kıs nur resimlere yorum yaptım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
daha gitmedim nurcum adetimi bekliyorum kuzuuu adet olmadan başlıyamıyoz bu işlereyerimsenibenarifee dra gittin mi gitmediysenklava: geliyor
ona göre
evet ama inan çok bunaldım kafamı kaldıramıyorumm ya biran öne şu günlerin geçmesini bekliyorummmmafoldumbenkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
maşallah barikallah tü tü tü
ayyy cicim yaa sende de bu ara bir yoğunluk pir yoğunluk yani böyle giderse seneye kadar yoğun olursun anacım sen geçen yıldan hatırlıyorum :umursamaz:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kız nur sanada benden bulaştı zaaaar oklava almak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
evet canımmmopuyorumnanaktanhım güzelmişopuyorumnanaktan
albüme resim ekledm
evet ama inan çok bunaldım kafamı kaldıramıyorumm ya biran öne şu günlerin geçmesini bekliyorummmmafoldumben
çok tatlısınız kızlarrrropuyorumnanaktan
kızlar oğlum uyumuyor delircem artık mevlüt yaptık o günden beri deli gibi ağlıyor doktora gittik herşey normal ağrısızı sızı yok ma çok ağlıyo naptıysam fayda etmedi etek bezinde salladım ayakta salladım ama susumuyor napıcam ben yaaamafoldumben
ayyy canım yaa sen hayırlısı ile bir hamiş kal evde bol bol dinlenirsin yavrum sonrada bebişinle vakit geçirir bu bunalımlı günlerini unutursun allahın izini ile
merci canım o senin tatlılığın Şeniz
kızlar oğlum uyumuyor delircem artık mevlüt yaptık o günden beri deli gibi ağlıyor doktora gittik herşey normal ağrısızı sızı yok ma çok ağlıyo naptıysam fayda etmedi etek bezinde salladım ayakta salladım ama susumuyor napıcam ben yaaamafoldumben
herkese günaydın
çok fazla giremiyorum son zamanlarda durumu yazmıştım zaten
miraç çok ağlıyo şu kolik durumu bi geçse rahatlıcam
günaydın kızlar nasılsınız hepimiz için güzelbir gün olur inşalalhh
aminnnnn inşallahhh canım o günleri nasıl bekliyorum bir bilsen:Saruboceq:
günaydin canlarımmm geçmişi okuyamadım geldim ama ne kadar kalabilcem bilmiorum mafoldumben hepinizi çook ösledimmm mafoldumbenmafoldumben
günaydın hayatım... işin çok çok zor, Gülçin'in tavsiye ettiği ilacı bir kullan istersen... kıyamam yaa... bu arada Allah kabul etsin canım :)herkese günaydın
çok fazla giremiyorum son zamanlarda durumu yazmıştım zaten
miraç çok ağlıyo şu kolik durumu bi geçse rahatlıcam
günaydın canıııııııııımmmmm... amiiiiiiiin inşallahgünaydın kızlar nasılsınız hepimiz için güzelbir gün olur inşalalhh
sana da günaydın tatlım :)
çok özledik seni amaaaa... neyse inşallah bir an önce halledersin işlerinigünaydin canlarımmm geçmişi okuyamadım geldim ama ne kadar kalabilcem bilmiorum mafoldumben hepinizi çook ösledimmm mafoldumbenmafoldumben
günaydın canıııııııımmmmmmmmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?