Yİne uyandı ÖmÜr,,,
sakin ol hayatım, bu psikolojiyi atman lazım üzerinden, kendine zarar veriyorsun ayrı, Ömür de zarar görür... annenin huzursuzluğu direkt bebeğe yansır, bunun en somut örneğini de Gülçin yaşıyor... değil mi Gülçin?
yok hayatım ben kararlı değilim, doktor ne derse o olur... 18 Kasım'dan sonra ki herhangi bir gün olacak... 38 haftalık falan olacağım sanırım 24 kasımda
Yİne uyandı ÖmÜr,,,
canım benim ömürün böyle huysuz ve ağlak bir bebek olmasının tek sebebi bence sensin
yaşadığın kötü tecrübeyi geçmişi olanları sil at kafandan artık lütfen tatlım ya
oğlun kollarının arasında gayet sağlıklı çok şiükür ve hreşey yolunda sende sürekli geçmişte kalarak bu en güzel günleri kendine ve oğluna zehi,r etme lütfen birtanem.
Hepimizin başından bir şekilde kötü olaylar geçebiliyor ama herkes geçmişte takılıp kalsa gülmek diye bir şey olmaz toparla kendini bir an önce.
İlk evvela ömürü güzel bir çocuk doktoruna götür tepeden tırnağa muayen etsin bir baksın sebebini öğrensin neden bu akdar ağladığın eğer doktorda bir şey yok herşey normal derse (ki öyle diyeceğine eminim) sen direk kendini düzelt senin ruh halin gerginliğin ömürü çok etkiliyor bunu aklından çıkarma lütfen tamammı.
yok ablam yaa alkol benim ilacım :içelim: kaydirigubbakcemile3
ooofffff oooofffff gelip ben kandırayımmı mehmet abimi cerenle birlikte gelir biraz ağlarız oda kıyamaz bize toplar pılı pırtıyı veeeee buraya gööööççç :dance: :dance: :dance:
ne güzel olurdu dimi keşke bu kadar kolay olsa onun içinde zor senin içinde zor umarım en kısa zamanda orta yolu bulursunuz ablam ne diyim.
daha tam hazır değilim canım, zaman daralıyor gerçekten, alınması gereken daha çok şey var, İstanbul'dan almayı planlıyorum, kasa İstanbul'da çünkü kaydirigubbakcemile3hımm anladım hadi hayırlısı ablacım ya hazırmı herşeyi rüzgarımızın zaman daralıyor artık
çanttanı felan hazırlamay başladınmı
bu arada dolap ne oldu ablam kuruldumu ben kaçırdımmı?
Kayra konusunda sana katılıyorum, aynı şekilde düşünüyoruz :)
alkol mü? :1shok: :roflol: süper :roflol:
keşke bir an önce gitsek buradan... bakalım zaman ne gösterecek? dediğin gibi inşallah bir orta yol buluruz :)
evet ablacım kendimde yaşadığım için anlayabiliyorum bebişlerin hallerini malesef
heee ya alkolll
içelim güzelleşelim :içelim: kaydirigubbakcemile3
neyse sen şimdi oğluşunu düşün bütün beyninle ona odaklan o geldiğinde hayatının nasıl değişeceğini, dünyanın tamamen nasıl o olacağını, o yokken aslında herşeyin boş olduğunu düşün. ve oğluna bakıp: İYİKİ DOĞURMUŞUM SENİ de
çünkü ben öyle yapıyorum senin şuanki tek sorumluluğun rüzgarımız abla salla gitsin diğerlerini hatta kocişini bile kaydirigubbakcemile3
daha tam hazır değilim canım, zaman daralıyor gerçekten, alınması gereken daha çok şey var, İstanbul'dan almayı planlıyorum, kasa İstanbul'da çünkü kaydirigubbakcemile3
çantayı da hazırlamaya başlamadım henüz, Rüzgar'ın hastane için eşyaları aşağı yukarı hazır ama ben daha hiçbir şeyimi hazırlamadım :kedi:
dolap kuruldu canım, sadece kapakların topları eksik civata olmadığı için, salaklar göndermemişler, sadece suntayı yollamışlar
