amınıııııııınnnnnnnnnnnnn deme kızzzzzkız ikicimi yolda yoksakaydirigubbakcemile3
yaw öle demeyin adamın yüzünü görmüyom zatee bunun için 9 ay uğraştık şimdi korunduğumuz halde olmuş olabilir mi acep ayyyy rabbim isteyene versin şu ande ben 5 sene düşünmemhiç sorma, itiraf etmem gerekirse hafiften hafiften tırsmaya başladım :)
Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:
günaydın canım, hoşgeldin :)
günaydın :)
hiç sorma aynen öyle, Allahtan kardeşimle ben erkek olmamışız, kimbilir isimlerimiz ne olurdu kaydirigubbakcemile3
anaaaaaaa oğlana kardeş geliyor olmasın sakın??? :1shok: :1shok: :1shok:
amınıııııııınnnnnnnnnnnnn deme kızzzzz
:1no2:
yaw öle demeyin adamın yüzünü görmüyom zatee bunun için 9 ay uğraştık şimdi korunduğumuz halde olmuş olabilir mi acep ayyyy rabbim isteyene versin şu ande ben 5 sene düşünmem
:1no2::1no2::1no2:
canım maalesef öle sabret sen sakin olunca oda geçiyor ben sürekli evin içinde geziyordum kucağımda o zaman sakinleşiyordu şimdi alıştı velet sürekli gezmek istiyor
ama alışmasın die uğraşma ben hiç takmadım şımarsınlar nolcak onlar canımız bizim değilmi
kızlar çok tuhaf bir şey oldu şu anda bir mide bulantısı geldi aynı hamileliğimin ilk zamanları olduğu gibi aynı ayyy o kötü günler gözümda canlandı vallahi
aynen canım kucakda evi turluyoz bizde bide alıştı yüzükoyun göğsüme yatcak öle uyucak şuandada kucağımda sol elle yazıomm :bbo:
dünürüm doktora gidince ilacı söylicem öyle alıcam gelin ben değiştireyim demişti doktor
kız ikicimi yolda yoksakaydirigubbakcemile3
hoşbulduk kuzu iyi sayılırım bel ağrılarım başladı daha şimdiden dün zor uyudum valla sırtımın sol yanı ağrıyo hep aynı yer bide sol tarafada dönemiyorum şimdiden böleyse son ayı düşünemiyom yaaa
hiç sorma aynen öyle, Allahtan kardeşimle ben erkek olmamışız, kimbilir isimlerimiz ne olurdu kaydirigubbakcemile3
jsmin kız naber tospamı oldun sende dönemiyosun kaydirigubbakcemile3
dönmeyi bırak oturdun yerden kalkamıcan
regl mi doğumdan sonra kanama olyoya 40 güne yakın o işte sonra bir şey olmadı:roflol: :roflol: :roflol: olur mu olur valla :roflol: :roflol: :roflol:
en son ne zaman regl oldun?
evet evet evet
onlar bizim canımız kanımız evladımız alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
banada oldu o geçenlerde aa a acaip bir durum yaaa baş dönmesi mide bulantısı göz kararması aynı ilk günlerdeki gibi tırstım bir an akannehir kaydirigubbakcemile3
ama iki gün önce hastalandım kaydirigubbakcemile3
ooyyyy yirim ben onu annesinide istermiş paşamız ooyyy kuzum benimmm opuyorumnanaktan
tamam dünür söyle bakalım ne dicek CADIARZU
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ooyyyy deme daha şimdiden başladıysa sıkıntılar yandın sen yavruuu
çokmu kilo aldın acaba omu rahatsız ettiki :uhm:
ayyy hakket abla kim bilir ne olurdu sizin isimler
düşünemiyorumm :roflol: :roflol: :roflol:
regl mi doğumdan sonra kanama olyoya 40 güne yakın o işte sonra bir şey olmadı(((
tam işe başlayacakken naparım ben yaw vallahi işten çıkarırlar kalırım işsizz yanarızzz
amınıııııııınnnnnnnnnnnnn deme kızzzzz
:1no2:
yaw öle demeyin adamın yüzünü görmüyom zatee bunun için 9 ay uğraştık şimdi korunduğumuz halde olmuş olabilir mi acep ayyyy rabbim isteyene versin şu ande ben 5 sene düşünmem
:1no2::1no2::1no2:
aynen benim gibi, ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum... bu gece yarım saatte bir uyandım, sırtıma bacağıma kramplar giriyor senağlama
regl mi doğumdan sonra kanama olyoya 40 güne yakın o işte sonra bir şey olmadı(((
tam işe başlayacakken naparım ben yaw vallahi işten çıkarırlar kalırım işsizz yanarızzz
evet canım şimdiye kadar toplam 14 kilo aldım hayatımda 55 i geçmemiştim ben şimdi 70 lerdeyim kaydirigubbakcemile3 zor taşıyorum bu kiloları valla
hoşbuldum canlarım benim
size keltoşumu ekleyeyimde mutlu olun
işte benim keltoşum
ooyyy yerim ben onu nur yaa maşallah kuzuma maşallah annesi
bende dün akşam yıkarken çekmiştim resmini ama yorgunluktan bitap düştüm ekleyemedim valla akşama fırsat bulursam koyarım bende yerimseniben
merak etme canım, yoktur birşey, şaka yapıyorum ben :) düzensizlik normal şu an, ya üşüttün ya da bir şey dokundu... ama çokta merak ediyorsan bir test yap istersen
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
oyyyyyyy Nur, çok tatlı bu kız yaaa, yerim ben onu, çıtır çıtır yerim hem de... maşallah kuzucuğuma benim
oy oy en zor günler kramplar çok feci bişi az kaldı ama accık daha dayanaynen benim gibi, ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum... bu gece yarım saatte bir uyandım, sırtıma bacağıma kramplar giriyor senağlama
iyilik canım senden naber sorma tosba değil balina oldum sanırsam kaydirigubbakcemile3 sen napıosun bebişimizin gaz sancısımı var ay kıyamam yaa her bebekte illaki oluyo canım merak etme dördüncü aya gelince ağlamalarıda azalır koliğide geçer herşey düzene girer canım inşallah
oy oyy güzelliğe bakın hele maşallah kızımızaahoşbuldum canlarım benim
size keltoşumu ekleyeyimde mutlu olun
işte benim keltoşum
[]
hiç sorma bir başladı pir başladı, üstelik gece yalnızdım, çok fırtına vardı eşim tekneye gitti, gece teknede kaldı, sabaha kadar yarım saatte bir uyandım, bir yandan krampla uğraşırken, bir yandan da gözümden uyku akıyorduayyy deme ablşa kramplarda başladı demek allah yardımcın olsun neyse yapıcak bişi yok napalım :1no2:
ooyyy yerim ben onu nur yaa maşallah kuzuma maşallah annesi
bende dün akşam yıkarken çekmiştim resmini ama yorgunluktan bitap düştüm ekleyemedim valla akşama fırsat bulursam koyarım bende yerimseniben
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yesinler o keltoşu :) Allah bağışlasın canımteşekkür ederiz ablacım o benim keltoşum teyzesi
kolay gelsin canım, görüşürüz :)nur maşallah güzelime Allah nazarlardan saklasın
oğluş uyandı kızlar görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?