kesemedim canım bağomlılık yapmış ben farketmeden ama ben kesmesem de kesiliyor baksana dorgunluğalmaz:
iyiy ben de çıkayım madem yoğunsun dinlenirim biraz yorulmuşum pazara gittiydim sabah mirmirmirmir
hade öptüm şeker........... Şeniz
bu arada msn tel falan mı alsak gelince çağırırız birbirimizi böyle olmayacak kaydirigubbakcemile3
merhaba cnmbeyazcım nasılsın..maalesef erkekler daha rahattır o konularda becerebiliyrlar maalesef ben yapamıyorum...offf kadınlar iştee.
seninde cuman mübarek olsun beyazım dualar hepimiz için inş
ablam istanbula mı geliyorsun ne güzellll
yasemin canım sen istanbulun neresinde oturuyorsun
canlarımmmm
nasılsınız hepinizi çok özledim ben yine benim evim tadilat oluyor daha doğrusu doğalgaz döşetiyoruz bizim buraya yeni geldi bebek olunca soba yada elektrikli zor oluyordu ev ısınmıyor en üst kat çocuğuda hasta etmeyelim dedik aslında biraz ödeme zorluğuda var ama oğlum için katlanacağız sıkıntıya o yüzden ben 4 gündür annemdeyim daha bir kaç gün daha orda olacağım işler bitip temzilik yapılınca döneceğim evime şimdi işler nasıl gisiyor die bakmaya eve geldim sizede bir bakayım dedim hepiniz kendinize ii bakın
canlarımmmm
nasılsınız hepinizi çok özledim ben yine benim evim tadilat oluyor daha doğrusu doğalgaz döşetiyoruz bizim buraya yeni geldi bebek olunca soba yada elektrikli zor oluyordu ev ısınmıyor en üst kat çocuğuda hasta etmeyelim dedik aslında biraz ödeme zorluğuda var ama oğlum için katlanacağız sıkıntıya o yüzden ben 4 gündür annemdeyim daha bir kaç gün daha orda olacağım işler bitip temzilik yapılınca döneceğim evime şimdi işler nasıl gisiyor die bakmaya eve geldim sizede bir bakayım dedim hepiniz kendinize ii bakın
vereliniortak bunların biri in diğeri de cin
ama top bulamaışlar oynamaya:dilcikar:
günaydın kızlar nasılsınız inşallah hepimiz için güzel bir hafta olur
günaydın ablacım nasılsın rüzgar nasıl sadece 29 gün kalmış ablamm sağlıkla kavuşursunuz inşallah
ohh çok iyi yapmış hemde dinlenmişsindir kitap okurken ne okudun abla bende bayadır okuyamıyorum
en son elif şafaktan aşkı okumuştum
ben hafta sonu arkadaşımın ev mevlüdüne gittim ordan hasta ziyaratine
günaydin kıslar hepinize iyi bir hafta diliorumm zemuszemus
günaydın özgecim nasılsın canım inşallah senin içinde iyi bir hafta olur
ablacım maşallah kuzuna büyüdü artık şimdiden afiyet olsunn size
geçicek ablacım bi bakmışsın minik bebeğin kollarında hayırlısıyla sayılı gün çabuk geçer
nasıl tedirgin olduğunu tahmin ediyorumm:))ama bak ekimi bitridik bilee kasımda su gibi geçicek mutlu sona az kaldı bizde seninle birlikteyiz ablammm
inşallah ablacım gerçi bi kaç gün yalnızım ama bakalım şu günü bi atlatsam ay başına kadar rahat olucam..günaydın canikom... nasılsın? umarım çok yoğun bir hafta olmaz senin için :)
günaydin canımm iyiyim şükür başladım işte çalışmaya :)))günaydın özgecim nasılsın canım inşallah senin içinde iyi bir hafta olur
inşallah ablacım gerçi bi kaç gün yalnızım ama bakalım şu günü bi atlatsam ay başına kadar rahat olucam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?