kesinlikle sana katılıyorum, aynen öyle, bebeğimin ötesinde herşey boş, Allah zamanında ve sağlıkla kollarıma almayı nasip etsin inşallah, geri kalan hiçbir şey ve hiç kimse önemli değil :)
evet artık başlamam lazım çantayı hazırlamaya, dediğin gibi iki ayağım bir pabuca girecek eğer vaktinden önce gelirse beyefendi... dediğin gibi onun eşyaları hazır olduktan sonra benimkiler nasıl olsa olur, nasıl olsa anadan üryan olacağım kaydirigubbakcemile3 ben sezeryandayken gider alırlar gerekenleri kaydirigubbakcemile3fazlada oyalanma ama ablam bak sonra iki ayağın bir pabuca girer yavaş yavaş sakin sakin hazırla çantanı sonra ay bu nerde ay şunu nereye koydum diye panik olursun kaydirigubbakcemile3
umarım istanbula geldiğinde alışveriş yapacak vaktin kalır ablacım kaydirigubbakcemile3
bebişinkiler hazır seninkiler değil hee iyi boşver seni nassa soyacaklar bir şeye ihtiyacın olmayacak kaydirigubbakcemile3
heee salaklar hala yollamadılarmı eksik çıkan parçaları ben olsam şimdiye kadar kök söktürürdüm beee :roflol:
versene sen şunların numarasını banaklava:
inşallah inşallah inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:aminnnnnnnnnnnnn inşallah ablacım inşallah bir doğsa oğlumuz bayram havası estiricez buralarda inşallaaahhhh :sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance:
oyyyy maşallah yerim ben bu tontişi... bayağı büyümüş Kayra'cım :) Allah bağışlasın... işin çok zor hayatım, yatağına yatırıp onunla sakin sakin konuşsan (ama önce senin sakin olman gerek canım), hafif bir müzik çalsan, masaj falan yapsan... bilmiyorum aklıma gelenler bu...
evet artık başlamam lazım çantayı hazırlamaya, dediğin gibi iki ayağım bir pabuca girecek eğer vaktinden önce gelirse beyefendi... dediğin gibi onun eşyaları hazır olduktan sonra benimkiler nasıl olsa olur, nasıl olsa anadan üryan olacağım kaydirigubbakcemile3 ben sezeryandayken gider alırlar gerekenleri kaydirigubbakcemile3
valla hem sunta hem civata eksik demiştim, suntayı yollamışlar, civataları yollamamış geri zekalılar... ben de bir daha aramadım, burdan mehmet de inşallah bulacak, bekliyorum almasını, nalbura girtmesi lazım ama nerdeeee, sinir ediyor beni bu huyları... haaa bu arada sunta geldi ama kargoya ödeme yapmamışlar, müşteriden tahsil edilecek demişler, telefona bir yapışmışım sorma gitsin, ortalığı birbirine kattım, neyse hallettiler ama çok sinirlendim
inşallah inşallah inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ah ablam maymun oldum desem...
BENDE BAYA BÜYÜDÜM kaydirigubbakcemile3delikafadulden:teytey:
Ah ablam maymun oldum desem...
doğrudur hayatım ama Gülçin'in söylediklerine kulak ver bence... eğitimcisin, sen de biliyorsun çocuk psikolojisinin anneden ne kadar etkilendiğini... huzursuz ve agresif öğrencilerimin geçmişini şöyle bir araştırdığımda hep aynı sonuçla karşılaşıyordum hayatım, mutlaka senin de böyle öğrencilerin olmuştur, ana karnında şekilleniyor çocukların psikolojisi... senin hamileliğin de hep bir endişe ve korkuyla geçti, şimdi de aynı şekilde kaybetme korkusu ve endişesiyel yaşıyorsun, haliyle Ömürcük de hissediyor annesi... sen mutlu ve huzurlu ol ki, o da mutlu ve huzurlu olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?