Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

evet benim de dikkatimi çekti, çok güzel bir şey

evet ablacım güzel kilo aldı kuzum
cerenim nasıl tatlıydı ablacım tam yemelikti valla
ablacım göbüşünü eklede görelim oğluşumuzu

cnım daha değişikleri var nette bence değişik bişey al buna ulaşamadığı için çok sevmedi ilayda ben yeni bitane aldım
ona yatıyor şimdilik
dur ekleyeyim

canım nasılsın yinemi acil Allah kolaylık versin bayağı sıkıntı yaşadın ama bebişini kucağına aldığında hepsi bitecek bir anda göreceksin yaşanabilecek en mutlu an işte o an
sırnaşık şeyseninde filiz gibi az kalmışş yavruşuna kavuşmana hep söleyipp duruyorum ama bol bol uzanıp dinlenin bugünler gelmez sonra gözünüzden uyku akarken uyuyamayınca anlarsınız sölediklerimi şimdiki aklım olsa biraz daha tadını çıkarırdım hamişliğin
demek zeynebimiz ilk dişini çıkardı haaa daha dün yolunu gözlüyorduk daha benim oğlum da 3 ayı doldurduğundan beri salyaları akıyor ve ne bulsa ağzına sokmaya çalışıyor bu kadar erken diş çıkmaz dimi erken çıkınca sağlıklı olmaz derler ama koca karı lafı işte diş çıkarma dönemini nisbeten iyi atlatmışsınız maşallah
jasmincim sende mutlu sona yaklaşanlardansın onun için bir şeyler almak ne güzel dimi ama gerçekten çok pahalı vallahi ben aşırı almıyorum çünkü bi kaç ke giyiyor sonra olmuyor bi ayakkabı beğenmiştim 65 tl almadım son anda o kadar kısa süre giyiyorki günah anlamaya başladığı zaman daha güzellerini iyilerini alırım inşallah çok aşırı alma giyilmeden etiketiyle duran o kadar çok kıyafet olduki yada bir iki kez giyilen sadece iyiki bazılarını yılkamadan saklamışım şimdi hediye die götürebilirim sırnaşık şey
ama iç badileri patikli pantolanları ne kadar olsa o kadar iyidir günde bir kaç kez değiştirdiğimiz oluyor neyse amma uzattım dimi hayırlı alışverişler sana

evet benim de dikkatimi çekti, çok güzel bir şey
dimi ne güzel oyalamk için bir şeyler alacam yoksa kucağımdan inmiyor benimki
evet ablacım güzel kilo aldı kuzum
cerenim nasıl tatlıydı ablacım tam yemelikti valla
ablacım göbüşünü eklede görelim oğluşumuzu
hade eklede bakem oyuncağa bu arada ilayda emiyormu mamamı yiyor canım yaw

canım bende öyle yapmaya çalışıyorum zaten gerçekten bebekler çok çabuk büyüyo bende öyle patikli pantalonlardan aldım genelde bide iç badi ve yelek aldım bi kaç tane çevremde gördüğüm en çok kullanılanlar neyse onları almaya çalışıyorum dediğn gibi bide çok pahalı yazık günah yıllarca giycek olsa bi derece ama bi iki ay giycek belkide kilosuna görede değişir tabi

ablacım maşallah bebeğine ne kadar büyümüş öyle 29. haftadaki halinle ne kadar fark var bende 28. haftadayım ya karnım senin 29. haftadaki halin gibi bende üzülüyodum benim karnım küçükmü bebek büyümüyomu diye ama seni görünce çok rahatladım valla kaydirigubbakcemile3 kaç kilo şu an rüzgarımız

canım nasılın ya gerçekten çok zor bir hamilelik geçirdin canım ama şimdi sonuna geldin
7 günün kalmış sadece sonra bu sıkıntıların hepsi geçicek inşallah çok kolay bir doğum olur mavicimm dualrım seninle
canım muhtemelen bebişin kollarındadır şimdi inşallah çok kolay bir doğum olmuştur
güzel hbaerlerini bekliyoruz
işte oğluşumun odasının son hali :)
ablacım çok güzel bir oda olmuş bayıldım allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah rüzgarımız çok mutlu günler geçirir odasında

canım benimmm çok güzel haberlerle geldin çok şükür çok sevindimm rabbim bütün dualarımızı kabul etsin inşallahh herşey çok güzel olucak nesecim allahın izniyle sende bende kavuşucaz meleklerimize dediğin gibi çok az kaldı bütün kalbimle dua ediyorum
canımm
aminnnnn inşallah allahın izniyle başlıcamm ablacım adetime az kaldı belli olucak akmı karamı :)))
amin canım rabbim en kısa zamanda snada kumsalımada ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

aminnn inşallah canım allah razı olsun
günaydın canlarım güzel bir hafta olur inşallah
günaydın canımmmm nasılsın

günaydın canım nasılsın inşallah güzel olur dualarımız onunla canımmm şimdi hasret gideriyolardır kuzusuyla
günaydın ablacım nasılsın aminnn inşallahhhhhhhhhh
jasmincim sanada günaydın nasılsın canım oyy maşallah kuzuna kocaman olmuş annesi rabbim aldıklarını güle güle giydirmeyi nasip etsin
günaydın nurcumm nasılsın canımmm aaa süperr demek gülçin geldii
bekliyoruz kuzuların resimlerini aminnn inşallah sağol canım allah razı olsun
başka çaremiz yokki ablacımm mecbur beklicez sıpalarııı sabırrrrrrrrrrr
kızlar bu arada benim kızımın adı elif olucak sanırım babamız öyle istiyo benimde hoşuma gitti sizce nasıl
çok güzel canım adıyla yaşasın inşallahhhhhhhhhhhh
merhaba canım nasılsınn
maşallah zeynebimize ilk dişi çıkmış bir diş buğdayı ister artık annesii
işte size iki tane melek

oyyyyyyyyyy çok tatlı bu melekler allah nazarlardan saklasınnn maşallahhhhhhhh

kumsalım hoşgeldin canım sağol canım amin sen neler yapıyosun

hiç merak etme canım, iç karnın geniştir :) 2 hafta önce 2360 gr.dı canım, son iki haftada ben kilo almaya başladım, yaklaşık 4 kilo aldım 2 haftada :)
teşekkürler canım, amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn, inşallah daha iyilerini sizler yaparsınız :)

evet sabrın sonu selamettir tatlım :) inşallah 2010 senin ve Neşe'nin yılı olacak :)

hadi yaa benim tanıdığım eliflerde çok hamarat ailesine bağlı oluyo inşallah benim tanıdıklarıma benzer kaydirigubbakcemile3

inşallah sen,n tanıdıklarına benzer canım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kııı ilayda içinde iken çekeydin ya resmini neden netten resim ekledin lmaz:

evet göbüşümü albüme ekledim kızlar :)

bakçam şincikk rüzgarıma damat adayıma kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…