Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

kız ikicimi yolda yoksakaydirigubbakcemile3
amınıııııııınnnnnnnnnnnnn deme kızzzzz
:1no2:
yaw öle demeyin adamın yüzünü görmüyom zatee bunun için 9 ay uğraştık şimdi korunduğumuz halde olmuş olabilir mi acep ayyyy rabbim isteyene versin şu ande ben 5 sene düşünmem
:1no2::1no2::1no2:

jsmin kız naber tospamı oldun sende dönemiyosun kaydirigubbakcemile3
dönmeyi bırak oturdun yerden kalkamıcan

:roflol: :roflol: :roflol: olur mu olur valla :roflol: :roflol: :roflol:
en son ne zaman regl oldun?

evet evet evet
onlar bizim canımız kanımız evladımız alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar çok tuhaf bir şey oldu şu anda bir mide bulantısı geldi aynı hamileliğimin ilk zamanları olduğu gibi aynı ayyy o kötü günler gözümda canlandı vallahi

banada oldu o geçenlerde aa a acaip bir durum yaaa baş dönmesi mide bulantısı göz kararması aynı ilk günlerdeki gibi tırstım bir an akannehir kaydirigubbakcemile3
ama iki gün önce hastalandım kaydirigubbakcemile3

aynen canım kucakda evi turluyoz bizde bide alıştı yüzükoyun göğsüme yatcak öle uyucak şuandada kucağımda sol elle yazıomm :bbo:

ooyyyy yirim ben onu annesinide istermiş paşamız ooyyy kuzum benimmm opuyorumnanaktan

dünürüm doktora gidince ilacı söylicem öyle alıcam gelin ben değiştireyim demişti doktor

tamam dünür söyle bakalım ne dicek CADIARZU

kız ikicimi yolda yoksakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ooyyyy deme daha şimdiden başladıysa sıkıntılar yandın sen yavruuu
çokmu kilo aldın acaba omu rahatsız ettiki :uhm:

hiç sorma aynen öyle, Allahtan kardeşimle ben erkek olmamışız, kimbilir isimlerimiz ne olurdu kaydirigubbakcemile3

ayyy hakket abla kim bilir ne olurdu sizin isimler
düşünemiyorumm :roflol: :roflol: :roflol:

iyilik canım senden naber sorma tosba değil balina oldum sanırsam kaydirigubbakcemile3 sen napıosun bebişimizin gaz sancısımı var ay kıyamam yaa her bebekte illaki oluyo canım merak etme dördüncü aya gelince ağlamalarıda azalır koliğide geçer herşey düzene girer canım inşallah

:roflol: :roflol: :roflol: olur mu olur valla :roflol: :roflol: :roflol:
en son ne zaman regl oldun?
regl mi doğumdan sonra kanama olyoya 40 güne yakın o işte sonra bir şey olmadı (((
tam işe başlayacakken naparım ben yaw vallahi işten çıkarırlar kalırım işsizz yanarızzz

evet canım şimdiye kadar toplam 14 kilo aldım hayatımda 55 i geçmemiştim ben şimdi 70 lerdeyim kaydirigubbakcemile3 zor taşıyorum bu kiloları valla

hoşbuldum canlarım benim
size keltoşumu ekleyeyimde mutlu olun
işte benim keltoşum

regl mi doğumdan sonra kanama olyoya 40 güne yakın o işte sonra bir şey olmadı (((
tam işe başlayacakken naparım ben yaw vallahi işten çıkarırlar kalırım işsizz yanarızzz

merak etme canım, yoktur birşey, şaka yapıyorum ben :) düzensizlik normal şu an, ya üşüttün ya da bir şey dokundu... ama çokta merak ediyorsan bir test yap istersen

oyyyyyyy Nur, çok tatlı bu kız yaaa, yerim ben onu, çıtır çıtır yerim hem de... maşallah kuzucuğuma benim

ne oldu kııı tırstınmıııııııııı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynen benim gibi, ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum... bu gece yarım saatte bir uyandım, sırtıma bacağıma kramplar giriyor senağlama

ayyy deme ablşa kramplarda başladı demek allah yardımcın olsun neyse yapıcak bişi yok napalım :1no2:

kıııss korkma o kadar bişi olmaz sende içini rahat tut doğumdan sonra bir yıl düzensiz adetler normalmiş ama çokta gevşeme tabiii kaydirigubbakcemile3

evet canım şimdiye kadar toplam 14 kilo aldım hayatımda 55 i geçmemiştim ben şimdi 70 lerdeyim kaydirigubbakcemile3 zor taşıyorum bu kiloları valla

hımmm anladım güzelim bundan sonrasına dikkat et o halde daha fazla almamaya çalış canım kaydirigubbakcemile5

aynen benim gibi, ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum... bu gece yarım saatte bir uyandım, sırtıma bacağıma kramplar giriyor senağlama
oy oy en zor günler kramplar çok feci bişi az kaldı ama accık daha dayan

he valla gazman gibi benim oğlan
inşallah geçer

bence bi test al yerimseniben
hoşbuldum canlarım benim
size keltoşumu ekleyeyimde mutlu olun
işte benim keltoşum
[]
oy oyy güzelliğe bakın hele maşallah kızımızaa

hiç sorma bir başladı pir başladı, üstelik gece yalnızdım, çok fırtına vardı eşim tekneye gitti, gece teknede kaldı, sabaha kadar yarım saatte bir uyandım, bir yandan krampla uğraşırken, bir yandan da gözümden uyku akıyordu offfff çok kötü yaaa... dediğin gibi yapacak bir şey yok, doğuma kadar çekeceğim bunları

akşam hemen koy resimlerini bıdığımın :)

gülme komşuna gelir başına derler kız :roflol:
teşekkür ederiz ablacım o benim keltoşum teyzesi
yesinler o keltoşu :) Allah bağışlasın canım
nur maşallah güzelime Allah nazarlardan saklasın
oğluş uyandı kızlar görüşürüz
kolay gelsin canım, görüşürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…