bakya bakya gıcuk garu sevtap ben3 ayımdan berı topıkteyım ya yuhhh yanı....gulcıncım...kaynanam evde dıe gelemıyoz dıe 1 haftadır hemencıcık unutulduk:umursamaz:
canım beniiiiiim Şenizsen daha tatlısın
gerçekten çok sinir oluyorum, şu halimle ben yapamıyorum, yoksa normalde yapabilirim... ya neredeyse bir senedir tuvaletin klozet takımının değişmesi lazım, en 40 kere söyledim yap şunu diye ama hala bekliyorum, bulaşık makinesi durduğu yerde su yapıyor, hala yapacak beyefendi, valla kafasını kırıvereceğim yakında, üst üste söylediğim zamansa dırdırcı oluyorum... ayyyyy bugün kocişe sinir olma günüm galiba kaydirigubbakcemile3yaaa bende de var o huy bir kere dedimi olacak ikinciye tekrarlanmayacak söylediğim uyuz oluyorum baktımki olmuyor ikinciyi söylemden ben kalkar yaparım o zaman zaten el pençe divan durumları olur kaydirigubbakcemile3
tavukçuoğullrımı o neki :uhm:
tarakçıoğulları olmasın abla senin takım belis değilmi bir o var burda benim hatırladığım bizde cerene ordan aldık çünkü :sm_confused:
tırsma tırsma, verirsin :)karnımdaki katlara dikkat...aboooooooooooo ben ne olmuşum tırstım valla kendimden
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn :1hug:aaaaa....beni unutmus mıllet tamam ole olsun kustum ıste gulcıncım:umursamaz:
ohhh maşallah ne kaynatmışsınız kızlar
gülçinn imzana bayıldımm çok güzellll ya
kayaracım maşallah çok tatlısınnnn
sevtapp :uhm:
sevtaapppp CADIARZU
sevtaaaaaaaaaaapppppppppp :1shok:
kim len bu sevtaapppp
:roflol: :roflol: :roflol:
ooyy anam ben seni hatırlamadım emme madem evde kaynana var o zaman hemencecik kabulleniyorum seni bir kaynana mağduru olarak kaydirigubbakcemile3
kıs sen ben doğurmadan öncemi geldiydin valla çıkaramadım yaaa kaydirigubbakcemile3
ahanda aglıyom senağlamazaten hormonlarım tavan yaptı ıkıgundur dogum yaklastı dıe ....tamam tamam sen unut benı benı hatırlkayanlarla muhattap olurum bendelülülülülülü
hb canım ablacım nasılsın benım doguma 20 gun kaldı cok heyecanlanıyorum....kayınvalıdem evde topıke gelemıyorum 1 haftadır annem 10 sonra gelıo ozaman yollucaz evıne kayınvalıdemı...bol bol gelıcem ınsallah hemde oglusumla beraber saglıkla ınsallah ...
canım beniiiiiim Şeniz
gerçekten çok sinir oluyorum, şu halimle ben yapamıyorum, yoksa normalde yapabilirim... ya neredeyse bir senedir tuvaletin klozet takımının değişmesi lazım, en 40 kere söyledim yap şunu diye ama hala bekliyorum, bulaşık makinesi durduğu yerde su yapıyor, hala yapacak beyefendi, valla kafasını kırıvereceğim yakında, üst üste söylediğim zamansa dırdırcı oluyorum... ayyyyy bugün kocişe sinir olma günüm galiba kaydirigubbakcemile3
pardon ya tarakçıoğulları tabii, nerden uydurduysam tavukçuoğullarını kaydirigubbakcemile3
tırsma tırsma, verirsin :)
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn :1hug:
aayy evet bencede abla senin bu gün kocişe uyuz olma günün heeey kendine gel adam akşama eve geldiğinde durup durup saldırıcan oda şaşıracak len gene ne oluyor diye kaydirigubbakcemile3
bilmem sen uydurdun zaar canın davuk istedi heral :roflol:
ancak gelebildim canım çokta biriktirmek istemiyorummtıkladım gggıııııı komacan oldun kaydirigubbakcemile3
eee sende arada mola ver gel anaıcm o kadar kaptırma kendini işe güce
ayy evet bende bayıldım düşünsene çeşmeyi bir açıyorsun suyla birlikte bebiş akıyor seç beğen al boy boy çeşit çeşit yakalayabildiğin senin
lan insan çeşme açmak istemez beeee kaydirigubbakcemile3
ben seni oyuncu özge özberk varya ona benzettimmcanım saol
tabii buldunuz yeni gıcır gıcr topiği kim tutuar siziArifem kaynatmışız valla, ohooo 13 sayfa olmuş bilem kaydirigubbakcemile3
hb canım ablacım nasılsın benım doguma 20 gun kaldı cok heyecanlanıyorum....kayınvalıdem evde topıke gelemıyorum 1 haftadır annem 10 sonra gelıo ozaman yollucaz evıne kayınvalıdemı...bol bol gelıcem ınsallah hemde oglusumla beraber saglıkla ınsallah ...
