Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

selam hatunlarr
nasıslınız abakalım
bizde evimie geleli 2 gün oldu
eşim yine nöbette aramızda limoni offffffff
akşamda evde yok belki kendimi daha iyi hissedersem anlatırım size
rahatlarım
ben olanları dert ediyorum oysa az önce aradı bişey olmamış gibi konuşuyor
bu erkekler nasıl beceriyor bunu yaa

hem ne sıkıntı ne sıkıntı patladım patlıcam valla ablam yaa
neyse olsamda rahat etsem bende
sen nasılsın rüzgarım nasıl abalcım keyifler yerindemi
sağol hayatım, Rüzgar beyefendi iyiler, ellerinizden öperler kaydirigubbakcemile3 Allaha şükür keyiflerde yerinde :) Allah bozmasın inşallah :)
ohhhhhh maşallah kuzuma benim, sana da aferin mavişim :) çatlaklar için yapacak bir şey yok hayatım, kaşıntı bir yandan kızarıklık bir yandan... ne yapalım hamileliğin cilveleri... boşveeeeerrrrrrr bu kadar istediğimiz yaramazlar geldi ya önemli olan o... sağlıklı olsunlar, sağlıkla doğsunlar gerisi hiç önemli değil canım :) nasılsa bizi alan almış satan satmış, di mi ama kaydirigubbakcemile3 maşallah kilosu da gayet iyi Beroş'umuzun :) sanırım ben İstanbul'a gidince nst'ye gireceğim, Kasım'ın 8'inde İstanbul'a hareket ediyorum, söylemiş miydim daha önce?, yanımda laptop'umada götüreceğim, sizlerden o kadar uzun ayrı kalamam çünkü :)

canııııııııııımmmmmm hoşgeldin :)
arada sırada olur böyle şeyler, evliliğin tuzu biberi demezler mi? gerçi bana göre eksik olsun limonilik ama züğürt tesellisi işte :)
anlatmak istersen her zaman dinleriz tatlım biliyorsun :)
ohoooo öyle de güzel becerirler ki, ben hayatta yapamam mesela :)

vallaöyle ablacım ya evde olsa surat yapardım da ama telefonda da anlamıştır ses tonumdan kullandığım cümlelerden
neyse
ben birazdan pazara gidicem
zeynebi de sağlık ocağına götüreyim bi tartayım bakalım
sen nasılsın ablam
sağlığın iyimi?opuyorumnanaktan

aa ablacım 8 de yolcusun yanii istanbula hadi bakalım ..ben o gün heyecanlı olurum sanırım malum ertesi gün dogum olacak 9 kasım da bekliyoruz berrayıı..

beyazcım nasılsın..maalesef erkekler daha rahattır o konularda becerebiliyrlar maalesef ben yapamıyorum...offf kadınlar iştee.

anlarlar, anlarlar da anlamak işlerine gelmediğinden anlamazlıktan gelirler :) onun için hiçbir şey olmamış gibi davranırlar ya zaten :) boşver canım
ohhh yerim ben o kuzuyu, tart bakalım ne kadar olmuş fıstığımız :)
iyiyim hayatım, çok şükür bir yaramazlık yok :)
hadi bakalım kolay gelsin sana :) ben de çok öpüyorum Şeniz

aa ablacım 8 de yolcusun yanii istanbula hadi bakalım ..ben o gün heyecanlı olurum sanırım malum ertesi gün dogum olacak 9 kasım da bekliyoruz berrayıı..

eveeeeeettttttt sen ertesi gün yapıyorsun doğumu değil mi? hadi bakalım, Allah sağlıkla kurtarsın hayatım... çok az kaldı kavuşmaya :) darısı tüm isteyenlerin ve bekleyenlerin başına inşallah :)

bende kaçayım işlerim çok maalesef yavaş yavaş yapacam ..oturdukça tembellik yapıyorum kalkamıyorum yerimden..neyse bana müsade kendinize ii bakın..

demek bana değil bebişe yazık he değerim bu kadar mıydı gozünde mafoldumben

şantaj yapıyom tabii güzelim başka türlü yakalıyamıyorum sizi napıyım belki işe yarar dedim ama yookkkkk heç faydası olmamış

kaydirigubbakcemile3 çatlak gacı :)kaçırdın yavrum dün can alıcı gelişmeler oldu dizide:)

gelirsen anlatırım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim herkesin hakkında hayırlısı ne ise herşeyin onları nasip etsin...

oyyyyy kuzum benim kıyamam ben sanaaaaaaaa
anlat birtanem anlat sen biz bir aileyiz biliyorsun gülüm
hiç bir faydamız olmasada dinleriz moralmen destek oluruz :lepi:

aaaaaaaa hilal gelmişşşşşşşşşşş kaydirigubbakcemile3
hani gelmicektin nen ne oldu ayağını kesemedinmi burdan :roflol:

gilçin gldin mi gitme bak yüften.........

geldim canım geldim burdayımmmm
ama yazamam hemen malum cuma yoğunluğum var :çok üzgünüm:

kesemedim canım bağomlılık yapmış ben farketmeden ama ben kesmesem de kesiliyor baksana dorgunluğa lmaz:

iyiy ben de çıkayım madem yoğunsun dinlenirim biraz yorulmuşum pazara gittiydim sabah mirmirmirmir

hade öptüm şeker........... Şeniz

bu arada msn tel falan mı alsak gelince çağırırız birbirimizi böyle olmayacak kaydirigubbakcemile3

nuurrrrrrrrrr naber cicim?seneye 50 bin örtmen alınacak diye duydum doğru mu bi gazetede yazdı geçen haberin var mı senin datlum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…