabiki sağlıklı olması inşallah
canımsın yaaa bel fıtığı kötü zor bişe allah yardımcın olsun gülüm babamdan biliom ameliyatlı kendisi.. hep dikkat etcen sinirlenmicen bile :teselli:
şu toplantının ticaret odası tescilide oldumu rahatlıcam valla..muhasebeci karısıda istanbula gitti
günaydın kızlar nasılsınız
günaydınlar
haftanın son iş gününden hepinize kocamaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn
Günaydııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn Şeniz
eyvaaahh ağrılar mı başladı? yok mu bunun çaresi be gülüm? geçmiş olsunooyyyy bu hafta senin çok yoğun geçti zatiii görşemedik doğru dürsüt özledim seni Şeniz
bende iyiyim be güzelim nasıl olıyım üç gündür bel ağrım var feci şekilde oturup kalıcam kalkamıcam diye tırsıyorum valla belim kilitleiyor zaman zaman fıtıktan dolayı :çok üzgünüm:
bunun dışında bir yaramazlık yok şükür herşey yolunda hihoyyyt hihoyyyt
günaydın canım, sana da hayırlı cumalar :)günaydin kıslaaarrrr sizlerede hayırlı cumalar inşallahhh
canıııııııımmmmmm günaydın, nasılsın? annen döndü değil mi?günaydın kızlar nasılsınız
ben de geçmişe bakamadım, bayağı birikmiş, hop atladım, bir haber olsa kesin onunla başlardı gün diye düşünüyorum...
günaydın canım, nasılsın?günaydınlar
Günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn Şeniz
eyvaaahh ağrılar mı başladı? yok mu bunun çaresi be gülüm? geçmiş olsun
Tünaaaydııınnnnnnnnnnnnnnn
yarın kızımı koklıcam doya doya bugün cuma zemuszemus havada güzel :dance:
çok hastaydım ama bugün daha iyiyim,sizler nasılsınız
valla bugün işlerim yok ama Lost diye bir dizi var ya ona takıldım, internetten seyrediyorum şimdi, bir ara kaçabilirim diğer bölümlerini izlemek için kaydirigubbakcemile3günaydın ablacımmmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz
bu gün ne işlerin var abla bu gün nereye gidicen :uhm:
sorma ablacım yaaa malesef başladı tek çaresi benim için zayıflamak kilo ağır geliyor vücuda ve ağrı yapıyor zayıflarsam rahatlıcam zaten nasıl bir şeydir anlamadım gitti yaa doğumdan sonra kilo vereceğim yerde kilo aldım mafoldumben ne olucak bu halim bilmem :sm_confused:
ohhhh harikaaaaaaaaa ne güzel, dolu dolu bir hafta sonu geçirin bakalım ana kız :)Tünaaaydııınnnnnnnnnnnnnnn
hoşgeldin ablammm nasılsınn??? bu hafta biz yoğunduk sende gezdin dimiiiiiiGünaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnn Şeniz
selam canımm hoşgeldinnn en güzel haberci bugunun cuma oluşu heraldeTünaaaydııınnnnnnnnnnnnnnn
valla bugün işlerim yok ama Lost diye bir dizi var ya ona takıldım, internetten seyrediyorum şimdi, bir ara kaçabilirim diğer bölümlerini izlemek için kaydirigubbakcemile3
o zaman artık pasta, börek, çörek, pilav makarna yok, günde 2 lt su, et ve karbonhidrat karışmayacak, günde 6 öğün yenecek, ara öğünlerde yarı yağlı yoğurt, meyve vs. al işte sana diyet listesi :)
he valla gezdim durdum, bu hafta leyleği havada gördüm kaydirigubbakcemile3hoşgeldin ablammm nasılsınn??? bu hafta biz yoğunduk sende gezdin dimiiiiii
selam canımm hoşgeldinnn en güzel haberci bugunun cuma oluşu heralde
hımm demek sende takıldın o diziye izle barim belliki burasıda durgun geçicek bu gün yine
ablacım zaten hamur işleri yemiyorum bu aralar iştahım yok bir haftadır acaip bir şişliğim var hiç bir şey yemiyorum ama yinede kendimi çok şiş hissediyorum nefes alamıyorum noluyor ki bana :uhm:
adette olmadım ya onun sıkıntısı var üzerimde bir olsam rahatlıcam yine düzensizlikler başladı ooooooooooffffffffffff :çok üzgünüm:
he valla gezdim durdum, bu hafta leyleği havada gördüm kaydirigubbakcemile3
evet bugün devam edeceğim :)
regl olamadığın içindir canım, çok kötü sıkıntı yapar insana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?