iyiyim canım sağol... oooohhhhhh kaynan gidiyor ha :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: süpeeeeeeeeeeerrrrrrrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bekleriz canım :) hmmm az kaldı, normaldir heyecan :) sorunların bir kısmını hallettin mi bu arada?
oğluşunla bekleriz hayatım seni inşallah :)
ahanda aglıyom senağlamazaten hormonlarım tavan yaptı ıkıgundur dogum yaklastı dıe ....tamam tamam sen unut benı benı hatırlkayanlarla muhattap olurum bendelülülülülülü
Arifem kaynatmışız valla, ohooo 13 sayfa olmuş bilem kaydirigubbakcemile3
ceren 12.sayfadaki beni silermisin sana albüm yapcam ama bak kızma
alınganlık yapma kız kaydirigubbakcemile3
iyiyim canım sağol... oooohhhhhh kaynan gidiyor ha :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: süpeeeeeeeeeeerrrrrrrr alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis bekleriz canım :) hmmm az kaldı, normaldir heyecan :) sorunların bir kısmını hallettin mi bu arada?
oğluşunla bekleriz hayatım seni inşallah :)
tabii buldunuz yeni gıcır gıcr topiği kim tutuar sizi
ohhh kaygana gidiyor demek gözün aydın canım oğluşunun gelmesinede çok az kalmış
sağlıkla inşallahhh
evet tatlım gıdıyor cok sukur...az kaldı oglusuma kavusmaya cok heyecan yaptımdelikafaduldensen nasılsın arıfecım...keyıfler nasıl...
heee ya kaynamışız gııı ablaa
ee ben varım nede olsa kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
hiç yaa abla şuna bak buda bana sarıyor hamiş olmasa di bilirdim ben yapacğımı ya neyseee kaydirigubbakcemile3
abla kııı ne sorunu bu sevtapındamı kaynanası ile derdi varmış CADIARZU
adam zaten dengesini kaybetti iyice, ben de tuz biber olacağım kaydirigubbakcemile3 ama napiim etrafımda saracak başka kimse yok kiiiiiii kaydirigubbakcemile3
valla uydurdum, ama iyi uydurmuşum, benziyor yine kaydirigubbakcemile3
ancak gelebildim canım çokta biriktirmek istemiyorumm
süper olur yaaaben kova koyarım çeşmenin altına kaydirigubbakcemile3
ablacım canım benım ya ıyıkı varsın suanda benı anlayan en ıyı destekcımsın...evettttt gıdıyor cok sukur 10 gun daha katlanacagım..:1no2:sımdılık sorun yok gıbı gozukuyor...ınsallah hep boyle olur...sanırım konusmam baya ıse yaradı ..aglayarak anlattım hangı ınsan oglu olsa benı anlardı o anda yanı..yada dogum yaklasıyor dıe dokunmuyor bısey demıyor...kıskanclık yapmıyor anası varya evde ıcı rahat sankı olmasada bısey yapardım...aman ne bıleyım ablam sımdılık cok sukur ıyı gıbıyız...allah hep boyle olmasını nasıp etsın:Saruboceq:
ağlama beeeeee kıyamaaammmmmm nütfeeeeennnn :Saruboceq:
ben doğurmadan evvel geldiysen ve ben unuttu isem affet kuşum yaa malum hormonlar bende de vardı neden sen bana anlayış göstermooorsun aşk olsun :dilcikar:
bennen muatab olmayacakmış bak heleee paççoozzz ben muatab etmesinide bilirim eveallah kaydirigubbakcemile3
heee ya kaynamışız gııı ablaa
ee ben varım nede olsa kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey
tamam silerim ama seni değil resmini kaydirigubbakcemile3
hiç yaa abla şuna bak buda bana sarıyor hamiş olmasa di bilirdim ben yapacğımı ya neyseee kaydirigubbakcemile3
ooyyyyyyyyyyyy allah kurtarsın ne bokuma gelmiş kayınnan defolsun gitsin ebelikmi yapıcak hemşirelikmi ayyy gene tüylerim ürperdi ıııyyyy delikafadulden
anangile sööle daha erken gelsin kııııı
ayy 20 gün dimek süpperrrr bebişe kavuşuyorsun bu arada doğum şeklin ne bellimi?
abla kııı ne sorunu bu sevtapındamı kaynanası ile derdi varmış CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?