sağol hayatım, Rüzgar beyefendi iyiler, ellerinizden öperler kaydirigubbakcemile3 Allaha şükür keyiflerde yerinde :) Allah bozmasın inşallah :)hem ne sıkıntı ne sıkıntı patladım patlıcam valla ablam yaa
neyse olsamda rahat etsem bende
sen nasılsın rüzgarım nasıl abalcım keyifler yerindemi
ohhhhhh maşallah kuzuma benim, sana da aferin mavişim :) çatlaklar için yapacak bir şey yok hayatım, kaşıntı bir yandan kızarıklık bir yandan... ne yapalım hamileliğin cilveleri... boşveeeeerrrrrrr bu kadar istediğimiz yaramazlar geldi ya önemli olan o... sağlıklı olsunlar, sağlıkla doğsunlar gerisi hiç önemli değil canım :) nasılsa bizi alan almış satan satmış, di mi ama kaydirigubbakcemile3 maşallah kilosu da gayet iyi Beroş'umuzun :) sanırım ben İstanbul'a gidince nst'ye gireceğim, Kasım'ın 8'inde İstanbul'a hareket ediyorum, söylemiş miydim daha önce?, yanımda laptop'umada götüreceğim, sizlerden o kadar uzun ayrı kalamam çünkü :)slm kızlar ....hadi bakalım bugün son iş günü...bizde dün doktorumuza gittik kızım gayet iyi doktorum sıkıntı olmadıgını söyledi 10 gün sonra çagırdı önümüzdeki salı günüde hastaneye nst ye baglanmam için çagırdı.yine her zmanki dedigi gibi sancı sıklaşırsa su gelirse kanama olursa arayaıp haber verecekmişiz..ve dgru acile gidecekmişiz.. çatlaklar için duş ol gün içerisinde sık dedi kreme devam fazlada kilo almadın ama demek ciltle ilgili dedi..bu arada şuanda ben toplamda 13 kilo aldım ..zaten geçen hafta 12 kilo aldım kilo miktarını doldurdum demiştim yok sen gayet iyi gittin .çok az hastam var bu kloda bu haftaya ulaşan dedi sen yine beslenmeni ihmal etme dogumdan sonra veririsin kısa zmanda kilonu kilon kalmaz dedi...inşallah sütümde olur daha rahat olur vermem ...kuzum 2700gramolmuş teyzeleri ve bizim ortalama 2 haftamız kaldı o zmana kadar 3300 olur diye tahmin ediyorum bakalım inşallah
selam hatunlarr
nasıslınız abakalım
bizde evimie geleli 2 gün oldu
eşim yine nöbette aramızda limoni offffffff
akşamda evde yok belki kendimi daha iyi hissedersem anlatırım size
rahatlarım
ben olanları dert ediyorum oysa az önce aradı bişey olmamış gibi konuşuyor
bu erkekler nasıl beceriyor bunu yaa
canııııııııııımmmmmm hoşgeldin :)
arada sırada olur böyle şeyler, evliliğin tuzu biberi demezler mi? gerçi bana göre eksik olsun limonilik ama züğürt tesellisi işte :)
anlatmak istersen her zaman dinleriz tatlım biliyorsun :)
ohoooo öyle de güzel becerirler ki, ben hayatta yapamam mesela :)
vallaöyle ablacım ya evde olsa surat yapardım da ama telefonda da anlamıştır ses tonumdan kullandığım cümlelerden
neyse
ben birazdan pazara gidicem
zeynebi de sağlık ocağına götüreyim bi tartayım bakalım
sen nasılsın ablam
sağlığın iyimi?opuyorumnanaktan
aa ablacım 8 de yolcusun yanii istanbula hadi bakalım ..ben o gün heyecanlı olurum sanırım malum ertesi gün dogum olacak 9 kasım da bekliyoruz berrayıı..
ne istersen ikramda sınır yok buyrunnnnnnnnn
gel kı atama nereye gidion kaydirigubbakcemile
oyyy hortlağım benimm ayaklandın dimek süpppperrr :lepi:
yaaa dimek mevlüt vakti geldi dimek ayyy ne güzel hadi bakalım damadımızın mevlüdüde okunsunda şekerleri dağıtılsın kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
boyat boyat saçları sonrada oğluşunla resim çekil bakalım son halin nasıl?
evet bencede a.s
ne demek efendim ne demeeeeeeeekkkkkk
siz gelin yeterki buralara ben sizi hep güllerle sümbüllerler karşılarım buyrunnnnnnnnn
ayyy kıss benimde cnaım börek istedi valla he acıktım zaaarr cokacimcoook
hilal atma kendini sana değil bebişe yazık nen :mymeka:
evet cicim gene buluşamadık :a015:
bak bak bak ayağını kesecekmişte
bizi tehdit ediyor hanım
bana bak sen banaaa sen kimi tehdit ediyon şantajmı yapyın nen :mymeka:
kızlar ben çıkıyorum biraz, sonra görüşürüz, byeeeeeee :)
ooyyyy canım yaaa kıyamam kıss sende bu hafta ne fıtığı böleee kim fıtık etti seni gencecik yaştaa heeeklava:
ben bu hafta nasıl yoğun ve yorgundum varya anlatamam gördün şahit oldun zaten bizzat kaydirigubbakcemile3 dün akşam sevişgen dostlarım behlülle bihtere bile bakamadan saat 9 a varmışmıydı bilmiorum navakt oldum fosur fosur uyudummm mirmirmirmir
selam hatunlarr
nasıslınız abakalım
bizde evimie geleli 2 gün oldu
eşim yine nöbette aramızda limoni offffffff
akşamda evde yok belki kendimi daha iyi hissedersem anlatırım size
rahatlarım
ben olanları dert ediyorum oysa az önce aradı bişey olmamış gibi konuşuyor
bu erkekler nasıl beceriyor bunu yaa
demek bana değil bebişe yazık he değerim bu kadar mıydı gozünde mafoldumben
şantaj yapıyom tabii güzelim başka türlü yakalıyamıyorum sizi napıyım belki işe yarar dedim ama yookkkkk heç faydası olmamış
gilçin gldin mi gitme bak yüften.........
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim herkesin hakkında hayırlısı ne ise herşeyin onları nasip etsin...
oyyyyy kuzum benim kıyamam ben sanaaaaaaaa
anlat birtanem anlat sen biz bir aileyiz biliyorsun gülüm
hiç bir faydamız olmasada dinleriz moralmen destek oluruz :lepi:
aaaaaaaa hilal gelmişşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3
hani gelmicektin nen ne oldu ayağını kesemedinmi burdan :roflol:
geldim canım geldim burdayımmmm
ama yazamam hemen malum cuma yoğunluğum var :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?